• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

    Πάγκαλος: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε''

    Συνέντευξη που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις παραχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στην "Καθημερινή" της Κυριακής.

    Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης, απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία.


    Όσον αφορά το προσφιλές του θέμα... τον ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί, σε περίπτωση που έρθει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο στην εξουσία.

    Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται ως "οπαδός" του Α. Σαμαρά και δηλώνει ότι στηρίζει τις επιλογές του, παρά τα όποια λάθη.

    Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, σημειώνει ότι "όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανείς από το δημόσιο".

    Σε ερώτηση για τη στάση της ΔΗΜΑΡ και την αποχώρησή της από τις εκλογές ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι τα στελέχη της δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη... Σοβιετική Ένωση.

    "Οι άνθρωποι αυτοί είναι κομμουνιστές. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση τον κρατισμό και την ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ζωή σε όλους. Δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν ότι το σύστημα αυτό δοκιμάστηκε, ήταν κόλαση, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε εξορίες και φυλακές, εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους και τελικά επικράτησαν πείνα και τυραννία", σημειώνει ο κ. Πάγκαλος και προσθέτει:

    "Ο κ. Κουβέλης και τα στελέχη του δεν ήθελαν να απολυθεί κανένας και ποτέ από το Δημόσιο. Αυτό ήταν το κεντρικό τους πρόβλημα και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω. Με τα τελευταία γεγονότα απεδείχθη ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει".

    Ερωτηθείς για τα όσα είχε γράψει κατά του Ευ. Βενιζέλου, τα απέδωσε στο θυμικό του και ευχήθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καλή επιτυχία.

    Σε ερώτηση σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος για άλλη μια φορά επιτίθεται με σφοδρότητα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

    "Εικονική πραγματικότητα είναι ο Τσίπρας και οι σαχλαμάρες που λέει στα μπαλκόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους. Μιλάμε δηλαδή για πλήρη αυτοεξευτελισμό και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού για όσους παρακολουθούσαμε τηλεόραση και βλέπαμε πόσοι πήγαν να τον ακούσουν. ήταν αδύνατον να συγκαλυφθεί η παταγώδης αποτυχία της συγκέντρωσης και όμως εκείνος επέμενε.''

    Τέλος ερωτηθεί για το τι θα κάνει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Πάγκαλος προτείνει.... την αυτοκτονία.

    "Δεν υπάρχει αυτό που με ρωτάτε. Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα". 



    defencenet

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ