• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

    ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

    Η NOAA (Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας) έχει ανιχνεύσει διάφορους ανεξήγητους ήχους από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. 

    Τα τελευταία 20 + χρόνια, οι επιστήμονες έχουν ακούσει διάφορους θορύβους που προέρχονται από τα βάθη των ωκεανών και έχουν καταγράψει ήχους όπως: σεισμικής δραστηριότητας, θορύβους πάγου, διαφόρων θαλάσσιων πληθυσμών κ.α.... Αλλά μαζί με αυτά τα ευρήματα, υπήρξαν και ορισμένοι ήχοι που είναι ανεξήγητοι και δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. Διάφορες θεωρίες έχουν προταθεί για λογαριασμό αυτών των ήχων, όπως για ένα άγνωστο θαλάσσιο ζώο, την διάσπαση στρωμάτων πάγου, η ακόμη και για εξωγήινους και UFO έχουν συζητηθεί. Παρακάτω είναι μια λίστα από τους πιο ισχυρούς ανεξήγητους ήχους μαζί με ένα δείγμα της πραγματικής εγγραφής για τον καθένα.

    Ο θόρυβος μπλουπ
    Ο ήχος αυτός εντοπίστηκε το 1997 από την NOAA και είναι ένας εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, αλλά εξαιρετικά ισχυρός θόρυβος.
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/bloop.wav
    Ο ήχος Julia 
    Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε την 1η Μαρτίου 1999 από την NOAA και διήρκεσε για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Ο ήχος είχε εντοπιστεί λίγο νότια του ισημερινού στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού μεταξύ των Νησιών του Πάσχα και της Νότιας Αμερικής.
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/julia_sound.wav


    Ο ήχος επιβράδυνσης
    Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 19 Μαΐου, 1997 από την NOAA και διήρκεσε για περίπου 7 λεπτά.
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/noise97139.wav


    Ο ήχος αμαξοστοιχίας
    Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου 1997 από την NOAA και βρισκόταν κοντά στον Ισημερινό, στον Ειρηνικό Ωκεανό ακριβώς νότια της Νήσου του Πάσχα.
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/train.wav


    Ο ήχος Upsweep
    Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε τον Αύγουστο του 1991 από την NOAA και αποτελείται από μια μεγάλη συλλογή περιορισμένης ζώνης upsweeping ήχων .
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/upsweep20x.wav


    Ο ήχος Σφυρίχτρα
    Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 7 Ιουλίου 1997 από την NOAA και πάρθηκε μόνο από έναν αισθητήρα υδροφώνων.
    http://www.pmel.noaa.gov/vents/acoustics/sounds/whistle16x.wav

    Λοιπόν, εδώ ολοκληρώσαμε τους ανεξήγητους ήχους που ανιχνεύθηκαν στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. Ποια είναι η γνώμη σας για το τι προκαλεί αυτούς τους ήχους: ανεξερεύνητα θαλάσσια ζώα, σεισμική δραστηριότητα, ή ενδεχομένως USO (μη αναγνωρισμένα καταδυμένα αντικείμενα); Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να έχουμε μια απάντηση το συντομότερο απο την NOAA που αναπτύσσει μιας εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας απο αισθητήρες υδροφώνων, που θα είναι εκατό φορές πιο ευαίσθητοι από αυτούς που έως τώρα χρησιμοποιούνται.

    Μείνετε συντονισμένοι .........


    Πηγή: atheatignosi


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ