• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

    Βρετανική αεροπορική εταιρία βάζει τρανσέξουαλ στο πλήρωμα της

    Η Pride Flight, όπως είναι το κωδικό όνομα της πτήσης, θα απογειωθεί στις 28 Ιουνίου από το Λονδίνο και θα έχει προορισμό τη Νέα Υόρκη Την πρώτη πτήση στην οποία όλα τα μέλη του πληρώματος θα είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ανακοίνωσε η Virgin Atlantic. 


    Η Pride Flight, όπως είναι το κωδικό όνομα της πτήσης, θα απογειωθεί στις 28 Ιουνίου από το Λονδίνο και θα έχει προορισμό τη Νέα Υόρκη.



    Όσοι πληρώσουν εισιτήρια για τη συγκεκριμένη πτήση θα απολαύσουν και ένα σόου εν πτήσει από τον ηθοποιό του Broadway και της εκπομπής Unbreakable Kimmy Schmidt του Netflix, Τίτους Μπουργκές. «Θα είναι μια πραγματική γιορτή της γκέι κουλτούρας σε ύψος 38.000 ποδών πάνω από τον Ατλαντικό» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Virgin. 



    Στις εν πτήσει εκδηλώσεις περιλαμβάνεται και ένα σόου από την ντραγκ κουίν και dj Bingo. Η πτήση θα πραγματοποιηθεί εν όψει της World Pride Day για το 2019 που θα εορταστεί στη Νέα Υόρκη με την αεροπορική εταιρεία να ανακοινώνει ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα The Attitude Magazine.

    tilestwra.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ