• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

  Οι Αρχαιολόγοι Έμειναν Άφωνοι με Αυτό που Ανακάλυψαν Κάτω από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου (video)

  Για πολλές γενιές αυτό ήταν το πιο αμφισβητήσιμο μυστήριο που σήκωνε την μεγαλύτερη διαμάχη και το πιο έντονο ντιμπέιτ. Ώρες ατελείωτης έρευνας έχουν δαπανηθεί αλλά και πάλι οι απαντήσεις δεν επαρκούν και αφήνουν το τοπίο θολό!

  Μπορούσαν με την τεχνολογία που κατείχαν οι Αιγύπτιοι εκείνη την εποχή να κτίσουν τις μεγαλοπρεπείς πυραμίδες ή μήπως η τεχνολογία που χρησιμοποίησαν ήταν ανώτερη σε σχέση με αυτό που πιστεύουμε?
  Ο γνωστός επιστήμονας και αρχαιολόγος Brien Foerester μέσα από τις τελευταίες του έρευνες και ανασκαφές θα μας ταξιδέψει σε μέρη που μόνο η φαντασία μας έχει σκεφτεί και παράλληλα θα δώσει αρκετό φως στο μεγάλο αυτό μυστήριο..Σκοτεινά τούνελ κάτω από τις πυραμίδες, υπόγειοι λαβύρινθοι όπου τεράστιες πέτρες 100 τόνων στοιβάζονται με ακρίβεια η μία πάνω στην άλλη είναι μερικά από τα αξιοθαύμαστα ευρήματα του επιστήμονα.

  Είχαν οι Αιγύπτιοι γνώσεις και τεχνολογία ανώτερη από αυτή που πιστεύουμε?
  Δεν ξέρω αν οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι είχαν την τεχνολογία που περιγράφεται ή αν τις έκτισαν μόνοι τους, πάντως μέσα από τα τελευταία ευρήματα είναι σχεδόν αδύνατο να διανοηθεί κανείς ότι οι όλα αυτά που βλέπετε έχουν χτιστεί με ένα σφυρί και μία πέτρα- απαντάει λακωνικά ο Foerester.
  Τι μπορεί να είναι αυτές οι πέτρες που βρέθηκαν στο υπόγειο των πυραμίδων μέσα στα σκοτεινά τούνελ?
  Αυτό είναι ένα πραγματικό αίνιγμα.Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως πρόκειται απλά για τη διακόσμηση των τάφων! Εγώ όμως απαντώ «τι δουλειά είχαν εκεί» και πως είναι δυνατόν να μεταφέρθηκαν υπογείως τόσο μεγάλοι βράχοι που ζυγίζουν 100 τόνους ο ένας, κομμένοι με χειρουργική ακρίβεια και στοιβαγμένοι τόσο καλά ο ένας πάνω στον άλλον? Σίγουρα η χρήση τους είναι κάτι πολύ πιο αινιγματικό και δεν είναι απλά για διακόσμηση τονίζει ο αρχαιολόγος.
  Δείτε και το σχετικό video:

  Για υπότιτλους:
  Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

  Egypt Underground: The Ancient 100 Ton Stone Boxes Of The Serapeum
  Τα συμπεράσματα δικά σας..

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ