• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ: ΟΙ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ (ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ)!
    Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ, ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ «ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ», ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΤΟ 1871 ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΜΑΤΣΙΝΙ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΟΜΩΣ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ:
    1) ΓΙΑ ΤΟΝ Α΄ΠΠ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 
    «Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτραπεί στους πεφωτισμένους(Illuminati) να ξεφορτωθούν τους τσάρους στη Ρωσία και να κάνουν την χώρα αυτή άντρο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Οι διαφοροποιήσεις που προκλήθηκαν από πράκτορες των πεφωτισμένων μεταξύ της Γερμανικής και Βρετανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση αυτού του πολέμου. Στο τέλος του πολέμου , ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες.»
    ΚΑΛΑ, Ε; ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΡΡΟΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!
    2) ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΠΠ ΛΕΕΙ:
    «Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα υποδαυλιστεί από τις διαφορές των φασιστών και των πολιτικών σιωνιστών. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί ούτως ώστε ο ναζισμός να καταστραφεί και ο πολιτικός σιωνισμός να είναι αρκετός για να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κράτος του Ισραήλ στην περιοχή της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου o διεθνής κομμουνισμός πρέπει να δυναμώσει αρκετά ώστε να αποτελεί ένα ικανό αντίβαρο για την Χριστιανοσύνη. Η οποία Χριστιανοσύνη θα πρέπει να χαλιναγωγηθεί και να είναι υπό έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που θα την χρειστούμε για τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό.»
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
    3) ΓΙΑ ΤΟ Γ΄ΠΠ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί, εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών, και ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός σιωνισμός να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη ακόμα πιο διασπασμένα θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ως την πλήρη φυσική, ηθική, πνευματική και οικονομική τους εξόντωση…
    Πρέπει να εξαπολύσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και να προκαλέσουμε έναν ανυπέρβλητο κοινωνικό κατακλυσμό, που μέσα από τον τρόμο του θα δείξει στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού, την βαρβαρότητα και τον πιο ματωμένο αναβρασμό (κοινωνικές συγκρούσεις). Τότε παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους ενάντια στην μειονότητα των παγκοσμίως επαναστατημένων, θα εξολοθρεύσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος απογοητευμένο από τον Χριστιανισμό ,δεν θα έχει καμιά πυξίδα και θα αναζητά ένα ιδανικό, και δεν θα ξέρει πού να αφιερώσει την πίστη του.
    Τότε θα λάβει το αληθινό φώς μέσω της δημόσιας εμφάνισης του αγνού δόγματος του Εωσφόρου, το οποίο θα σταματά να είναι κρυμμένο και θα παρουσιαστεί δημοσίως. Αυτή η εμφάνιση θα είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αντιδραστικής κίνησης η οποία θα έρθει μετά την πλήρη κατάκτηση, την καταστροφή και εξολόθρευση του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού.»
    ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!
    ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΛΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ;). ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΕΪΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ;
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΚΑΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ!
    (Ο πρώτος ναός κατασκευάστηκε από τον Σολομώντα το 957 Π.Κ.Χ. και καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 586 Π.Κ.Χ. / Ο δεύτερος ναός κατασκευάστηκε το 516 Π.Κ.Χ. από τον Ζοροβάβελ και καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 Κ.Χ. / Η παράδοση αναφέρει ότι θα κατασκευαστεί και τρίτος ναός.
    Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να θέλουν την ανοικοδόμηση του ναού τους. Στην δικιά τους εσχατολογική θεολογία η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Μεσσία.
    Στην χριστιανική εσχατολογική παράδοση όμως η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Αντίχριστου και ο νοών νοείτω!)
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΕ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!)
    ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ Γ΄ΠΠ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ, ΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η ΜΑΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ.
    Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 47).
    SORRY ΑΛΜΠΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΣ ΚΑΛΑ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ