• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

    Πως γίνεται να κόλλησαν Ιλαρά, οι "εμβολιασμένοι" γιατροί;;;;;;;

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
    Με δύο μόνο λόγια:
    1. Εδώ και 15 περίπου χρόνια, άρχισε να υπάρχει ένα παγκόσμιο κίνημα αμφισβήτησης, όχι της χρησιμότητας της μεθόδου των μαζικών εμβολιασμών, αλλά των προθέσεων εκείνων που σε ύψιστο επίπεδο τους ελέγχουν και τους χρησιμοποιούν.
    2. Στο ερώτημα, αν η μέθοδος του μαζικού εμβολιασμού είναι μία μέθοδος χρήσιμη, όταν χρησιμοποιείται για το καλό του κόσμου, η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ, είναι χρήσιμη.
    3. Στο ερώτημα αν η μέθοδος των εμβολιασμών μπορεί να έχει κινδύνους για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις , η απάντηση είναι επίσης ΝΑΙ, διότι όλοι οι οργανισμοί δεν αντιδρούν πάντα το ίδιο και κάποια από τα εμβόλια, όπως συμβαίνει και στα φάρμακα, μπορεί,  απολύτως τυχαία και χωρίς πρόθεση,  να έχουν αστοχία περιεκτικότητας συστατικών και να είναι επικίνδυνα.
    4. Στο ερώτημα αν εμπιστευόμαστε αυτούς που καθορίζουν το τι εμβόλια θα πρέπει μαζικά να κάνει όλος ο πλανήτης, η απάντηση, η δική μου τουλάχιστον, είναι ΟΧΙ, διότι οι κύριοι αυτοί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όταν μας έλεγαν για την πανδημία της γρίπης των πουλερικών, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ, περιμένοντας πριν μερικά χρόνια, εκατομμύρια νεκρών, μεταξύ εκείνων που δεν θα εμβολιαζότανε.
    Τα κράτη, υποχρεώθηκαν να αγοράσουν τεράστιους αριθμούς εμβολίων, ο κόσμος δεν πήγε να τα κάνει και πετάχτηκαν δισεκατομμύρια ευρώ στα σκουπίδια, καθώς τα εμβόλια έληξαν. Κανείς δεν πέθανε, ή ελαχιστότατοι μετρημένοι στα δάχτυλα και δεν ξέρουμε και από τι γρίπη πέθαναν, εντός των στάνταρ παραμέτρων θνησιμότητας μεταξύ των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της  Ευρώπης.
    5. Η εμπλοκή μεγιστάνων του πλούτου, όπως ο αναξιόπιστος Μπιλ Γκέητς και ο Χένρυ Κίσσινγκερ στα θέματα εμβολιασμού και η μετά μανίας δηλώσεις τους για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού, έβαλαν σε υποψίες τους σκεπτόμενους πολίτες, ξαναλέω, όχι διότι δεν είναι δυνατόν να είναι επωφελείς οι μαζικοί εμβολιασμοί, αλλά επειδή θεωρούνται λαμόγια της παγκόσμιας εξουσίας, εκείνοι που τα προτείνουν.
    6. Όταν πολιτικοί όπως ο Κέννεντυ και ο Τραμπ και άλλοι, που είναι εχθροί του κατεστημένου της αριστεράς μέσα στις ΗΠΑ, μιλούν κατά των εμβολιασμών, τουλάχιστον κατά κάποιων από αυτών, τότε ο κόσμος γίνεται πιο υποψιασμένος.
    Διαβάσαμε πρόσφατα, ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, μέσα σε νοσοκομεία προσβλήθηκαν από Ιλαρά !!!!!!!
    Αυτό το εμβόλιο, το έχουμε κάνει όλοι από παιδιά. Πως προσβλήθηκαν οι εμβολιασμένοι γιατροί;;;;;
    Ποιά είναι τα ονόματά τους;;;
    Που νοσηλεύονται να πάμε να τους δούμε;;;
    Καταλαβαίνετε, ότι ο κόσμος, εμπιστεύεται τον εμβολιασμό. Δεν εμπιστεύεται εκείνους που τον προωθούν.
    Δεν είναι επικίνδυνο το να κάνεις ένα εμβόλιο, αφού είναι χρήσιμο κατά γνωστών ασθενειών. Επικίνδυνοι είναι εκείνοι που κυβερνούν τον κόσμο και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου.
    Το να βγαίνει κάποιος και να λέει όχι σε όλα τα εμβόλια, πιστεύω ότι δεν είναι σωστό, αφού κάποιες "παιδικές" ασθένειες, εξακολουθούν να απειλούν τον κόσμο.
    Το να βγαίνει κάποιος και να λέει με κλειστά μάτια ΝΑΙ σε όλα (τα εμβόλια), είναι παρανοϊκό και χειρότερο από το να σε καλεί να κάνεις μπάνιο σε παραλία που μολύνθηκε με μαζούτ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ