• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

    Απίστευτη δήλωση: "Η Γη είναι πλήρης!!"

    Στο βήμα ομιλιών του Ted.com που όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδωθούν έγινε μια ομιλία από τον Paul Gilding, ο οποίος είναι συγγραφέας, ακτιβιστής και σύμβουλος της Βιώσιμης Οικονομίας.


    Το θέμα της ομιλίας του ήταν το ότι η γη είναι πλήρης !!
    Αναφέρει χαρακτηριστικά: « Για 50 χρόνια το περιβαλλοντικό κίνημα έχει ανεπιτυχώς υποστηρίξει ότι πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη για ηθικούς λόγους, ότι υπήρχαν πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα. Κατά ειρωνικό τρόπο, τώρα φαίνεται ότι θα είναι χρήματα - μέσω των οικονομικών επιπτώσεων της αλλαγής του κλίματος και των περιορισμών των πόρων - που θα παρακινήσουν τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την αποτροπή της καταστροφής.
    Ο λόγος είναι ότι φτάσαμε τώρα σε μια στιγμή όπου τέσσερις λέξεις (η γη είναι πλήρης) θα καθορίσουν την εποχή μας. Αυτό δεν είναι μια φιλοσοφική δήλωση. Αυτό είναι μόνο η επιστήμη που βασίζεται στη φυσική, τη χημεία και τη βιολογία. Υπάρχουν πολλές επιστημονικές αναλύσεις σχετικά με αυτό, αλλά όλες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα - ότι ζούμε πέρα από τα μέσα που διαθέτουμε. Οι απαιτήσεις που θέτουμε για το περιβάλλον υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητές του. Kατευθυνόμαστε σε μια μέρα που η οικονομική ανάπτυξη θα φτάσει στα όριά της τη γη»
    Καταλαβαίνουμε ότι τα λεγόμενα του εναρμονίζονται πλήρως με τους σκοπούς της Ατζέντας 2030 της Νέας Τάξης. Δηλαδή μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού με πρόσχημα, ότι για την κλιματική αλλαγή ευθύνονται οι άνθρωποι και δήθεν δεν έχει η γη άλλους πόρους να θρέψει τους ανθρώπους, έτσι πρέπει να μειωθούν κατά πολύ σε πληθυσμό και οι υπόλοιποι να είναι σε "unisex" πόλεις-γκέτο με σκοπό η φύση να "αναγεννηθεί".
    Δείτε ολόκληρο το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους και τα σχόλια δικά σας.
    xristaras1925

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ