• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

    Να για ποιο λόγο επιμένουν οι δανειστές να βγάλουν στο «σφυρί» την πρώτη κατοικία και στην Ελλάδα

    Δημοσίευμα του ξένου τύπου κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» στην πολιτισμένη και κυρίως «εργατική» Γερμανία, σε σχέση με τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες που θα απο

    Το όλο σκηνικό που λαμβάνει χώρα στην χώρα των Τευτόνων Γερμανών, αφορά σαφέστατα την Ελλάδα και τις συζητήσεις με την Τρόικα για την πρώτη κατοικία. Επίσης τονίζεται ότι το σχέδιο που είναι σε εφαρμογή, από την άποψη της κοινής λογικής αλλά και ηθικώς, είναι τουλάχιστον τερατώδες, τονίζει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

    Σε όλη την γερμανική επικράτεια οι Δήμοι και τα κρατίδια τα οποία διοικούν ουσιαστικά την χώρα αυτή ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ Γερμανούς πολίτες από οικίες που ανήκουν στους Δήμους για να ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ οι χιλιάδες Μουσουλμάνοι πρόσφυγες αναφέρει σε άρθρο του, «το ρωσικό επιχειρηματικό περιοδικό».

    Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι στην πλουσιότερη χώρα της ΕΕ με τα ισχυρότερα κοινωνικά προγράμματα, όλα αυτά είναι απλώς ένα όμορφο παραμύθι, και Γερμανοί πολίτες στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων και ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ από την χώρα τους και την δική τους γη!

    Ωστόσο, αυτό είναι αλήθεια. Το ρωσικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, παρουσίασε την θλιβερή ιστορία της οικογένειας Nissen στην γερμανική πόλη Mechernich κοντά στην Κολωνία, η οποία ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ από στο σπίτι διέμενε με ενοίκιο από τον Δήμο , και στο οποίο ζούσε για περισσότερο από μια δεκαετία.

    Η οικογένεια έλαβε όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις μια επιστολή η οποία απαιτούσε με συνοπτικές διαδικασίες «την απελευθέρωση του ζωτικού χώρου» με την υπογραφή του δημάρχου και «με τις καλύτερες ευχές!». Δηλαδή έξωση με όλες τις τιμές….

    pentapostagma.gr
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ