• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

    Αρχισαν τα όργανα στη Μυτιλήνη – Μαχαιρώθηκαν δύο μετανάστες [βίντε

    Αυτό που όλοι φοβούνται εδώ και καιρό στα νησιά του Αιγαίου, που δέχονται κατά συρροή μετανάστες, τείνει πια να εξελιχθεί σε θλιβερή πραγματικότητα, καθώς από τις μεταξύ τους συμπλοκές λίγο έλειψε να σημειωθεί το πρώτο θανάσιμο επεισόδιο.
    Ομάδες μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, λογομάχησαν έντονα μεταξύ τους και ακολούθως ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
    Έντρομοι οι επιβάτες, Έλληνες και ξένοι, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, έβλεπαν τους μετανάστες να συμπλέκονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.
    Στο βίντεο που δημοσίευσε αποκλειστικά το «lesvosnews.gr», ακούγονται οι φωνές των λιμενικών να φωνάζουν «κάτω»… «άντε» με απελπισία για ότι ζουν εδώ και αρκετό καιρό.
    Μπουνιές, κλωτσιές, μαχαίρια που άστραφταν μέσα στη νύχτα, δημιούργησαν μία πρωτόγνωρη για την ήσυχη κοινωνία της Λέσβου εικόνα.
    Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια κατάσταση πανικού.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ