• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

    Είσαστε έτοιμοι για τον Σεπτέμβριο του 2015;

    Τα επόμενα χρόνια πρόκειται να αλλάξει ο κόσμος.Δεν μιλώ για ριζική αλλαγή. Μιλώ για βιβλική αποκάλυψη και τη στροφή προς την Δευτέρα Παρουσία.Πολλοί άνθρωποι έχουν ξυπνήσει. Ο Θεός ξέρει. Ο Σατανάς γνωρίζει. Οικυβερνήσεις το γνωρίζουν.

    Οι Illuminati που κυβερνούν τον κόσμο το γνωρίζουν. Ξέρεις;Ενα δυσοίωνο σχέδιο έρχεται να εκπληρωθεί τον Σεπτέμβριο.Μια σειρά γεγγονότων που είναι ήδη καταγεγραμμένα θα συμβούν μέσα στον Σεπτέμβριο.Το Γιομ Κιπούρ,η ημέρα της εξιλέωσης βρίσκεται στο Εβρα'ι'κό ημερολόγιο.Αρχίζει στο ηλιοβασίλεμα στις 22 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι το ηλιοβασίλεμα στις 23 Σεπτεμβρίου.Το βιβλίο του Προφήτη Δανιήλ λέει ότι σε 49 χρόνια θα ακολουθήσει η έκδοση μιας εντολής για την αποκατάσταση τηςΙερουσαλήμ μέχρι ο Μεσσίας -ο πρίγκιπας-να εμφανιστεί. Θα «κάνει εξιλέωση για την ανομία» (Δαν 9:24-25).Η 23ηΣεπτεμβρίου 2015 θα σηματοδοτήσει ακριβώς 49 προφητικά χρόνια (360 ημέρες) από τις 7 Ιουνίου 1967, την ημέρα που μια εντολή για να επιτεθεί και να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ δόθηκε από τον ισραηλινό υπουργό Άμυνας,Moshe Dayan.Το 1733, ο Sir Ισαάκ
    Νεύτων, μια μαθηματική ιδιοφυία, έγραψε το ίδιο σενάριο και χρονοδιάγραμμα στοβιβλίο του παρατηρήσεις προς προφητείες του Δανιήλ και η αποκάλυψη του Ιωάννη. Περιγράφει το προφητικό έτοςως ένα εβραϊκό luni-ηλιακό έτος 360 ημερών.Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Ομπάμα θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στον
    Λευκό Οίκο.Τον 12ο αιώνα ο Καθολικός Αγιος Μαλαχίας,Αρχιεπίσκοπος Armagh,έδωσε μια προφητεία ότι θαυπάρξουν 112 Πάπες.Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ακριβώς ο 112ος Πάπας.Το 1971, ο C. Alan Martin είδε ένα όραμαότι θα υπάρξουν μόνο 12 ακόμα Πρόεδροι στις ΗΠΑ . Ο Ομπάμα είναι αυτός,ο Πρόεδρος Νο 12.Οι προφητείες θα εκπληρωθούν τώρα;Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Πάπας Φραγκόισκος θα γίνει ο πρώτος Πάπας που θα μιλήσει στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ.Για ποιό λόγο;Στις 13 Μαΐου, 2014 Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών Laurent Fabius, στέκεται κοντά στο Υπουργό Εξωτερικών Τζο Κέρι,και του είπε ότι έχουμε 500 μέρες καιρό για να αποφύγουμε το χάος του κλίματος".Οι 500 μέρες συμπληρώνονται στις 24 Σεπτεμβρίου,οπότε θα γίνει και το Συνέδριο για την αλλαγή του κλίματος!ΤοΝοέμβριο του 2014,η Beyonce κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και βίντεο με τίτλο 711.Είναι γεμάτο με Ιλουμινάτικους συμβολισμούς.Σε μία σκηνή φοράει τεράστια γυαλιά ηλίου που έχουν πλαίσια σχήματος σαφώς ως το 2015. Μόνοτο ένα μάτι είναι φυσικά ορατό. Τον 7ο μήνα σχετικά με το εβραϊκό ημερολόγιο (εκκλησιαστικό) είναι το Tishrei. Η 11η του Tishrei είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2015.
    Στο Αμερικάνικο δολλάριο στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχει το Τεκτονικό σύμβολο με το μάτι ,που όλοι γνωρίζουν ότι είναι το μάτι του Σατανά και από κάτω υπάρχει το έτος 1776.Οι Σατανιστές χρησιμοποιούν ένα ημερολόγιο γνωστό σαν Anno Λούσις που είναι λατινικά "Στο έτος του φωτός".Οι Τέκτονες πιστεύουν ότι η δημιουργία συνέβη 4.000 χρόνια πριν από το πρώτο έτος μ.χ. (Μ.χ.).Με την προσθήκη του 4000 στο 1776 φτάνουμε στην ημερομηνία 5776 του Λούσις Anno. Το εβραϊκό έτος 5776αρχίζει στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.Θα είναι κάποια ιδιαίτερη ημερομηνία για τους Σατανιστές; Στις 20 Δεκεμβρίου2013, η 68η σύνοδος του ΟΗΕ στη Γενική Συνέλευση διακήρυξε το 2015 ως διεθνές έτος του φωτός. Πολύ παράξενο!Όλα τα βλέπει το μάτι αναγνωρίζεται από πολλούς ως το μάτι του Εωσφόρου, αλλά τεχνικά είναι το μάτι του Ώρος. Horus είναι ένας από τους τρεις θεούς της αρχαίας Αιγύπτου. Οι άλλοι δύο είναι η Osiris και η Isis. Ακούσατε της Ίσιδας; ISIS είναι πραγματικά ακριβώς ένα νέο όνομα για την Αλ-Κάιντα. Al-Qaeda είναι μισθοφορικός στρατός που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (CIA, MI6, Μοσάντ κλπ.). Ο κύριος σκοπός της Isis είναι σήμερα να ανατρέψει τον Μπασάρ Άσαντ, τον Πρόεδρο της Συρίας. Το Ισραήλ απαιτεί ότι η Συρία να πέσει πριν επιτεθούν στο Ιράν.Αλλά η Isis είναι επίσης γνωστή για την απρόκλητη δολοφονία των Χριστιανών. Ο Σατανάς αγαπά να δολοφονεί τους Χριστιανούς.
    Από το Tribulation Now podcast με ημερομηνία 3 Αυγούστου 2015,η καλεσμένη, Patricia Green διαβάζει μιαπροφητεία που έλαβε στις 29 Ιουλίου 2015. Λέει," Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που ο Ομπάμα θα κάνει ένασύμφωνο με το διάβολο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πάπας και ο Ομπάμα συναντώνται την ημέρα της εξιλέωσης (23Σεπτεμβρίου 2015). Θα κάνουν ένα σύμφωνο που θα σφραγίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.Πες στο λαό να μετανοήσει και να έχει καθαρή την καρδιά".Αν αυτή η προφητεία είναι αλήθεια, μόνο να υποθέσουμε ότι το σύμφωνο αυτό θα έχει κάτι να κάνει με την Παλαιστίνη, να αναγνωριστεί ως κράτος με την ΑνατολικήΙερουσαλήμ ως το Καπιτώλιο (Πρωτεύουσα).Αν ο Πάπας και ο Ομπάμα κάνουν αυτό το λάθος,παραβαίνουν το νόμο ότι η Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι η Βιβλική Ιερουσαλήμ.Γι αυτό κάτι πολύ κακό μπορεί να συμβεί στις ΗΠΑ!
    Στις 23 Σεπτεμβρίου υπάρχει επίσης η ισημερία.Η μέρα και η νύκτα διαρκούν το ίδιο.Λέγετε ότι αυτή την ημε΄ρα θα πέσει στη γη ένας αστεροειδής με το όνομα Bennu που προέρχεται από την αιγυπτιακή μυθολογία. Ο Bennu είναι επίσης γνωστός ως "Άρχοντας των εορτών"Στις .23 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που στο Ισραήλ αρχίζει το έτος του Ιωβηλαίου, δεδομένου ότι ανακατέλαβαν την Ιερουσαλήμ. Ποιες είναι οι πιθανότητες να ξανασυμβεί αυτό;Μια άλλη ενδιαφέρουσα διέλευση παρατηρείται στην SAP HANA .Η SAP HANA είναι μια εταιρία τεχνολογίας λογισμικού,η οποία σχετίζεται με γερανούς που εργάζονται στο πείραμα CERN.ισως βοηθήσει αρχιτεκτονικά για να σχεδιάσει το σήμα του θηρίου,που πρόκειται να υλοποιηθεί στο επόμενο οικονομικό κραχ.Τα τηλεοπτικά προγράμματα,οι διαφημίσεις και η μουσική έχουν γεμίσει από Ιλουμινάτικα σύμβολα και σατανικούς συμβολισμούς.Ναι ότι ξέρουν πολύ καλά τι έρχεται και τα βγάζουν στην οθόνη για εκείνους που έχουν μάτια να τα δουν.σας απαριθμήσαμε όλα αυτά που διακινούν τα τεκτονικά Κέντρα αλλά να ξέρετε ότι όλα αυτά ,όπως και τον πλανήτη,τα έχει υπό τον έλεγχό του ο Θεός.Και το μόνο που ζητά είναι Μετάνοια και πίστη.Τον λένε Ιησού!Ανοίξτε και διαβάστε λοιπόν την Αγία Γραφή και όλες οι απορίες για το τι πρέπει να κάνετε θα σας λυθούν.Γιατί μιλά ο ίδιος ο θεός μέσα από την Αγία Γραφή.Για να σας συγχωρεθούν οι αμαρτίες.Πως πρέπι να μετανοήσετε.Η ώρα έφτασε.

     http://allnewspipeline.com/Are_You_Prepared_For_September.php  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:Corfiatiko.blogspot.com 
    orthodoxathemata

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ