• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

    Ο Κατά τα άλλα Προδότης Γ.Βαρουφάκης, έτοιμος να παίξει Γροθιές για χάρη της Ελλάδας στο Eurogroup

    Αυτόν τον Ανθρωπο (Γιάννη Βαρουφάκη) Διαφοροι πολιτικοί κυρίως της Αντιπολίτευσης, τον κατηγορούν για εσχάτη προδοσία!
    Ας θυμηθούμε ποιοι:
    Τη δίωξη του Γιάνη Βαρουφάκη για δόλια προπαρασκευαστική επεξεργασία διάπραξης του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας ζητεί με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
    Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης λεει τα εξης για τον Γιάνη Βαρουφάκη, πως «διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!
    Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στον οποίο αποδίδει δόλο ή βαριά αμέλεια, κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο πρόεδρος του κόμματος «Τέλεια» και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
    Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση του σχεδίου Β του τέως υπουργού Οικονομικών κατέθεσαν ακόμη πέντε δικηγόροι Αθηνών.
    Συγκεκριμένα είναι οι Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος και Μιχάλης Καλατζόπουλος, οι οποίοι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς και ο δικηγόρος Αντώνης Γόντζας και η πρόεδρος της Ένωσης Νέων Δικηγόρων Κυριακή Σταμαδιάνου.
    Μήνυση για απιστία αναμένεται να καταθέσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης και Θανάσης Πλεύρης, επικαλούμενοι το γεγονός ότι όπως λένε «άφησε χωρίς χρηματοδότηση τη χώρα».
    Για την υπόθεση Βαρουφάκη που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα, μίλησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, λεγοντας οτι ο Γ. Βαρουφάκης παίζει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος»
    ΙΔΟΥ ποιοί κατέθεσαν την μήνυση κατά Βαρουφάκη! Δειτε εδωhttps://olympiada.files.wordpress.com/2015/08/wpid-20150801010100.jpg
    Υπαρχουν ενα σωρο δηλωσεις κατα Βαρουφακη απο τους διαφορους Πολιτικους,που θα βαρεθουμε να Γραφουμε,και εσεις να Διαβαζετε!
    Εγω ομως αναρωτιεμαι! Εχει δει ποτε Ελληνας Πολιτης στα χρονικα, Ελληνα Πολιτικο,να ειναι ετοιμος να παιξει της Γροθιες,με Ξενο Πολιτικο,για το Συμφερον της Ελλαδας!
    Αυτος ειναι O ΠΡΟΔΟΤΗΣ? Δηλαδη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τι είναι? Αν εγραφα ενα Αρθρο, οτι εγινε ενα τετοιο περιστατικο στο γιουρογκρουπ ,αναμεταξυ Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ…Τι θα λεγατε! Μα φυσικα Μουφα και Παραμυθια!
    Την αποκάλυψη ότι λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ παραλίγο… να πιαστούν στα χέρια, έκανε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.
    Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Liberation και ανταποκριτή της εφημερίδας στις Βρυξέλλες Ζαν Κατρεμέρ, o κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι αναγκάστηκε να μπει ανάμεσα στους δύο άνδρες προκειμένου να αποφευχθεί μια φυσική αντιπαράθεση μεταξύ τους.
    «Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης [στις 16 Φεβρουαρίου] ανάμεσα στον Ντάισελμπλουμ, τον Βαρουφάκη και εμένα […] Παραλίγο να παλέψουν. Κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι είναι ψεύτης. Χρειάστηκε να μπω ανάμεσά τους […] Κατάφερα να τους χωρίσω. Αλλά δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά ξανά. Δεν μίλησαν πραγματικά ο ένας στον άλλο μετά από αυτό», ανέφερε ο Πιερ Μοσκοβισί.
    Σαν Λαος εμεις η Ελληνες βιαζομαστε πολυ γρηγορα να βγαλουμε συμπερασματα,και φυσικα ευκολα κατηγορούμε και καταδικαζουμε ακομα και τους ειδους τους εαυτου μας!
    Σε μηνυμα μου στο τουιτερ προς τον Γ. βαρουφακη ειχα γραψει τα εξης:
    spyros priftis
    (22 Ιουλ) Αγαπητε Γιανη,εγω σε στηριζω,και πιστευω σε σενα! Ειναι λυπηρο εως εκνευριστικο, να βλεπεις ανθρωπους που κατεστρεψαν την χωρα, να τα φορτώνουν ολα πανω σου! Επειδη πιστευω στην θεια δικη-Αργα η γρηγορα θα ερθει….Για ολους μας! Ειμαι σιγουρος οτι τα καλυτερα τα εχεις φυλαξη για το τελος! Καλο Αγωνα Συντροφε!!! Ο Βρωμικος πολεμος Νικιεται μονο με την δυναμη της Αληθειας!
    Γιάνη θα τρελαθουμε τωρα! Καθε σοβαρο Κρατος σε περιοδους Κρισεις,οφειλει να εχει σχεδιο οχι μονο plan B! Αλλα και C,D Και ολη την αγγλικη αλφαβητα! Ολα πρεπει να πεφτουν στο τραπεζι,απο Σεναρια,μεχρι,Στρατηγικη! Και αυτη η ανθρωποι,που διελυσαν την Χωρα,τολμουν να ζητουν τα
    ρεστα! Θελουν και Ειδικα δικαστηρια! Ας το Τολμησουν ΛΟΙΠΟΝ! Δεν εχουν διδαχθει απο την Ιστορια! Πολυ γρηγορα,απο κατηγορει ολοι αυτη θα
    βρεθουν Κατηγορουμενει!
    Yanis Varoufakis
    Σε ευχαριστώ για την ηθική συμπαράσταση Σπύρο. Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο
    Υπομονη,τιποτα δεν εχουμε δει ακομα…τα Καλυτερα Ερχονται……..και οπως λεει και το Συριζα στο νεο προεκλογικο του Συνθημα,«Μόνο μπροστά». Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι πως το <> του Συριζα, Εγινε και απο ΠΙΣΩ, στον Ελληνα πολιτη,με το ΝΕΟ Μνημονιο που υπεγραψαν!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ