• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

    Παρανοϊκή εφαρμογή του Δόγματος Μονρόε – Τα σχέδια των ΗΠΑ για οικονομική διάλυση της Ευρώπης!

    Μετά τη δημιουργία χάους στη Βόρεια Αφρική, οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται τώρα για να γονατίσουν την ευρωπαϊκή ήπειρο, έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Nicolas Bonnal στο Boulevard Voltaire.
    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πληρώνει τους οδηγούς και τους μεσάζοντες που φέρνουν τους μετανάστες στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου Θάλασσας, ανέφερε η αυστριακή εφημερίδα Info Direkt, επικαλούμενη διαρροές από τις μυστικές υπηρεσίες.
    Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι οδηγοί, παρόμοιοι με πράκτορες, οι οποίοι ξεκίνησαν την Αραβική Άνοιξη, είναι καλά τεχνολογικά εξοπλισμένοι, έχουν την υποστήριξη των πρακτόρων των ΗΠΑ και χρησιμοποιούν το Facebook, το Twitter και το Skype για να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποδοτική, είπε ο Bonnal.
    Οι νεο-μακιαβελικές ιδέες των Leo Strauss και Paul Wolfowitz είναι πολύ ζωντανές. Η Ουάσιγκτον προσπαθεί να οργανώσει την εισβολή στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τα χέρια των πιστών μαριονετών της, όπως ο Ιταλός Πρωθυπουργός Matteo Renzi, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ο Μπονάλ στο Boulevard Voltaire.
    Όλα ξεκίνησαν στη Λιβύη, όταν μετά από παρότρυνση του ΝΑΤΟ εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη χώρα. Όλα οδήγησαν σε χάος μεγάλης κλίμακας που οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά, οι οποίοι στη συνέχεια ήρθαν τρέχοντας στην Ευρώπη. Με το πρόσχημα του κινήματος της Αραβικής Άνοιξης, η Ουάσιγκτον στη συνέχεια δημιούργησε έναν εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, ο οποίος έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε ένα εκατομμύριο Σύριους και ανάγκασε πολλούς περισσότερους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, είπε ο Γάλλος δημοσιογράφος.
    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να ελέγχει τον κόσμο στήνοντας καυτά σημεία χάους που θα μετατρέψουν τις χώρες σε άδεια άγονη γη και λάκκους ναρκωτικών, προκαλώντας μια κρίση προσφύγων, είπε ο Μπονάλ.
    Από την Προεδρία του Woodrow Wilson, οι Ηνωμένες Πολιτείες μεθοδικά παρεμβαίνουν σε άλλες χώρες, τροφοδοτούμενες από την επιθετική ρητορική της αποικιοκρατίας και του αποθεματικού νομίσματος.
    Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι, ότι εν μέσω πτώσης των παγκόσμιων τιμών του χρυσού, των πρώτων υλών και της ενέργειας – παρόλα αυτά, το δολάριο και χρηματιστηριακοί δείκτες των ΗΠΑ κατά κάποιο τρόπο δεν επηρεάζονται, υποστήριξε ο Bonnal.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ