• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

    Ένα βήμα πριν το τέλος, εδώ που φτάσαμε μόνο ο Θεός μας Σώζει.. (βίντεο)

    Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει όσα βιώνουμε σήμερα, από την πολιτική αστάθεια και τους φόρους μέχρι την εξάρτηση από τις τραπεζικές κάρτες, ενώ είχε μιλήσει για πείνα χειρότερη της Κατοχής και πόλεμο με την Τουρκία.
    «η πατρίδα θα πεινάσει… Θα πέσει πείνα στην Ελλάδα, θα την εκβιάζουν για να προσκυνήσει… εκείνες τις μέρες, θα της βάλουν φόρους τόσο δυσβάχταχτους, που δεν θα μπορεί να τους πληρώσει ο κόσμος… Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μάς λέει οτι θα βάλουν φόρους και στα παράθυρα..…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε..
    Για όλα θα φταίνε οι πολιτικοί και η ασέβεια που έχουν σε όλα …Ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες… Θα τους κυνηγάει κι αυτοί θα κρύβονται, γιατί αυτοί θα παραδώσουν τη πατρίδα μας στον Αντίχριστο…
    Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ αυτό… μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος…
    Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…»

    Υ.Γ Στα λόγια του Αγίου Παϊσίου κάνουμε 2 διαπιστώσεις πρώτον ότι είπε μέχρι τώρα βγαίνει και δεύτερον ότι η απόφαση για νίκη επί της Τουρκίας είναι απόφαση του Θεού άρα προϋποθέτει εμπλοκή τρίτης χώρας συγκεκριμένα της Ρωσίας (γιατί εδώ που έφτασαν την χώρα οι πολιτικοί όχι την Τουρκία που είναι ισχυρή στρατιωτικά χώραμ αλλά κανέναν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας).
    Συνεπώς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πείσουμε το Θεό να μην αλλάξει γνώμη!!!
    Ήδη ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή για την κατασκευή δεύτερης μεγαλύτερης ναυτικής Ρωσικής βάσης στην παράκτια πόλη Jableh στη Συρία η οποία θα «στεγάσει» το ρωσικό στόλο Μεσογείου, η Τουρκία θα «νιώθει» τη ρωσική ναυτική παρουσία πλέον πολύ κοντά στα σύνορα της..
    Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ιερομόναχος Αρσένιος από την Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου αποκαλύπτει τι έλεγε ο Άγιος Παϊσίος για τον επερχόμενο πόλεμο με την Τουρκία..
    rafail

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ