To πιο ελαφρύ γλυκό, γίνεται τώρα με την πιο απλή συνταγή!
Αν νόμιζες πως η μους είναι μια δύσκολη υπόθεση στα γλυκά, σου παρουσιάζουμε έξι απλά βήματα για να φτιάξεις την πιο αφράτη και γλυκιά μους σοκολάτας, με υλικά που ήδη έχεις στο ψυγείο σου!
Υλικά
- 250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- μια κούπα γάλα
- 2 κούπες κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το γάλα, μέχρι να πάρει μια βράση.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη σοκολάτα και από πάνω το καυτό γάλα.
- Αφήνουμε για ένα λεπτό και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ μαζί με τη ζάχαρη.
- Τη ρίχνουμε στο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε σε ένα μπολ και από πάνω γαρνίρουμε με λίγη τριμμένη σοκολάτα.
glykoalmyro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.