Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα: Πώς η καφεΐνη δημιουργεί προβλήματα ύπνου στα παιδιά;

Ασφαλώς και το παιδί σας δεν πίνει καφέ, τι γίνεται όμως με τις τροφές που κρύβουν καφεΐνη και δεν το γνωρίζετε;
Όπως και στους μεγάλους έτσι και στα παιδιά η ουσία αυτή έχει διεγερτική δράση, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει πολλές δυσκολίες στον ύπνο.

Κοριτσάκι 6 ετών κάνει χρήση μαριχουάνας με συνταγή γιατρού!

Η χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους έχει διχάσει πολλές φορές και μάλιστα υπάρχουν πολιτείες που η χρήση της ακόμα και για ιατρικούς λόγους, είναι απαγορευμένη.
Στην περίπτωση όμως της 6xρoνης Σαρλότ Φίτζι από το Κολοράντο, οι περισσότεροι αποδέχονται ότι η χρήση της μαριχουάνας την έχει πραγματικά βοηθήσει.

Απίστευτο! Στη… φυλακή τρεις ποδοσφαιριστές ελληνικής ομάδας!

Στο αστυνομικό τμήμα της Άμφισσας κρατούνται από το απόγευμα της Δευτέρας (30/9) οι Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο του Φωκικού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν καταλύσει τις τελευταίες μέρες σε ξενοδοχείο της πόλης, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν τακτοποιήσει τις οφειλές προς τη διοίκηση του ξενοδοχείου, παρά τις επανειλημμένες… κρούσεις του ιδιοκτήτη.

Απίστευτο! Θ. Κασνέσης : Έλληνας πιλότος… Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες!!! (Βίντεο)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλληνα πιλότο Θ. Κασνέση ο οποίος μιλά για τους τύπους αεροψεκασμών (Chemtrails και Comtrails) με χημικά που γίνονται πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο, όπως επίσης και για τους τρόπους με τους οποίους γίνονται!


ΜΑΣΣΟΝΟΙ: ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ανατριχιαστικό! Αποκαλυπτικό! Εφιαλτικό! Προφητικό! Αυτό νοιώθεις, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο που αποκαλύπτει όχι μόνο την Μασσονία στην Ελλάδα, αλλά και τον ρόλο της μέσα στην Εκκλησία, στην πολιτική, στην Δικαιοσύνη, στην Εκπαίδευση, στην κοινωνία.. και ποιά η σχέση της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι όμως, είναι γυρισμένο δέκαεννέα χρόνια πριν! Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος και η Μαρία Δουράκη, κάνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Το χάραγμα του Αντίχριστου - Συμβολισμός και σκοπιμότητα

Η επιλογή της δεξιάς χειρός και του μετώπου ως σημείων χάραξης – Συμβολισμός και σκοπιμότητα

Το χάραγμα του Αντίχριστου δεν θα δίνεται, τυχαία, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος αλλά, αποκλειστικά και μόνο, στο δεξί χέρι και το μέτωπο. Αν υπήρχε η περίπτωση να σφραγίζεται το χάραγμα του Αντίχριστου σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος, θα γινόταν και πιο εύκολα αποδεκτό.

"Φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες!" - Ανθελληνισμός και ισοπέδωση των πάντων!!

«Φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες«, γράφει ένας γνωστός Έλληνας διανοούμενος, τον οποίο συμπληρώνει ένας επόμενος με τη φράση: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον κακό μας εαυτό, ήλθε η ώρα να απελευθερωθούμε από τον Έλληνα«.

Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ TILA TEQUILA ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ..ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΚΡΗ!!!

ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ... ΜΙΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΕΚΡΗ ΟΠΩΣ Ο 2PAC 'Η ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ Ο DMX ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...
ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ..


7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά το φαγητό

Αυτά είναι επτά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά το φαγητό...



-Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.

Η Τρομολαγνεία και οι χαοτικές επιπτώσεις της στη κοινωνία και το μέλλον

Τρομολαγνεία, η ενσυνείδητα και υποσυνείδητα επιβάλλουσα προβολή και διαφήμιση αρνητικών γεγονότων που δεν έχουν συμβεί και πιθανότατα να μην συμβούν ποτέ. Η τρομολαγνεία στην εποχή μας, είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και καταστρεπτικό εργαλείο, στα χέρια ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις, και δυστυχώς, ακόμη και στα χέρια ανθρώπων που τις γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο παγκόσμιος χάρτης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Τον παγκόσμια άτλαντα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης έδωσε στη δημοσιότητα η ΝASA, εμφανίζοντας μια εικόνα των περιοχών της Γης κυρίως με εναλλαγές των αποχρώσεων του καφέ: Οσο πιο καφέ είναι η περιοχή τόσο περισσότεροι πρόωροι θάνατοι εξαιτίας της ατμοσφαιρικής μόλυνσης. 

Η πιο ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! – Δείτε πώς είπε «αντίο» στο αφεντικό της! [βίντεο]

Δύο χρόνια άκουγε από το αφεντικό της γκρίνια για το πόσα χτυπήματα έπαιρνε στο διαδίκτυο κάθε βίντεο που έφτιαχνε. Αφού βαρέθηκε αυτή η κατάσταση, η Μαρίνα Σίφριν αποφάσισε να τα…
βροντήξει αφήνοντας πίσω της την πιο επιτυχημένη δουλειά της: ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί χορεύοντας γιατί παραιτείται.

Οι Παγίδες της Σκέψης

Ο Κώστας είναι κοντός και ντροπαλός. Το πάθος του είναι η ποίηση και τα μουσεία τέχνης. Όταν ήταν μικρός τον πείραζαν οι συμμαθητές του στο σχολείο. Πιστεύετε ότι ο Κώστας είναι (1) πωλητής ή (2) πανεπιστημιακός καθηγητής φιλολογίας;

Επικίνδυνος Αστεροειδής Κινείται Προς Την Κατεύθυνση Της Γης Και Φθάνει Μέσα Σε 24 Ώρες !!!

Ένας αστεροειδής  έχει ανακαλυφθεί να κινείται προς την κατεύθυνση της Γης, στο μέγεθος εκείνου που έπεσε στα Ουράλια τον Φεβρουάριο, και θεωρείται πλέον ένας δυνητικά επικίνδυνος αστεροειδής για τον πλανήτη.


200 με 300 πύρινες μπάλες αναφέρθηκαν σε 30 πολιτείες στην Αμερική!!! Είμαστε σίγουροι ότι η Γη δεν απειλείται; (Βίντεο)

Ένα βίντεο αναφέρει ότι 200 έως 300 βολίδες έχουν αναφερθεί το Σεπτέμβριο, αλλά καμμία δεν έχει φτάσει έως το έδαφος. 

Ήταν μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 6-8% και η χρυσή αυγή σε συνεχή άνοδο ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑ ; ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

Εμβρόντητους άφησε σήμερα το πρωϊ τους ακροατές του realfm ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως, πριν τα γεγονότα με τη ΧΑ, σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ...

ήταν μπροστά από τη ΝΔ 6-8%. Επίσης σημαντική άνοδο παρουσίαζε και η ΧΑ. Ειδικότερα είπε κατά λέξη:

Του Γιώργος Δελαστίκ: Το πολιτικό σκηνικό μετά τις συλλήψεις της ηγεσίας της ΧΑ

Προς σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, αν η κυβέρνηση αποτύχει να αποτρέψει την παραίτηση των βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος


Φίλη Παύλου Φύσσα: Μπορώ να αναγνωρίσω πρόσωπα. Η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έκανε τίποτα

Τι φέρεται να κατέθεσε στα δικαστήρια Πειραιά η φίλη του Παύλου Φύσσα. Μαζί της και ο πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Αιχμές κατά τους χειρισμούς της ομάδας ΔΙΑΣ
Αιχμές κατά της ομάδας ΔΙΑΣ άφησε - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, η οποία έφτασε στα δικαστήρια Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να καταθέσει όλες τις λεπτομέρειες για τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου μουσικού.

Πώς κατασκευάζεται ο ρατσισμός

Το Νοέμβριο του 1999, ένα άρθρο στην αγγλική εφημερίδα Guardian - που μιλούσε για το τρομοκρατικό χτύπημα εξτρεμιστών σε αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών το οποίο τελικά κατέπεσε στον Ατλαντικό ωκεανό - είχε τον ακόλουθο τίτλο: «Για τον ορισμό της λέξης Μουσουλμάνος, βλέπε τρομοκράτης». 

Pictures Of Curiοsity - Τρομακτικές Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ζωή στον Άρη;

Pictures Of Curisity - Τρομακτικές Φωτογραφίες
Αποδεικνύουν ζωή στον Άρη;
Υπάρχει Ζωή στον κόκκινο πλανήτη; Τρεις Απίστευτες φωτογραφίες που φαίνεται ένα εξωγήινο πλάσμα να καταδιώκει το Rover Curiosity στον Άρη!



 Μπορείτε να εξηγήσετε τη είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες;

Τα 15 μεγάλα ερωτήματα της επιστήμης

Από τη φύση του σύμπαντος (αν υπάρχει μόνο ένα) μέχρι το σκοπό των ονείρων, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε ακόμα  - αλλά μπορεί να γνωρίζουμε σύντομα. Ένα καινούργιο βιβλίο προσπαθεί να δώσει κάποιες απαντήσεις.

10 πράγματα για τα οποία πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αλλά στη ζωή, μερικές φορές πρέπει να σταματάς κάποια πράγματα, προτού να αρχίσεις κάτι άλλο.  Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα ...

Ξεψύχησε πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για ένα ράμμα στο φρύδι!

Η μοίρα επεφύλαττε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον 36χρονο Μάριο Μαρκουτσά, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που από τη διασκέδαση με τους φίλους του έπεφτε λίγη ώρα αργότερα νεκρός… Ο Μάριος βρισκόταν στο γήπεδο της Αμαλιάδας με τους φίλους του για να παίξουν, όπως το συνήθιζαν, έναν αγώνα μπάσκετ.

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!

Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται DouniaAmina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ωςμουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ "Ανθρακες ο θησαυρός" του "κοριού" της ΕΥΠ - Αθωώνει αντί να ενοχοποιεί!

Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα.

Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος.

Η ΑΙΩΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 2014 – OI ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες 2014

Κόκκινη βροχή με εξωγήινη προέλευση - Το περίεργο φαινόμενο που συνέβει στην Κεράλα της Ινδίας

Ινδοί επιστήμονες θεωρούν πως ανακάλυψαν κύτταρα από το διάστημα, που μπορεί να αντιπροσωπεύουν εξωγήινη ζωή.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...
η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...

Η προσγείωση του τρόμου στη Σκιάθο [βίντεο]

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο τρομακτικές προσγειώσεις και έγινε στο αεροδρόμια της Σκιάθου. Οι πιλότοι προσγείωσαν το αεροπλάνου πολύ κοντά στην άκρη του αεροδιαδρόμου, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

To νέο μήνυμα Κασιδιάρη μέσα από το κρατητήριο

Σε νέο μήνυμα του στο facebook χθές το βράδυ ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε ξεκάθαρα για μια σκευωρία.

Έτσι έγραψέ:


Απίθανο βίντεο- O Xίτλερ μαθαίνει ότι συνέλαβαν τους Χρυσαυγίτες

Η σκηνή από την ταινία «Η πτώση» (Der Untergang) με τον Αδόλφο Χίτλερ να καταρρέει ψυχικά λίγο πριν την αυτοκτονία του είναι ίσως από τις πιο διάσημες που έχουν γίνει παρωδία, ιδίως από Έλληνες χρήστες.

Η Ελένη Λουκά στο… πλευρό της Χρυσής Αυγής: Φασίστες είστε εσείς έλεγε στους αστυνομικούς [βίντεο]

Άλλη μία θεαματική εμφάνιση έκανε η Ελένη Λουκά αυτήν την φορά στην ΓΑΔΑ με αφορμή τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών βουλευτών.
Η Ελένη Λουκά πήγε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για άγνωστο λόγο, κάτι που δεν φάνηκε ωστόσο να ενδιαφέρει τους αστυνομικούς οι οποίοι την πήραν από τα χέρια προκειμένου να την απομακρύνουν.

Μπούμερανγκ επιστρέφει στην κυβέρνηση η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής

Μπούμπερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση η συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτό προκύπτει απ’ όλες τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο και καταδεικνύουν την καχυποψία μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού ότι η υπόθεση ήταν στημένη, υπό το φόβο προφανώς των ποσοστών του Λαικού Συνδέσμου στις Δημοτικές εκλογές.

Πώς πάνε να αρπάξουν τα σπίτια ηλικιωμένων

Με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών να έχει δρομολογηθεί και τους ελεγκτές της BlackRock να υπολογίζουν ότι η πτώση στην εγχώρια αγορά ακινήτων θα φτάσει στο 60% (!), οι δανειστές μαζί με ασφαλιστικούς ομίλους ετοιμάζονται να «απαλλοτριώσουν» και τα σπίτια των ηλικιωμένων μέσω της αντίστροφης υποθήκης (reverse mortgage).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !

ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «ΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ & ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»
· ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΗΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
· ΣΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΙΟ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς το ΄83 έσπαγε τζάμια σε κτήρια της χωροφυλακής (εικόνες)

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή η οποία στην ιστοσελίδα της δημοσιεύει ένα έγγραφο που σύμφωνα με την ίδια αποδεικνύει πως ο Αντώνης Σαμαράς, το 1983 όταν ήταν βουλευτής Μεσσηνίας, μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιούσε επιθέσεις σπάζοντας τζάμια.

Έρευνα: Η ρύπανση «κόβει» την ανάσα από τα παιδιά!

Μελέτη σχετικά με το πώς και πόσο το άσθμα μπορεί να επηρεαστεί από το περιβάλλον έγινε πριν λίγο καιρό.
Τα αποτελέσματα ούτε λίγο, ούτε πολύ έδειξαν πως η ρύπανση αυξάνη το προβλήματα στα παιδιά!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Superleague: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής

Όπως κάθε εβδομάδα το NewsIt σε συνεργασία με τη Nova σας προσφέρουν όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της Superleague.

Τι προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος – Ποινές φυλάκισης, πρόστιμα αλλά και εξοβελισμό βουλευτών

Βαριές «καμπάνες» προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση. Από ποινές φυλάκισης και πρόστιμα, έως αποκλεισμό κομμάτων αλλά και εξοβελισμό βουλευτών θα επισύρουν οι διατάξεις του.



Morgellons - Μας σκοτώνουν μέσω αεροψεκασμών! Αφυπνισθείτε!

Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειαςMorgellons. 

Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails...και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΗ;;;; - Το Star άλλαξε τα λόγια του Μπαρμπαρούση, για να φαίνεται ότι βρίζει!

Ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς για...το κόμμα της "Χρυσής Αυγής", τέτοιου είδους απαράδεκτες προπαγανδιστικές πρακτικές εναντίον της είναι -και πρέπει να είναι- καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα και φιλαλήθη άνθρωπο, πέραν κομματικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων.


Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε τον μηχανισμό που γεννά τις γεωμαγνητικές καταιγίδες και το πολικό σέλας

Το ελληνικό δαιμόνιο ξαναχτυπά… 

Την κινητήρια δύναμη και τον μηχανισμό στο γήινο μαγνητικό πεδίο, που τροφοδοτεί τόσο τις γεωμαγνητικές καταιγίδες, όσο και το θεαματικό σέλας στους πόλους του πλανήτη μας ανακάλυψε μια ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής Βασίλη Αγγελόπουλο, καθηγητή διαστημικής φυσικής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας- Λος Άντζελες (UCLA). 


Το αγόρι που "πήγε στον παράδεισο"

"Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ήθελαν αυτή να είναι η χειρότερη ημέρα τους." 

Είναι πολύ σκληρό για έναν πατέρα όταν ο εξάχρονος γιός του έχει μείνει παράλυτος και παλεύει για τη ζωή, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος. 

Είναι απίστευτο, αλλά ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Kevin Malarkey, όχι μόνο είδε καλό, από το τρομακτικό ατύχημα που σχεδόν κόστισε τη ζωή του γιου του, αλλά και αν ακόμα είχε την ευκαιρία και πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα. 

Χρυσή Αυγή: Το έξυπνο κόλπο των βαρώνων να πετάξουν μισό εκατομμύριο αντιφρονούντες στα σκουπίδια.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τώρα που θα περαστούν τα πλέον θηριώδη μέτρα για την Ελληνική κοινωνία, να καταλάβουν ακόμα και οι πιο ανυποψίαστοι την σκοπιμότητα διόγκωσης της “Χρυσής Αυγής” με δόλιο τρόπο από τους βαρώνους των ΜΜ”Ε”. Όπως σε κάθε μεγάλο στοίχημα, το κόλπο φαίνεται στο ταμείο.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Η “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΠΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”. ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:


Το 49,9% των Ελλήνων φοβάται… Εμφύλιο

Ο εφιάλτης ενός Εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα φαίνεται ότι εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την ελληνική κοινωνία.

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα δημοσκόπησης της “MRB” για τη “Real News”, το 49,9% των Ελλήνων φοβάται ότι

ΔEITE – Ανατριχιαστικό: Φωτογράφησαν μωρό… φάντασμα μέσα στο σπίτι τους! [φωτο]

Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει όσοι έχουν δει αυτή την φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καθαρά ένα μωρό… φάντασμα!

Ο κύριος και η κυρία Γκορ μένουν στο σπίτι αυτό, κοντά στο Gloucestershire εδώ και λίγα χρόνια...