• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

    ΓΑΛΛΙΑ: «Τι είδε ο Ρώσος;» Συγκλονιστικό ρεπορτάζ ρώσικου καναλιού για την τριτοκοσμική Γαλλία (video)


    Φέτος, τον Οκτώβριο μία ομάδα του μεγάλου κρατικού ρώσικου καναλιού Rossiya1’ επισκέφθηκε την Γαλλία για να κάνει ένα ρεπορτάζ.
    Επέλεξαν να επισκεφτούν το Barbès (Παρίσικαι το Saint-Ouen. Παράνομοι μικροπωλητές, Ρομά ζητιάνοι, προσευχόμενοι μουσουλμάνοι και έμποροι ναρκωτικών συνέθεταν την καθημερινή εικόνα στους δρόμους. Το συμπέρασμά τους; Η χώρα έχει δεχθεί εισβολή και έχει παραδοθεί στον τριτοκοσμικό αλλοδαπό πληθυσμό.
    Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και παρακάτω η μετάφραση / από ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:
      
    Είμαστε στο Παρίσι, στη συνοικία, Barbès, λίγα μόλις λεπτά από την περίφημη Μονμάρτρη. Το να βρεις έναν Ευρωπαίο εδώ είναι σχεδόν μια αδύνατη αποστολή. Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των μεταναστών της Ευρώπης ζει στη Γαλλία.(ΚΟ: Δεν έχει έρθει στο Elladistan ο Ρώσος!). Λέγεται ότι η Ρωσία ακολουθεί την ίδια πορεία.

    Ορισμένοι δρόμοι του Παρισιού ήδη θυμίζουν ανατολίτικο παζάρι. Καθισμένοι στο έδαφος, πωλούν γλυκά, πλαστά ελβετικά ρολόγια και κινέζικα εργαλεία. Μερικές φορές, η αστυνομία κάνει επιδρομή. Μερικοί από αυτούς θα συλληφθούν, άλλοι καταφέρνουν να διαφύγουν. Ο χωροφύλακας φωνάζει, το καραβάνι προχωράει.
    Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, λόγω της ταχείας ανάπτυξης της, η γαλλική οικονομία είχε ανάγκη από φτηνό εργατικό δυναμικό. Η V Républiqueάνοιξε τα σύνορά της για τους μετανάστες που προέρχονταν από τις παλαιές τηςαποικίες, και στη συνέχεια, για τις οικογένειές τους. Έψαχναν για εργασία και μια καλύτερη ζωή. Τώρα, η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση, και δεν υπάρχει πλέον δουλειά για τον γηγενή Γάλλο. Το προάστια του Παρισιού, με την κοινωνική στέγαση ουπροσφέρει το κράτος), έχουν μετατραπεί σε γκέτο εγκληματικότητας, όπου ακόμηκαι η αστυνομία δεν τολμά να μπει. Οι έμποροι έχουν φούρνους μικροκυμάτων στιςστέγες και κρεβάτια, που τα ρίχνουν πάνω στις αστυνομικές δυνάμεις. Βάζουνφωτιά σε κάδους απορριμμάτων για να προσελκύσουν τους πυροσβέστες και τότετους επιτίθενται.
    Ο Olivier Dekrock μας δείχνει το Saint-Ouen και το Saint-Denis. Εδώ, τα πάνταελέγχονται από τους ‘choufs’, αυτών που προσέχουν την περιοχή για λογαριασμό των εμπόρων ναρκωτικών. Εδώ ένας πλησιάζει και χτυπά τον καμεραμάν στο πρόσωπο. - Ας φύγουμε καλύτερα!
    Ο Olivier μας συμβουλεύει να φύγουμε από αυτή τη συνοικίαΈνας ‘σουφ θα μπορούσε να πυροβολήσει χωρίς προειδοποίηση. Πέρυσι, αρκετοί τέτοιοι «φύλακες» σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Saint-Quentin. Θάφτηκαν σαν «ήρωες», μπλοκάροντας τους δρόμους της πόλης. 
    Στην αραβική συνοικία, είναι καλύτερα να μην πάμε με βιντεοκάμερα. Πάμε εκεί με μια κρυφή κάμερα, κάτι που είναι ασφαλέστερο.
    Εδώ βλέπουμε ένα έμπορο ναρκωτικών, που είναι απασχολημένος κλείνοντας τις δουλειές του, πουλώντας ένα πακέτο ηρωίνης σε έναν πελάτη. Αυτός ο έμπορος έχειεντοπίσει κάποιους αστυνομικούς μέσα στο πλήθος, έτσι παίρνει τον πελάτη για ταπεραιτέρω μέσα στη συνοικία. Αν ο πελάτης δεν είναι από αυτήν την περιοχή, θα μπορούσε να γίνει θύμα ληστείας. - Περίμενε εκεί για μένα! –
    Νάτος πίσω με τα εμπορεύματά του. Ο Dmitri de Kochko αγόρασε ένα σπίτι στο Saint-Ouen, πριν από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η πόλη έχει πάψει να θυμίζει την παλιά καλή Γαλλία. 
    Στις σχολικές καντίνες, συχνά δεν σερβίρεται πλέον χοιρινό. Μερικές φορές, ακόμη ασκείται πίεση στα παιδιά, τα οποία δεν είναι κατ ανάγκη μουσουλμάνοι, να μην τρώνε χοιρινό κρέας. Σε ορισμένες πόλεις, υπάρχουν ειδικές ώρες στα κολυμβητήρια για τις (μουσουλμάνες) γυναίκες, και αύριο, θα είναι ίσως η σειρά των λεωφορείων,όπου οι άνδρες και οι γυναίκες θα πρέπει να διαχωριστούν.
    Σε όλη τη πόλη, μόνο ένα κρεοπωλείο παραμένει όπου μπορείτε να αγοράσετε κρέαςπου δεν είναι halal. Ο χασάπης πρόσφατα έγινε στόχος διάρρηξης και ξυλοδαρμούαπό μετανάστες. Αλλά στη συνέντευξη, είναι πολύ ανεκτικός. – Υπήρχαν 7 γαλλικά,συγνώμην «παραδοσιακά», κρεοπωλεία, γιατί αν πω «γαλλικά»η δήμαρχός μας δεν θα το επιτρέψει, απλά θα με σκοτώσει!
    Η Marine Le Pen είναι η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, ενός κόμματος πουχαρακτηρίζεται ως «ρατσιστικό» και «φασιστικό». Αλλά στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, σχεδόν το 20% του γαλλικού λαού ψήφισε τόσο την ίδια όσο και κατά τηςμετανάστευσης.
    Η μετανάστευση έγινε επιθυμητή, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να πέσουν κάτω οι μισθοίΣήμερα, χωρίς αμφιβολία, η μετανάστευση είναι ένα βαρύ φορτίο για τη γαλλική οικονομία. Και, φυσικά, είναι μια άμεση απειλή κατά της γαλλικής ταυτότητας. Όπως δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκάθαρα, το 1995: «Σε 20 χρόνια, η Γαλλία θα είναι μια αποικία των παλιών αποικιών της».
    Όπως τονίζει η Marine Le Pen, 12 εκατομμύρια μετανάστες έχουν φτάσει στη Γαλλία, κάτι που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας. Η MarineLe Pen δεν απαιτεί «απελάσεις». – Είναι ελάχιστο το κέρδος για να σωθεί ένα σκάφος, εάν υπάρχει μια τρύπα στο σκάφος, πάνω απ’ όλα θα πρέπει να μπλοκάρουμε τη ροή του νερού και να επισκευάσουμε το πλοίο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να φύγουμε από τη ζώνη Σένγκεν.
    Ήμουν 13 όταν με ανάγκασαν να παντρευτώ έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών, και αυτό για να επιτραπεί στον αδελφό μου να νομιμοποιηθεί στην Ευρώπη. –
    Η Diarity Baέφυγε από τη Γουινέα για να πάει στην Ολλανδία. Από εκεί, ο σύζυγός της την πήρε στο Παρίσι, και προσπάθησαν να κάνουν παιδιά. Στη Γαλλία,υπάρχουν γενναιόδωρα επιδόματα από το κράτος για όσους κάνουν παιδιά. - Έμεινα έγκυος δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσα να γεννήσω, επειδή ο σύζυγός μου με χτυπούσεασταμάτητα.
    Η Γαλλία συγκλονίζεται από τις συνήθειες και τα έθιμα που οι μετανάστες φέρνουν μαζί τους. - Ορισμένοι μουσουλμάνοι εφαρμόζουν την βάρβαρη πρακτική τηςκλειτοριδεκτομής.
    Οι συνοικίες που κυριαρχούν οι μετανάστες είναι επίσης τα άντρα τουριζοσπαστικού ισλαμισμού. Η Sharazad είναι αστυνομικός και εργάζεται στηνυπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Λίγα χρόνια πριν, έφυγε από το Πακιστάν για να έρθει στη Γαλλία. - Φέρνουν εδώ τις συνήθειες και τα έθιμά τους και προσπαθούν να τα επιβάλλουν σε εμάς. Απλά δεν θέλουν να ενταχθούν.
    kokkinos ouranos




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ