• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

    O Διοικητής μπαίνει πάντα ΄΄μπροστά ΄΄…Τα πήρε ο A/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος !

    Έτσι μάθαμε εμείς στο Στρατό και αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν ...
    ''Θα πέφτει το ξύλο της Αρκούδας'' !!

    Η έφοδος των εργαζομένων του Σκαραμαγκά και όχι μόνο από ότι φαίνεται ότι ήταν οργανωμένη και σίγουρα δεν ήταν από εργαζόμενους του Σκαραμαγκά μόνο …

    Η Παρουσία των βουλευτών ταυτόχρονα με την εισβολή ανθρώπων που είχαν στειλιάρια, η ρίψη πριν την επίθεση κροτίδων, αλλά και η μανία των διαδηλωτών να χτυπήσουν τους Στρατιώτες της Πύλης (τρεις τραυματίες οπλίτες) δείχνει ότι η επίθεση ήταν τουλάχιστον προσχεδιασμένη!

    Το απερίγραπτο της υπόθεσης ο ΥΦΕΕΘΑ να μιλάει στο κινητό με τον πρόεδρο των εισβολέων στο κινητό δεν γνωρίζω τι και τι δείχνει σίγουρα όχι Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης …Αλλά συνδικαλιστές και παλαιοί γνώριμοι!

    Έκαναν έφοδο στο Πεντάγωνο με στειλιάρια και ο ΥΦΕΕΘΑ παρακάλαγε τον πρόεδρο των εισβολέων κύριο Καρακίτσιο ; Είναι σοβαρά πράματα αυτά ή συμβαίνει κάτι άλλο ;

    Πριν πάνε οι διαδηλωτές στο Πεντάγωνο έστειλαν δελτίο τύπου στα κόμματα ; 

    Πότε πρόλαβε ο αόματος Κουρουμπλής από το Σύριζα και ο Χαλβατζής από το ΚΚΕ να πάνε και γιατί πήγαν τι υπερασπιστούν δεν ήταν τραμπουκική η επίθεση αυτή ;

    Ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε δύο δρόμους να επιλέξει να εφαρμόσει το σχέδιο Ασφαλείας ή να κατέβει ο ίδιος την ώρα που ο επικεφαλής των διαδηλωτών μιλούσε στο κινητό τους με τον Υφυπουργό που προΐστατο στο Υπουργείο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή!

    Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις αλλά ζήτησε να φύγουν από το Στρατόπεδο ….Αν αποφάσιζε για την ασφάλεια μόνος του θα είχε λειτουργήσει αλλιώς ίσως και όπως κάποιοι θα το περίμεναν ή θα το είχαν σχεδιάσει! 

    Αποδεικνύεται ότι οι Πολιτικοί δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις σε ώρα κρίσης.
    Δεν θα μπορούσα ποτέ εγώ να κρύβομαι στο γραφείο μου και να στείλω ένα Ταξίαρχο να βγάλει το φίδι από την τρύπα φέρεται να είπε μετά τα γεγονότα ο Α/ΓΕΕΘΑ.

    Μερικοί πολιτικοί άνδρες της τελευταίας γενιάς να προσέχουν πώς και πότε μιλάνε για Αξιωματικούς …Για τον Στρατηγό Κωσταράκο που έχει κάνει του κόσμου τις ασκήσεις περισσότερο σεβασμό και λιγότερες ανοησίες … Και για να μην επανέλθουμε στο θέμα αν δεν χρησιμοποιούσε το Twitter για να επικοινωνήσει με όλους ο Α/ΓΕΕΘΑ γύρευε τι θα γράφανε ότι είπε αρκετοί κοντυλοφόροι των ΄΄λιστών''!

    Γεγονός είναι ότι από Δευτέρα τα πράγματα, αλλάζουν παντού και δεν θα αρέσει σε κανέναν δημοκράτη ή λαοκράτη ή οπαδό της ασυδοσίας αυτή η αλλαγή!

    Κανείς δεν θα μπαίνει στο Πεντάγωνο αν δεν θα ελέγχεται και αν δεν υπακούει θα εφαρμόζονται οι εντολές που ήδη δόθηκαν …Θα πέφτει το ξύλο της Αρκούδας!!

    Τα πήρε ο Κωσταράκος γιατί είδε ότι ευγένεια και η ανοχή παρεξηγήθηκαν και άργησε να καταλάβει ότι οι Πολιτικοί είναι πρώτα από όλα πολιτικοί και κομματικοί και μετά όλα τα άλλα.

    Κατέβασε με εντολή την Ζ΄ΜΑΚ και μετά έφερε την 71ή να εκπαιδεύσει τους άνδρες του μικτού λόχου της Στρατονομίας του ΓΕΕΘΑ ,…

    Δεν θα συμβούλευα κανέναν διαδηλωτή που υπακούει τις εντολές του Φωτόπουλου (για καταλήψεις και ρουκέτες )και λοιπών συναφών επαγγελμάτων να επιχειρήσει κάτι …τις επόμενες ημέρες !

    Για την Ιστορία η πύλη του ΓΕΕΘΑ φυλάσσεται από μερικά άτομα που σκοπό έχουν να φυλάξουν την πύλη από κανέναν παλαβό γιατί είναι Υπουργείο …Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και δεν θα είναι τόσο απλά και εύκολα που 'οσο επιθυμούν και μερικοί κοντυλοφόροι ….

    Αλήθεια τα κανάλια που ήταν σε απευθείας σύνδεση τι περίμεναν; Νεκρούς;

    Πολλά και περίεργα γεγονότα γίνονται τελευταία στη Χώρα μας

    Βετεράνος

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ