• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ..!!!


    Πριν ακριβώς 16 μήνες έγινε μια τέτοιου είδους επίσκεψη από μια άλλη γυναίκα η οποία επισκέφτηκε την χώρα μας και στη  ουσία με την επίσκεψη της «σφραγίστηκε» η ανάθεση του ορυκτού πλούτου στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ .
    Πρόκειται φυσικά για την ΧΙΛΑΡΗ ΚΛΙΝΤΟΝ που ήρθε στην Ελλάδα τον ΙΟΥΝΙΟ του 2011 με ένα και μοναδικό σκοπό αυτόν του ξεκαθαρίσματος της ανάθεσης του ορυκτού μας πλούτου
    Στη συνέχεια οι Ελληνικές κυβερνήσεις άνοιξαν τον διαγωνισμό για τις εξορύξεις στην Ελλάδα και Κύπρο στην οποία μάλιστα προχώρησαν και σε γεωτρήσεις.
    Για να προχωρήσουμε σε τέτοιες διαδικασίες έπρεπε να προετοιμαστεί το έδαφος για να μπορέσουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ να λειτουργήσουν σαν προστάτες των εταιρειών τους που θα συμμετείχαν στα έργα.
    Τέτοιες διαδικασίες είναι και ο καθορισμός της ΑΟΖ ο οποίος  για να μπορέσει να επιβληθεί στην περιοχή απαιτείται συναίνεση όλων των προστάτιδων δυνάμεων της Ελλάδας άρα εκτός απο των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ και της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Ενώ πριν ένα χρόνο η Ελλάδα σε αυτή την διαδικασία θα εύρισκε συμμάχους παραδοσιακούς όπως στη ΛΙΒΥΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ και ΣΥΡΙΑ, σήμερα αυτή η δυνατότητα έχει εκλείψει και μας υποχρεώνουν σε συμπόρευση με το ΙΣΡΑΗΛ, υπό την εποπτεία των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    Ένα πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση αποτελεί η πολιτική της ΤΟΥΡΚΙΑΣ με τις συνεχείς διεκδικήσεις και την ασάφεια που επιθυμεί στον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας.
    Πέρα όμως από τον προσδιορισμό της ΑΟΖ, είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας και ο προσδιορισμός των Οικονομικών Ζωνών που θέλουν να επιβάλλουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ στη χώρα μας, πράγμα που θα αποδυναμώσει την ΤΟΥΡΚΙΑ γιατί θα μεταφερθούν ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ επιχειρήσεις στην ΕΛΛΑΔΑ και θα εγκατασταθούν σε αυτές τις ζώνες.
    Τι ακριβώς έρχεται να επιβάλλει μόνο και μόνο με την παρουσία της στην ΕΛΛΑΔΑ  η Γερμανίδα ηγέτης κ. ΜΕΡΚΕΛ, επικοινωνιακά:
    Να δείξει στον Ελληνικό λαό ότι δεν έχει περιθώρια αντίδρασης γιατί το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο. Στην ΤΟΥΡΚΙΑ ότι  τα παιγνίδια με την Ελλάδα έχουν τελειώσει γιατί είναι υπό την προστασία της. Στην Ευρώπη ότι είναι κυρίαρχος του παιγνιδιού μέσα στην Ευρωζώνη. Στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ότι δεν θα ανακατευτεί στα δικά της χωράφια. Στη ΡΩΣΙΑ ότι έχει περιοριστεί ο ρόλος της στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Και τέλος το σημαντικότερο, στον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ότι φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του.
    Μετά από όλα αυτά οι αντιδράσεις που θα έρθουν και θα επιφέρουν μύρια κακά στη χώρας μας θα είναι:
    Η αντίδραση της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, σε ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ, ΑΟΖ.
    Η αντίδραση των γειτονικών βαλκανικών χωρών σε μια Ελλάδα ψιλοδιαλυμένη. Η αντίδραση του Ελληνικού λαού στην επιβολή των λαθρομεταναστών για την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας και του εθνικού του προσδιορισμού.
    Το μείζον ζήτημα σε αυτή την περίπτωση θα τεθεί όταν η ΓΕΡΜΑΝΙΑ που θα μιλάει υποκαθιστώντας την  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, θελήσει να συνεχίσει να επιβάλλει δια ροπάλου την πολιτική της στην ΕΛΛΑΔΑ, και αντικαταστήσει τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και τα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, με τα σενάρια που ακούγονται από την ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για δήθεν φύλαξη των Ανατολικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    thoureios
    About these ads
    filologos10.wordpress.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ