• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

    Αίσιο τέλος στην πολύωρη ομηρία της Κομοτηνής Παραδόθηκε ο 52χρονος δράστης


    Aίσιο τέλος είχε το  συγκλονιστικό περιστατικό ομηρίας στο εργοστάσιο πλαστικών,  Ηelesi, στην Κομοτηνή. Υστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις της ομάδας διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. ο 52χρονος δράστης παραδόθηκε, ενώ οι δύο όμηροι που κρατούσε απελευθερώθηκαν και είναι σώοι.

    H κοινή γνώμη παρακολούθησε καθηλωμένη χθες τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο 52χρονος στους ρεπόρτερ μας, Δημήτρη Πώποτα και Άρια Καλύβα, έπειτα από δική του αίτηση. 

     

    Στη διάρκεια της παρ’ ολίγον τραγικής υπόθεσης ο 52χρονος άνεργος δράστης τραυμάτισε τον 51χρονο διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Αθανάσιο Ανδριανόπουλο και τον 30χρονο εργαζόμενο της εταιρείας Εμίλ Ίλεν Μαρίνοβ, βουλγαρικής υπηκοότητας.

    Σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής, Ηρακλή Χατζηνέστορο, οι τραυματίες νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

    Διαβάστε, επίσης,  εδώ συγκλονιστικές μαρτυρίες για το πώς μια γυναίκα και ένα παιδί κρύφτηκαν και έφυγαν χωρίς να εμπλακούν στην ομηρία.

    Να σημειώσουμε ότι ο δράστης, απολυμένος από εταιρεία την εταιρεία Helesi Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, εισέβαλε χθες, Πέμπτη, στη μία μετά το μεσημέρι ένοπλος με κυνηγετική καραμπίνα στο εργοστάσιο και έδειχνε αποφασισμένος για όλα.

    Ο 52χρονος είχε απολυθεί στις 31 Αυγούστου του 2011 και η εν λόγω απόλυση, σύμφωνα με την εταιρεία, έγινε επειδή «επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή, ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ