• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

    (Χθές) Με Λαζαρίδη ο Άρης, 1-0 την ΑΕΚ


    Ένα γκολ του Λαζαρίδη στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης χάρισε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ στον Άρη, σε αγώνα για την 23η αγωνιστική που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το «τρίποντο» έπιασε στην έκτη θέση της κατάταξης τον ΟΦΗ.

    Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, όμως στην τελική προσπάθεια με πρωταγωνιστή τον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ. Ο έμπειρος επιθετικός της Ένωσης στο 8’ και στο 12’ αστόχησε, ενώ στο 10’ ο Παπαστεριανός με προβολή του στέρησε τη χαρά να χριστεί σκόρερ. 

    Στο 19’ η νέα ευκαιρία της ΑΕΚ δημιουργήθηκε από τον Σιαλμά, που δεν πλάσαρε σωστά, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Άρης σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά. 

    Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ του Ούμπιντες, όμως και πάλι η Ένωση ήταν αυτή που πλησίασε το γκολ, με τον Μπέλεκ να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Σανκαρέ στο 67’. Στο 76΄ μία καλή εκτέλεση φάουλ του Νέτο πέρασε άουτ, ενώ ο Άρης πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα τρία λεπτά μετά. 

    Ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Αραμπατζής έκανε άστοχη έξοδο και ο Λαζαρίδης που καιροφυλακτούσε έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα. Στο χρόνο που απέμενε κυριάρχησαν τα νεύρα εκατέρωθεν, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για να μπουν στα πλέι-οφ.

    Άρης – ΑΕΚ 1-0 (Νοva1)

    Γκολ: 
    79' Λαζαρίδης



    video γκολ εδώ
    Κίτρινες κάρτες: Παπαζαχαρίας - Καράμπελας, Λαγός, Γεωργέας, Δέλλας, Μάκος

    Κόκκινες κάρτες: 
    -

    Άρης (Μανουέλ Μασάδο): 
    Βελλίδης, Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος (67' Γιαννιώτας), Φατί (46' Παπαστεριανός), Ούμπιντες, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος (46' Ακόστα).

    ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): 
    Αραμπατζής, Καράμπελας, Κοντοές, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Βάργκας (82' Κλωναρίδης), Λεονάρντο (68' Λαγός), Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος (46' Μπέλεκ).

    Μανουέλ Μασάδο (Προπονητής Άρη):
     «Ήταν ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό. Ένα παιχνίδι με μια μαύρη και μια άσπρη μεριά. Αν κοιτάξουμε το α΄ μέρος και εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο που μπήκαμε καλά, όλο το υπόλοιπο ήταν το χειρότερο ημίχρονο από την μέρα που ανέλαβα τον Άρη. Η ομάδα μου σε αυτό το α΄ μέρος έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Ευτυχώς δεν το έκανε. Δεν εκμεταλλεύτηκε αυτά που δεν κάναμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Λίγο πριν την ανάπαυλα προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα πράγματα κάνοντας αλλαγές θέσεων μεταξύ των παικτών. Σε συνδυασμό που έγιναν στο β΄ μέρος, καταφέραμε να έχουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Για αυτό χώρισα το παιχνίδι σε δύο τομείς. Το β΄ μέρος ήταν για εμάς πιο άσπρο, πιο φωτεινό. Ευτυχήσαμε να κάνουμε γκολ την ευκαιρία που μας δόθηκε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

    Νίκος Κωστένογλου (προπονητής ΑΕΚ):
     «Ένα εκπληκτικό α΄ μέρος στο οποίο θα έπρεπε να προηγούμαστε με δυο και τρία γκολ, καταφέραμε στο τέλος να χάσουμε το παιχνίδι. Στο α΄ μέρος παίξαμε πολύ καλά, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για κάθε σύστημα που θα έπαιζε ο Αρης. Καταφέραμε και πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες. Είναι εύλογο γιατί δεν ήμασταν το ίδιο καλή και στην επανάληψη. Συν τις άλλοις είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Λυμπερόπουλου. Ωστόσο ακόμα και έτσι ο Άρης δεν έχασε καμία ευκαιρία. Δεν κινδυνέψαμε. Από ένα στημένο χάσαμε το παιχνίδι. Μας πονάει η ήττα γιατί συνοδεύτηκε από καλή εικόνα της ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι. Ο ανταγωνισμός για τα play-off είναι μεγάλος. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να συνεχίσουμε. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Στη μπάλα όμως για να κερδίσει πρέπει να βάλεις γκολ. Και σήμερα μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν μου αρέσει η κακομοιριά. Την απεχθάνομαι. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ελπίζω στο μέλλον να κερδίσουμε και εμείς ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε καταφέρει».

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ