• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

    Κούκλα μωρό σώζει οικογένεια από φωτιά!



    Η φροντίδα για μια κούκλα βρέφος αποτελεί ίσως μια κλασική ασχολία για όλα τα κοριτσάκια μικρής ηλικίας και πολλές φορές στο εξωτερικό αναθέτουν την φροντίδα αυτή στα παιδιά στα σχολεία. Και ενώ αυτό συχνά διακωμωδείται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα μέλη μιας οικογένειας στο Tennessee δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευγνώμονες για αυτή τη κούκλα που μιμούνταν αληθινό μωρό.

    Οι αρχές του Tennessee λένε ότι η προσομοίωση ενός...

    μωρού-κοριτσιού που κλαίει είναι αυτό που έσωσε μια οικογένεια τριών από τη φωτιά που έκαψε το σπίτι τους νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

    "Η μαθήτρια είπε ότι ήταν κανονικά κοιμόταν βαριά, αλλά δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τότε που είχε φέρει στο σπίτι της την κούκλα. Η κούκλα έκανε θόρυβο και την ξυπνούσε", είπε η εκπρόσωπος της City of La Vergne, Kathy Tyson σε εφημερίδα. "Πήγε να εγκαταλείψει το δωμάτιο, επειδή νόμιζε ότι άκουσε κάτι σαν σπάσιμο. Όταν άνοιξε την πόρτα, ο καπνός την χτύπησε απ' ευθείας στο πρόσωπο."

    Αυτός ο ήχος"σπασίματος" ήταν ένα παράθυρο που ανοιγόκλεινε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Αφού άκουσε το θόρυβο, η έφηβη ξύπνησε γρήγορα τη μητέρα της και τον φίλο της μητέρας της και όλοι έτρεξαν για να σωθούν.

    Οι εκπαιδευτές στο Γυμνάσιο La Vergne είχαν αναθέσει στην κοπέλα την φροντίδα της κούκλας μωρού, το οποίο προσομοιώνει το κλάμα, την αφύπνιση, και τις διατροφικές συνήθειες ενός πραγματικού μωρού, για να διδάξουν στους μαθητές τις ευθύνες της φροντίδας για ένα παιδί.

    Κανείς όμως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η κούκλα έκανε μια τέτοια διάσωση.

    Όπως μάρτυρες είπαν: "Αν ένα άλλο λεπτό ή δύο είχαν περάσει πριν το ανακαλύψουν θα είχαμε τώρα ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα..."





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ