• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

    This is...Αγρίνιο



    Την δύναμη της έδρας του εκμεταλεύτηκε και πάλι ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Skoda Ξάνθης φτάνοντας στους 10 βαθμούς έχοντας μάλιστα και 2 αγώνες λιγότερους.

    Η αγωνιστική απραξία των 20 ημερών φάνηκε να επηρέασε τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ για τα πρώτα 25 λεπτά.

    Στη συνέχεια, οι αγρινιώτες ξεπέρασαν την πίεση ψηλά που επιχείρησαν οι παίκτες της Ξάνθης και ανέβασαν ρυθμούς. Στο 31' ο Κούσας έπιασε ωραία κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

    Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαριστέας έκανε ωραία σέντρα για κεφαλιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μητρόπουλος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού, με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

    Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και το ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

    Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν όπως ακριβώς στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67', όταν ο Καμαρά έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Εντιμάρ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Βοσκάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

    Ο Ρότσα ανέλαβε την εκτέλεση, παρά το γεγονός ότι ο Τεννές είχε δώσει εντολή στον Θεοδωρίδη να εκτελέσει το πέναλτι, και στέλνοντας τον Βιβιανί στην άλλη γωνία έκανε το 2-0.
    Στην φάση της ανατροπής, ο Εντιμάρ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

    Τόσο η αποβολή όσο και το 2-0, επηρέασαν την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη η οποία δεν έδειχνε ότι μπορούσε να ξαναμπεί στον αγώνα. 
    Στο 74' ο Ρότσα "κρέμασε" τον Βιβιανί όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

    Η Ξάνθη δεν απείλησε παρά μόνο στη φάση του 79' όταν το ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου απέκρουσε στην γωνία του ο Μπλάζιτς.

    Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 54' όταν μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο, ο Εντζεγκέλε φάινεται να τραβάει τον Μαρκόφσκι μέσα στην περιοχή.



    pamesports



    VIDEO από εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ