• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

    Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου

    Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου
    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Μπορούν άραγε, κάποια λόγια που ειπώθηκαν στο μακρινό παρελθόν να αποκαλούνται προφητείες; Μπορεί να κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί -αλλά τελικά συμβαίνει- να αποτελεί το κατώφλι για το τέλος του κόσμου;

    Σύμφωνα με την Βρετανική dailystar.co.uk, μία βιβλική προφητεία φαίνεται πως μπορεί να βγαίνει αληθινή καθώς ψάρια εντοπίστηκαν να κολυμπούν στη Νεκρά Θάλασσα – αντικατοπτρίζοντας το όραμα του Προφήτη Ιεζεκιήλ.

    Ο Ιεζεκιήλ είναι ένα βασικό στοιχείο της Βίβλου και στην προφητεία του για το «τέλος των ημερών» του κόσμου, προβλέπει ότι η Νεκρά Θάλασσα θα ανθίσει από ζωή – κάτι που επιστημονικά θεωρείται αδύνατο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι.
    Ωστόσο, ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedein έχει αναφέρει παρατηρήσεις ύπαρξης θαλάσσιας ζωής σε μικρές καταβόθρες γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, καθώς και ανάπτυξη της βλάστησης.
    Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το έργο «Αναγέννηση της Νεκράς Θάλασσας» (Dead Sea Revival Project) δείχνουν ότι μικρά ψάρια πράγματι κολυμπούν σε νερό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από το εξαιρετικά πλούσιο σε νερό, της περιοχής.
    Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου
    Ο κ. Bedein, ο οποίος εργάζεται στο Dead Sea Revival Project, το οποίο αφορά τη διατήρηση της θάλασσας και άλλων ισραηλινών «υδάτινων θησαυρών», δήλωσε ότι τα ψάρια αποδεικνύουν ότι το νερό από τη Νεκρά Θάλασσα είναι «οτιδήποτε άλλο εκτός από Νεκρό».
    Είναι επίσης φανερό ότι ένα βιβλικό θαύμα γίνεται πραγματικότητα.
    Η Αγία Γραφή δηλώνει ότι μετά την καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα, η γη μετατράπηκε σε άγονο χώμα – την ίδια περιοχή που βρίσκεται και η Νεκρά Θάλασσα.
    Προφητεύτηκε όμως ότι η ζωή θα επέστρεφε για άλλη μια φορά στη γη, με τα ψάρια σε αφθονία στο νερό.
    δήλωσε ο κ. Bedein στο Breaking News Israel:
    «Ερχόμενος στη Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερο σημείο της γης, βλέπετε την προφητεία να γίνεται πραγματικότητα.
    Ένας τόπος που κάποτε ήταν καταραμένος στα βιβλικά χρόνια, τώρα μπορείτε να έρθετε εδώ στη Νεκρά Θάλασσα, να εξερευνήσετε τις καταβόθρες και να δείτε ψάρια όπου το νερό έχει υποχωρήσει – εκπληρώνοντας προφητείες από τον Ιεζεκιήλ που μίλησαν για την άνθηση της γης όταν επιστρέψουν οι Εβραίοι».
    Και συνέχισε λέγοντας:
    «Η κατάρα τελείωσε, και αυτός ο τόπος και τα ανόργανα στοιχεία του, φέρνουν τώρα ζωή σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».
    Ο κ. Bedein και η ομάδα του έχουν τεκμηριώσει τις αλλαγές στη Νεκρά Θάλασσα τα τελευταία δύο χρόνια.
    Λόγω των περιβαλλοντικών αλλαγών, περίπου 600 ολυμπιακές δεξαμενές νερού χάνονται κάθε χρόνο από τη θάλασσα – κάτι που χαρακτηρίζεται ως «περιβαλλοντική καταστροφή».
    Άραγε, η επιστροφή της θαλάσσιας ζωής στη Νεκρά Θάλασσα είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με προφητείες, ή απλά είναι μία σύμπτωση και τίποτε περισσότερο;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ