• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

    Πολιτικοί-δούλοι συνεργοί της Νέας Τάξης ανακοινώνουν την παγκόσμια χούντα που έρχεται

    Ο πλανήτης αλλάζει! Η Νέα Τάξη θέλει έναν νέο γκρι λαό χωρίς εμφανή εθνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να του πλασάρει την πανθρησκεία ως «λύση»-προστασία από το θρησκευτικό μίσος του Ισλάμ.
    Τον θέλει τρομοκρατημένο, προκειμένου να μπορέσει να του επιβάλλει αυστηρά μέτρα καταστρατήγησης των ατομικών ελευθεριών, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να περάσει.
    Εξού και τα χτυπήματα στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες από τους ισλαμιστές, οι οποίοι ελέγχονται πλήρως από τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, οι οποίοι με την σειρά τους ελέγχονται από τους Ιλλουμινάτι, που κι αυτοί δίνουν λόγο στην Λευκή Αδελφότητα, η οποία θέλει να φέρει τον Αντίχριστο ως τον «Σωτήρα» που θα εγγυηθεί στον λαό ασφάλεια μέσα σε ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό κράτος πλήρους αστυνόμευσης της προσωπικής ζωής των ανθρώπων, οι οποίοι τσιπαρισμένοι θα εξαρτώνται εντελώς από το υπερκράτος-δυνάστη για να ζήσουν.
    Αυτό θα είναι και η υπέρτατη μορφή της παγκοσμιοποίησης ή αλλιώς της «αναμόρφωσης του κόσμου»! Κατά τα φαινόμενα πλησιάζει η ώρα της πλήρους εφαρμογής της. Έτσι ελπίζει τουλάχιστον η παγκόσμια διαπλοκή.
    Γι' αυτό, πολιτικοί-πιόνια της Νέας Τάξης βγαίνουν και ανακοινώνουν περιχαρείς την έλευση της! Ο γερμανός ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε από το Βερολίνο πως οι επιθέσεις των Βρυξελλών είναι άλλο ένα παράδειγμα «του ραντεβού της Ευρώπης με την παγκοσμιοποίηση».
    «Είμαι πεπεισμένος ότι εμείς στην Γερμανία και στην Ευρώπη πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα επηρεαστούμε άμεσα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι συμβαίνει στον κόσμο», τόνισε ο Σόιμπλε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην γερμανική πρωτεύουσα. Τα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την δήλωση του γερμανού αξιωματούχου ως «ακατανόητη». Αυτοί που γνωρίζουν όμως, την κατάλαβαν πάρα πολύ καλά!

    aetos-apokalypsis

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ