• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

    Η Θεοδώρα, κόρη του τέως Βασιλιά θα παίξει στο "Τόλμη και γοητεία"!



    Είναι μια από τις μακροβιότερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης. Εκεί που κυριολεκτικά "χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα"! Αδέρφια σκοτώνονται μεταξύ τους, οι γονείς κλέβουν τα αμόρε των παιδιών τους, εγγόνια ερωτεύονται τους θείους τους και πάει λέγοντας. 

    Στην θρυλική Τόλμη και Γοητεία, δεν έμενε τίποτα άλλο παρά να βάλει και λίγη βασιλική - ξεθωριασμένη και παλιακή η αλήθεια είναι - λάμψη.

    Η Θεοδώρα, κόρη του έκπτωτου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υπέγραψε με τους παραγωγούς της σειράς προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ξεπερασμένη σειρά. 

    Η Θεοδώρα που είχε πάντα σαν όνειρο να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο αποφάσισε να παίξει στην αμερικανική σαπουνόπερα, τον ρόλο μιας ραδιούργας γραμματέας των Σπένσερ. Η Άλισον, όπως είναι και το όνομά της σρη σειρά, αναλαμβάνει να μεταφέρει στο αφεντικό της και μισητό εχθρό των Φόρεστερ (βλέπε Ρίτσ, Θορ, Έρικ κτλ), όλα τα μυστικά του ανταγωνιστικού οίκου. 

    Σύμφωνα με το σενάριο οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι της μόδας - κάτι σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά σε οίκο μόδας σαπουνόπερας - αναμένεται να οργανώσουν επίδειξη μόδας την ίδια μέρα και η Άλισον - κατά κόσμο Θεοδώρα - προσπαθεί να κλέψει τις βασικές πληροφορίες του οίκου Φόρεστερ για να τις χρησιμοποιήσει το αφεντικό της και να επισκιάσει την επίδειξη μόδας των πρώτων. 

    H κόρη του Κωνσταντίνου Γλίκμπουργκ σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική προκειμένου να κυνηγήσει την τύχη της στο επάγγελμα του ηθοποιού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News έχει λάβει μέρος σε μια ταινία θρίλερ με τίτλο Crimson Tear, ενώ είναι πιθανό να την δουμε και στο θέατρο στην παράσταση Dying city!



    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ