Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Παλιές ηχογραφήσεις-ντοκουμέντα σχετικά με τους Ιλλουμινάτι και τον οίκο Rothschilds

Μεταξύ των ετών 1967 και 1968, ο Myron Fagan ηχογράφησε τρεις δίσκους LP: The Illuminati και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.
Οι διατριβές τεκμηριώνουν τις δραστηριότητες του οίκου του Rothschild, τις οποίες αναπαρήγαγαν Αμερικάνοι ακτιβιστές.


Ψέκασαν με νευροξίνη τον κόσμο στο Χιούστον – Δείτε το πιο απίστευτο βίντεο ειδήσεων!

Δεν ήταν αρκετός, ως φαίνεται, ο τεχνητός τυφώνας Χάρβεϊ που χτύπησε το Χιούστον και σκότωσε ανθρώπους και διέλυσε την οικονομία. Όχι. Στην κραυγή της πολιτείας για βοήθεια, η απάντηση ήταν να ψεκάσουν την περιοχή με χημικά για… τα κουνούπια!
Το θέμα πριν λίγες μέρες (μέσα Σεπτέμβρη) ήταν κεντρικό στα ΜΜΕ αλλά και στα σάιτς/βίντεο των ακτιβιστών, καθώς η νευροτοξίνη είναι ένα συστατικό απαγορευμένο στην Ε.Ε.


Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι «Aserejé» των Las Ketchup - Τι έλεγαν οι στίχοι όμως; (βίντεο)

Το τραγούδι  «Aserejé» των Las Ketchup έχει συνδεθεί με τα παιδικά χρόνια όλων αυτών που βρέθηκαν σε πάρτι τη δεκαετία του '90.

Alabuga: Tο απόλυτο ηλεκτρομαγνητικό όπλο που «τελειώνει»... πολιτισμούς

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Η Ρωσία σύντομα θα έχει επιχειρησιακό το μεγαλύτερο ηλεκτρομαγνητικό όπλο, τον πύραυλο Alabuga, ικανό να «λιώσει» όλα τα προηγμένα οπλικά συστήματα του εχθρού τα οποία στηρίζονται σε εξελιγμένα ηλεκτρονικά


Ισλαμιστής παράνομος μετανάστης από το Μπαγκλαντές συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν πραγματοποιήσει κτύπημα!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ακραίος ισλαμιστής ο οποίος στο κινητό του είχε κηρύγματα μίσους και επαφές με το όνομα τζιχάντ…
  

ΑΚΟΜΑ και ο ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ… «ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ»

Σίγουρα τον Dalai Lama δηλαδή τον θρησκευτικό ηγέτη των βουδιστών, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για ρατσιστή και ξενοφοβικό.

Η Ελλάδα κατάντησε αποικία & προτεκτοράτο των δανειστών. Μια αποικία έχει ανάπτυξη;

ΑΝΑΠΤΥΞΗ… Ακούμε τον ΤΣΙΠΡΑ συνεχώς να υπόσχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Όνειρα θερινής νυχτός!!!
Ανάπτυξη μιάς χώρας δεν γίνεται

ΤΩΡΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…. ΣΤΟΧΟΣ η Πλήρης ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ….

Το κατοχικό καθεστώς προχωρεί στην επιβολή «δασμών» για προϊόντα που μεταφέρονται από τις ελεύθερες περιοχές προς τους εγκλωβισμένους μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Απώτερος στόχος της ψευδοκυβέρνησης είναι η πλήρης απαγόρευση της μεταφοράς συγκεκριμένων αγαθών από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα.
Αυτά τα αγαθά είναι υγρά καύσιμα και φυτοφάρμακα.

Καταργούνται τα σύνορα Αλβανίας–Κοσσυφοπεδίου. ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΗ "ΑΛΒΑΝΙΑ"

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, Η Ε.Ε ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ…ΡΑΜΠΟ! (βίντεο)

Άλλη μια απίστευτη βλασφημία προβάλλεται σε ένα καινούργιο video game, με τον βαρύγδουπο τίτλο, «Fight of Gods», όπου προβάλλεται ο Ιησούς Χριστός κυριολεκτικά σαν ένας… Ράμπο, όπου εκτός από τις γροθιές και το Τίμιο Ξύλο χρησιμοποιεί και υπερφυσικές δυνάμεις, καθώς υψώνεται στον αέρα μέσα σε ακτίνες φωτός!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ 2017.The Bible says this is exactly how it would look before the End video

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ματθ. 24,3      Και ενώ αυτός εκάθητο στον όρος των Ελαιών, τον επλησίασαν οι μαθηταί ιδιαιτέρως και του είπαν• “πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιό θα είναι το σημείον, που θα προαναγγέλη την ένδοξον παρουσίαν σου και το τέλος του κόσμου;”

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΧΑΜΙΤ ΣΕ… ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα οθωμανικά κτηματολόγια πιο γνωστά από την οθωμανική λέξη, Tapu, 26 χωρών άλλοτε υπό την επικράτεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, ερευνώνται από την Γενική Διεύθυνση Αρχείων Κτηματολογίου της Τουρκίας, με πρώτο συμπέρασμα ότι πολλά κτήματα που βρίσκονται στις χώρες των Βαλκανίων, όπως Ελλάδα, της Μέσης Ανατολής και της βορείου Αφρικής, είναι… διεκδικήσημα από τους απογόνους του τελευταίου σουλτάνου Αμντούλ Χαμίτ, του γνωστού σαν τον σουλτάνο της γενοκτονίας των Αρμενίων.


Η επιστήμη εξηγεί τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς

Οι λαμπροί επιστήμονες που εργάζονται στο Institute of HeartMath έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στον τομέα της μελέτης της καρδιάς, ως φυσικό όργανο.

Ομάδα Έψιλον, μυστικές υπηρεσίες και Αντίχριστος!!!

Πολλά και διάφορα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον. Άλλα από αυτά είναι σοβαρά πράγματα, τα οποία – έστω και με τη μορφή «κωδικοποιημένων» κειμένων –
δίνουν μια εικόνα της θρυλικής αυτής οργάνωσης και άλλα είναι εντελώς γελοία, που προκαλούν άλλοτε τα ειρωνικά σχόλια και άλλοτε τον προβληματισμό των αναγνωστών σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του συγγραφέα!…
Πάντως, γεγονός παραμένει ότι οι μέχρι τώρα αναφορές στην Ομάδα Έψιλον, είτε από κάποια βιβλία και άρθρα είτε από τηλεοπτικές εκπομπές, μάλλον περιέπλεξαν περισσότερο την κατάσταση, κάνοντας το πολύπλοκο αυτό θέμα ακόμα πιο πολύπλοκο…

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ»

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Σπάσε το φράγμα των 72 ωρών.

 Σας βάζω αυτά τα βίντεο, θέλοντας να τονίσω ότι στο δάσος έχει τεράστια διαφορά απ’ ό,τι στον ‘’πολιτισμό’’. Χάνεται πλέον η πολυτέλεια του τρεχούμενου νερού, του ηλεκτρισμού, των τοίχων του σπιτιού, του απαλού κρεβατιού, του ζεστού μπάνιου, του έτοιμου φαγητού, των συσκευών, των εργαλείων κτλ…

"Σε ζωντανή μετάδοση": Παρεμβολές σε ΜΜΕ που προκάλεσαν τρόμο και πανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο πρόσφατη από τις παρακάτω συντελέστηκε μόλις πριν λίγες μέρες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.



Υπογεννητικότητα και μετανάστευση "εξαλείφουν" τον ελληνικό πληθυσμό - Στοιχεία σοκ

Του Άρη Δημόπουλου
Τα στοιχεία δυστυχώς δεν αποτυπώνουν τίποτα άλλο παρά μόνο την οικτρή αλήθεια για την πορεία που έχει χαράξει η ελληνική κοινωνία. Το "καμπανάκι" για την μείωση του εγγύς ελληνικού πληθυσμού χτυπάει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο λίγοι είναι σε θέση να το ακούσουν και ακόμη λιγότεροι να συνειδητοποιήσουν το τι έρχεται.

Όλοι έτοιμοι για την "μεγάλη πρόβα" της παγκόσμιας ψηφιακής διακυβέρνησης - Ο ρόλος της Ελλάδας

Του Άρη Δημόπουλου


Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει στην γηραιά ήπειρο, καθώς έπειτα από τον κίνδυνο του "αντίπαλου δέους" που εμφανίστηκε με τη μορφή των πραγματικών δεξιών κομμάτων σε πολλές χώρες, όλες οι "δημοκρατικές δυνάμεις" επιχειρούν να ενωθούν για το...γενικό καλό.


Δυσθυμία: Είναι πιο ύπουλη από την κατάθλιψη - Ποια τα συμπτώματα

Ο τεράστιος όγκος καθημερινών υποχρεώσεων και το αυξημένο στρες κάνουν πολλούς ανθρώπους να μην αντιλαμβάνονται ότι αντιμετωπίζουν κάποιο ζήτημα ψυχικής υγείας - Αυτό σημαίνει ότι δεν το συζητούν με κανέναν και ότι δεν λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται
Σύμφωνα με τους Jenna Griffiths και Arun Ravindran του Royal Ottawa Hospital στο Οντάριο του Καναδά, η ελαφριά χρόνια κατάθλιψη ή δυσθυμία είναι συνηθισμένο πρόβλημα, που επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ιδίως γυναίκες.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι έχεις ξανασυναντήσει κάποιον σε μια... άλλη ζωή

Μυστήριο: Γιατί οι μνήμες των προηγούμενων ζωών δε χάνονται
Σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή μας να συναντήσουμε έναν άνθρωπο τυχαία και αυτόματα να μας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τον ξέρουμε από κάπου ή αυτόματα να τον αντιπαθήσουμε, χωρίς κανένα προφανή λόγο.
Γιατί όμως; Μήπως δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε επαφή μαζί του; Μήπως έχουμε συναντηθεί ξανά σε μια άλλη ζωή;

Έρχεται περιβαλλοντικό «χαράτσι» από το 2018

Έρχεται περιβαλλοντικό «χαράτσι» από το 2018 - Τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα στις τσέπες μας, καθώς σταματά η δωρεάν διάθεση πλαστικής σακούλας από τα καταστήματα λιανικής πώλησης, από την 1η Ιανουαρίου 

Απίστευτο! Ηταν «φυτό» για δεκαπέντε χρόνια και ξύπνησε

Ο 35χρονος βρισκόταν σε κατάσταση «φυτού»!
Το πρώτο χαμόγελο και το πρώτο δάκρυ έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια χάρισε πρωτοποριακή...
θεραπεία σε Γάλλο ασθενή, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση «φυτού».


Ερευνα: Κάντε δουλειές στο σπίτι, κάνει καλό στην καρδιά

Μια μεγάλη έρευνα που έγινε από Καναδούς δείχνει ότι πρέπει να ξαναβάλουμε υποχρεωτικές σωματικές δραστηριότητες στην καθιστική ζωή μας.

350.000 Ελληνόπουλα στο έλεος της ιλαράς

Τουλάχιστον 350.000 παιδιά ηλικίας 15 μηνών έως 4 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί για ιλαρά στην Ελλάδα ή έχουν εμβολιαστεί ατελώς με το τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς (MMR), όπως αποκαλύπτει η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου!

Αντιδράσεις για το μάθημα των Θρησκευτικών - Γονείς επιστρέφουν βιβλία

Στα σχολεία επιστρέφουν τα βιβλία των Θρησκευτικών οι γονείς των μαθητών, αρνούμενοι τα παιδιά τους να διδαχθούν το...
περιεχόμενο τους. Πρόκειται για μία πανελλαδική πρωτοβουλία, η οποία στην Κρήτη έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά, όπως ανέφερε μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, Αντώνης Ιερωνυμάκης.


Πώς θα εξαπλωθεί το ραδιενεργό νέφος στον πλανήτη, αν ο Κιμ κάνει πυρηνική δοκιμή στον Ειρηνικό

Τις εφιαλτικές διαστάσεις που μπορεί να πάρει ένα ραδιενεργό νέφος πάνω από την Ασία και τις ΗΠΑ αν η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει...
ατμοσφαιρική πυρηνική δοκιμή στον Ειρηνικό Ωκεανό, αποκαλύπτει ένα γράφημα, που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Τwitter ο Λασίνα Ζέρμπο, εκτελεστικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Πλήρη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBTO).


Πώς να σταματήσετε να ονειροπολείτε: 2 τρόποι για να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή που θέλετε

Το πιο συνηθισμένο ζήτημα που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν με την προσωπική τους ανάπτυξη και την θετική αλλαγή είναι ότι αυτές...
παραμένουν μια ονειροπόληση. Ενθουσιάζονται και εμπνέονται αλλά ύστερα, μόλις τα θετικά συναισθήματα εξασθενίσουν, τίποτα δε συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η ζωή συνεχίζεται ως συνήθως. Η υγεία σας, τα οικονομικά σας και η σχέση με τον εαυτό σας παραμένουν ίδια. Και αυτό είναι σίγουρα πολύ απογοητευτικό.


Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δείξτε αυτό το βίντεο σε όλους τους ανθρώπους της γης ! Η μεγαλύτερη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται !

Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε σχεδόν καθημερινά νέες πληροφορίες για γεγονότα που έχουν χαρακτηριστεί False Flag στο παρελθόν, ειτε αυτό λέγεται Σάντι Χουκ, είτε αυτό λέγεται δίδυμοι πύργοι , Είτε αυτό λέγεται βόμβα στον Μαραθώνιο της βοστώνης, για εμάς είναι σημεία άγκυρες μέσα στο παρελθόν που τις ακολουθουμε για να ενώνουμε το παζλ στο μέλλον!


Οι πόλεις θα μετατραπούν σε παγίδες θανάτου

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να προειδοποιεί

ότι σε κατάσταση οικονομικής κατάρρευσης, εκτεταμένης φυσικής ή τεχνητής καταστροφής, επίθεσης ηλεκτρομαγνητικού παλμού, φλας του ήλιου κτλ οι πόλεις θα μετατραπούν σε παγίδες θανάτου. Νομίζετε ότι υπερβάλλει και κινδυνολογεί;

Όταν οι Άρχοντες βάλανε τους ανθρώπους να μοχθούν

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Τι θα δείτε;

Θα δείτε ανθρώπους να μοχθούν για τον επιούσιο άρτο, θα δείτε ανθρώπους να αγχώνονται για το αν θα τα βγάλουν πέρα, θα δείτε ανθρώπους να πανικοβάλλονται με μια δυσάρεστη φορολογική (για παράδειγμα) είδηση και να τρέμουν μήπως χάσουν και αυτά τα λίγα τα οποία, με τόσο κόπο, απέκτησαν.

Κανείς και τίποτα δεν θα ξεφεύγει από το 5G ίντερνετ - Απόλυτος έλεγχος ακόμη και στα Ι.Χ.

Του Άρη Δημόπουλου
Με ραγδαίους ρυθμούς προχωράνε τα σχέδια για την παντελή ψηφιοποίηση της Ελλάδας, αρχής γενομένης από τα κρατικά συστήματα καταγραφής δεδομένων και τις μεταφορές. Ως προς το τελευταίο σκέλος, το έναυσμα δίνεται από μία ελληνική πόλη, τη Θεσσαλονίκη, η οποία πρωτοστατεί το τελευταίο διάστημα σε τέτοιου τύπου "πρωτοπορίες".

ΒΙΝΤΕΟ: Τι συνέβη στον νυχτερινό ουρανό της Κολομβίας και τρόμαξε τους πάντες;

Ένα εξαιρετικά σπάνιο ουράνιο φαινόμενο ή περίπτωση UFO;

Τα πλάνα πάντως είναι εντυπωσιακά:

O «έκτος μαζικός αφανισμός»: Το παγκόσμιο μενού της ανθρωπότητας - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι «ειδικοί» προειδοποιούν την ανθρωπότητα πως ο «έκτος μαζικός αφανισμός της παγκόσμιας άγριας ζωής έχει ήδη δρομολογηθεί και απειλεί σοβαρά τα παγκόσμια αποθέματα τροφών».

Διατροφική «βόμβα»: Χιλιάδες ληγμένα κοτόπουλα στην αγορά

Η ημερομηνία που θα κληθούμε να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω, είναι τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτώβρη.
Χειμερινή αλλαγή ώρας

Διατροφική «βόμβα»: Χιλιάδες ληγμένα κοτόπουλα στην αγορά

Ένα απίστευτο διατροφικό σκάνδαλο συγκλονίζει το Ηνωμένο Βασίλειο
Πασίγνωστες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ενδέχεται να πωλούν ληγμένα κοτόπουλα, καθώς ο μεγαλύτερος προμηθευτής νωπών πουλερικών κατηγορείται για σωρεία παραβιάσεων και αλλοιώσεις προϊόντων.

Μακάβριο: Δήμος ζήτησε από 39χρονο… να προπληρώσει για τον τάφο του! Και του επέβαλε πρόστιμο!

Σε μία απίστευτη καταγγελία που προκαλεί σοκ, αλλά και οργή, προέβη ένας 39χρονος άνδρας, κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά στο Σούνιο: Τα ευρήματα που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη

Τα οστά βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28/09) σε σπηλιά μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο - Τι εξετάζει η Αστυνομία - Ποιες οι μέχρι τώρα πληροφορίες 
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η προανάκριση για την υπόθεση - θρίλερ που εξελίσσεται από χθες το απόγευμα όταν και εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο σε σπηλιά της περιοχής Άσπρο Λιθάρι Σουνίου, ανθρώπινα οστά.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Έρευνα στους δρόμους του Ισραήλ για τον "Μεσσία" που ακόμα περιμένουν οι Εβραίοι, ο λεγόμενος Αντίχριστος!

σχόλιο Γ.Θ : Στα σχέδια των Σιωνιστών ο Θεός γελάει...
Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος για το τι θα πάθουν οι Εβραίοι στο τέλος των Μεγάλων Γεγονότων...


Ποιο θα είναι το επόμενο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα στον πλανήτη;

σχόλιο Γ.Θ : Ένα καταπληκτικό άρθρο του Πέτρου Χασάπη που πρέπει να διαβαστεί από όλους
 
Σε κάθε ιστορική περίοδο της ανθρωπότητας, πρώτα άλλαζαν οι κοινωνικοοικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες και στη συνέχεια άλλαζαν και τα πολιτικά συστήματα.

Ζήσε κάθε μέρα απλά και πες «ευχαριστώ»

Mας λέει ο Χριστός: «Ηρθα στη γη Εγώ, ο Θεός, για να σε μάθω, παιδί μου, να μην πηγαίνεις πάρα πολύ μακριά με το μυαλό σου.

Γιατί θα αρρωστήσεις.

Μη φορτώνεσαι πολλά.


Η Μεσόγειος θάλασσα εκπέμπει SOS

Με τον Σαρωνικό να βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τον τουρισμό και την αλιεία της περιοχής να έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα, νέα διεθνής έκθεση του WWF μας υπενθυμίζει τη μοναδική αξία της Μεσογείου. Οι οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη θάλασσα αποφέρουν κέρδη της τάξης των 450 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ρόμπερτ Τζόνσον: Ο θρύλος των μπλουζ που υποτίθεται έκανε συμφωνία με τον Διάβολο

Πορτρέτο (περίπου 1935) του Ρόμπερτ Τζόνσον, μία από τις δύο ή τρεις επαληθευμένες φωτογραφίες του - πηγή

Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες ανθρώπων στην ιστορία, που προτίμησαν αντί να πετύχουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, επέλεξαν οικειοθελώς μια πιο σύντομη οδό, χωρίς να τους νοιάζει το κόστος.



Αεροφωτογραφίες από τις αρχές του 1900 με ένα πρώιμο drone

"San Francisco in Ruins", η φωτογραφία που έκανε τον George Lawrence πλούσιο τραβήχτηκε τρεις εβδομάδες μετά τον σεισμό το 1906

Ο George R. Lawrence που το δημιούργησε, το αποκαλούσε "Captive Airship" και παρόλο που δεν μπορούσε να το ξέρει εκείνη την εποχή, η εφεύρεσή του ήταν ένα πρώιμο drone.



Βρετανία: Κοριτσάκι ανακάλυψε ξίφος στη λίμνη όπου λέγεται πως ο βασιλιάς Αρθούρος έριξε το θρυλικό Εξκάλιμπερ

Όλοι γνωρίζουν τον θρύλο του βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης- και αναπόσπαστο κομμάτι του είναι το μυθικό ξίφος Εξκάλιμπερ, σύμβολο της εξουσίας του αληθινού βασιλιά, το οποίο, στο κλείσιμο του θρύλου, επιστρέφει πίσω στα νερά από τα οποία είχε προέλθει εξαρχής, όταν πρωτοβρέθηκε στα χέρια του Ούθερ Πέντραγκον, πατέρα του βασιλιά Αρθούρου.


La Burle: Το γαλλικό Τρίγωνο των Βερμούδων

Το La Burle είναι μια ορεινή περιοχή με άγριο περιβάλλον.

Κατέχει το ρεκόρ των ανεξήγητων αεροπορικών ατυχημάτων στη Γαλλία. Το "le Triangle de la Burle" (τρίγωνο του Burle) οριοθετείται από τα όρη Pilat και Mézenc και την πόλη Le Puy. Ονομάστηκε έτσι από τον παγωμένο αέρα που φυσά στην περιοχή, ο οποίος προκαλεί συχνά χιονοθύελλες. 


Κοινά παυσίπονα εναντίον (και) καρκίνου του δέρματος

Η λήψη ΜΣΑΦ όπως η ασπιρίνη φάνηκε να μειώνει κατά 18% τον κίνδυνο ακανθοκυτταρικού καρκινώματος

Η τακτική λήψη παυσίπονων φαρμάκων όπως η ασπιρίνη και η ιβουπροφένη μπορεί να αποτελέσει «ασπίδα» ενάντια στην πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος, σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών.


Η μυστηριώδης φυλή Korowai ή αλλιώς «άνθρωποι των δέντρων» που ζουν στην Ινδονησία (φωτό, βίντεο)

Μέχρι το 1970 η μυστηριώδης φυλή Korowai της νοτιοανατολικής Παπούα, στη Νέα Γουινέα της Ινδονησίας, δε γνώριζε για την ύπαρξη κανενός άλλου ανθρώπου επάνω στη Γη. Ζώντας σε τέτοια απομόνωση, σκαρφαλωμένοι σε ύψος 40 μέτρων σε χειροποίητα δεντρόσπιτα μέσα στη ζούγκλα, θα ήταν εύλογο να το υποθέσει κανείς αυτό.

Σοκ: Οι Ρώσοι κανίβαλοι τάιζαν ανυποψίαστους σπουδαστές στρατιωτικής σχολής ανθρώπινο κρέας! (φωτό, βίντεο)

Οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι των κανίβαλων από τη Ρωσία που σκότωσε και έφαγε σχεδόν 30 ανθρώπους από το 1999, προκαλούν σοκ.