Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΜΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑ… ΠΡΟΣΕΧΩΣ…

Βιάζεται ο Τέως Βασιλιάς Να Προλάβει τον Σαμαρά… Φτιάχνει Κόμμα με Αρχηγό τον Νικόλαο…

ΚΙΝΔΥΝΟΣ… Προφητεία Παίρνει «Σάρκα και Οστά»: Οι Εβραίοι Θα Ερεθίσουν τους Τούρκους Να Εισβάλουν στην Ελλάδα»

ΕΝ ΕΤΕΙ 2016 ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ & ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ «ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

Απίστευτο: Μάθε γιατί οι Ινδιάνοι έχουν μακριά μαλλιά! Η απάντηση ξεπερνάει κάθε φαντασία...

Ο δυτικός πολιτισμός έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το στυλ που θα έχουν τα μαλλιά τους, ανήκει στη σφαίρα των προσωπικών προτιμήσεων, ότι το μήκος των μαλλιών έχει να κάνει με τη μόδα ή την άνεση. Αν πάμε όμως πίσω, στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα δούμε μια ολότελα διαφορετική εικόνα να αναδύεται, που παρέμεινε προσεκτικά κρυμμένη από το κοινό για δεκαετίες.

10 + 2 smartphones που αξίζει να περιμένεις το 2016

Το 2016 αναμένεται να παρουσιαστούν μερικά από τα καλύτερα smartphones που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι συσκευές που θα δούμε, εκτός από τον πανέμορφο και λεπτομερή σχεδιασμό τους, αναμένεται να φέρουν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εκατοντάδες χρήστες περίμεναν εδώ και χρόνια.

ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΗΤΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Εν αρχή ήταν η... «ατυχής συγκυρία», όπως χαρακτηρίστηκε από την αριστερή κυβέρνηση, του ξυλοδαρμού συνταξιούχων έξω από τη Βουλή και της χρήσης «ήπιων» δακρυγόνων εναντίον τους...


Γιαούρτωσαν την… ξανθιά “αγρότισσα” καλλονή

Αργά ή γρήγορα θα το έτρωγε το γιαούρτι της η «ξανθιά καλλονή» στο μπλόκο της Κορίνθου, όπως την αποκαλούσαν τα σάιτ και η τηλεόραση.
Διότι οι αγώνες των αγροτών δεν ειναι για lifestyle κατανάλωση και προφανώς τα πνεύματα εξαγριώθηκαν με την υπερέκθεση της ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης (λέμε τώρα).

ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.... ΑΘΑΝΑΤΟΙ 31/1/1996

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αφιερωμένο στην μνήμη των τριών Ελλήνων ηρώων που έπεσαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στις 31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια.

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Σαντορίνη

Σεισμική δόνηση αναστάτωσε τα ξημερώματα τους κατοίκους της Σαντορίνης.
 
Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 2:50 τα ξημερώματα της Κυριακής στον θαλάσσιο χώρο των Κυκλάδων.
 

Ινδία: Μαχητικά κατέρριψαν … ΑΤΙΑ; [φωτό]

Ούτε τα ΑΤΙΑ δεν μπορούν να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ινδίας χωρίς να υποστούν τις συνέπειες της ενέργειας τους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ιστοσελίδες που ασχολούνται με θεάσεις ΑΤΙΑ, κάτοικοι της περιοχής Barmer του Rajasthan στη βορειοδυτική Ινδία έγιναν μάρτυρες σε ένα περίεργο συμβάν.

Φοιτητές και άνεργοι - Απειλούνται με… υπέρογκους φόρους για πενιχρά εισοδήματα!

Με υπέρογκους φόρους αλλά και προκαταβολή φόρου εισοδήματος 75% απειλούνται φέτος οι φορολογούμενοι που θα δηλώσουν στην εφορία πενιχρά εισοδήματα από περιστασιακή απασχόληση, από ενοίκια ή τόκους καταθέσεων μερικών λεπτών του ευρώ. 

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τι πραγματικά θα συμβεί αν πάμε στη δραχμή…

Τον τελευταίο χρόνο τα σενάρια και οι θεωρίες για την δραχμή είναι πολλά, με αποτέλεσμα οι πολίτες να συγχέουν τις πληροφορίες και να μπερδεύονται.Είναι φυσιολογικό οι Έλληνες να θεωρούν αδιέξοδο και δύσκολη απόφαση την επιστροφή στη δραχμή, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά.

Το Μυστικό της Monsanto (Γίνεται VIRAL) που Σκοτώνει Χιλιάδες! Κρίσιμη Αλήθεια Που Πρέπει να Ακούσεις και να Πιστέψεις

Μάθετε την Αλήθεια… Αποκάλυψη Τώρα…
Εταιρείες όπως η Monsanto και η Big Pharma μεταφέρουν τοξίνες στον πληθυσμό, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είμαστε εθισμένοι στο προϊόν τους και να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους;

Ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ στην Ανατολική Ρωσία

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7 βαθμών καταγράφηκε στην ανατολική Ρωσία σήμερα, όπως γνωστοποίησε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

Ο σεισμός σημειώθηκε σε απόσταση 109 χιλιομέτρων βόρεια της ρωσικής πόλης Πετροπάβλοφσκ Καμτσάτσκι, με εστιακό βάθος 153 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS.

Τουλάχιστον 10 μολότοφ εκτοξεύτηκαν πάνω στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας - Γεροβασίλη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία του υπουργού Επικρατείας - Γεροβασίλη: Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί
Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.



ΙΟΣ ΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ… Δεν Υπάρχει Εμβόλιο, Δεν Υπάρχει Αγωγή, Δεν Υπάρχει Θεραπεία

ΙΟΣ ΖΙΚΑ…
Όπως λέει και η παροιμία, «Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε». Στη χώρα μας, που όλα λειτουργούν «ρολόι» (ξεκούρδιστο), αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής, ΑΝ θα έπρεπε να ανησυχώ, να ανησυχούμε δηλαδή, για τον ιό ΖΙΚΑ, ο οποίος έκανε «ξαφνικά» την εμφάνιση του, όχι ακόμα στη

ΣΟΚ Από φώτα πάνω από την Αθήνα σήμερα 29.01.2016 στις 17.58 (Είναι Τελχίνες και τι μήνυμα φέρνουν;)



Μια παρέα φίλων σήμερα στις 17.58 βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο "Άνεμος" στην Πετρούπολη, η θέα της Αθήνας από το μαγαζί αυτό είναι γνωστή σε πάρα πολλούς. 
 Η παρέα τον φίλων καθόταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, και αυτό το λέμε για να μην θεωρηθεί ότι τα φώτα που αποθανατίστηκαν, είναι αντικατοπτρισμός που δημιουργείται μέσα από τζάμι.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;;;;

Γιατί ξαφνικά ΟΡΙΟ γιά τήν ἔκδοση,ὄχι τῆς κάρτας τοῦ πολίτη πού διατυμπάνιζε ὁ Βαρουφάκης,μόλις βγῆκε ὁ Σχιζομνημόνιος, ΑΛΛΑ μέ τήν μία,ξαφνικά,ταυτότητες ἡλεκτρονικές;;;

Μητέρα πληρωνόταν για να κακοποιεί σεξουαλικά online την 11 μηνών κόρη της!

«Πίστευα πως δεν θα τραυματιστεί συναισθηματικά, πως ήταν όλα ένα παιχνίδι», λέει η 24χρονη
Συνελήφθη στη Ρουμανία 24χρονη μητέρα με την κατηγορία πως κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της online λαμβάνοντας αμοιβή για τις «υπηρεσίες» της από Βρετανούς και Αμερικανούς παιδόφιλους!

Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου: Πληρώνουν αδρά για να αγκαλιάζεις… (video)

Αν λατρεύετε και εσείς, όπως εμείς, τα πάντα, τότε σας βρήκαμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου!

Αν λατρεύετε και εσείς, όπως εμείς, τα πάντα, τότε σας βρήκαμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου!

Εξοργισμένο φάντασμα πετά τρόφιμα σε πελάτες σούπερ μάρκετ! (video)

Να κάνουν αλλού τα ψώνια τους έστειλε τους πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Μεξικό μία ανεξήγητη δύναμη.
Και αυτό γιατί αφού έριξε μυστηριωδώς αρκετά προϊόντα από τα ράφια, είδε πως δεν πήραν το μήνυμα και αποφάσισε να τους βάλει στόχο!

Σοκ στην Κομοτηνή: Προσπάθησε να βιάσει 8χρονη μέσα σε ασανσέρ

Μεγάλο σοκ στην τοπική κοινωνική της Κομοτηνής έχει προκαλέσει η είδηση της απόπειρας βιασμού μίας 8χρονης από άγνωστο, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΣΥΡΙΖΑ… Η Τρομακτική Πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ… Μοναδικός Στόχος η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΤΟ «ΝΑΙ» ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ «ΟΧΙ», ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…

Ελληνική γλώσσα: Η τελειότητα ενός άλυτου γρίφου

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Σχιζοφρένεια: Τι συμβαίνει από την εφηβία – Γενετικό αποτύπωμα βρήκαν οι επιστήμονες

Επιστήμονες βρήκαν ένα γονίδιο που συνδέεται με τη σχιζοφρένεια και μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των εγκεφαλικών δομών για την επικοινωνία, κάτι που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των εφηβικών ετών, οδηγώντας στην εκδήλωση αυτής της ψυχολογικής διαταραχής αργότερα στη ζωή του ατόμου.

Όλα σε ένα! Και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στο δρόμο που οδηγεί στο τελικό σφράγισμα!

ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΣΜ, Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, όλα ένας αριθμός- Ο κάθε πολίτης θα έχει ένα και μοναδικό μητρώο
Στην κατάργηση των διαφόρων μητρώων των πολιτών, τα οποία θα συγχωνευτούν σε ένα που θα καταχωρηθεί σε μία βάση δεδομένων, όπου θα έχουν πρόσβαση όλες οι

Τα πέντε γκολ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή (βίντεο)

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ, που κέρδισε τον Ηρακλή με 4-1. 
Δείτε το βίντεο... 

Δείτε τα σοβαρά επεισόδια με τους αγρότες στη Θεσσαλονίκη μέσα από φωτογραφίες

Δείτε φωτορεπορτάζ με τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλόνικη στο συλαλλητήριο των αγροτών με αφορμή την αγροτική έκθεση Agrotica, στο Βελλίδειο

Στα πρόθυρα της ψυχικής κατάρρευσης είναι η Άνγκελα Μέρκελ

Ο Α.Τσίπρας έστειλε στο... "τρελάδικο" την Α.Μέρκελ!
Στα πρόθυρα της ψυχικής κατάρρευσης είναι η Άνγκελα Μέρκελ λόγω του προσφυγικού, σύμφωνα με έναν Γερμανό ψυχίατρο ο οποίος αποφάσισε να αποκαλύψει τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της καγκελαρίου το τελευταίο διάστημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ισχυρή κυρία της Γερμανίας πάσχει από νευρικό κλονισμό.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΙΜΙΑ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο ΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σε πολιορκία το Βελλίδειο - Επεισόδια και χημικά μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ

Ματαιώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης - Στο πλευρό τους κτηνοτρόφοι, αλιείς και επιστημονικοί φορείς - Προκλητικά αδιάφορη η κυβέρνηση -Δείτε τον χάρτη με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα 

ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ

Σήμερα όλη η ελληνική Κοινωνία είναι στους δρόμους για το τερατούργημα Κατρούγκαλου στο ασφαλιστικό.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η απίστευτη πρόκληση των Τούρκων την ώρα που ο Καμμένος πέταγε στεφάνι στα Ίμια...

Δυο τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω απο την...
Καλόλιμνο φροντίζοντας να στείλουν το σύνηθες μήνυμα της Άγκυρας πρός την Ελλάδα την ίδια ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ηταν πάνω από τα Ίμια αποτίοντας φόρο τιμής στους τρείς ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων.


Φρικιαστικές εικόνες: Οι γυναίκες που περιμένουν να εκτελεστούν στο Ιράν... [photos]

Καμία αξιοπρέπεια και κανένα δικαίωμα...
Έτσι είναι η ζωή των γυναικών στο Ιράν. Οι γυναίκες μπορούν να πουληθούν ή και να καταδικαστούν σε θάνατο από τα 9 τους χρόνια.

Γυναίκες που έχουν μωρά, γυναίκες που έχουν προβλήματα υγείας-Όλες μαζί περνούν τις μέρες στη φυλακή και περιμένουν την εκτέλεση τους.

Υποχωρούν τα ανθρώπινα διακαιώματα μπροστά στον φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων

Οι φόβοι που προκάλεσαν οι ισλαμιστικές επιθέσεις στη Γαλλία και η... συρροή μεταναστών είχαν ως αποτέλεσμα την υποχώρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη το 2015, υποστήριξε σήμερα η οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch - HRW).


Τηγανητοί σκορδάτοι κεφτέδες με κύμινο και σάλτσα πάπρικας

Υλικά για 25 - 30 κεφτέδες...

Για τους κεφτέδες:
6 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες, ή 1/2 κουτ. γλυκού πολτός ψημένου σκόρδου*
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
150 ml κόκκινο ξηρό κρασί
750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς της αρεσκείας μας
1 κουτ. σούπας κύμινο, σε σκόνη
1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
200 γρ. ψίχα από χωριάτικο ψωμί, μουσκεμένη σε γάλα και καλά στυμμένη


ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ!
Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των ελληνορθόδοξων εκκλησιών σε όλο το μήκος και το πλάτος της Μικράς Ασίας, εκκλησίες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και επί αιώνες βρίσκονταν στο σκοτάδι και τώρα ανατέλλουν στο φως των ημερών μας!

Ποιο είδος θα κυριαρχούσε στη Γη εάν εξαφανιζόταν ο άνθρωπος; (όχι, δεν είναι οι πίθηκοι)

Το σενάριο του Τέλους της Ανθρωπότητας – το πώς θα ερχόταν, το αν και πώς θα επιζούσαν κάποιοι, το πώς θα έμοιαζε ο κόσμος μετά από κάτι τέτοιο- έχει απασχολήσει άπειρους, από την αρχή του είδους μας μέχρι σήμερα.

Οι χαμένες ψυχές των ΗΠΑ- Ένας καταυλισμός στην έρημο μακριά από κάθε ίχνος πολιτισμού... (φωτό)

Η θερμοκρασία ξεπερνά τους 38 βαθμούς Κελσίου και οι μύγες κάνουν... πάρτι στο σκονισμένο τοπίο της ερήμου. Αδέσποτα σκυλιά τριγυρίζουν γύρω από τα δεκάδες τροχόσπιτα, όπου έχουν στήσει σε τούτη την αφιλόξενη γη το σπιτικό τους, με την ελπίδα να βρουν κάτι φαγώσιμο. Στα πρόχειρα καταλύματα, κατοικούν άπορες οικογένειες συνταξιούχοι, νομάδες.

Ο λόγος που η ελίτ άρχισε από το 1983 να σκάβει καταφύγια

Να ο λόγος που η ελίτ άρχισε από το 1983 να σκάβει καταφύγια
Το 1983 εμφανίστηκε το ακόλουθο άρθρο στη The Washington Post:

Τι είναι η νοερή προσευχή και πως πρέπει να γίνεται

Ἡ νοερὴ καὶ καρδιακὴ προσευχή, σύμφωνα μὲ τοὺς Ἁγίους Πατέρες τοὺς καλουμένους Νηπτικούς, εἶναι ἡ συγκέντρωσις τοῦ ἀνθρώπινου νοῦ στὴν καρδιά του κυρίως, καὶ χωρὶς νὰ ὁμιλῇ μὲ τὸ στόμα, μὲ μόνο τὸν ἐνδιάθετο λόγο, ὁ ὁποῖος ὁμιλεῖται μέσα στὴν καρδιά, νὰ λέγῃ αὐτὴ τὴ σύντομη καὶ μονολόγιστη προσευχή· δηλαδὴ τὸ «Κύριε, Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με», κρατώντας λίγο καὶ τὴν ἀναπνοή.
 

Οι Rothschild, Ἐθνικὴ τράπεζα καὶ τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.

Εἶναι πολὺς καιρὸς τώρα ποὺ ἤθελα νὰ ἀναδημοσιεύσω τὸ παρακάτω κείμενον… Πάρα πολύς.
Μεγάλο κείμενον ἀλλὰ ἀναγκαῖον γιὰ νὰ κατανοήσουμε τὸ τὶ ἀκριβῶς ἔχουμε, ἀπὸ οἰκονομικῆς, πολιτικῆς καὶ ἠθικῆς πλευρᾶς νὰ ἀντιμετωπίσουμε.
Ἐὰν ἀνατρέξετε στὸ τελευταῖο ταινιάκι μάλιστα θὰ διαπιστώσετε μίαν ὁμολογία συγκλονιστική: τῆς εὐθύνης μας.

Αυτοί θα σώσουν την Ευρώπη; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!!!

Αυτοί λοιπόν μας κουνάνε το δάχτυλο, μιλάνε για οικονομικά και μας λένε ποιο είναι το καλό για μας και τη χώρα μας....


Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες ...Η Ελλάδα "ικέτις"! Οι ουρές της κρίσης είναι εδώ και κάνουν τον γύρο του κόσμου! ΦΩΤΟ

Χρόνια τώρα από την "εισβολή" της κρίσης στην πατρίδα μας ψάχνουμε κάθε φορά να βρούμε τις λέξεις που θα περιγράφουν εικόνες σαν κι αυτές που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν όσο ο κόσμος πεινάει.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – «Εθνική προδοσία» – Ο αγρότης που «λύγισε» το διαδίκτυο με την ομιλία του!

Τον δικό τους αγώνα δίνουν εδώ και περίπου μια εβδομάδα οι αγρότες στα μπλόκα ανά την Ελλάδα με
ορισμένους να κάνουν και τον γύρο του… διαδικτύου!

Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος συγκλόνισε με την ομιλία του… Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Σύγκρουση με το Νέο Έτος ! Μάχη με φωτοφόρα οντότητα!

Μια...Σατανική αποκάλυψη!

Πριν λίγες μέρες σκεφτόμουν κάποια γεγονότα, που στιγμάτισαν το 2015 με τελευταία πράξη της επικαιρότητας την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων από την παρούσα Κυβέρνηση.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΜΕΣΙΣ Π ΤΟΥΛΑΤΟΣ: ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ & ΨΥΧΕΣ-Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΔΑΜ 26 01 2016

Μια ακόμη εκπομπή που μιλάει για τις ψυχές και το ταξίδι τους στον χωροχρόνο, πως μεταβαίνουμε από την ζωή της ύλης στον Θάνατο, και ακόμα.. πως θα είναι ο κόσμος μετά την τελική αναμέτρηση !!

Θανατηφόρα αϋπνία: Σπάνια, αλλά υπάρχει

Η αϋπνία είναι μια εξαιρετικά συχνή διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από τη δυσκολία χαλάρωσης τις νυχτερινές ώρες και/ή τη δυσκολία παραμονής σε κατάσταση ύπνου για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα ο ύπνος να μην είναι ποιοτικός και αποκαταστατικός.

Για μια πολύ μικρή μερίδα του πληθυσμού, μόλις 100 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο, η αϋπνία αποτελεί χρόνια κατάσταση και οδηγεί εν τέλει στο θάνατο.


Η Ελλάδα του Τουργκούτ Οζάλ

Ναπολέων Λιναρδάτος
Κάποτε ένας πρόεδρος της Τουρκίας, ο Τουργκούτ Οζάλ, είχε πει ότι «Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο».