• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

    Καταγράφηκε μυστηριώδης «οντότητα» live από κάμερα ασφαλείας στην Hessdalen - Νορβηγία!!!!!!!!!!!!!

    Τα μυστηριώδεις φώτα στην Hessdalen είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο, που παρατηρείται συνήθως στην κοιλάδα της Hessdalen, Νορβηγία. Ασυνήθιστα φώτα είχαν αναφερθεί εδώ από το 1940. Ιδιαίτερα υψηλή δραστηριότητα των περίεργων φώτων σημειώνονταν από το Δεκέμβριο του 1981 έως το καλοκαίρι του 1984, τα φώτα είχαν παρατηρηθεί 15-20 φορές την εβδομάδα.
    Hessdalen2
    Από τότε, η δραστηριότητα έχει μειωθεί και τώρα τα φώτα παρατηρούνται περίπου 10-20 φορές το χρόνο. Τα μυστηριώδεις φώτα της Hessdalen, είναι πολύ συχνά φωτεινά φώτα, τα οποία το χρώμα τους είναι προς το λευκό ή κίτρινο και είναι άγνωστης προέλευσης. Στις 8 Φεβρουαρίου 2015, η liveCAM2 (ΒΔ) του σταθμού παρακολούθησης της κοιλάδας Hessdalen, κατέγραψε για άλλη μια φορά ένα παράξενο φως που επέπλεε πάνω από το έδαφος.
    entity_Hessdalen_lights1
    UFO Lima_Miraflores394 11 Φεβ
    Αυτού του είδους η μυστηριώδης (σφαίρα ή υπερφυσικό ον) έχει παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο. Παρά την εντατική έρευνα και ανάλυση για το φαινόμενο αυτό, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι θα μπορούσε να είναι. Παρακολουθήστε το βίντεο !!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ