• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ VIDEO ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

    Πολλά videos έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, προσφέροντας απλόχερα επιχειρήματα σε όσους πιστεύουν πως δεν είμαστε μόνοι στο μάταιο τούτο κόσμο.
    Αυτό ωστόσο που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι ένα ακόμη στη μακροσκελή λίστα. Δεν αφήνει μέχρι και επιστήμονες - εμπειρογνώμονες απλά να αναρωτιούνται. Αλλά διεκδικεί τον τίτλο του πιο πειστικού και… ανεξήγητου που είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας!
    Κυρίως όμως, όχι μόνο αφήνει αναπάντητο το ερώτημα από πού στο… καλό βρέθηκε να «σουλατσάρει» στον ουρανό, τόσο της Αργεντινής, όσο και της Βραζιλίας, αλλά προκαλεί ακόμα και τους πιο ορθολογιστές να αναρωτηθούν!
    Το video πάντως με το μυστηριώδες (φλεγόμενο ;) ιπτάμενο αντικείμενο, θεωρείται ήδη το καλύτερο… εξωγήινο της Ιστορίας, ενώ μέχρι και η βρετανική Royal Astronomical Society αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση.
    «Είναι αρκετά ενδιαφέρον και θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι και δίσκος», τόνισε η Dr Sheila Kanani, στο πλαίσιο του κοινότοπου σχήματος που έχουμε για τα UFO στο μυαλό μας, συμπληρώνοντας: «Είμαι σχεδόν σίγουρη πως είναι απλά κάτι που πήρε φωτιά εισερχόμενο στην ατμόσφαιρά μας. Δεν μπορώ ωστόσο να πω με ακρίβεια τι ακριβώς ήταν. Σίγουρα πάντως δεν είναι κομήτης»…


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ