Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μυστήριο Σήμα Ανιχνεύτηκε 240 εκατ. Έτη Φωτός από τη Γη

Οι αστρονόμοι έχουν εντοπίσει ένα μυστηριώδες σήμα ακτίνων Χ σε δεδομένα από μια μελέτη των σμηνών των γαλαξιών και νομίζουν ότι οι ακτίνες X θα μπορούσαν παραχθούν από τη διάσπαση των καθαρών νετρίνων, ένα είδος σωματιδίου προτεινόμενο ως υποψήφιο για τη σκοτεινή ύλη.

Παράλληλοι Κόσμοι - Παράλληλες Ζωές

Η πιο μεγάλη απόσταση που μπορούμε να δούμε είναι η απόσταση που μπόρεσε να ταξιδέψει το φως κατά τα 14 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια από τη στιγμή που συνέβη το Big Bang.

Το πιο μακρινό ορατό αντικείμενο είναι τώρα περίπου στα 4 X 1026 μέτρα μακριά μας. Αυτή η απόσταση ορίζει το παρατηρήσιμο Σύμπαν μας. Το μέγεθος αυτό λέγεται και όγκος Hubble ή ορίζοντας παρατήρησης ή και απλά το Σύμπαν μας.

Κάθε Σύμπαν είναι απλά ένα μικρό μέρος ενός μεγαλύτερου Πολυσύμπαντος.


NEA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!!!

Η νεραΐδα που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια στην Αγγλία στην περιοχή είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για μια ψεύτικη κούκλα την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το διαδίκτυο με άλλων ειδών ψεύτικων κούκλων!!!! Πολλές ξένες και Ελληνικές ιστοσελίδες είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για ψεύτικο προϊόν και ότι η όλη υπόθεση είναι ψεύτικη.

Επιστήμονες του Χάρβαρντ ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια Αρχαία Γη μέσα στη Γη!

Μια ομάδα επιστημόνων του Χάρβαρντ πιστεύει ότι τα απομεινάρια της αρχαίας Γης, που χρονολογείται από την εποχή που ένας άλλος πλανήτης συγκρούστηκε με το δικό μας για να παράγει το φεγγάρι, μπορούν να βρίσκονται ακόμη βαθιά μέσα στο μανδύα της Γης.


Βρήκε μέσω... Facebook το μωρό της που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Σύμφωνα με τις αρχές το βράδυ της Δευτέρας η 21χρονη έφευγε από το νοσοκομείο οδηγώντας ένα κόκκινο αυτοκίνητο με μία επιγραφή στο πίσω μέρος που έλεγε ''Παιδί στο αυτοκίνητο''.

Όμως το μωρό δεν ήταν δικό της.

Η μητέρα του παιδιού Mélissa McMahon δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και παράλληλα με την αστυνομία έκανε τον δικό της διαφορετικό... αγώνα!

Ποια ώρα της ημέρας μαζεύονται τα κουνούπια στην περιοχή σας!

Το δελτίο καιρού για κουνούπια είναι γεγονός και η αξιοπιστία του είναι πλέον ανάλογη με εκείνη των θερμοκρασιών .
Έλληνες ερευνητές ανέπτυξαν για πρώτη φορά στη χώρα μας μια διαδικτυακή εφαρμογή με σκοπό την πρόβλεψη της δραστηριότητας των κουνουπιών ημέρα με την ημέρα σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Η Λίμνη των Αγίων Αποστόλων όπου ο Κύριος κάλεσε τους πρώτους μαθητές! (φώτο)

Λίμνη Θαυμάτων 
σχόλιο Γ.Θ : Η Λίμνη όπου οι αλιείς ψαριών μετατράπηκαν σε αλιείς ανθρώπων!


Επιτυχής η δοκιμαστική πτήση του «ιπτάμενου δίσκου» της ΝASA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική πτήση του «ιπτάμενου δίσκου» LDSD (Low Density Supersonic Decelarator) της NASA, το Σάββατο στο Καουάι της Χαβάης.
Το LDSD, το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση στα media εξαιτίας του σχετικά «εξωτικού» σχεδιασμού του, προορίζεται για χρήση σε αποστολές στον Άρη, και αποτελεί ένα σύστημα με σκοπό την ασφαλή προσεδάφιση στον Κόκκινο Πλανήτη. Το δοκιμαστικό σκάφος ανέβασε αερόστατο σε ύψος 120.000 ποδών, από όπου και απελευθερώθηκε, ξεκινώντας τη δοκιμαστική πτήση και  καταλήγοντας στη θάλασσα.

Μήπως είμαστε πειραματόζωα σε ένα τεράστιο πείραμα του Facebook;

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες στο Facebook διεξήγαγαν ένα μαζικό ψυχολογικό πείραμα για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες πειράζοντας τα post και μελετώντας τα συναισθήματα τους


Εθνική ακεραιότητα τέλος. Η ΕΕ έχει δικαίωμα ένοπλης καταστολής

30.6.2014
Με Ευρωπαικό νομοθέτημα (!!!!)πλέον οι Βρυξέλες μπορούν να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης απο τις 24.6.2014

Αγαπητέ Έλληνα "αντιρατσιστή"...

ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ‏ 

1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!


Για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι !

Για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι !
… είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα …
… είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

Οι 10 καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο.

Με τον όρο ειδικές δυνάμεις αναφέρονται οι ειδικά εκπαιδευμένες στρατιωτικές οιμάδες και μονάδες που καλούνται να αναλάβουν εξειδικευμένες επιχειρήσεις όπως αναγνώριση, ανορθόδοξο πόλεμο, υποβρύχιες καταστροφές και αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.


Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή είναι ραγδαίες κι οι μεγάλοι παίχτες λαμβάνουν θέσεις «μάχης»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με επίκεντρο το Ιράκ, είναι ραγδαίες και οι μεγάλοι παίχτες διεθνώς αλλά και στην περιοχή μας λαμβάνουν θέσεις «μάχης» για την επόμενη ημέρα. 



Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα...

Οι αιτήσεις που απορρίφθηκαν, αλλά και εκείνες που θα υποβληθούν έως σήμερα, θα εξεταστούν με βάση τα...
νέα εισοδηματικά όρια (σ.σ. εισόδημα αναφοράς τις 7.050

"Ξύπνησαν" στην Κρήτη από σεισμό 3,8 Ρίχτερ...

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον υποθαλάσσιο χώρο του Λιβυκού Πελάγους, σύμφωνα με την...
αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Ολα όσα έγιναν στη συνέλευση 40.000 μαρτύρων του Ιεχωβά στο ΟΑΚΑ -Η τελετή βάφτισης 337 ατόμων στις πισίνες του σταδίου [εικόνες]

Πάνω από 40.000 μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 50 χώρες, κατέκλυσαν το περασμένο τριήμερο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο της πρώτης από τις 17 διεθνείς συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος ανά τον κόσμο.

Ερχεται «Μεγάλος Αδελφός» για φόρους και εισφορές

Ολα σε... ένα φαίνεται πως είναι το νέο μοτό της κυβέρνησης, καθώς, οι νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό και φορολογικό αναμένεται να φέρουν ενοποίηση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών.


Ο Τζον Τραβόλτα "ζούσε" το 1860: 15 φωτογραφίες διασήμων με τους σωσίες τους από το παρελθόν

Δείτε τις φωτογραφίες διασήμων με "σωσίες" τους από το παρελθόν. Οι ομοιότητες θα σας αφήσουν άφωνους (Pics+Vid)
Για όλους μας υπάρχει τουλάχιστον ένας σωσίας εκεί έξω. Είτε ζει στο σήμερα, είτε ζούσε στο παρελθόν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα δημοσία πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα σε όλο τον πλανήτη. 

Έγκλημα στο δρόμο: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε την τραγουδίστρια Π. Σκάρου

Στον Αγ. Σάββα νοσηλεύεται η 29χρονη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου. Βρέθηκε χτυπημένη στην Πειραιώς, πιθανότατα από ασυνείδητο οδηγό, που δεν σταμάτησε. Όσοι γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο, καλούνται να δώσουν πληροφορίες

Αυξάνονται οι μισθοί, μειώνονται οι συντάξεις, στον "αέρα" επιδόματα

Από πότε εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα δουν αυξημένο το μισθό τους ενώ την ίδια στιγμή συνταξιούχοι θα υποστούν μειώσεις
Αυξάνεται ο μισθός για 1.700.000 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, λόγω μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες προς το ΙΚΑ ( 2,9 για τον εργοδότη και 1 μονάδα για τον εργαζόμενο), που εφαρμόζεται από αύριο 1η Ιουλίου σύμφωνα με το dikaiologitika.gr. Την ίδια στιγμή όμως, οι 1.061.362 συνταξιούχοι του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) θα υποχρεωθούν να υποστούν άλλη μια μείωση στις αποδοχές τους, λόγω εφαρμογής της οριζόντιας περικοπής κατά 5,2% στις επικουρικές συντάξεις, επίσης από την 1η Ιουλίου και μετά.

Δέκα μέρη που δεν εμφανίζονται ποτέ στο Google Maps [Βίντεο]

Google Maps,η δημοφιλής υπηρεσία όπου μπορούμε να βρούμε όποιο μέρος επιθυμούμε. Ή μάλλον όποιο μέρος μας επιτρέπουν να δούμε...
 
Ποια είναι τα μη χαρτογραφημένα μέρη όπου κανείς δεν μπορεί να δει στο Google Maps;
 

Στήριξη στον Γκέκα από... τον Dr House

Ένας απρόσμενος συμπαραστάτης βρέθηκε για το Φάνη Γκέκα, ο οποίος με τη λήξη του ματς κόντρα στην Κόστα Ρίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Εθνική μας άγγιξε το όνειρο και αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά - Δείτε τι λέει ο Διεθνής Τύπος

Η Εθνική μας ομάδα άγγιξε το όνειρο. Αυτό της πρόκρισης στους «8» του Μουντιάλ. Δεν τα κατάφερε όμως. Νικήθηκε στη ρώσικη «ρουλέτα» της διαδικασίας των πέναλτι από την Κόστα Ρίκα και από την κακοτυχία της, που δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το παιχνίδι στην παράταση, όπου είχε τις ευκαιρίες.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HAARP.

Η ερευνητής και επιστήμονας Lauren Moret έχει υπηρετήσει στα εργαστήρια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Lawrence Livermore National Laboratory (LLNL) σε μυστικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, σε περιοχές στις οποίες είχαν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό, ακόμη και σήμερα για τα όπλα και προηγμένες μελέτες για τον έλεγχο των μαζών.

Σε αυτό το ανατριχιαστικο βίντεο η επιστήμονας εξηγεί:


Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Φάση των 16: Ολλανδία – Μεξικό 2-1 (video+photos)

Η Ολλανδία με ανατροπή στα τελευταία δέκα λεπτά νίκησε 2-1 το Μεξικό και προκρίθηκε στα προημιτελικά, από τη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας!

Έρχονται τα «έξυπνα» ρολόγια

Τα πρώτα «έξυπνα» ρολόγια με την ειδική έκδοση του Android για συσκευές που φοριούνται παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Google με τους προγραμματιστές της, οι οποίοι έφυγαν φορώντας στον καρπό το νέο πολλά υποσχόμενο επίτευγμα.
Μπορείς να βλέπεις την ώρα, αφού η οθόνη δεν σκοτεινιάζει και όταν το κινητό είναι εντός εμβέλειας, φέρνει ειδοποιήσεις και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών της Google στον καρπό με φωνητικές εντολές.
Η LG Electronics παρουσίασε το LG G Watch, μία από τις πρώτες συσκευές που «τρέχουν» Android Wear, το οποίο δεν διαθέτει κουμπιά.

Ο Θεός σου δίνει πάντα ό,τι χρειάζεσαι!

Μια φορά ένας άνθρωπος ζήτησε απ’ το Θεό ενα λουλούδι και μια πεταλούδα.

Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.

Αυτό στεναχώρησε πολύ τον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί δεν πήρε αυτό που ζήτησε.

Είπε μέσα του, λοιπόν:

ΣΑΜΨΩΝ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ: ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Μέσα στη σεπτή χορεία των είκοσι ιαματικών Αγίων Αναργύρων συγκαταλέγεται και ο τιμώμενος στις 27 Ιουνίου Άγιος Σαμψών ο Ξενοδόχος, ο οποίος διακρίθηκε για τη φιλανθρωπία του, αλλά και για το χάρισμα να θεραπεύει ασθενείς με την επίκληση του ονόματος του Ιησού Χριστού.


Μετά την αναφορά στο βίο του Αγίου, ακολουθεί αληθινή γραπτή ομολογία από συγγενικό πρόσωπο που αφορά τη φανέρωση του Αγίου στο όνειρο του.

ΘΑΥΜΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ένας άνθρωπος που είναι παράλυτος από το λαιμό και κάτω έχει γίνει ο πρώτος ασθενής που θα κουνήσει το χέρι του μόνο με τη δύναμη της σκέψης.


Χάρη σε ένα τσιπ εμφυτευμένο στον εγκέφαλό του, ο Ian Burkhart μπαίνει σε αυτό που οι γιατροί αποκαλούν μια «βιονική εποχή» που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ - ΡΕΠΤΙΛΙΑΝ???? (video) Πηγή: diadrastiko: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ - ΡΕΠΤΙΛΙΑΝ???? (video) http://diadrastiko.blogspot.com/2014/06/video_15.html#ixzz363VBKZWr

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την θεωρία -ή κατ' άλλους πραγματικότητα- των ερπετοειδών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ερπετοειδή που παίρνουν ανθρώπινη μορφή, προδίδονται από κάποιες λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι οι κόρες των ματιών. Κάποιες φορές τους ξεφεύγει ο έλεγχος και αντί να τις διατηρούν στρογγυλές, αυτές παραμένουν κάθετες, όπως στα ερπετά.

Ξυπνά το μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο;

Το μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο, το Mauna Loa, στη Χαβάη, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης, σύμφωνα με τη Γεωλογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία ενημερώνει το κοινό μέσω Instagram, σημειώνοντας, παράλληλα, τους κινδύνους με τους οποίους ζουν οι κάτοικοι της περιοχής.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ιός «αδειάζει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς - Πώς να προστατευτείς!

Στο στόχαστρο όσοι χρησιμοποιούν το e-banking


Συναγερμό για κακόβουλο λογισμικό που εξαπλώνεται μέσω e-mail και… αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς σήμανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εφιστώντας την προσοχή όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες e-banking! 
Πώς «χτυπά» ο ιός


Με εντολή Σαμαρά: 11% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1η Ιουλίου…

Η αναλγησία και η κοροϊδία του Σαμαρά και της παρέας του εις βάρος του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται δίχως σταματημό.
Ενώ από την μια μεριά διαψεύδουν την επιβολή οποιουδήποτε νέου φόρου, από την άλλη εντελώς ξεδιάντροπα ξεζουμίζουν με κάθε τρόπο τους Έλληνες. Το νέο «κατόρθωμα» του Σαμαρά είναι η νέα «καμπάνα» για τους ιδιοκτήτες εξοχικών, αφού από την επόμενη εβδομάδα έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ της τάξεως του 11%.

Πώς θα αναγνωρίστε μια νυμφομανή;...

Νυμφομανία χαρακτηρίζεται η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά που οδηγεί τη γυναίκα σε
επαναλαμβανόμενη και αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, την οποία αδυνατεί να σταματήσει και να ελέγξει». 


46 πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέσα σε ένα 24ωρο (από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου) εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα 46 φωτιές.


7 στρατηγικές για να βελτιώσετε τη μνήμη σας

Η ικανότητα μάθησης είναι ίσως η πιο σημαντική δεξιότητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς.«Αν είστε καλοί στο να μαθαίνετε, τότε έχετε ένα πλεονέκτημα στη ζωή» γράφουν οι Peter Brown, Henry Roediger και Mark McDaniel στο βιβλίο τους «Make It Stick: The Science Of Successful Learning».

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΥΖΙ@ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΧΙΛΙΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ, ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...

Η όμορφη Χιλιανή δημοσιογράφος, Χεντελίν Νούνιες, πανηγύρισε... με ένα διαφορετικό τρόπο και κάπως... αποκαλυπτικά το γκολ του Αλέξις Σάντσες κόντρα στη Βραζιλία, αλλά στο τέλος δεν χάρηκε Η Χιλιανή ρεπόρτερ-μοντέλο δεν... κρατήθηκε και μετά το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του Χόρχε Σαμπάολι στο Μπέλο Οριζόντε σήκωσε τη μπλούζα της, αποκαλύπτοντας στηθόδεσμο με τη σημαία της χώρας!


Satan is coming back Fifa Rankings ?

I am not an expert on football , Does anyone know if it’s real or fake ?


Τα μέταλλα των κινητών μπορεί να προκαλέσουν δερματικές αλλεργίες

Ποια συμπτώματα θα πρέπει να σας υποψιάσουν.
Μία φαγούρα, ένας ερεθισμός, μία φουσκάλα ή ένα μικρό πρήξιμο στα χέρια, τα αυτιά, το μάγουλο, το λαιμό ή το σαγόνι μπορεί να προέρχεται από αλλεργική αντίδραση κάποιου στο μέταλλο του κινητού τηλεφώνου του, σύμφωνα με μία νέα δανο-αμερικανική επιστημονική έρευνα. Το νικέλιο, το κοβάλτιο και το χρώμιο των συσκευών μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία, γι' αυτό οι επιστήμονες συνιστούν να καλύπτεται το τηλέφωνο με μία πλαστική θήκη.

Έσωσαν το εργοστάσιο και θέλουν να τους το ξαναπάρουν!

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Το εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) στην Θεσσαλονίκη που έχει αποτελέσει υπόδειγμα χρηστής διαχείρησης από τους εργαζομένους οι οποίοι πήραν τον έλεγχο της επιχειρήσης μετά την καταδίκη της διοίκησης σε 126 χρόνια κάθειρξης λόγω των χρεών της απειλείται ξανά. Όχι δεν απέτυχαν οι εργαζόμενοι στη διαχείρηση αλλά η διοίκηση αφού είδε την επιτυχία θέλει να επιστρέψει και να «βάλει χερι» σε ότι οι εργαζόμενοι έχτισαν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όταν η Εθνική Αγγλίας χάνει σε διοργάνωση Μουντιάλ, οι γυναίκες τρώνε ξύλο... [video]

Συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει μια νεαρή Αγγλίδα να παρακολουθεί το Μουντιάλ,...

που διοργανώνεται από την Βραζιλία και να αγχώνεται για την πορεία της Εθνικής.
Η γυναίκα πλημμυρισμένη από αγωνία και φόβο, θέλει να νικήσει η ομάδα, αφού σε περίπτωση ήττας, ο άντρας της θα τη  ξυλοκοπήσει.


Σου παίρνουν το σπίτι και σου δίνουν «κάτι» για νοίκι!

Το… εθνικό σχέδιο κατασχέσεων προ των πυλών

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για όσους πολίτες λόγω πλειστηριασμών της κατοικίας τους αναγκαστούν εντός των επόμενων ημερών να βρεθούν στο δρόμο επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.


Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στις νήσους Σάντουιτς

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια - βορειοδυτικά του νησιού Βισοκόι στις Νότιες Νήσους Σάντουιτς, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).


Οι γυναίκες που πρέπει να αποφύγεις όσο όμορφες κι αν είναι!

Μάθε ποιοι είναι οι 24 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις όπωσδήποτε σε αυτή τη ζωή…



ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ με μόλις 1 υλικό και χωρίς χρήση παγωτομηχανής!

Όπως έχουμε ξαναπεί, η παρασκευή παγωτού φαντάζει ένα από τα πιο δύσκολα ή τουλάχιστον χρονοβόρα ...
πράγματα για κάποιον που θέλει το παγωτό του και το θέλει τώρα, χωρίς κόπο και επαγγελματικά σκεύη για να το φτιάξει. Η ακόλουθη συνταγή για παγωτό είναι ο σωτήρας των απανταχού γλυκατζήδων, που θέλουν να φτιάχνουν μόνοι τους το παγωτό τους και να μην τρώνε τη μισή τους μέρα. Εδώ χρησιμοποιούμε μπανάνα, αλλά γίνεται εξίσου νόστιμο με φράουλες και ροδάκινα! 

Αποκαλυπτικό άρθρο: Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Εξερράγη τουαλέτα - Το ωστικό κύμα ήταν τόσο δυνατό που όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για βόμβα [εικόνα]

Μία γυναίκα γλίτωσε παρά τρίχα τη ζωή της, όταν χρησιμοποίησε τη δημόσια τουαλέτα δικαστηρίου στη Βρετανία.
Η Norma Brewer έκλεισε την πόρτα πίσω της και προχώρησε προς τα έξω. Τότε, άκουσε μία τρομερή έκρηξη, ενώ από το ωστικό κύμα που δημιουργήθηκε νόμιζε ότι είχε σκάσει βόμβα, παραδέχθηκε η ίδια αργότερα, που μακάριζε την τύχη της για το γεγονός ότι η προνοητικότητά της να κλείσει την πόρτα, της έσωσε τη ζωή.

Bloomberg: Δίνει φαβορί την Εθνική Ελλάδος στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα

Ως φαβορί (!) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ εμφανίζει την Εθνική Ελλάδας στον αγώνα των "16" το έγκυρο πρακτορείο Bloomberg το οποίο προβλέπει επικράτηση της Εθνικής επί της Κόστα Ρίκα (που εντυπωσίασε στον προκριματικό γύρο στέλνοντας για "τσάϊ" την Αγγλία και την Ιταλία) και μάλιστα με σκορ 1-0!
Μάλιστα στην ειδική στήλη με τα προγνωστικά δίνει στην Ελλάδα ποσοστό 67,8% για επικράτησε επί της φορμαρισμένης ομάδας της Κεντρικής Αμερικής που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της!