• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

    Βίντεο: Έτσι «ξυπνά» η Ρωσία τους νέους στρατιώτες της για τους πολέμους που έρχονται

    Ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο είναι το κάλεσμα του ρωσικού στρατού για νεοσύλλεκτους στη νέα εποχή διεθνών συγκρούσεων που ανατέλλει στον απόηχο της κρίσης στην Ουκρανία.
     
    Η κεντρική ιδέα του βίντεο βασίζεται το ίδιο σύνθημα με αυτό που χρησιμοποιεί ο Ρωσικός στρατός για να προσελκύσει τους νέους:
     
    «Αυτή είναι... η πρώτη μέρα της νέας σου ζωής».
     
    Το βίντεο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στις αρχές Μαΐου, δείχνει ένα νεαρό νεοσύλλεκτο να σκέφτεται το παρελθόν του, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στην γειτονιά του, όταν ήταν με τους φίλους του, όταν βρισκόταν ξαπλωμένος σε ένα λιβάδι με την κοπέλα του…
     
    Ξαφνικά, το βίντεο μεταφέρει στο σκοτεινό και ψυχρό περιβάλλον του στρατοπέδου και της πραγματικότητας, ότι αν ο νεαρός άνδρας θέλει να υπερασπιστεί όσα αγαπά πρέπει να μάθει να πολεμά για να εξουδετερώσει τον εχθρό του.
     
    «Δεν αφορά κανένα πια για το ποιος ήσουν χθες... το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι να γνωρίζεις τα όρια των δυνατοτήτων σου. Στο διάολο με τους περιορισμούς! Είσαι έτοιμος να φτάνεις τα όρια σου κάθε μέρα;» ακούγεται να ρωτάει μια επιβλητική φωνή στο βίντεο.
     
    «Εδώ ο πόνος σε κάνει πιο δυνατό, τα σημάδια είναι ένα καθημερινό φαινόμενο... χωρίς εχθρό δεν υπάρχει μάχη, και χωρίς την μάχη δεν υπάρχει νίκη. Αλλά στην πραγματικότητα, ο κύριος εχθρός... είσαι εσύ, ο εαυτός που άφησες στο χθες».
     
     
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ