• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

    14.300.000 δολάρια αποζημίωση στη γυναίκα που έσπασε την πλάτη της μετά από σύγκρουση του ΙΧ της λεωφορείο, στις ΗΠΑ

    Συμβαίνουν στην Αμερική, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας San Francisco Chronicle, με την αποζημίωση περισσότερων από 14 εκατομμύρια δολάρια σε γυναίκα που, ενώ οδηγούσε ανυποψίαστη και φορώντας ζώνη, δέχθηκε τρακάρισμα από λεωφορείο που ταξίδευε με 30 χιλιόμετρα την ώρα, ακριβώς διπλά δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας μέσα στην πόλη της Καλιφόρνιας. 



    Η Μaria Fransisco μετέφερε την τετράχρονη κόρη της και άλλα μέλη της οικογένειας, σε εμπορικό κέντρο για να αγοράσουν δώρα γενεθλίων στις 27 Αυγούστου του 2011, αλλά κατά την διάρκεια της διαδρομής, ένα λεωφορείο έπεσε πάνω στο όχημά τους με ταχύτητα, τραυματίζοντας την γυναίκα σοβαρά.

    H γυναίκα ούρλιαζε, όμως ο οδηγός του λεωφορείου άρχισε να της επιτίθεται φραστικά και να την κατηγορεί ότι λέει ψέματα σχετικά με τον τραυματισμό της και την απειλούσε με διώξεις, αλλά για κακή του τύχη καταγράφηκε από ερασιτέχνη φωτογράφο που κινηματογράφησε το συμβάν.

    Στην kontra news, που δημοσιεύουμε καθημερινά πολλές καταγγελίες πολιτών για πολλά και διάφορα θέματα, αναρωτιόμαστε πότε και στην πατρίδα μας θα αρχίσει να αποδίδεται δικαιοσύνη, στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες…

    kontranews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ