• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

    Με χατ τρικ του Μπεργκ ο ΠΑΟ... έστειλε τον Άρη πιο κοντά στη Β'

    Αθήνα
    Με σόου του Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ τρικ (26΄, 56΄, 74΄) ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-1 τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Κλωναρίδης στο 45' έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους» (2-1), ενώ στο 40' ο Μανιάς είχε προσωρινά ισοφαρίσει.

    Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν «όλα τα λεφτά» στην πιο ευρεία εφετινή εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού. Εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Σουηδός (έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα), ήταν αυτός που με τακουνάκι «άνοιξε το δρόμο» για το δεύτερο γκολ της ομάδας του και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μία διαρκής απειλή για την εστία του Διούδη. Ό,τι κι αν έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος για να τον εξουδετερώσει απέτυχε...

    Μετά το πρώτο 5λεπτο, που ο Άρης, μπήκε πιο ορεξάτος στο ματς και στο 4΄ απείλησε με το Βλάχο (πρόλαβε ο Κοτσόλης), ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

    Οι «πράσινοι» με τον Πράνιτς να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας του στη μεσαία γραμμή, έβγαιναν από τα πλάγια πολύ απειλητικά και έφταναν άνετα μέσα στην περιοχή του Διούδη.

    Αφού απείλησαν δύο φορές με τους Αμπεΐντ και Μπεργκ και στο 24΄ με τον Κλωναρίδη να πλασάρει άουτ, στο 26΄ πήραν το προβάδισμα από την εξαιρετική σέντρα του Νάνο και το άψογο τελείωμα του Μπεργκ στο πρώτο δοκάρι (1-0).

    Το ματς πήρε φωτιά στο 34΄, μετά την λανθασμένη απόφαση του Θάνου να δώσει πέναλτι στον Άρη, μετά το πέσιμο του Οικονομόπουλου στην περιοχή από το μαρκάρισμα του Μέντες (δεν υπήρχε παράβαση). Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κοτσόλης έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε.

    Οι «πράσινοι» που είχαν εκνευριστεί με τις αποφάσεις του ρέφερι (νωρίτερα είχε τιμωρήσει με κίτρινη το Μπεργκ για θέατρο) έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και στο 40΄ έφτασε στην ισοφάριση. Η προσωρινή επέμβαση του Κοτσόλη στο μακρινό απευθείας φάουλ του Τάτου, έδωσε την ευκαιρία στο Μανιά να πάρει το...ριμπάουντ και με πλασέ να κάνει το 1-1.

    Το πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν είχε τελειώσει. Ακριβώς στο 45΄ ο σπουδαίος αυτός παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, με τακουνάκι έβγαλε μόνο του το Ζέκα κι ο αρχηγός «σέρβιρε» το μισό γκολ στον Κλωναρίδη, που αυτή την φορά δεν αστόχησε (2-1).

    Η κλάση του Μάρκους Μπεργκ «μίλησε» και στο δεύτερο ημίχρονο. Από το άστοχο σουτ του Ζέκα στο 56΄ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά στην περιοχή και ο Σουηδός με κεφαλιά την έστειλε στη γωνία του Διούδη (3-1). Το ρεσιτάλ του στράικερ των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε στο 74΄, όταν μετά από γύρισμα του Αμπεΐντ, με τακουνάκι «έγραψε» το 4-1, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

    Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

    Κίτρινες: Μπεργκ - Τσιάρας, Βλάχος, Κύργιας

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): 
    Κοτσόλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Ζέκα, Αμπεΐντ (82΄ Καρέλης), Πράνιτς, Κλωναρίδης, Πέτριτς (72΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ.

    ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος):
     Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Νταμαρλής, Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος (50΄ Κουσίδης), Ηρακλής (63΄ Σουνάς), Τσιάρας.
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ