• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ-ΣΩΘΗΚΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ-”ΑΠΟ ΕΔΩ & ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΑΣ” ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ Ο “ΛΥΚΟΣ”;

    Η Δαμασκός κατακεραυνώνει την Τουρκία για την κατάρριψη πολεμικού αεροπλάνου της σε συριακό έδαφος. Το απόγευμα της Κυριακής ανακοινώθηκε από τον Συριακό στρατό ότι αντανακλάται η ενασχόλησή της Τουρκίας στην υποστήριξη των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα της Συρίας.

    “Σε μια άλλη κατάφωρη επίθεση που αποδεικνύει τη συμμετοχή της τουρκικής κυβέρνησης για τη στήριξη των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων, η τουρκική αεράμυνα κατέρριψε ένα συριακό τζετ, που στοίχειωνε κάτω από τις τρομοκρατικές συμμορίες εντός των συριακών εδαφών στη συνοριακή πόλη της Κασάμπ”.
    Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά το Συριακό πολεμικό αεροπλάνο στόχευε ένοπλες ομάδες μαχητών που κρυφά από την Τουρκία στην Κασάμπ στην παράκτια επαρχία της Συρίας της Λατάκειας, όταν καταρρίφθηκε από τους Τούρκους στρατιώτες. Προσέθεσαν μάλιστα ότι ο πιλότος εκτινάχθηκε επιτυχώς.
    Δείτε το βίντεο της κατάρριψης του Συριακού πολεμικού αεροσκάφους:

    Παλαιότερη ανάρτηση 16:22
    Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέφεραν ότι κατέρριψαν συριακό αεροσκάφος που υποτίθεται ότι παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο!
    Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ένα συριακό αεροσκάφος συνετρίβη στα βόρεια της πόλης Κασάμπ.
    Την είδηση για την κατάρριψη του συριακού πολεμικού αεροσκάφους έδωσε ο τούρκος πρωθυπουργός στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) .
    Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι το συριακό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τουρκικά μαχητικά.
    “Παραβίασαν τα σύνορα μας, τον εναέριο χώρο μας. Απογειώθηκαν τα F-16 και το κατέρριψαν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
    Ο τούρκος πρωθυπουργός συνεχάρη την Πολεμική Αεροπορία και τους χειριστές.
    “Από εδώ και στο εξής θα είναι πιο βαρύ το χαστούκι μας”, προειδοποίησε ο Ταγίπ Ερντογάν!

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ