Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Βότανα για τα παιδιά

Αν ζείτε με παιδιά, το φαρμακείο σας σίγουρα θα περιέχει αρκετά σιρόπια για το βήχα, αποσυμφορητικά, φάρμακα που καταπολεμούν τη διάρροια και ρίχνουν τον πυρετό. Τέτοιου είδους συνταγολογημένα φάρμακα συχνά κάνουν σπουδαία δουλειά στο να παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τα συμπτώματα.
Δυστυχώς, όμως, μπορεί επίσης να δημιουργήσουν και δικά

Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού "στριμώχνει" άσχημα τον Άδωνι Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Με τα κρεμμυδάκια έκαναν οι παρευρισκόμενοι στην εκπομπή του Χατζηνικολάου τον υπουργό-τηλέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη. Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τα βίντεο, που προβλήθηκαν και τα οποία περιέχουν δηλώσεις του υπουργού υγείας, τότε που ήταν στέλεχος του Καρατζαφερέικου πολιτικού μορφώματος και έβριζε τον σημερινό αρχηγό του.

Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό

Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.

ΝΕΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΕΝ ΖΩΗ[ΒΙΝΤΕΟ]!!!ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ!!!!

Γέροντας Ελπίδιος: «Είμαστε λίγο πριν... τη γενική ανάφλεξη»!!!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ύστερα από καιρό... εμφανίστηκε και πάλι μήνυμα του Πατέρα Ελπίδιου προς τους πιστούς! Ήταν την επομένη της έναρξης των δραματικών γεγονότων σε Ουκρανία-Κριμαία, στις 19 Φεβρουαρίου του 2014, που ο Γέροντας Ελπίδιος απηύθυνε την επιστολή που παρουσιάζουμε στο σημερινό φύλλο ΟΛΟΚΛΗΡΗ προς τα πνευματικά του τέκνα. Ως γνωστόν ο Γέροντας Ελπίδιος στη διάρκεια των

ΕΛΣΤΑΤ: Από τι πέθαναν οι Έλληνες το 2012;

Τα καρδιακά επεισόδια και τα εγκεφαλικά παραμένουν οι κύριες θανάτου των Ελλήνων, αν και η κρίση έχει αυξήσει κατά πολύ τους θανάτους συνανθρώπων μας και από άλλους λόγους, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους το 2012.

30-40.000 ετών είναι η Ελληνική Γλώσσα! Όπως αναφέρει ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός !!!

Ακριβώς πριν από 21 χρόνια, τον Ιούνιο του 1992, δημοσιεύθηκε σε ένα έγκριτο περιοδικό, στον ‘Δαυλό’, συνέντευξη του Ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού. 
Ο διαπρεπής και αναγνωρισμένος για το επιστημονικό του έργο σε παγκόσμια κλίμακα, αναφέρθηκε στον πλασματικό Ινδοευρωπαϊσμό και στην Ελληνική Γλώσσα, την οποία αναγάγει στην Άνω Παλαιολιθική εποχή, δηλαδή πριν από 30 έως 40.000 χρόνια. 
Στην ερώτηση του «Δαυλού»:

Η Συνομωσία της βύθισης του Τιτανικού και των επιθέσεων που γίνονται την ημέρα 11

Σε αυτό το 5ο βίντεο βλέπουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε εμβαθύνοντας επάνω στη «φοβερή εκδήλωση των Σκοτεινών» κατά της ανθρωπότητας και συγχρόνως να κάνουμε γνωστές «τις κρυφές αιτίες» για τις οποίες το διάσημο υπερωκεάνιο «Τιτανικός» κατέληξε στο βυθό της θάλασσας.

Που βρίσκεται τελικά η Τροία;

Κι αν ο Σλήμαν δεν ανακάλυψε την πραγματική Τροία; Κι αν η πόλη που έφερε στο φως ήταν σπουδαία μεν αλλά... άλλη; Κι αν ο περίφημος «Θησαυρός του Πριάμου» - ο οποίος ούτως ή άλλως χρονολογείται μία χιλιετία πριν από την ομηρική εποχή - ανήκε σε κάποια γενιά άγνωστη σε μας σήμερα; Κι αν δηλαδή δεν είναι αλήθεια όλα αυτά, πού είναι η αληθινή Τροία και ποια είναι η πόλη που βρήκε ο Σλήμαν;

Αδιανόητο μέχρι σήμερα: Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την λειτουργία αεροπορικής βάσης στον ... Βόρειο Πόλο!

Αυτό που κάποτε ήταν σενάριο ταινίας και φυσικά απραγματοποίτο εγχείρημα γιατί αντίκειτο στους φυσικούς νόμους έγινε πραγματικότητα: Μια τεράστια αεροπορική βάση στους πάγους του Αρκτικού Ωκεανού με κατασκευαστή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η οποία ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα.

Γιατί λέμε ψέματα;

Τουλάχιστον 14 την εβδομάδα - κατά μέσον όρο, δηλαδή.

Άλλα είναι μικρά και «κατά συνθήκην» και άλλα υποκρύπτουν κάτι πολύ σοβαρότερο, από την αληθινή εξαπάτηση με δόλιους σκοπούς έως την απιστία.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε ξένους τον τύμβο των Σαλαμινομάχων!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Όποιος πάρει τον ΟΛΠ, που, όπως αποκαλύφθηκε δεν θα πάρει μόνο το εμπορικό κομμάτι αλλά και το ιδιοκτησιακό, δηλαδή θα έχει στην κατοχή του και όλους τους χώρους που ανήκουν σήμερα στην εταιρεία, θα πάρει και την Κυνοσούρα, δηλαδή τον χώρο που υπάρχουν όλα τα ευρήματα από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, και εκεί βρίσκεται ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων!

Αμμόχωστος: Περιφορά του Επιταφίου τη Μ. Παρασκευή για πρώτη φορά από το 1974

Για πρώτη φορά μετά από 58 χρόνια θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή.
Η απόφαση λήφθηκε από κοινού από τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό και τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης πόλης Οκτάι Καγιάλπ.

Τι είναι οι επτά σφραγίδες και οι επτά σάλπιγγες στο βιβλίο της Αποκάλυψης;

Ερώτηση: Τι είναι οι επτά σφραγίδες και οι επτά σάλπιγγες στο βιβλίο της Αποκάλυψης;

Απάντηση: Οι επτά σφραγίδες (Αποκάλυψη 6:1-17, 8:1-5), οι επτά σάλπιγγες (Αποκάλυψη 8:6-21, 11:15-19) και οι επτά φιάλες (Αποκάλυψη 16:1-21) είναι τρεις διαδοχικές σειρές κρίσεων του Θεού, στους έσχατους καιρούς. Οι κρίσεις γίνονται σταδιακά χειρότερες και περισσότερο καταστροφικές καθώς θα εξελίσσονται οι έσχατοι καιροί. Οι επτά σφραγίδες, οι σάλπιγγες και οι φιάλες συνδέονται μεταξύ τους. Η έβδομη σφραγίδα εισάγει τις επτά σάλπιγγες (Αποκάλυψη 8:1-5) και η έβδομη σάλπιγγα εισάγει τις επτά φιάλες (Αποκάλυψη 11:15-19, 15:1-8).

Παγκόσμια θλίψη θα κυριεύσει την γη πριν το χάραγμα του Αντίχριστου

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης υπάρχει η προφητεία ότι πριν την επιστροφή του Ιησού, ένας παγκόσμιος δικτάτορας γνωστός σαν ο Αντίχριστος θα ανέρθει στην εξουσία και θα κυβερνήσει για επτά χρόνια. Θα καταλύσει όλες τις θρησκείες και θα επιβάλει στον κόσμο τη λατρεία του εαυτού του. Αυτός ο ίδιος και ο πρωθυπουργός του, τον οποίο το βιβλίο της Αποκάλυψης αναφέρει ως “ψευδοπροφήτη,” θα βάλουν σε εφαρμογή το “χάραγμα του θηρίου” σε μια προσπάθεια να ασκήσουν ολοκληρωτικό οικονομικό και πολιτικό έλεγχο.


10 αλήθειες μετά τη χθεσινή κωμωδία στη Βουλή

1. Το πολιτικό σύστημα ξέρει μόνο από τακτικισμούς και τίποτε άλλο. Κυβερνά με τακτικισμούς, αντιπολιτεύεται με τακτικισμούς. Η κυβέρνηση έκρυψε επικοινωνιακά όλο το πολυνομοσχέδιο –σκούπα μέσα σε μια κούπα γάλα και η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε μια πρόταση μομφής στον Στουρνάρα για να πει πως κάτι έκανε.

“Έφυγε” η ιδιοφυής χιμπατζίνα Πάνζι (αφού νίκησε τον άνθρωπο σε ηλεκτρονικό παιχνίδι)

Έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο, έναςχιμπατζής-διάνοια που είχε διακριθεί για τις νοητικές του ικανότητες. Ο λόγος για την Πάνζι, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγο προτού κλείσει τα 29 της χρόνια στις 9 Φεβρουαρίου 2014 εξαιτίας επιπλοκών από διαβήτη. Χάρη στην ευφυΐα της, η Πάνζι συμμετείχε σεδιάφορες έρευνες και μελέτες για τις ικανότητες των συγγενών μας πρωτευόντων.


—Ηλεκτρονικά παιχνίδια

Περίεργη μορφή σε φωτογραφία σε χωριό φάντασμα

Μια περίεργη μορφή, που θυμίζει φάντασμα απαθανάτισε ο Google Earth σε μια φωτογραφία που γεννά ερωτήματα.Η μορφή,
μάλλον ανδρική, βρίσκεται δίπλα στα χαλάσματα σπιτιού σε ένα χωριό-φάντασμα, που έχει ερειπωθεί από το 1946.

Το South Gloucestershire εγκαταλείφθηκε και γκρεμίστηκε, προκειμένου να κατασκευαστεί αεροδιάδρομος.

Τα ερείπια ωστόσο παρέμειναν και είναι ορατά.




O Β.Σόιμπλε που έχει εξολοθρεύσει τον ελληνικό λαό παρομοιάζει τον Β.Πούτιν με τον Χίτλερ!

O άνθρωπος που έχει καταστρέψει ενσυνείδητα τον ελληνικό λαό, με την σκληρότητά του  Β.Σοιμπλε έχει το θράσος να παρομοιάζει τον Χίτλερ με τον Β.Πούτιν. Οι απόγονοι των ναζί, που χρησιμοποίησαν άλλοθς απόγονους τον ναζί για να ρίξουν τον νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας, παραδίδουν μαθήματα ηθικής. 


Ακόμη μια «πρωτιά» για την Ελλάδα: Και επίσημα η πιο φτωχή χώρα στην Ευρώπη

Βυθισμένη στη φτώχεια και την ανέχεια ήταν η χώρα μας το 2013, όπως καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση και την απασχόληση στην ΕΕ.

Καλώς τους δεχτήκαμε: 400 νέοι μελλοντικοί «Έλληνες» πολίτες στα Χανιά

Σε εξέλιξη είναι, από το βράδυ της Κυριακής, επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος σε θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων, έπειτα από τον εντοπισμό 32μετρου αλιευτικού σκάφους στο οποίο επιβαίνουν περισσότεροι από 400 μετανάστες -ανάμεσά τους περίπου 100 γυναίκες και παιδιά.

Γαλλία: Άπειλούν βιοκαλιεργητή με φυλάκιση επειδή δεν χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα!

«Ένας Γάλλος αγρότης, προσπαθεί να διατηρήσει τη βιοδυναμική καλλιέργεια στα αμπέλια του, και αντιμετωπίζει έξι μήνες φυλακή επειδή παραβίασε μια δικαστική απόφαση τον περασμένο μήνα, που τον ανάγκαζε να χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα για τη βιολογική φάρμα του.


Βίντεο: Πρώην πράκτορας της CIA "καρφώνει" έμμεσα τις ελληνικές ΜΚΟ του Τ.Σόρος για χειραγώγηση μαζών


Αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με τις ελληνικές δημοτικές εκλογές έκανε στο Russia Today ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ o oποίος αποκάλυψε την άμεση σχέση που έχουν με την κρίση στην Ουκρανία και παλαιότερα στην Γεωργία οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και οι πολιτικοί κύκλοι των χωρών αυτών από τον Τζορτζ Σόρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΜΚΟ Solidarity Now του Τζορτζ Σόρος, χρηματοδοτούν δραστηριότητες των δήμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατ'εντολή των δημάρχων τους Γ.Καμίνη και Γ.Μπουτάρη με πιο γνωστή από αυτές την αγορά πετρελαίου για τα σχολεία (υποχρεώση του δήμου) αλλά και την προστασία "αδύναμων" λαθρομεταναστών.
Να υπενθυμίσουμε ότι στα εγκαίνεια της ΜΚΟ παρών ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.!

800 οβίδες "αντάλλαξαν" σήμερα Βόρεια και Νότια Κορέα

Περισσότερες από 500 οβίδες έριξε σήμερα η Πιονγκγιάνγκ κοντά στο διαφιλονικούμενο θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέα. Με 300 οβίδες απάντησε η Σεούλ.

Ας απαντήσουν οι ειδικοί ή οι "έξυπνοι" Τί είναι αυτό ????

To BBC έχει άρθρο με θέμα το Boieng των Μαλαισιανών αερογραμμών και έχει και ένα Video...

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο

Πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα - Την απέρριψε το προεδρείο της Βουλής - «Κεραυνοί» Βενιζέλου κατά Παπανδρέου για το «όχι» στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου
Λίγο μετά τις 23:30 ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Στη συνέχεια άρχισε η ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων καθώς έγινε δεκτό καταρχήν και κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο.

Κρούσμα φυματίωσης που μεταδόθηκε από γάτα σε άνθρωπο ανησυχεί τη Βρετανία

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Βρετανίας μία πρόσφατη μελέτη που επιβεβαιώνει τα δύο πρώτα στον κόσμο κρούσματα μετάδοσης φυματίωσης από γάτα σε άνθρωπο.

Αποδεχτείτε ότι είναι νεκροί και ετοιμαστείτε για τις κηδείες...Το σκληρό μήνυμα της Κίνας στους συγγενείς του μοιραίου Boeing

«Αποδεχτείτε ότι είναι νεκροί και ετοιμαστείτε για τις κηδείες τους». Αυτό το σκληρό μήνυμα έστειλε μέσω κρατικής εφημερίδας η Κίνα στις οικογένειες των Κινέζων επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysia.


Αναστέλλουν τις επαναλαμβανόμενες απεργίες οι φαρμακοποιοί -Καταργούν τις εφημερίες τις καθημερινές

Αλλαγή πλεύσης αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί, αφού κατέληξαν στην αναστολή των επαναλαμβανόμενων απεργιών, αλλά και την κατάργηση των εφημεριών τις καθημερινές.

Προσοχή! Τα "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα κρύβουν ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία!!!

Τον κώδωνα του κινδύνου για όσους χρησιμοποιούν υπέρμετρα τα «έξυπνα» κινητά τους τηλέφωνα και τους υπολογιστές - ταμπλέτες κρούουν...
οπτικοί από τη Βρετανία, σύμφωνα με το BBC. «Το φως που εκπέμπουν οι έξυπνες συσκευές είναι τοξικό για το πίσω μέρος των ματιών» δηλώνει στο βρετανικό δίκτυο, ο οπτικός Άντι Χέπγουορθ. «Σε βάθος χρόνου, μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια. Το γεγονός ότι οι χρήστες έξυπνων συσκευών δεν ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους συχνά σε συνδυασμό με το ότι φέρνουν τη συσκευή πολύ κοντά στο πρόσωπό τους, κουράζει τα μάτια» προσθέτει ο ίδιος.

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube...Εάν δεν "μασάς¨ δες το

Η μικρού μήκους, βραβευμένη ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη David F. Sandberg με τίτλο «Lights Out» γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς ...
οι χρήστες του διαδικτύου κοινοποιούν το βίντεο στα social media και το έχουν ανακηρύξει ως το πιο τρομακτικό δίλεπτο, που κυκλοφορεί στο YouTube.

Ισραήλ: Διαιτητής έκανε... πέναλτι σε επιθετικό (video)

Κάποιοι διαιτητές χρειάζονται μόνο μια μικρή αφορμή για να δώσουν ένα πέναλτι υπέρ μιας ομάδας μετά από μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Κάποιοι άλλοι το δίνουν ακόμη και αν είναι εκτός. Οπότε δεν θα μας εξέπληττε αν η φάση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί οδηγούσε στην εσχάτη των ποινών.

Σουφλί: Μετονόμασαν το φυλάκιο στη μνήμη των φαντάρων (pics)

Χθες το πρωί στο Ελληνικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΜΑΝΙΤΣΑ» στην περιοχή Κορνοφωλιάς Σουφλίου, τελέστηκε τρισάγιο και στη συνέχεια μετονομασία του φυλακίου σε ΕΦ «ΜΑΝΙΤΣΑ ΤΩΝ 5 ΑΚΡΙΤΩΝ», στη μνήμη των 5 οπλιτών της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ».

«80 χρόνια από την γέννηση του Γιούρι Γκαγκάριν»

«Κοιτάζω τη Γη και είναι τόσο όμορφη». Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του ανθρώπου στο διάστημα. Ο Γιούρι Γκαγκάριν (Yuri Gagarin), ο πρώτος που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, μαγεύτηκε από την ομορφιά της Γης από ψηλά!

Η Πρόκληση δεν έχει όρια από τους Τούρκους...

Τούρκοι-μοντέλα ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων
Πρωτοφανής πρόκληση που ξεπερνά κάθε όριο
Όπως σημειώνει το nonstopjournal οι προκλήσεις των Τούρκων προς τον Κυπριακό Ελληνισμό συνεχίζονται.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δημοσιογράφοι "ρομπότ";

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης προτείνει θεραπείες για τον καρκίνο. Η Google, τους τελευταίους μήνες, έχει εξαγοράσει οχτώ εταιρείες ρομποτικής. Μία μηχανή από Lego έκανε σκόνη το ρεκόρ επίλυσης του κύβου του Rubik. Και στους LA Times τις έκτακτες ειδήσεις γράφουν ρομπο-δημοσιογράφοι. Μήπως ζούμε την άνοδο των μηχανών; Εξαφανίζονται οι δουλειές για τον άνθρωπο; Ή ο φόβος μας είναι υπερβολικός;

Καμμένος: Νομοθετείτε τις εντολές των ξένων (vid)

Για εκβιαστικά διλλήματα που θέτει η κυβέρνηση, σαν αυτά που έθετε ο Γ. Παπανδρέου το 2010 παραποιώντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα !

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα !!!!!!
Η παρακάτω σελίδα είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).
Η “αστεία” ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες
και γενικά κάθε μη Εβραίο.Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια... Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες....


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Ο πραγματικός λόγος που αφαιρέθηκε το θρήσκευμα από τις ελληνικές μας ταυτότητες ήταν για να μην ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους άλλους Έλληνες !


Ο σιωπηλός κόσμος κάτω από την Αθήνα

ΦΩΤΟ-Ο σιωπηλός κόσμος κάτω από την Αθήνα
Αρχαία υδραγωγεία που παραμένουν λειτουργικά χιλιάδες χρόνια, μετά την κατασκευή τους, καταφύγια που φέρνουν στο νου τα δύσκολα χρόνια του πολέμου, στοές ξεχασμένες από το χρόνο, σκεπασμένα ποτάμια και κατανυκτικές κατακόμβες.

Δείτε πόσοι δορυφόροι υπάρχουν σε τροχιά γύρω από τη Γη

Η βοήθεια που έχουν προσφέρει στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό του μοιραίου Boeing έχουν στρέψει ξανά το βλέμμα ψηλά προς τον ουρανό.
Πόσοι δορυφόροι υπάρχουν όμως σε τροχιά γύρω από τη Γη;

Ξυλούρης, Βενιζέλος, Τσε Γκεβάρα και Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος σε Playmobil

Ο Στέλιος Μυλωνάς μιλάει στην Popaganda για τις custom made φιγούρες που δημιουργεί για να κάνει στα παιδιά πιο ελκυστικό το μάθημα της Ιστορίας.
Από όλα τα παιδικά χέρια πέρασαν playmobil, όμως για τα περισσότερα παιδιά δεν ήταν παρά ένα κόλλημα της ηλικίας που ξεπεράστηκε, όταν βρέθηκαν αντιμέτωπα με τα βιβλία Ιστορίας. Κάποια στιγμή, διαβάζοντας ελληνική μυθολογία, ένα κοριτσάκι ευχήθηκε να έβγαιναν σε playmobil ο

Το Τέρας είναι πάντα εδώ και με περιμένει να του μοιάσω

Απ΄τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Εκείνο το πρωινό, σαν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα πόσο πιο όμορφος ήμουν από το Τέρας που είχα δει σε φωτογραφία το προηγούμενο βράδυ... Εκείνο, λες και είχε συγκεντρώσει όλη την ασχήμια και την αγριάδα του κόσμου, ήταν τόσο αποκρουστικό που δεν μπορούσα να κρατήσω πάνω του τη ματιά μου, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Πόσο τυχερός ήμουν που δεν του έμοιαζα σε τίποτα!

Με τα...χίλια ζόρια και το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα γκολ του Βαλντέζ στο 84΄για να κάμψει την αντίσταση του Άρη. Κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο από τους “κιτρινόμαυρους” που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ηρακλή στο 86΄.

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Σπυράκη με τη ΝΔ

Η δημοσιογράφος του Mega, Μαρία Σπυράκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Νίκος Μπελογιάννης: Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο

«Η πληγή μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, το ίδιο κι η πίστη μας./ Θα φέρουμε την κληρονομιά σου στους ώμους μας,/ ως την πόρτα του ήλιου, Μπελογιάννη. Καλημέρα αδέρφια μου./ Καλημέρα ήλιε / Καλημέρα κόσμε./ Ο Μπελογιάννης μας έμαθε άλλη μια φορά/ πώς να ζούμε και πώς να πεθαίνουμε.» Γ. Ρίτσος «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο»

Στις 30 Μαρτίου 1952, στις 4.12 π.μ ο Νίκος Μπελογιάννης, με τρεις συντρόφους του, τους Καλούμενο, Αργυριάδη και Μπάτση, στήνονται απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα, στο Γουδί και εκτελούνται δια τυφεκισμού.

ΑΕΚ… με ημερομηνία λήξης

Με κακή εμφάνιση η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό

Μια ακόμα απόδειξη ότι η φετινή ΑΕΚ εξελίχθηκε σε ομάδα… μιας χρήσεως δόθηκε στο ΟΑΚΑ. Με απαράδεκτη εμφάνιση (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και χωρίς την όρεξη που θα περίμενε κανείς από παίκτες που κρίνονται, η «Ένωση» έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό.

Υπερκαταγίδες πάνω από την Ελλάδα και αεροψεκασμοί! Τυχαίο; Νέες δορυφορικές φώτο - Απόδειξη!

Κατ αρχάς  ας δούμε τι λέει η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.
"Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά.


Η έρευνα για το αγνοούμενο Μπόινγκ μπορεί να διαρκέσει χρόνια

Οι έρευνες για την πτήση MH370 της εταιρείας Malaysia Airlines μπορεί να διαρκέσουν χρόνια, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς αξιωματούχοι των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης έχουν επιδοθεί σε μια κούρσα με το χρόνο για να εντοπίσουν το μαύρο κουτί του αεροπλάνου μερικές ημέρες πριν εξαντληθούν οι μπαταρίες του.

Φαντάσματα: Μεταφυσική, παραισθήσεις ή πραγματικότητα;

Όπως πολλοί άνθρωποι μετά από ακρωτηριασμό βιώνουν την εμπειρία ενός «άκρου φαντάσματος», κατά τον ίδιο τρόπο θα μπορούσατε να βιώσετε την 
παρουσία ενός ολόκληρου φαντάσματος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο νευροεπιστήμονας Peter Brugger, απ το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης.