• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

    Αυτός είναι ο Έλληνας φοιτητής που συνελήφθη στην πλατεία Ταξίμ με κατηγορίες υποκίνησης διαδηλώσεων.

    Ο Γιώργος Ιατρίδης είναι ο 25χρονος φοιτητής που συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, με κατηγορίες υποκίνησης διαδηλώσεων.

    Ο Γιώργος Ιατρίδης ήταν μεταξύ των ξένων υπηκόων που προσήγαγαν οι τουρκικές αρχές την Τρίτη το βράδυ, στην πλατεία Ταξίμ.
    Στην Κωνσταντινούπολη διαμένει το τελευταίο διάστημα ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, κατάγεται από το Ηράκλειο και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.
    Ο Γιώργος Ιατρίδης ήταν από τους ανθρώπους που έστελναν ανταποκρίσεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σε μια προσπάθεια να παρακαμφθούν οι προσπάθειες παραπληροφόρησης για τα γεγονότα στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.
    Μάλιστα, σε δημοσιογραφικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης συζητιέται το ενδεχόμενο η σύλληψη του Ιατρίδη να υποδείχτηκε στην τουρκική αστυνομία από τους «κεμαλικούς» της αντιπολίτευσης, καθώς υπήρξαν προσπάθειες πρόκληση έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τις προηγούμενες ημέρες με τη διοχέτευση αναληθών πληροφοριών.
    Ο Γιώργος Ιατρίδης είναι επίσης ο διαχειριστής του ιστότοπου alexiptoto.com.
    Δείτε τη στιγμή της σύλληψης:


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ