• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

  Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Μαύρες οχιές εισβάλουν στις αυλές των σπιτιών

  Με τον φόβο ζουν καθημερινά οι κάτοικοι που τα σπίτια τους είναι χτισμένα στις παρυφές του Σέιχ Σου, μόλις 500 μέτρα από το τούνελ, στην περιοχή Κωνσταντινουπολίτικα, αφού κάθε τόσο βλέπουν... μαύρες οχιές να εισβάλουν στις αυλές τους.
  Οι συχνές εμφανίσεις των ερπετών προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς τον φόβο των απρόσκλητων επισκεπτών.
  Εφιαλτικές είναι κυρίως οι μεσημβρινές ώρες, όταν οι μαύρες οχιές κατεβαίνουν στις αυλές των σπιτιών προκειμένου να αναζητήσουν δροσιά! Οι κάτοικοι του Σέιχ Σου, που φοβούνται κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών τους, εκτιμούν ότι η εμφάνιση των επικίνδυνων ερπετών προέκυψε από γόνους που άφησαν φυσιολάτρες, με σκοπό τον πολλαπλασιασμό τους μέσα στο δάσος.
  Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση για βοήθεια αφού, όπως λένε, ζουν τρομακτικές στιγμές: «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ακούμε τους σκύλους να γαβγίζουν και μετά ακούμε το σύρσιμο των φιδιών μέσα στις φυλλωσιές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βιώνουμε...»


  newsbomb.gr

  1 σχόλιο:

  1. Φτάνει πια με αυτό το θέμα...

   Δεν υπάρχουν μαύρες οχιές στην Ελλάδα, και απλώς τρομάζετε τον κόσμο χωρίς λόγο.

   Κατά πάσα πιθανότητα είναι νερόφιδα ή σαπίτες. Εντελώς ακίνδυνα φίδια.

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ