Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;;

Δείτε με ποιο τρόπο περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα για την αφαίρεση των εθνικών συμβόλων. Ας ελπίσουμε να έγινε από λάθος και η κάμερα να μην έπιασε τον σταυρό.....

Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!


«Βάλτε πλάτη και σε  λίγο καιρό θα είμαστε  στις τριάντα  πλουσιότερες χώρες του  κόσμου» είπε  ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς  στέλνοντας τους  κυριολεκτικά  … αδιάβαστους. «Δεν το πιστεύουμε αυτό που μας είπε» έλεγε ένας από τους συμμετέχοντες μετά το τέλος της συνάντησής τους.

Ντοκιμαντερ:911 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ

Το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε….Ανεξάρτητα απο το ποιος κρύβεται πίσω απο αυτη τη μινι-παραγωγή , η αλήθεια είαι συνισταμένη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ….Ας έχουμε κατα νου και αυτη την εκδοχή των πραγμάτων σχετικά με την 9/09/2001 που ακολουθεί που ακολουθεί…

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α


ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )

"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και...
εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.


Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

Μετάφραση:

Από τη Μικρασιατική Καταστροφή στη δημιουργία προβάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Τέτοιες μέρες του Αυγούστου θυμόμαστε κάθε χρόνο το πάρσιμο της Σμύρνης. Θυμόμαστε τη φωτιά εκείνη που στοίχειωνε την παιδική μας φαντασία από τις φωτογραφίες στα βιβλία της Ιστορίας, θυμόμαστε όσα διαβάσαμε για τον προδομένο μας στρατό που πολεμούσε δέκα σχεδόν χρόνια συνεχώς σε όλα τα μέτωπα . Θυμόμαστε τη φιγούρα του Χρυσόστομου Σμύρνης, τις μανάδες που έτρεχαν να σωθούν με τα μωρά στην αγκαλιά, τα αποκεφαλισμένα πτώματα. Θυμόμαστε, θυμόμαστε, θυμόμαστε...

«Το πανεπιστήμιο δεν είναι ένα κοινόβιο» Διαμαντοπούλου κατά Πρυτάνεων για καταλήψεις

Κατά των Πρυτάνεων και των φοιτητών που προχωρούν σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις ενάντια στον νέο νόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση στράφηκε την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Η. κ Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για «άθλια ψέματα» τα οποία -όπως είπε- «αναπτύσσονται συνειδητά για να δημιουργήσουν αναταραχή στους φοιτητές που δεν έχουν δει το νόμο».

Κατάρρευση με -4,4% στο χρηματιστήριο Ποια Alphaeurobank, εδώ διαλυόμαστε…

Ασφυκτική για μία ακόμα ημέρα στην Αθήνα με κυρίαρχα στοιχεία το θολό τοπίο στη συμφωνία Alpha Bank - Eurobank, αλλά και το γεγονός ότι δύο ελληνικές τράπεζες έχουν προσφύγει στο ταμείο επείγουσας ρευστότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά που έχουν αντληθεί με επιτόκιο 3,5% ξεπερνούν τα 4 δισ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στη συμφωνία, κανείς, ούτε καν στελέχη των ίδιων των εμπλεκόμενων τραπεζών, δεν μπορεί να εξηγήσει, λ.χ.,  τα ποσοστά των τριών μετόχων μετά τη συγχώνευση και την αύξηση κεφαλαίου.

ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα – Βοσνία 76-67

 
Με το δεξί μπήκε στην “μάχη” του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα - Παρακολουθήστε πόντο πόντο την εξέλιξη της αναμέτρησης και όλα όσα συμβαίνουν στην “Αλίτους Αρένα”- Προβληματική η εμφάνιση της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιώθηκε από το τρίτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη. Δείτε βίντεο


Εγινε κι αυτό! Ειδική εκδήλωση για όσους θέ- λουν να μεταναστεύσουν (για δουλειά) στην Αυστραλία...



Διήμερη εκδήλωση για τις προοπτικές εργασίας στην Αυστραλία διοργανώνει το υπουργείο Μετανάστευσης της χώρας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας στις 8 και 9 Οκτωβρίου, έπειτα από σχετική εισήγηση της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.
Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν εκπρόσωποι αλλά και αξιωματούχοι τόσο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης όσο και των πολιτειακών κυβερνήσεων που θα εξηγήσουν στους ενδιαφερόμενους τις προοπτικές που έχουν, τη σχετική νομοθεσία, τα επαγγέλματα που έχουν ζήτηση και θα απαντήσουν σε κάθε απορία τους.

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου του 1997 σκοτώθηκε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νεράιδα σε μια κόλαση

Έζησε κάθε βήμα της κάτω από έναν αδιάκριτο φακό. Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από τη μετάβαση της ξανθιάς νεράιδας στη χώρα των θαυμάτων. Η Mercedes στρίβει στη σήραγγα της Palace de lAlma με ιλιγγιώδη ταχύτητα και συγκρούεται στην 13η τσιμεντένια κολόνα του τούνελ. Στο νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ η πριγκίπισσα θα αφήσει την τελευταία της πνοή. Το παραμύθι γεμάτο από χρυσόσκονη, βασιλιάδες, πόνο και δράκους τελειώνει. Ένα βιβλίο της καρδιάς μας κλείνει…

THE END ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" H σκοτεινή και μυστικοπαθής ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε αμερικανική δικηγορική εταιρία την εξοδό μας από το ευρώ!

Από την Ματίνα Στέβη 
Με απ' ευθείας ανάθεση και χωρίς πολλές λεπτομέρειες, η Ελλάδα απασχολεί κορυφαία αμερικανική δικηγορική εταιρεία, η οποία εδώ και ένα χρόνο εξετάζει τον τρόπο ολοκληρωτικής αναδιάρθρωσης του χρέους και τη δυνατότητα εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.
Είδαν έξοδο στη Ρώμη, αλλά με ταυτόχρονη αποχώρηση από την Ε.Ε. 

Στις 27 Ιουλίου η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανάθεση του ρόλου χρηματοοικονομικών συμβούλων για το εν εξελίξει πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων στις τράπεζες ΒΝΡ Paribas, Deutsche Bank και HSBC.



Δεν κρατιόταν με τίποτα ο αστυνομικός


Ερωτικές περιπτύξεις στο καπό του αυτοκινήτου του εν ώρα υπηρεσίας

Σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές απαθανάτισε ο φακός έναν αστυνομικό, στην περιοχή Santa Fe Canyon Ranch, στο Νέο Μεξικό, εκθέτοντας όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο το σώμα της περιοχής.

Ο άντρας δεν είχε ιδέα ότι ενώ αυτός και η νεαρή γυναίκα επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις, μια κάμερα κατέγραφε καρέ καρέ τη σκηνή.

Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άντρας είναι εν ώρα υπηρεσίας και ότι κάνει σεξ στο καπό του αυτοκινήτου του δημοσίως κάτω ακόμα από το φως της ημέρας.

Οστεοθήκη 2.000 ετών από την εποχή της Σταύρωσης;


Ένα κουτί (πιθανότατα οστεοθήκη) από ασβεστόλιθο ηλικίας 2.000 ετών, που κατέσχεσαν οι ισραηλινές αρχαιολογικές αρχές από αρχαιοκάπηλους, ίσως αποτελεί ένα στοιχείο για τηΣταύρωση του Ιησού, σύμφωνα με Ισραηλινούς επιστήμονες.
Το αρχαίο αυτό εύρημα πιστεύεται ότι αποκαλύπτει το σπίτι της οικογένειας του Καϊάφα, ενός από τους δικαστές του Ιησού.
Το αρχαίο εύρημα παραδόθηκε σε ειδικούς του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, οι οποίοι πιστεύουν πως είναι γνήσιο.

Εσχάτη προδοσία στο Σκοπιανό από την Alpha Bank



Το κατ' όνομα μόνο "ελληνικό τραπεζικό σύστημα" δεν παίζει μόνο με τις ζωές εκατομμυρίων Eλλήνων, τις οικονομίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και την τύχη δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων. Δεν διστάζει πλέον να παίζει και με τα εθνικά θέματα, τα οποία και θυσιάζει για να ικανοποιήσει την απληστία του χωρίς να υπολογίζει πατρίδα, θρησκεία, αξίες και ιδανικά.

Και άλλη αυτοκτονία νεαρού: 19χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο


"Φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που είχε πάνω του όταν βρέθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρεμασμένος από μια χαρουπιά σε ορεινή περιοχή Νότια των Μουρνιών Χανίων.
Ο 19χρονος αυτόχειρας, γιός γνωστής γιατρού των Χανίων, είχε φύγει από το σπίτι του πριν απο ένα μήνα, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι πηγαίνει ταξίδι. Στις 9 Αυγούστου και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Προσοχή!Ανακαλείται βιολογικό προιόν σοκολάτας


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων απαιτεί την άμεση απόσυρση του συνόλου της παρτίδας βιολογικού προϊόντος σοκολάτας, στο οποίο βρέθηκε υψηλή συγκέντρωση γλουτένης.

Το αγγλικό αυτό προιόν κυκλοφορεί και στη ΧΩΡΑ μας και θα έπρεπε πάνω στη συσκευασία να αναγράφεται ότι περιέχει υψηλή συγκέντρωση γλουτένης για να προφυλάσσονται όσοι εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε αυτή.
 

Ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι "αγορές" που τους χρωστάει η ανθρωπότητα 40.000.000.000.000 $

ΑΤΑΛΟΣ 

Ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι "αγορές" που τους χρωστάει η ανθρωπότητα 40.000.000.000.000$ και πλέον!!!
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως....
δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του....
"Economist" http://www.economist.com/content/global_debt_clock


Πληρώνουν για θεραπεία και γίνονται πειραματόζωα εν αγνοία τους

Παρά το νόμο και την ιατρική δεοντολογία, πειραματόζωα εν αγνοία τους γίνονται εδώ και χρόνια στη χώρα μας καρκινοπαθείς.
Πληρώνοντας αδρά τον πειραματιστή γιατρό και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία, υποβάλλονται σε μια μέθοδο, τη λεγόμενη Λαμπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία, η οποία διεθνώς μελετάται ακόμη πειραματικά σε χοίρους και αρουραίους. 

Δες το πριν πεθάνεις

Δεν θα ήταν καλό να σκεφτούμε κάποια πράγματα πριν πεθάνουμε; 
Θα έχουμε αυτή την ευκαιρία μετά το θάνατό μας;

Να πως ελέγχει τους απανταχού γκοήμ η Παγκόσμια (κρυπτο)Σιωνιστική Αυτοκρατορία



Η φωτογραφία έχει ληφθεί από το βίντεο του BBC που ακολουθεί στο οποίο υποτίθεται ότι εμφανίζονται Λίβυοι αντάρτες στην Πράσινη Πλατεία να πανηγυρίζουν κραδένοντας σημαίες! Η μόνη διαφορά είναι ότι ο θεατής παρατηρεί επί 50 δευτερόλεπτα ότι οι τρίχρωμες σημαίες είναι σημαίες της Ινδίας και οι “αντάρτες” φυσιογνωμικά ομοιάζουν με Ινδούς παρά σε πολίτες της Λιβύης… Ο νοών νοήτω! ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ

Ένας νέος κόσμος αναδύεται μέσα από τη κρίση



Του Thomas Friedman
Κρατηθείτε γερά. Και τον νου σας στα πορτοφόλια σας. Από την εποχή του τέλους του ψυχρού πολέμου, το παγκόσμιο σύστημα λειτουργεί βασισμένο σε κάποιες άτυπες συμφωνίες. Σήμερα όμως, αυτές αρχίζουν να μην ισχύουν, και θα χρειαστούν νέες. Το αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι, ξεκινώντας με τις ΗΠΑ, θα είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις, και για τα πορτοφόλια μας.
Να το πω απλά: Η ΕΕ διαλύεται. Ο αραβικός κόσμος αποσυντίθεται. Το μοντέλο ανάπτυξης της Κίνας υφίσταται πρέσινγκ, και το αμερικανικό καπιταλιστικό σύστημα (βασισμένο στη πίστωση) δέχεται σκληρή επίθεση, και μάλλον χρειάζεται αναθεώρηση. Η αναμόρφωση οποιουδήποτε από τα παραπάνω απαιτεί τεράστια δουλειά. Και των τεσσάρων συγχρόνως, είναι σχεδόν αδύνατο, ειδικά αν θυμηθούμε τις απίθανα πολλές και σύνθετες  διασυνδέσεις του παγκόσμιου συστήματος. Πρέπει λοιπόν να δημιουργηθεί κάτι νέο. Αλλά τι θα είναι αυτό;

Πως θα ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!



Σε προηγούμενο σημείωμά μας είχαμε μιλήσει για την «απόλυτη καταιγίδα» (ή «τέλεια καταιγίδα») που απειλεί την Ελλάδα με την επικείμενη σύμπτωση τεσσάρων διεθνών κρίσεων:
– Της Ευρωπαϊκής κρίσης δανεισμού (που βρισκόμαστε στο επίκεντρό της και μας επηρεάζει άμεσα)
– Της Αμερικανικής κρίσης δανεισμού (που δεν έχει σχέση με την Ελλάδα, αλλά η σύμπτωσή της με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή κρίση, επηρεάζει την Ευρώπη συνολικά και μας αφορά)
– Των – έκδηλων πια – ανεπαρκειών της Ευρώπης – που κι αυτές επηρεάζουν ακόμα πιο άμεσα την Ελλάδα.
– Και των γεωπολιτικών αναστατώσεων στην Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Που η Ελλάδα, είναι δίπλα τους. Και κινδυνεύει να γίνει ή «Κερκόπορτα» της Ευρώπης στην «πύλη» προς την «ανάστατη» Μέση Ανατολή.

Τα φέρετρα που αλλάζουν θέσεις



Ένας από τους πιο διάσημουςθρύλους στα Μπαρμπέιντος είναι αυτός για φέρετρα που μετακινούνται από ανεξήγητες δυνάμεις.
Το φαινόμενο εκδηλώθηκε στον ημιυπόγειο οικογενειακό τάφο τωνChase, οι οποίοι τον αγόρασαν χωρίς να απομακρύνουν το ξύλινο φέρετρο με τη σορό της προηγούμενης ιδιοκτήτριάς του, Thomasina Goddard, τον Ιούλιο του 1807.

Χρήση λέιζερ στον ουρανό

Οι σύγχρονοι βροχοποιοί δοκιμάζουν διαρκώς νέες «μαγικές» ιδέες για να δημιουργήσουν σύννεφα και βροχή, στο πλαίσιο ενός ολοένα πιο «καυτού» επιστημονικού πεδίου, των κατευθυνόμενων αλλαγών στις καιρικές συνθήκες μιας περιοχής. Η τελευταία ανακάλυψη είναι η χρήση λέιζερ στον ουρανό για τη δημιουργία νεφών που θα μπορούν να προκαλέσουν βροχή ή, αντίθετα, για τη διάλυση των νεφών και την αποφυγή των βροχών, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο ΣΤΙΓΚΛΙΤΖ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ «ΛΑΘΗ»ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

globalization-2-nai

Με τα όσα γράφει στην "Η καμπή του ΔΝΤ", ο Joseph Stiglitz, επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για τους πραγματικούς λόγους που «ανακαλύφθηκε» η καμαριέρα.
Ο Strauss Kahn, λέγει, προσπαθούσε να οδηγήσει τον τραπεζικό τομέα σε μία πιο θετική κατεύθυνση, που δεν θα απαιτούσε από τα κράτη να αφήσουν ανοικτή την πόρτα στην καταστροφή. Είχε σχεδιάσει μία πορεία «πιο μαλακή», που δεν θα εξανάγκαζε του ξένους ηγέτες να ιδιωτικοποιήσουν τις κρατικές επιχειρήσεις ή να κατεδαφίσουν τα συνδικάτα.

Συγκλόνισε τον ιατρικό κόσμο το 6 χρονο "παιδί- θαύμα"!

Το έχουν ονομάσει δικαιολογημένα “παιδί- θαύμα”. Ο λόγος για ένα 6χρονο κορίτσι από την Πενσυλβάνια το οποίο είχε... “άγιο”, αφού ένα παιχνίδι- έλκηθρο την καταπλάκωσε στην αυλή του σπιτιού της.





Το σίδερο που διαπέρασε το κρανίο και το μάτι της, δεν της έχει αφήσει πλέον κανένα ίχνος που να το θυμίζει...







Δείτε φωτογραφίες να «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια σας!


Είναι μια από τις πρόσφατες μόδες του Διαδικτύου η οποία κάνει θραύση καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.



Πρόκειται για φωτογραφίες σε μορφή .gif με την εξής ιδιαιτερότητα: Μόνο ένα μέρος τους είναι κινούμενο, δίνοντας την εντύπωση πως... είναι ζωντανές αλλά και την ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου.


Στη λίστα που θα δείτε παρακάτω, σκηνές από πολύ διάσημες ταινίες όπως «Ο Νονός» και «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» μοιάζουν σαν να παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στην οθόνη σας.

Κίνδυνος για εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail


Οι ερευνητές των Kaspersky Labsανακάλυψαν ότι άγνωστοι κατάφεραν να υποκλέψουν ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που μπορεί να αποτελέσει όχημα για κλοπή προσωπικών δεδομένων. Ουσιαστικά, οι απατεώνες είναι εν δυνάμει σε θέση να απειλήσουν οποιοδήποτε Google account.



«Ζήτω τα γιαούρτια, ζήτω τα αβγά, ζήτω οι ντομάτες»


Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας: «Να αγιάσουν τα χέρια όσων τιμωρούν με αυτό τον τρόπο τη φαυλοκρατία»

Το... «γιαούρτωμα» των πολιτικών ευλόγησε από την Βούρμπιανη ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας, την ίδια ώρα που οι παρευρισκόμενοι επιδίδονταν σε παρατεταμένες αποδοκιμασίες στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων πολιτικών.

Στην Βούρμπιανη, όπου διάφορες οργανώσεις θέλησαν να τιμήσουν τον αγώνα του ΕΔΕΣ, οι πολιτικοί που συνήθιζαν να παρίστανται τα τελευταία χρόνια φέτος το απέφυγαν.

Τα βέλη του Μητροπολίτη δέχθηκε το σύνολο του πολιτικού κόσμου, πολύ περισσότερο βέβαια η Κυβέρνηση με αιχμή του δόρατος την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Ανέκδοτο: Ο ψυχοπονιάρης σύζυγος

Διότι πάνω από όλα, αγαπάει τη γυναίκα του σαν τον εαυτό του
Ο σύζυγος στη γυναίκα του:

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται, ενώ οι άνδρες απλά θέλουν «κι άλλο»

Ο γυναικείος οργασμός απελευθερώνει ορμόνες που προκαλούν εμπιστοσύνη και συναισθηματική ταύτιση
Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται, ενώ οι άνδρες απλά θέλουν «κι άλλο»
Πολλαπλά τα οφέλη του σεξ για τον ανθρώπινο οργανισμό και την ψυχολογία, λένε οι επιστήμονες.


Μέχρι πρότινος το τι ακριβώς συνέβαινε στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του σεξ παρέμενε μυστήριο για τους επιστήμονες. Τώρα, αμερικανοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει αρκετές από τις λειτουργίες του γυναικείου και ανδρικού εγκεφάλου τη στιγμή του οργασμού. Και ένα από τα βασικά συμεράσματά τους είναι ότι μετά το σεξ οι μεν περισσότερες γυναίκες τείνουν να ερωτευτούν τον εραστή τους, οι δε περισσότεροι άνδρες τείνουν απλώς να θέλουν κι άλλο σεξ!

Αποφασίζεται αύξηση της θητείας στους 12 μήνες Συνεχείς οι συσκέψεις για το θέμα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Αποφασίζεται αύξηση της θητείας στους 12 μήνες

Συνεχής συσκέψεις γίνονται αυτές τις ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με στόχο την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες.

Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται η απόφαση για την αύξηση της θητείας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτό που απομένει είναι πως θα εφαρμοστεί αν και έπεσαν στο τραπέζι πολλές προτάσεις, όπως η στράτευση στα 18 (όπως συμβαίνει στην Κύπρο και στο Ισραήλ), ο περαιτέρω περιορισμός των αναβολών κατάταξης, αλλά και το κυνήγι των φυγόστρατων και των ανυπότακτων.

Τελευταίο αντίο στον Λ. Κύρκο


Από το Α΄ νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί σήμερα στις 17:00 το απόγευμα η κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών.

Η σορός του θα βρίσκεται στο χώρο τέλεσης των πολιτικών κηδειών από τις 12:00 το μεσημέρι. Μοναδικός ομιλητής θα είναι ο Φώτης Κουβέλης. Επιθυμία της οικογένειας Κύρκου είναι αντί για στεφάνια να ενισχυθούν η «Διεθνής Αμνηστία» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη



zougla

Το κλαδευτήρι του διαπέρασε το πρόσωπο!


Ο 86χρονος Λιρόι Λέτσερ είχε ένα ασυνήθιστο και επικίνδυνο ατύχημα ενώ φρόντιζε τον κήπο 
του στην Αριζόνα.
Ένώ εργαζόταν, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στο κλαδευτήρι, το οποίο διαπέρασε το μάτι του και έφτασε μέρχι το λαιμό του. Το άλλο μισό του εργαλείο βρέθηκε να κρέμεται πάνω στο πρόσωπό του.

Σε αυτή την κατάσταση ο συνταξιούχος εργαζόμενος σε γαλακτοκομική, κατάφερε να περπατήσει ως το σπίτι για να ενημερώσει την σύντροφό του και να ζητήσει βοήθεια.

"Δωρεάν" γη σε ανέργους θα δώσει η κυβέρνηση!


Από Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη ξεκινά το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο από τον Κ. Σκανδαλίδη και προβλέπει την ενοικίαση έναντι συμβολικού τιμήματος γης σε ανέργους και νέους σε ηλικία παραγωγούς.
Θα δοθούν πάνω από 10.000 στρέμματα βάσει του προγράμματος στην κεντρική Μακεδονία, ενώ σταδιακά θα διατεθούν 3 εκατομμύρια στρέμματα σε ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ θα καταβάλλουν συμβολικό ενοίκιο 5 ευρώ το στρέμμα την ώρα που στον θεσσαλοκό κάμπο μισθώνεται ετησίως 150 ευρω το στρέμμα.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!


Απίστευτο και όμως (ίσως) αληθινό! Ένας άνθρωπος στην Ινδία, ισχυρίζεται ότι ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!
Ο Sadhu Amar Bharati, υποστηρίζει ότι για 38 χρόνια έχει το χέρι του ψηλά στον ουρανό, το οποίο πλέον έχει αχρηστευθεί πλήρως.
Παρά το γεγονός όμως ότι τώρα το χέρι του αποτελείται μόνο από κόκαλα και δέρμα, έχει γίνει σύμβολο για του πιστούς του Σίβα στην Ινδία.

Πασπάλισαν τους κουραμπιέδες με... κοκαΐνη


Με ανεξήγητη συμπεριφορά οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία!

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε μετά από γκάφα που έγινε κατά τη διάρκεια μίας κηδείας! Γραφείο κηδειών παρήγγειλε κόλλυβα και κουραμπιέδες από ζαχαροπλαστείο στο οποίο εργάζονταν μέλη του κυκλώματος. 

Οι τελευταίοι έκαναν λάθος και παρέδωσαν τους κουραμπιέδες -650 κιλά - που είχαν πασπαλίσει με κοκαΐνη στο γραφείο κηδειών.

Πώς η μικρή Ισλανδία επαναστάτησε και διεκδικεί την εθνική της κυριαρχία


Της Deena Stryker 
για το ιστολόγιο Daily Kos 


Το ρεπορτάζ μιας ιταλικής ραδιοφωνικής εκπομπής που αφορούσε την εξελισσόμενη επανάσταση της Ισλανδίας είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα του πόσο λίγο μας πληροφορούν τα μέσα ενημέρωσης για τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι από εσάς ίσως να θυμάστε ότι, με την έναρξη της οικονομικής κρίσης του 2008, η Ισλανδία κυριολεκτικά χρεοκόπησε. Οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στους λόγους μόνο εν παρόδω, και από τότε, το ελάχιστα γνωστό αυτό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πέρασε και πάλι στη λήθη.

Φυσικά, καθώς η μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη εξαναγκάζεται να μπει σε μηχανισμό στήριξης ή κινδυνεύει να μπει, θέτοντας συγχρόνως σε κίνδυνο το ευρώ, πράγμα που θα έχει επιπτώσεις για ολόκληρο τον κόσμο, το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι ισχυροί είναι να γίνει η Ισλανδία παράδειγμα προς μίμηση. Οι λόγοι είναι οι εξής:

Πρώτα καίνε τα χόρτα και μετά τα δέντρα...


Τελικά τα κατάφεραν και με το πρώην δημόσιο πανεπιστήμιο. Τα ΜΜΕ φυσικά λένε ότι καλά κάνανε. Αλλά αυτό και μόνο θα έπρεπε να βάζει όλους εμάς σε υποψία. Από ότι φαίνεται οι Πανεπιστημιακοί ωρύονται μεν αλλά πλέον είναι μάλλον αργά.
Αλήθεια τόσο καιρό που ήταν όλοι αυτοί που τώρα χτυπιούνται; Που ήταν όταν ένας ολόκληρος λαός πατιόταν στο σβέρκο από την βαριά μπότα της τρόικας; Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί νόμιζαν ότι η φωτιά που έμπαινε δεν τους αφορούσε. Νόμιζαν ότι αυτοί ήταν δίπλα στην εξουσία και όχι κάτω από αυτήν.

Η Θράκη στο στόχαστρο της Άγκυρας και στο καλάθι αχρήστων της Αθήνας


Οι παρελάσεις υψηλόβαθμων τούρκων αξιωματούχων από την Θράκη δεν λένε να σταματήσουν. Αντίθετα, μάλιστα, αυξάνονται τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά. Μετά τις επισκέψεις που έκανε στη Θράκη ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, αλλά και πλήθος άλλων τούρκων πολιτικών, πολιτευτών, αρχηγών κομμάτων, συλλόγων και οργανώσεων, ήρθε και η σειρά του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης κ. Μπαμπατζάν, να παρελάσει με τιμές και δόξες, απολαμβάνοντας τις διακοπές του στην Καβάλα, αλλά στήνοντας πανηγύρια σε χωριά της Θράκης...

Άφωνοι έμειναν στην Πολωνία από τα ακροβατικά F-16 της Π.Α. (βίντεο)


Άφωνους άφησε ο πιλότος του ελληνικού F-16 της Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" τους παρευρισκόμενους θεατές σε αεροπορική επίδειξη στην Γερμανία. Μάλιστα όπως μεταδίδεται Γερμανός αξιωματικός της Αεροπορίας σχολίασε την επίδειξή του λέγοντας "Αυτά τα κάνουν μόνο οι Ρώσοι με μαχητικά κατευθυνόμενης ώσης"!
Από 27 έως 28 Αυγούστου 2011 η Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" συμμετείχε στην διεθνή αεροπορική έκθεση Sierpnia Radom 2011 στην Πολωνία.
Το ελληνικό F-16 εκτέλεσε δύο αεροπορικές επιδείξεις και καθ'όλη την διάρκεια της επίδειξης ακούγονταν επιφωνήματα θαυμασμού για τις επιδόσεις του πιλότου που αρκετές φορές έφερε το μαχητικό στα όριά του.

Του κατέβασαν το παντελόνι καθώς μετέδιδε ζωντανά!


Τι τραβάνε και αυτοί οι ρεπόρτερ!
Που να το φανταστεί ο δημοσιογράφος του αμερικανικού καναλιού KOHA ότι θα γινόταν ο ίδιος είδηση! Καθώς λοιπόν δίνει ζωντανά το ρεπορτάζ του στις ειδήσεις για την περιβαλλοντική καμπάνια "Beyond Coal Activists Do the Pants-Off Dance Off" (χορός δηλαδή χωρίς παντελόνια!), ένας από τους συμμετέχοντες τον αιφνιδιάζει... κατεβάζοντας του το παντελόνι!

Το κόκκινο μποξεράκι του ρεπόρτερ μάλλον έκλεψε την παράσταση!

Δείτε το βίντεο:


Νέα συνταρακτική Αποκάλυψη Βελόπουλου: Εισβολή εξωγήινων στο ΙΚΑ... Έχουμε 77.718 συντάξεις με άγνωστη υπηκοότητα και αγνώστου ταυτότητας!!!Κοινώς ΑΤΙΑ

Συντάξεις αγνώστου ταυτότητας  ..Σε ερώτηση του Κ.Βελόπουλου για τις συντάξεις των μεταναστών βγήκε η εξής αποκάλυψη από την απάντηση του Υπουργού....77.718 συντάξεις είναι ΑΤΙΑ....και έχουν καταχωρηθεί ως Χ FILES για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ..Αυτή ήταν πάνω κάτω η δήλωση του Υπουργού...
Διαβάστε τι δήλωσε ο Κ. Βελόπουλος και δείτε τα επίσημα έγγραφα της Βουλής:
«Σε ένα κράτος που εφευρίσκει άγνωστη υπηκοότητα, όλα πλέον είναι πραγματικότητα. Είναι τραγελαφικό η κυβέρνηση να παραδέχεται ότι δίνει συντάξεις σε 77.718 ανθρώπους, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ θυμίζουν τα Α.Τ.Ι.Α.!!!


8 μέρη του κόσμου που σταμάτησαν τον χρόνο



Αν μπουχτήσατε από την καθημερινή πίεση, θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να ταξιδέψετε όχι μόνο σε άλλο μέρος αλλά και σε άλλη εποχή, δείτε πού ακριβώς να πάτε: σας παρουσιάζουμε 8 τοποθεσίες του πλανήτη όπου τα κινητά τηλέφωνα, τα ipod και τα laptop δεν έχουν καμία θέση.

Σμύρνη:από το όνειρο,στον εφιάλτη και τη καταστροφή.Δεύτερο Μέρος.


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ


Σε στρατιωτικό επίπεδο η εκστρατεία στη Μικρασία μπορεί να χωριστεί σε δύο μεγάλες περιόδους.


Την πρώτη περίοδο όπου ο Στρατός φτάνει στη Σμύρνη και ξεκινάει τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να ανακουφιστεί από την πίεση και τις δολοφονίες των Τσετών και των ατάκτων. Σε αυτή την περίοδο (πριν τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου) το πνεύμα είναι επιθετικό και η χώρα λαμβάνει βοήθεια από τους συμμάχους. Ακόμη αυτή την περίοδο ο Κεμάλ υπολείπεται τόσο σε δυνάμεις όσο και σε υλικό. Η δεύτερη φάση ξεκινά σχεδόν μετά τις εκλογές όπου το στράτευμα αν και ουσιαστικά ευνουχίζεται συνεχίζει να έχει ακμαιότατο ηθικό. Όμως σε αυτή τη Β περίοδο ο Κεμάλ έχει ήδη δημιουργήσει στρατό, οι σύμμαχοι και κυρίως οι Γάλλοι και οι Ιταλοί (και φυσικά οι Σοβιετικοί) συνάπτουν συμφωνίες μαζί του. Οι χειρισμοί της πολιτικής αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας είναι ερασιτεχνικοί. Σε διπλωματικό επίπεδο η χώρα είναι ανύπαρκτη και ανίκανη πλέον να επιβάλει τη γνώμη και τις απόψεις της στην Ευρώπη, ενώ σε στρατιωτικό επίπεδο ο Κεμάλ έξυπνα παρασύρει το Ελληνικό στράτευμα στην αχανή ενδοχώρα. Αυτό έχει

Σμύρνη:από το όνειρο,στον εφιάλτη και τη καταστροφή.


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Νεκρική σιγή... Ένας καυτός άνεμος σάρωνε την παραλία της Σμύρνης. Η μυρωδιά του καμένου ξύλου ήταν παντού. Πυκνός μαύρος καπνός γέμιζε τον ουρανό πάνω από το όρος Πάγο. Αποκαΐδια... Μικρά φλεγόμενα κομμάτια ξύλου, στροβιλίζονταν στον αέρα και έπεφταν στην πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικη προκυμαία της Σμύρνης. Το νερό εκεί που σκάει το κύμα στο μώλο, είχε πάρει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Το αίμα στο λιθόστρωτο έτρεχε σαν ποτάμι και χυνόταν στη θάλασσα. Μια βρωμερή μυρωδιά δεν επέτρεπε σε κανένα να αναπνεύσει. Στην επιφάνεια δεκάδες πτώματα. Παραμορφωμένα, αφύσικα φουσκωμένα, “χόρευαν” στο ρυθμό του κύματος. Στην παραλία 300.000 άνθρωποι εξουθενωμένοι, φοβισμένοι, στριμωγμένοι, εγκλωβισμένοι κρατούσαν την αναπνοή τους. Δεν ήθελαν καν να ανασάνουν. Δεν ήθελαν να τους ακούσει ο θάνατος που πλησίαζε. Τα πρόσωπα τους μαύρα από τη φωτιά και τη στάχτη, ήταν γεμάτα δάκρυα. Τα μάτια τους ήταν ανέκφραστα, ήταν τα μάτια του ανθρώπου που έχασε τα πάντα. Που τον κορόιδεψαν που τον σκότωσαν που τον βίασαν που έχασε τα παιδιά του, και τώρα δεν τον ενδιαφέρει τίποτε. ..