Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Παρέμβαση: Χρεοκοπούν την Ελλάδα για πρόσκαιρη στήριξη των τραπεζιτών- Τι σημαίνει το πακέτο 100δισ




Του Μενέλαου Τασιόπουλου


Φυσικά και η κυβέρνηση κρύβει όχι μέρος της αλήθειας, αλλά ολόκληρη των αλήθεια. Φυσικά και ο «τσάρος» του Μνημονίου, ο καλός υπηρέτης της Τρόικας , μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα από το πολυτελές γραφείο του στην πλατεία Συντάγματος. Φυσικά και η υποβάθμιση της S&P ήταν προβλεπτή και με σωστή ανάλυση στο σκεπτικό της. Φυσικά και η επικοινωνιακή αντιπαράθεση από το Μαξίμου και την Κομισιόν στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, είναι ανούσια και δεν σώζει ούτε την Ελλάδα ούτε την Ευρώπη από την κατάρρευση.
Η αλήθεια που κρύβει η κυβέρνηση ξεκινά από έναν αριθμό. Το ύψος του ελλείμματος για το 2010. Θα έπρεπε να κινηθεί κάτω από 10%, σύμφωνα με την πρόβλεψη. Θα κινηθεί , με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις σε επίπεδο Eurostat, μεταξύ 12 και 13 %. Ο μύθος του Μνημονίου με τον τρόπο αυτό θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά και το «πεδίο» Ελλάδα θα μείνει στη διάθεση των διεθνών οίκων αξιολόγησης που φυσικά δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη τύπου Lehmann Brothers. Τι θα κάνουν αυτοί. Νέο γύρο υποβαθμίσεων στις αρχές Μαΐου. Οι υποβαθμίσεις θα μετατρέψουν τα κρατικά ομόλογα της Ελλάδος σε junks και αυτά θα μείνουν φορτωμένα στην ΕΚΤ αλλά και στις ελληνικές τράπεζες. Σε σχέση με τις τελευταίες οι οποίες συνεχίζουν να αρνούνται να συγχωνευθούν , να αυξήσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο ή να διεθνοποιηθούν, μαζί με την αδυναμία τους να χρηματοδοτήσουν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, άρα να παίξουν τον ρόλο τους ως τράπεζες, υπάρχει ήδη στο τραπέζι ένα πακέτο εγγυήσεων 30δις ευρώ, από την πλευρά του κράτους, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κεφαλαιακή τους επάρκεια.

Σκάνδαλο υποβρυχίων Type 214: Το "Βατοπαίδι" του ΠΑΣΟΚ;




"Xoντραίνει" το παιχνίδι η Νέα Δημοκρατία στο σκάνδαλο των υποβρυχίων Τype 214 και ζήτησε πριν από λίγο τον αρισμό εφέτη-ανακριτή για να διερευνήσει την υ΄πόθεση, όπως έχει γίνει με όλα τα μεγάλα σκάνδαλα τα τελευταία 25 χρόνια (σκάνδαλο καλαμποκιού, σκάνδαλο Κοσκωτά κλπ). Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Μιχελάκης, ζήτησε σήμερα παράλληλα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την ταχύτερη δυνατή περάτωση της σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε δραματικές εξελίξεις σε μία υπόθεση που φτάνει μέχρι σήμερα και κρύβει μέσα της και τους πρωταγωνιστές τις νέας σύμβασης των δύο υποβρυχίων Type 214!


Η Σοβιετική Ένωση είπε ψέμματα για τον Γιούρι Γκαγκάριν;;;


Στις 12 Απριλίου, η ανθρωπότητα θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από τότε που ο άνθρωπος πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι σε τροχιά γύρω από τη Γη. Λίγες ημέρες πριν όμως, ένα βιβλίο έρχεται να ισχυριστεί πως επρόκειτο απλώς για “κομμουνιστική προπαγάνδα”.

Γιατί και πώς πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή





Γιατί και πώς πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή


22 Δεκεμβρίου 1929, πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς
(Από το Δελτίο της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 1979).

        Η Αγία Γραφή είναι κατά κάποιον τρόπο η βιογραφία του Θεού στον κόσμο αυτό. Και μάλιστα από την Αγία Γραφή η Καινή Διαθήκη είναι η βιογραφία του σαρκωθέντος Θεού σ' αυτόν τον κόσμο. Μέσα σ' αυτήν περιγράφεται πώς ο Θεός, για να δείξει τον Εαυτό Του στους ανθρώπους, έστειλε τον Θεό Λόγο, ο οποίος σαρκώθηκε και έγινε άνθρωπος, και σαν άνθρωπος είπε στους ανθρώπους όλα όσα ο Θεός έχει, όλα όσα ο Θεός επιθυμεί για τον κόσμο αυτόν και για τους ανθρώπους που ζουν σ' αυτόν. Αποκάλυψε ο Θεός Λόγος το σχέδιο του Θεού προς τον κόσμο. Ο Θεός Λόγος με τη βοήθεια του λόγου, έδειξε τον Θεό στους ανθρώπους, όσο είναι δυνατό ο ανθρώπινος λόγος να περιλάβει τον Απερίληπτο Θεό. Ό,τι είναι απαραίτητο στον κόσμο αυτό και στους ανθρώπους που ζουν σ' αυτόν, ο

Σε έναν χρόνο δοκιμή εμβολίου για το AIDS

Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να αποκρίνεται στις μεταλλάξεις του ιού HIV


Σε έναν χρόνο δοκιμή εμβολίου για το AIDS


Ουάσιγκτον

Ένα εμβόλιο το οποίο μπορεί να «εξολοθρεύσει» τον ιό HIV του AIDS, είναι πιθανό να περάσει σε φάση κλινικών δοκιμών μέσα στον επόμενο χρόνο. Το αισιόδοξο νέο έρχεται από διεθνή ομάδα ειδικών η οποία αναφέρει ότι το εμβόλιο που ανέπτυξε έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στις μεταλλάξεις του ιού. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ . Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

« ...Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κοινού και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση». Ζπμίγκνιου Μπρεζίνσκυ σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επιστητό ότι, για τη νεοταξική μεταμόρφωση του πλανήτη, χρησιμοποιείται μια ολόκληρη «επιστήμη» ψυχολογικών επιχειρήσεων από την υπερεθνική ελίτ.


ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ


Εισαγωγή
Παρ’όλον ότι η αναδυόμενη Νέα Εποχή συνοδεύεται από υψιπετείς μεγαλοστομίες ανοχής, αγαπολογίας και ειρηνολαγνείας, η νέα παγκόσμια πραγματικότητα επαναφέρει – εν τοις πράγμασι και σε παγκόσμιο επίπεδο- το αρχαιότερο δίλημμα των εξουσιαστών-κυριάρχων-θυτών προς τους εξουσιαζόμενους-υποτελείς-θύματα: 
«υποταγή ή θάνατος».

Το δίλημμα αυτό θέτει στους λαούς η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με τις γεωπολιτικές, κυρίως όμως με τις γεωστρατηγικές επιλογές της, που επιτρέπουν σε κράτη-θύτες να επιβάλουν τον «συγκλονισμό και το δέος» σε λαούς-θύματα. Το ίδιο δίλημμα θέτουν και οι «δυνάμεις του κυρίαρχου υπερεθνικού οικονομισμού της παγκοσμιοποίησης», με τον ανηλεή κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό δαρβινισμό, που επιβάλλουν -ως ύπατοι θύτες οι ίδιες- σε άτομα, κοινωνικές δυνάμεις και λαούς, διαχωρίζοντάς τους και αυτούς σε θύτες και θύματα.

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ LAFAYETTE ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.


Άγνωστα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα καταγράφηκε να αιωρούνται στον νυχτερινό ουρανό της πόληςRed alert: The three red lights in a triangular formation filmed by various people over Lafayette, Colorado
Lafayette in Colorado 
To αν θα το πιστέψετε είναι δικό σας θέμα. Εμείς θα διαλέξουμε το πιο αξιόπιστο και πιο αληθοφανή υλικό για να σας κάνουμε απλά να αναρωτηθείτε. Την απάντηση θα την βρείτε μόνοι σας...
Είναι η τελευταία αίσθηση Διαδικτύου - ερασιτεχνικά πλάνα από τρία κόκκιναφώτα σε ένα τριγωνικό σχηματισμό να αιωρούνται στον νυχτερινό ουρανό πάνω από την πόλη Lafayette στο Κολοράντο.
Το βίντεο, που γυρίστηκε την περασμένη Δευτέρα, δείχνει ότι ο ουρανός ήταν καθαρός και μάρτυρες είπαν ότι δεν μπορούσαν να δουν τίποτα να συνδέει τα φώτα.Red Alert: Τα τρίακόκκινα φώτα σε έναν τριγωνικό σχηματισμό κινηματογραφήθηκαν από διάφορα άτομα άνω των Lafayette, Colorado
Μέχρι την Παρασκευή, πέντε ημέρες μετά την απόσπαση, περισσότεροι από 239.000 άνθρωποι είχαν δει το βίντεο στο YouTube, εκθέσεις dailycamera.com.

Πρεµιέρα για συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ µε κάρτες


Από την Παρασκευή το νέο µέτρο ενώ το 2012 το όριο κατεβαίνει στα 1.500 ευρώ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΝΤΙΚΑΚΗΣ


Τέλος από την 1η Απριλίου οι συναλλαγές των καταναλωτών µε µετρητά για αγορές προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών αξίας άνω των 3.000 ευρώ. Από την Παρασκευή και µετά, κάθε συναλλαγή,εφόσον η αξία της υπερβαίνει το ποσό αυτό, θα γίνεταιυποχρεωτικά µε πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα ή µε τραπεζική επιταγή. Από 1/1/2012µάλιστα το όριο αυτό θα κατέβει στα 1.50

0 ευρώ. Στόχος του µέτρουείναι η Εφορίανα µπορεί ανά πάσα στιγµήνα ελέγχειµέσω των τραπεζών όλες τις συναλλαγές στην αγορά, από ένα σηµαντικό ύψος και άνω. Ειδικότερα, ιδιώτες καιεπιχειρηµατίες θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής: n Ως αξία συναλλαγήςθεωρείται το συνολικό ποσό, συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ.

n Υποχρεωτικά µε τη χρήση κάρτας ή επιταγής θα γίνεται η καταβολή προκαταβολής ή δόσης για συναλλαγές άνωτων 3.000

ευρώ, ανεξάρτητα από το ποσό της κάθε δόσης.

Hellenic Quest. Η Ελληνική γλώσσα, "ευρωπαϊκή γλώσσα" των υπολογιστών. αποτην Αpple



Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους. Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας..
Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόεδρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά: Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής, 

επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούριες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει. 


Θέλουν να ξασπρίσουν τις ψυχές μας από καθετί εθνικό...




«ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ 1821


Προγραμματικός στόχος είναι η κατεδάφιση της γλώσσας και της ιστορίας μας


Η πολύ σημαντική για τις μέρες που ζούμε ομιλία που είχε κάνει ο Μακαριστός Aρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει ως εξής:

Λες και το ήξερε... Αυτό που συμβαίνει σήμερα. Την κατεδάφιση, την απαξίωση του μεγάλου ξεσηκωμού του γένους, της Επανάστασης του 1821, του αγώνα για απελευθέρωση από την τουρκική σκλαβιά.

Από τον τάφο απαντά σ' όλους αυτούς τους μηδενιστές ο αξέχαστος και κοσμαγάπητος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Προγραμματικός στόχος είναι η κατεδάφιση της γλώσσας και της ιστορίας μας, τονίζει σε μια από τις σημαντικότερες ομιλίες του ο αείμνηστος ηγέτης της Εκκλησίας μας. Ήταν Δεκέμβρης του 2006 στο Ειδικό Συνέδριο της Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς, με αντικείμενο την ελληνική γλώσσα κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. «Εκκλησία και γλώσσα στα χρόνια της σκλαβιάς» ήταν το θέμα που είχε αναπτύξει ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος. Και όλα όσα είχε πει είναι εξαιρετικά επίκαιρα και με αδιάσειστα στοιχεία απαντούν σε όσους μέσα από την τηλεοπτική σειρά «1821» επιχειρούν να ισοπεδώσουν τον αγώνα του έθνους και φτάνουν στο σημείο να περιφρονούν τους αγωνιστές του '21. «Και τον ταπεινό παπά που διάβαζε τα παιδιά με το φως του κεριού να διώχνει το σκοτάδι της σκλαβιάς».

Προσοχή! Αυτά δεν τα λέει ο Αλαβάνος αλλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!




H κ. Μπατζελή δείχνει ενθουσιασμένη...

Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου , στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Αθήνα. (29/03/2011)
Δείτε το video με προσοχή για να αντιληφθείτε πως χτίζεται η παγκοσμιοποίηση..
Δείτε και πέστε μας τι είστε ;;

Και Έλληνες οπλίτες χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα από Τούρκους στρατιωτικούς ιατρούς


Ο ισχυρισμός ότι οι Τούρκοι τρέφουν ελάχιστη εκτίμηση για την ανθρώπινη ζωή επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αναφορά που δημοσίευσε η εφημερίδα Bugün έξι ιατροί της περιβόητης Στρατιωτικής Iατρικής Aκαδημίας (Gülhane Military Academy of Medicine / GATA) χρησιμοποίησαν 20 Τούρκους οπλίτες κατά τη διάρκεια της θητείας τους τo 2008 ως ανθρώπινα πειραματόζωα (guinea pigs) για τη διεξαγωγή νευρολογικών ερευνών. Στους ιατρούς που διεξήγαγαν τα πειράματα, συγκαταλέγεται και ο Semai Βek, υιός του διοικητή του 6ου Σώματος Στρατού Στρατηγού Nejat Bek, εμπλεκόμενου στην υπόθεση Βalyoz για την ανατροπή της φιλο-ισλαμικής κυβέρνησης του ΑΚΡ. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί ιατροί εμφανίζονται σε βιντεοσκοπημένες λήψεις να βομβαρδίζουν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα τους εγκεφάλους των οπλιτών, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους: από δυσκινησία μέχρι απώλεια αισθήσεων και προσωρινή αμνησία.

Πίεση προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ταινία με τίτλο «Το Όνειρο των Τσάμηδων» προωθούν οι Τσάμηδες


Και ενώ η αλβανική οικονομία ουσιαστικά ζει παράλληλα με την ελληνική αφού το 10% του ΑΕΠ της χώρας το 2008 προερχόταν από τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα οι Τσάμηδες συνεχίζουν τις προκλητικές τους κινήσεις έναντι της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα  με θέμα τους “αλβανοτσάμηδες”, πραγματοποιήθηκε φόρουμ, από την αλβανο-αμερικανική οργάνωση του Σικάγου «Τσάμηδες του Ιλλινόις».

Διαφήμιση του Τουρκικού Υπουργείου Τουρισμού σε Ελληνικά έντυπα:"Περήφανοι για το παρελθόν μας! διαφυλάσσουμε για το μέλλον".

Περήφανοι για το παρελθόν μας διαφυλάσσουμε για το μέλλον
Όσον αφορά το συντακτικό του διαφημιστικού τίτλου θα θυμηθούμε τον Καβάφη να γράφει: ......"Τρισβάρβαρα τα Ελληνικά τους...." (1)

Όσον αφορά το παρελθόν (μας) σχολιάζουμε:
• Εθνικό πάρκο στα Κόραμα και βραχώδεις σχηματισμοί στην Καππαδοκία
Είναι γεωλογικοί σχηματισμοί και ουδείς μπορεί να τους διεκδικήσει ως "παρελθόν του".
• Μέγα τέμενος και νοσοκομείο στο Ντιβριγί

Ahmed Shah Massoud. [Source: French Ministry of Foreign Affairs]
Εδώ παρουσιάζουμε τον Ahmed Shah Massoud, ηγέτη της Alliance που πολεμά τους Ταλιμπάν , συνονόματο του Emir Ahmet Shah που στα 1228–29 ίδρυσε το τέμενος και τονοσοκομείο στο Ντιβριγί που με υπερηφάνεια φορά την Μακεδονική καυσία. 


• Ιστορικές περιοχές της Ιστανμπούλ
Εδώ διαπιστώνουμε πως ένα από τα πιό διάσημα μνημεία του Ελληνισμού (καθόσον κτίστηκε από τους Έλληνες αρχιτέκτονες Ανθέμιο και Ισίδωρο. ) έχασε το όνομά του. Δεν είναι πιά η Χριστιανική εκκλησία "της του Θεού σοφίας" αλλά αόριστα μία από τις " Ιστορικές περιοχές της Ιστανμπούλ". 

Αποφασίζουν και διατάσσουν να γίνουμε δότες




Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι στο εξής όλοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα. Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες. Αναλυτικά, το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του (εικαζόμενη συναίνεση).Κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.

Επτά μεγάλα μυστήρια στην ιστορία


Yπάρχουν πολλά μυστήρια που μας περιβάλλουν από την αρχή αυτού του κόσμου.
Άλλα λύθηκαν με την βοήθεια της επιστήμης και άλλα παραμένουν ακόμα ανεξήγητα και ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ..
Εδώ είναι μερικά που ακόμα δεν έχουν την απάντηση τους...

Μεταφυσικές συμπτώσεις

Τα γεγονότα που θα αναφερθούν είναι αληθινά.
Μετά από αυτά όπως θα διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος κάποια ερωτήματα θα βασανίσουν το μυαλό του: τι παίζεται εδώ;

Είναι η πραγματικότητα όπως τη γνωρίζουμε; Υπάρχουν δυνάμεις, ορατές ή αόρατες που...
ορίζουν αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα;


Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1846.
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1946.
Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860 .
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960.

Tα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα.
Οι σύζυγοι και των δυο προέδρων έχασαν το παιδί τους όταν κατοικούσαν στον Λευκό Οίκο.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» μέσα από το κινητό μας...


Ο «Μεγάλος Αδελφός» χτυπάει και στο κινητό μας. Δεν θα μπορούμε πλέον να κάνουμε ούτε ένα βήμα ξέγνοιαστοι και ελεύθεροι. Όλοι θα μας... κατασκοπεύουν!
Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών του Ιντερνετ είναι να εντοπίζουν τα ίχνη τα φίλων τους μέσω των smart phones, των κινητών ή των υπολογιστών τους. Πρόκειται για τη γνωστή υπηρεσία Latitude της Google, που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα του γεωγραφικού εντοπισμού. Οπως όμως πρόσφατα ανακάλυψε ο Γερμανός Μάλτε Σπιτς, μέλος του κόμματος των Πρασίνων, οι κινήσεις μας παρακολουθούνται διαρκώς, είτε το γνωρίζουμε και είμαστε σύμφωνοι με αυτό είτε όχι.

Καθώς οι πάροχοι δεν αποκαλύπτουν εύκολα τις πληροφορίες που συλλέγουν, ο Σπιτς αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά προκειμένου να μάθει πόσα ακριβώς στοιχεία είχε συλλέξει η δική του εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η Deutsche Telekom,σχετικά με τις μετακινήσεις του.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματική αποκάλυψη. Μέσα σε έξι μήνες - από τις 31 Αυγούστου 2009 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2010 - η Deutsche Telekom είχε καταγράψει και «σώσει»τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Σπιτς 35.000 φορές! Δηλαδή η διαδικασία επαναλαμβανόταν κατά μέσο όρο κάθε επτά λεπτά.

Το Matrix είναι εδώ...Μελλοντικά Άνθρωποι μπαταρίες!!!


Η καρδιά σας θα μειώνει στο μέλλον τον λογαριασμό της ΔΕΗ…


Σε μια ανακάλυψη που ίσως δώσει λύση όχι μόνο σε μικρά καθημερινά προβληματάκια, αλλά και στο θέμα της ενέργειας και της εξοικονόμησης ρεύματος, έφτασαν επιστήμονες από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Σύμφωνα λοιπόν με την ομάδα των επιστημόνων, οι άνθρωποι στο μέλλον θα μπορούν να φορτίζουν μικροσυσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και Mp3, με τη βοήθεια της καρδιάς τους!

«Απαγορευμένα τρόφιμα» που βοηθούν στο αδυνάτισμα




Πόσες φορές τη στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε δίαιτα άρχισαν να ξεπηδούν από παντού ελκυστικά, νόστιμα και “απαγορευμένα” φαγητά; Τα περισσότερα από αυτά έχουν αποκτήσει  «κακή» φήμη αδικαιολόγητα. Μάθετε πως γευστικοί πειρασμοί μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας στο αδυνάτισμα:
Τα ζυμαρικά

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ελλάδας αποκαλεί τα Σκόπια «FYROM» και εκτός «Μακεδονία»!!!


Εκδικάζεται στη Χάγη το εθνικό θέμα, αλλά ...

Πανηγυρίζουν στα Σκόπια για “γκάφα” του δικηγόρου που υπερασπίζεται τις θέσεις μας!

«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια στην ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται ο Βρετανός καθηγητής James Crawford, που το υπουργείο Εξωτερικών προσέλαβε, για να υπερασπίσει τις ελληνικές θέσεις στο Διεθνές  Δικαστήριο της Χάγης, όπου εκδικάζεται – αυτές τις ημέρες, μάλιστα - η προσφυγή των Σκοπίων κατά της χώρας μας, για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας!

Τα σκοπιανά ΜΜΕ, όπως το άκρως προπαγανδιστικό mia.com.mk,  «πανηγυρίζουν» για το γεγονός, σχολιάζοντας καυστικά πως μέσα στην αίθουσα του Διεθνούς Δικαστηρίου, ο νομικός εκπρόσωπος της Ελλάδας αποκαλεί τα Σκόπια «FYROM» και εκτός «Μακεδονία»!

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου «ΜΑΤΡΙΧ»  με το οποίο συνεργάζεται ο κ.Crawford, υπάρχει αναρτημένο αναλυτικά το βιογραφικό του, όπου για τις  υποθέσεις με τις οποίες ο ίδιος έχει ασχοληθεί,  αναφέρεται και η δικαστική διαφορά «Macedonia VS Greece» στη Χάγη!
Το συγκεκριμένο αρχείο μετά το σάλο που προκλήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, αφαιρέθηκε από το εν λόγω βιογραφικό…


Μας οδηγήσαν στην εξαθλίωση...και τώρα αμφιβάλλουν.


Αλήθειες ...σοσιαλιστικές για τα μέτρα

Αμφιβάλλει τώρα και ο Παπακωνσταντίνου για το Μνημόνιο!

Την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών στήριξης και των  θυσιών στις οποίες υποβάλλονται οι έλληνες  πολίτες αμφισβητεί τώρα πλέον, εκτός από τους Οίκους Αξιολόγησης, ακόμα και ο "καθ’ ύλην αρμόδιος" υπουργός Οικονομικών.

Αποκαλυπτικός για τις σκέψεις και τις  αγωνίες του εμφανίστηκε ο  Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ένα χρόνο  μετά την υπογραφή του Μνημονίου, σε ομιλία του ενώπιον των ευρωπαίων  σοσιαλιστών. Περιέγραψε πώς δημιουργήθηκε  ο δημοσιονομικός μηχανισμός με τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "Αυτό ήταν ένα εγχείρημα πολύ επικίνδυνο" είπε και αναφέρθηκε στους όρους και τα μέτρα που συνόδευσαν τον μηχανισμό: "Θέλαμε να πιστεύουμε τότε ότι χρησιμοποιούσαμε τα σωστά συστατικά, όχι εύφλεκτα, αλλά υλικά που θα μπορούσαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά".

ΧΟΥΝΤΑ!!!....ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ; - ΣΦΑΓΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ;

free_dees1

Περίεργα και δύσκολα πράγματα αναφέρονται στο νέο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις.
Εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, θα είμαστε  στο εξής όλοι , σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Μόνο όσοι  θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.
Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του .
Όπως αναφέρεται στο προσχέδιο, κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί,μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.
Αυτό όμως βάζει σε ενέργεια και τις απαραίτητες διαδικασίες για να εφαρμοστεί, αλλιώς δεν έχει νόημα να ψηφιστεί.

«Γκρίζα» πετρελαϊκά «φιλέτα» πουλάει η Τουρκία στο Καστελόριζο


Ένα ακόμη επεισόδιο προστέθηκε στην προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει de facto καταστάσεις σχετικά με την ελληνική υφαλοκρηπίδα. «Στο μάτι» έβαλε αυτή τη φορά έντεκα θαλάσσια «οικόπεδα» νοτίως του Καστελλόριζου, που συγχέονται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής».
Μια τουρκική εταιρεία πετρελαίου, η Turkish Petroleum Corp. (TPAO) προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια τρισδιάστατων σεισμικών στοιχείων (3D seismic offshore data acquisition) γενικά για τη Μεσόγειο, χωρίς να αναφέρονται πιο συγκεκριμένα στοιχεία για την περιοχή στην οποία αφορά ο διαγωνισμός. Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι μέχρι τις 15 Απριλίου.

Ετοιμοι για το ταξίδι στο κέντρο της Γης!

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας


Το μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν θέλει να κάνει πραγματικότητα ομάδα Βρετανών και Γάλλων επιστημόνων, η οποία θα επιχειρήσει ταξίδι στο κέντρο της ... Γης ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά του είναι εφικτό.

  Στόχος τους να πραγματοποιήσουν γεώτρηση, η οποία να φτάσει για πρώτη φορά στον μανδύα του πλανήτη μας. Σύμφωνα με ειδικούς από το Εθνικό Ωκεανογραφικό Κέντρο του Σαουθάμπτον και το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, η διάνοιξη... του τούνελ θα τους οδηγήσει σε τέτοιο βάθος κάτω από τον ωκεάνιο πυθμένα, από το οποίο θα μπορέσουν να πάρουν δείγματα για μελέτη από το ανώτερο τμήμα του στρώματος αυτού.

  Η εξόρυξη των πετρωμάτων στη συνέχεια θα βοηθήσει τους ερευνητές να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργία της Γης, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλύσουν ανάλογο υλικό. Το... εγχείρημα αναμένεται να ξεκινήσει το 2018 σε κάποιο σημείο στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου ο εξωτερικός φλοιός είναι πιο λεπτός, ώστε η διάνοιξη να είναι πιο εύκολη. Τα δείγματα από το ανώτερο στρώμα του μανδύα εκτιμάται ότι θα περιέχουν στοιχεία σχεδόν από το σύνολο των πετρωμάτων που υπάρχουν στον πλανήτη. Έτσι η μελέτη θα προσφέρει στους επιστήμονες ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το... παρελθόν της Γης, αλλά και για τα θέματα που αφοράν στη συμπεριφορά των λιθοσφαιρικών πλακών, που ευθύνονται για τη σεισμική δραστηριότητα.

Ποιοι παίρνουν 17,8 μισθούς και αν είναι εργένηδες παίρνουν και επίδομα;



Ακόμη και οι πιο καλοπληρωμένοι Γερμανοί εργαζόμενοι θα ζήλευαν το μισθό και τα επιδόματα που παίρνουν κάποιοι Έλληνες

17,8 μισθούς παίρνουν σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Καθημερινή” οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι εργαζόμενοι μάλιστα στα ΕΛΠΕ έχουν 17,8 μισθούς για 197 μέρες εργασίας και 38 ώρες την εβδομάδα.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Είναι σοβαρό ! Προσέξτε τα παιδιά σας συνέλληνες από το νέο ναρκωτικό


i-doser: Ηχητικά ναρκωτικά... το νέο trend της εποχής

Το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ. Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Χριστιανισμός και ο σύγχρονος Ελληνισμός!..



Η θριαμβική πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα βάθη της ανατολής έκανε την ελληνική γλώσσα «κοινή» σ’ όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Μια γλώσσα η οποία προλείανε το έδαφος για την διάδοση του Ευαγγελίου, που ήταν γραμμένο στη ελληνιστική γλώσσα!..

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Χριστιανισμός και ο σύγχρονος Ελληνισμός!..

Τι να εγνώριζαν – άρα γε – οι Σίβυλλες, που είχαν προβλέψει την Έλευση του θρυλικού Στρατηλάτου, αλλά και του Ιησού Χριστού στη Γη ; Μήπως το γεγονός, ότι θα «έσπερνε» την Ελληνική Γλώσσα παντού, όπως γράφουν στα βιβλία τους Έλληνες και Ξένοι Συγγραφείς;

Ελληνίδα –λέει- πνίγηκε γιατί δεν ήξερε αγγλικά!..





Είναι πράγματι τραγικό μια ομογενής στην Αυστραλία, η οποία έκανε καγιάκ, να βρίσκει τραγικό θάνατο επειδή –λέει- δεν ήξερε αγγλικά!.. Φανταστείτε τι θα γίνει με τους Έλληνες της επόμενης γενιάς η οποίοι, σύμφωνα με τις προβλέψεις μελλοντολόγων, θα είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν, για παράδειγμα, κινέζικα ή ινδικά, λόγω της πλημμυρίδας των αλλοδαπών στη Χώρα μας!

Χωρίς προΰπαρξη έθνους επανάσταση δεν γίνεται


του Σαράντου Ι. Καργάκου
Ένα «ΕΑΜΙΚΟ» τραγούδι, αναφερόμενο στην «έρμη πατρίδα», έλεγε το περίφημο: «Βαριά θλιμμένη προδομένη, από δειλούς προδότες γιους σου». Η Ελλάς, στα 190 χρόνια που υφίσταται ως κράτος, προδόθηκε και πληγώθηκε πολλές φορές. Όχι μόνο από φίλους και συμμάχους, αλλά και από τα ίδια τα παιδιά της. Δυστυχώς, ο Εφιαλτισμός και ο Νενεκισμός είναι μέσα στα γονίδια μας. Ομοίως κι ο ταγματασφαλιτισμός.
ΚΑΠΟΙΟΙ ιστορικοί -προγενέστεροι εμού- ονόμασαν την Επανάσταση του 1821 «προδομένη Επανάσταση». Αλλά η Επανάσταση -παρά την ύπαρξη και τότε πολλών προδοτών- προδίδεται στον παρόντα καιρό. Αρχικά ασπμαντοποιήθηκε η διδασκαλία της στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Ακολούθως ήλθε η σκύλευση και σήμερα καταφθάνει η γελοιοποίηση. Δεν θα μιλήσω για ασέβεια. Διότι «οι κατ’ ουρανόν πτύοντες τα εαυτών πρόσωπα πτύουσι».

Οι θριαμβολογίες των Τούρκων για την «ιστορία» του Σκάι!!!


Οι θριαμβολογίες των Τούρκων
για την «ιστορία» του Σκάι!!!

Όταν σε χειροκροτεί ο αντίπαλος αυτό σημαίνει ότι τον εξυπηρετείς αφάνταστα: Αυτό είναι ιστορικό αξίωμα…

Όταν η αλαφούζεια ιστορία της Επανάστασης του ’21 χειροκροτείται από τους Τούρκους, αυτό σημαίνει και κάτι άλλο: Ότι τα συμφέροντα του Αλαφούζου συμπίπτουν με τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κατεστημένου της Τουρκίας: η «υπόθεση» είναι και επικερδέστατη!!!

Συνεπώς και το πάθος του Σκάι, αλλά και των άλλων αποδομητών της Ιστορίας μας (ολόκληρου του ελληνικού κατεστημένου) είναι και «πάθος» κέρδους: «Πάθος» κερδοσκοπικής αναισχυντίας από τη διάλυση και την εθνική ισοπέδωση της Ελλάδας: Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα!!!

Αυτό το «πάθος κέρδους» δημιουργεί και το έτερον πάθος των επιδοτούμενων και διατεταγμένων προπαγανδιστικών ιερατείων: «Νέων ιστορικών», δημοσιογράφων και CIA…

Πηγή: http://resaltomag.blogspot.com/2011/03/blog-post_8158.html

***

“Εθνικιστής” ο Σαμαράς σύμφωνα με τα Wikileaks! Αυτό το τηλεγράφημα γιατί το κουκουλώσατε;



Βόμβα μέσα στα Wikileaks τα οποία δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η “Καθημερινή”. Ο χαρακτηρισμός “Εθνικιστής” που αποδίδουν στον Σαμαρά οι Αμερικάνοι κατά την περιγραφή των υποψηφίων για την κούρσα διαδοχής της ΝΔ, απέχει παρασάγγας από τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ έβλεπαν τον Σαμαρά ως “δικό τους παιδί”.

Bilderberg Meeting 2011-Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ



Σύμφωνα με πληροφορίες του James P. Tucker Jr εκδότη του American Free Press η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ για το 2011 θα γίνει στις 9-12 Ιουνίου στο St. Moritz της Ελβετίας.

Ανέκδοτα και διδάγματα από τους προγόνους μας




Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησησε:
“Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;"

Βίντεο από το Ιράν λέει ότι τα γεγονότα στην Μ. Ανατολή δείχνουν ότι ο Ερχομός του Μαχντί είναι κοντά


Νέα στοιχεία που προέκυψαν δείχνουν ότι η ιρανική κυβέρνηση θεωρεί τη τρέχουσα αναταραχή στη Μέση Ανατολή ως ένδειξη ότι ο Μαχντί ο Ισλαμικός Μεσσίας - πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί.
Το CBN News παρουσίασε ένα βίντεο που ποτέ πριν δεν είχε παρουσιαστεί, από το ιρανικό καθεστώς που λέει ότι όλα τα 'σημεία των καιρών' παίρνουν τη θέση τους - και ότι το Ιράν σύντομα θα βοηθήσει να έρθουν οι έσχατοι καιροί.
Αν και τα επαναστατικά κινήματα στην Μέση Ανατολή, έχουν προκαλέσει αβεβαιότητα σε όλη την περιοχή, το βίντεο δείχνει ότι το ιρανικό καθεστώς θεωρεί το χάος ως ‘θεϊκή απόδειξη’ ότι η τελική τους νίκη πλησιάζει.

Αποκωδικοποίηση: «Δίσκος από πηλό λέει πως ένας αστεροειδής κατέστρεψε τα Σόδομα πριν από 5.000 χρόνια»




Ένα δισκίο αργίλου που έχει βασανίσει τους επιστήμονες για περισσότερο από έναν αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως η επιβεβαίωση της μαρτυρίας ενός αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα σύμβολα της πλάκας αποτελούν λεπτομερή περιγραφή για το πώς ένας μεγάλος - 800 μέτρων - αστεροειδής έπληξε την περιοχή, προκαλώντας χιλιάδες θανάτους και ερημοποίηση σε πάνω από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά χιλιόμετρα (386.000 τετραγωνικά μίλια).
Η επίπτωση, που αντιστοιχεί σε περισσότερους από 1.000 τόνους έκρηξης TNT, θα δημιουργούσε μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις στην ιστορία του κόσμου.

Τρόμος πίσω από το Ουράνιο Τόξο Το θέμα - Chemtrails πρέπει να δημοσιοποιηθεί





Του Gabriel Stetter, Basel, Ελβετία
Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού 



Η ιδέα: ο ψεκασμός μίας μίξης αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την Καταστροφή του Κλίματος. Η υποτιθέμενη καλή πρόθεση ξεγελάει όπως και τα παιχνίδια της φύσης, για τα οποία αφελώς χαιρόμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Τα τόσο αγαπημένα Ουράνια Τόξα για παράδειγμα δημιουργούνται ιδιαίτερα καλά στις ζώνες-Chemtrail. Το Ουράνιο Τόξο είναι και το σύμβολο της Geenpeace, μια Οργάνωση, στην οποία πολύ άνθρωποι εναποθέτουν την τελευταία τους ελπίδα. Δυστυχώς σχετικά με το πρόβλημα των Chemtrail, διατηρεί μια πολύ σιωπηλή στάση. O Gabriell Stetter, ο οποίος με το πρώτο του άρθρο για το θέμα στο raum+zeit Nr127, προκάλεσε χιονοστιβάδα από αντιδράσεις πολιτών, παρουσιάζει εδώ την επίκαιρη κατάσταση των πραγμάτων.

Μήπως έχουμε μία εργολαβική κυβέρνηση;




  • Η κυβέρνηση πολιορκεί την Κερατέα για να επιβάλει τα συμφέροντα του εργολάβου!!!
  • “Κάθε γειτονιά μια Κερατέα, κάθε στενό κι ένα γιαούρτι”
  • Γιατί όχι στην Εκάλη ή στο Λαγονήσι ο ΧΥΤΑ;

Στην φτωχή και υποβαθμισμένη περιοχή της Κερατέας Αττικής, πρόκειται να εγκατασταθεί ένας από τους μεγαλύτερους σκουπιδότοπους (ΧΥΤΑ) στην Ελλάδα.

Η ίδια η ιδέα του “υγιεινού” ΧΥΤΑ, είναι επιστημονικά αμφίβολη, όχι όμως και η διαπλοκή γύρω από αυτήν.

Οι κάτοικοι, δίνουν δίκαιο αγώνα, εδώ και χρόνια νομικά και εδώ και μήνες σε διαρκείς διαδηλώσεις, συγκρούσεις και οδοφράγματα, τα οποία στηρίζει σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!


Αγαπητοί φίλοι,
Η Ελλάδα σήμερα είναι υπο καθεστώς ανυποληψίας, πάρτε το απόφαση !
Ο,τι και να πεί, ό,τι και αν κάνει, κανείς δεν θα της δώσει σημασία.
Μια χώρα που δεν πείθει κανέναν για τη σοβαρότητά της, αφού έχει κυβερνηθεί, εδώ και 30 χρόνια, απο τα πιο επικύνδινα πολιτικά παράσιτα που κυβερνήθηκε ποτέ σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.