Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO: Αυτό είναι το Audi RS3 των 340PS!


Ντιφτάροντας στις χιονισμένες πίστες του Καναδά, οι άνθρωποι της Audi παρουσίασαν το πιο γρήγορο Α3... το οποίο έχει δεχτεί τις «αναβολικές ενέσεις» του τμήματος RS της εταιρείας. Ετσι οι τις Audi απαντάνε στους BMW που με τη Σειρά 1 Μ (των 340 ίππων) μονοπωλούσαν αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία.


Οι πολιτισμικές αντιφάσεις της πολυπολιτισμικότητας



Η υποστηριζόμενη από τη πολιτεία πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη, έχει αποτύχει. Αυτό δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron, ακολουθώντας το δρόμο που πρώτοι χάραξαν η Angela Merkel και ο Nicolas Sarkozy. Προφανώς η Ευρώπη γυρίζει σελίδα. Ή μήπως όχι;

Πόσο θα είναι το ελληνικό χρέος το 2015 αν πουληθεί περιουσία 50 δις;


Μετά από ένα χρόνο διαβουλεύσεων, αναλύσεων και μελετών. μετά από τρία μνημόνια και άπειρα μέτρα, μετά από περικοπές, απολύσεις, αυξήσεις στη φορολογία, μεταρρυθμίσεις και άλλα πολλά, οι ειδικοί από το ΔΝΤ την ΕΕ και την ΕΚΤ, επιτέλους, βρήκαν τη λύση για να μειωθεί το ελληνικό χρέος: θα πουληθεί κρατική περιουσία αξίας 50 δις.

12 ασυνήθιστες πισίνες



01. Infinity Pool

01_1471310973_cc5fffc5e8

Μια απέραντη πισίνα που βρίσκεται στο Alila Ubud, ένα υπερπολυτελείας ξενοδοχείο στο Μπαλί.



Αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο για το χάραγμα της Αποκάλυψης στην εφημερίδα Ελεύθερη ώρα.


«Σηκωθείτε τώρα! από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες…». Με αυτή τη φράση ο Δημοσθένης Λιακόπουλος καλεί τους τηλεθεατές να αγοράσουν τα αποκαλυπτικά βιβλία του. Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος διαθέτει αναμφισβήτητα ένα χαρακτηριστικό επικοινωνιακό χάρισμα και μια αμεσότητα.
Ο λόγος του χειμαρρώδης. Κάποιοι, βέβαια, τον επικρίνουν ως «συνομωσιολόγο» ή και «γραφικό», αλλά – δυστυχώς θα λέγαμε – τα γεγονότα τον δικαιώνουν! Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στην "Ελεύθερη Ωρα"...

Ο συγγραφέας και αμυντικός αναλυτής Κωνσταντίνος Γρίβας εκτιμά: Οι ΗΠΑ θα εκτονώσουν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας




Οι ΗΠΑ θα εκτονώσουν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας 

Συνέντευξη στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο (Ελεύθερος Κόσμος)



Μια αντιεξουσιαστική διάθεση σε συνδυασμό με έναν ριζοσπαστικό ισλαμισμό, που δεν έχει όμως ενιαία στοιχεία αλλά αντίθετα πολλές κατά τόπους διαφορές, συνθέτουν το εξεγερτικό σκηνικό στη Μέση Ανατολή. Συνομιλήσαμε για το θέμα με τον αμυντικό αναλυτή Κωνσταντίνο Γρίβα,ο οποίος μίλησε γι' αυτά τα φαινόμενα εγκαίρως, στο βιβλίο του "Η σάλπιγγα της αποκάλυψης". Από την άλλη, ο κ. Γρίβας μας επισημαίνει ότι ο φόβος των ΗΠΑ για μια ισχυρή και ισλαμική Τουρκία, θα οδηγήσει σε ανάληψη ανθελληνικών θέσεων από την Ουάσινγκτον.


Στο βιβλίο σας "η σάλπιγγα της αποκάλυψης", μιλάτε για έναν μελλοντικό ισλαμισμό που θα συνδυάζει φαινόμενα επαναστατικού μαρξισμού και τύπου Αλ Κάιντα φονταμενταλισμού. Τα γεγονότα της εποχής στην Μ. Ανατολή, αισθάνεσθαι να σας δικαιώνουν;

Τι σκότωσε τον Τουταγχαμών;


Η ζωή πίσω από τη μάσκα

Το μυστηριακό προσωπείο του φαραώ Τουταγχαμών κρύβει μια μούμια που δίνει τροφή για μελέτη σε γενεές επί γενεών ερευνητών. Οι θεωρίες για τον πρόωρο θάνατο και τη ζωή του «χρυσού βασιλιά» δίνουν και παίρνουν, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα προσλαμβάνουν οι σύγχρονες έρευνες με γενετικό υλικό και αξονικό τομογράφο. Ακόμη πιο βαρύνουσα όμως ίσως αποδειχθεί η νέα ιστορική τροπή στο καθεστώς της Αιγύπτου... 

ΤΗΣ JO MARCHANT
Η μούμια που είχε ταυτοποιηθεί ως ο φαραώ Σμέγχερις- ο οποίος απεικονίζεται σε στήλη- ανήκει, σύμφωνα με τις εξετάσεις του DΝΑ, στον πατέρα του Τουταγχαμών, τον Ακενατών

Βίντεο της NASA με μια ακόμα «τερατώδη» έκρηξη στον Ήλιο

Η Γη ευτυχώς δεν θα βρεθεί στο διάβα του: ένας πίδακας πλάσματος που εκτινάχθηκε από την επιφάνεια του Ήλιου καταγράφηκε από διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, η οποία πάντως διαβεβαίωσε ότι ο πλανήτης δεν απειλείται.

Ο μικρός ΡΑΦΑΗΛ, από την Κατερίνη και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ!


Ο 4χρονος ΡΑΦΑΗΛ, είναι από την Κατερίνη και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας! Πάσχει από λευχαιμία και θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ρυθμίσεις και… haircut σε καταναλωτικά δάνεια


Σε… haircut στα καταναλωτικά δάνεια προχωρούν τράπεζες, σε μια προσπάθεια να εισπράξουν τα καθυστερούμενα δάνεια.
Η στάση πληρωμών από μεγάλη μερίδα καταναλωτών προς τις τράπεζες, για οφειλές που προέρχονται κυρίως από προϊόντα καταναλωτικής πίστης (κάθε είδους δάνεια και πιστωτικές κάρτες), οδηγεί τις τράπεζες σε δύο λύσεις:

Ποιός Άγιος γιορτάζει κάθε 4 χρόνια;

Μαρία Παναγοπούλου,



Ο Όσιος Κασσιανός ο Ρωμαίος, είναι ο μοναδικός άγιος που γιορτάζει κάθε... 4 χρόνια αφού η μνήμη του τιμάται στις 29 Φεβρουαρίου! Το pyles.tv συγκέντρωσε πληροφορίες για τον βίο του αλλά και για τη λαϊκή παράδοση που τον θέλει να γιορτάζει κάθε δίσεκτο έτος γιατί είναι... τεμπέλης!
Ποιός ήταν ο Όσιος Κασσιανός ο Ρωμαίος
   Γεννήθηκε στην Ρώμη από γονείς ευσεβείς, οι οποίοι φρόντισαν να τον αναθρέψουν “εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου”. Η γνωριμία και η συναναστροφή του, από την παιδική του ηλικία, με αγίους ανθρώπους επέδρασε ευεργετικά στην διαμόρφωση της προσωπικότητος και του όλου τρόπου ζωής του, γράφει ο Πρωτ. π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας.
  Ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης γράφει: “Μετέβη εις διαφόρους τόπους και συνήντησε αγίους και γνωστικωτάτους οσίους και τας αρετάς όλων συναθροίζει εις τον εαυτόν του, ως άλλη φιλόπονος μέλισσα· ώστε και αυτό έγινεν εις τους άλλους τύπος και παράδειγμα παντός είδους αρετής. Όθεν ανώτερος των παθών γενόμενος και τον νουν καθαρίσας, εγνώρισεν την τελείαν κατά των παθών νίκην”.

Είναι ο «Θεός», Θεός; Εξωγήινες επιδράσεις στην εποχή της Κάλι Γιούγκα Μέρ5


Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση
Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

(Μέρος πέμπτο)

Από διάλεξη του Armin Risi
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995

μετάφραση Βίκυ Χρυσού




Είναι ο «Θεός», Θεός;

Η σκηνή, η οποία προηγήθηκε του κατακλυσμού και οδήγησε σε αυτή την τιμωρία (σύμφωνα με τη Γένεση) περιγράφεται ως εξής:

Εξωγήινες επιδράσεις στην εποχή της Κάλι Γιούγκα Μέρ4


Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση
Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

(Μέρος τέταρτο)

Από διάλεξη του Armin Risi
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995

μετάφραση Βίκυ Χρυσού



Εξωγήινες επιδράσεις στην εποχή της Κάλι Γιούγκα

Η περίπτωση με το τριπλό «φρούριο»-pura περιλαμβάνει πολλά βασικά σημεία. Εδώ μπορώ να πιάσω μόνο ένα από αυτά, που αγγίζει όμως ένα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα. Οι δυνάμεις των τριών pura ήθελαν να αποκτήσουν απόρθητα διαστημόπλοια, καθώς βολεύτηκαν στη Γη και ήθελαν να αποκτήσουν μια «τα πάντα διοικούσα» επιρροή, διότι ήταν πεπεισμένοι πως ήταν οι νόμιμοι κάτοχοι του πλανήτη. Παράλληλα διέθεταν ακαταμάχητες δυνάμεις , καθώς εφάρμοζαν τεχνικές μαύρης μαγείας. Ο Maya, ο θεός αυτών των Danava, που είχε δημιουργήσει αυτά τα διαστημόπλοια, δημιούργησε στο κάθε ένα από αυτά τα φρούρια ένα ιδιαίτερο τόπο, όπου κατοικούσε και τον λάτρευαν – και στη Γη επάνω επίσης.

Τύποι εξωγήινων ιπτάμενων διαστημοπλοίων (γνώσεις 5000 ετών)Μέρ 3


Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση
Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

(Μέρος τρίτο)

Από διάλεξη του Armin Risi 
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995

μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Ιπτάμενες άμαξες, ιπτάμενες αίθουσες και ιπτάμενες πολιτείες

Οι Βέδες αναφέρουν επίσης λεπτομερείς περιγραφές διαστημοπλοίων, τα οποία χωρίζονται βασικά σε 5 κατηγορίες: Pura, Sabha, Vimana, Ratha, Purva.


Εξωγήινα όντα και μορφές ζωής στις ανώτερες διαστάσεις Μέρ.2


Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση
Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

(Μέρος δεύτερο)

Από διάλεξη του Armin Risi
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995
μετάφραση Βίκυ Χρυσού



Εξωγήινοι με πολύ διαφορετική προέλευση

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο των εξωγήινων πολιτισμών χρειαζόμαστε μια διευρυμένη εικόνα για τον κόσμο. Η υλιστική, εμπειρική εικόνα του κόσμο δεν μπορεί να μας εξυπηρετήσει παρακάτω, διότι επιβιώνει χάρη στους περιορισμούς και την απόκρυψη πολλών στοιχείων.


UFO και βεδική κοσμοθέαση * Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους


Καθώς από το περασμένο έτος έχουμε μπει για τα καλά στην "επίσημη περίοδο" των εξωγήινων και των θεάσεων "αγνώστου ταυτότητος ιππτάμενων αντικειμένων" (κοινώς UFO) θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε μια καλή εικόνα των όσων γνωρίζουμε σχετικά από τις πιο αρχαίες πηγές: τις βέδες. Μπορεί τα Ηνωμένα Έθνη (μιας κι "έλυσαν" όλα τα άλλα μεγάλα ζητήματα της ανθρωπότητας...) να δημιούργησαν και ειδική "πρεσβεία υποδοχής" των εξωγήινων... όμως θα μας επιτρέψουν να θέλουμε να έχουμε μια εντελώς άλλη άποψη πάνω στο ζήτημα και να μην αποδεχόμαστε την "εκπροσώπιση" που μας επεφύλαξαν... (ας μην ξεχνάμε τον αμφιλεγόμενο ρόλο τους σε τόσα άλλα σημαντικά Γήινα ζητήματα, όπως και στην πρόσφατη περίπτωση με τη γρίπη των χοίρων...) 

Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία, είναι οι περιοχές, που πλήττονται περισσότερο από τις εφαρμογές του Μνημονίου, σύμφωνα με τους βουλευτές της ΝΔ, Ν. Νικολόπουλο, και Θ. Καράογλου


  1. ΗΘεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία πληρώνουν το πιο βαρύ τίμημα της εφαρμογής του Μνημονίου, αναφέρουν ο τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και ο αναπληρωτής τομεάρχης και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.
  2.     Στη διάρκεια συνέντευξης Tύπου, που δόθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι στην Κεντρική Μακεδονία καταγράφονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, αφού, όπως είπε, σημειώνεται κατακόρυφη πτώση τής οικονομικής δραστηριότητας.
  3.    

Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού είναι θέμα χρόνου


Από την εθνική κατάθλιψη στην ανάκαμψη!
του Κώστα Ροδινού
Φαίνεται ότι αρχίζουν να το συνειδητοποιούν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί άλλο. Καταρρέει. Από τη μια, η διαρκώς διογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια, από την άλλη η παταγώδης αποτυχία του μνημονίου, έχουν σχεδόν παραλύσει την λειτουργία της  κυβέρνησης. Ο συντονισμός έχει καταντήσει ανέκδοτο.  Οι γκάφες είναι καθημερινές. Οι υπουργοί δηλώνουν «κουρασμένοι»!  Τα αδιέξοδα συσσωρεύονται. Ήδη φτάσαμε στο 4ο Μνημόνιο! Και το μέλλον άδηλο!

Το 13% των οδηγών σηκώνει την μπάρα και δεν πληρώνει

Ένας στους δέκα οδηγούς, που κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο, δεν καταβάλει διόδια. Αυτό δείχνει η «Έρευνα Καταγραφής Στάσεων και Απόψεων σχετικά με τις Οδικές Υποδομές και την Οδική Ασφάλεια» που εκπόνησαν οι εταιρίες Invision και Metron Analysis για λογαριασμό των κοινοπραξιών των μεγάλων οδικών αξόνων.

Σύμφωνα με ευρήματά της το 87% των οδηγών που χρησιμοποιούν οδικούς άξονες με διόδια, τα καταβάλλουν κανονικά. Αντίθετα, το 13% δεν πληρώνει διόδια, άλλοτε τακτικότερα και άλλοτε λιγότερο συχνά.

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ

dollarcrocs

Να με θυμηθείτε, που τελικά από το μνημόνιο θα γλυτώσουν μόνο οι πολλά έχοντες και πολλά κατέχοντες.
Το μνημόνιο έχει τρεις κεντρικούς σκοπούς, άσχετα με το τι πιστεύουν εκείνοι που το εφαρμόζουν.
Σκοπός 1ος. Να δώσει γραπτές εγγυήσεις ώστε στην περίπτωση μη αποπληρωμής του χρέους των 110 δις να μπορούν οι δανειστές να κατάσχουν ελληνική δημόσοα περιουσία. Στο στόχαστρο του ΔΝΤ είναι πάντοτε α) οι φυσικοί πόροι, β) οι εταιρείες ύδρευσης, γ) οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, δ) οι εταιρείες ηλεκτροδότησης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ε) οι εταιρείες διακίνησης και εμπορίας φυσικού αερίου, στ) τα διϋλιστήρια και ζ) τα νοσοκομεία.
Σκοπός 2ος. Να εξαθλιώσει την τάξη των μισθωτών και από την μεσαία αστική τάξη να την τοποθετήσει στο χώρο των νεόπτωχων.

Το ενιαίο μισθολόγιο έρχεται, τα επιδόματα φεύγουν



Οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ενιαίο μισθολόγιο βάζουν τέλος στα ήδη μειωμένα επιδόματα των δημόσιων υπαλλήλων από το Ιούλιο και μετά. Με το ενιαίο μισθολόγιο σταματούν τα επιδόματα γιορτών, αδείας και παραγωγικότητας για όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου.
Ήδη τα επιδόματα είχαν περιοριστεί σημαντικά από το πρώτο πακέτο μέτρων της τρόικας και δεν ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ το χρόνο, με το επίδομα των Χριστουγέννων να ανέρχεται στα 500 ευρώ, το αντίστοιχο επίδομα για το Πάσχα να ανέρχεται στα 250 ευρώ και το επίδομα για την θερινή άδεια να φτάνει τα 250 ευρώ.

Σαπφώ



Γράφει η Κόριννα
Ένα ακόμη θύμα της σκυφτής θρησκείας, αλλά και μετέπειτα διεστραμμένων "εγκεφάλων"….
Σήμερα το όνομα της Σαπφούς είναι συνώνυμο του λεσβιακού έρωτα. Πώς όμως με πoιά βάση, ποιά λογική και για ποιούς σκοπούς μια αρχαία Ελληνίδα, μοναδική στον κόσμο, θεϊκή ποιήτρια, ισάξια του Ομήρου απορρίπτεται ως λεσβία; Στα φράγματα της ποίησής της δεν υπάρχει σαφές ίχνος

Τον λυπηθήκατε; ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του CNN

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.....
Όλοι είδαμε τον μοτοσικλετιστή αστυνομικό να καίγεται από τη μολότοφ στη διαδήλωση της Τετάρτης. Επίσης, όλοι είδαμε έναν άλλο μοτοσικλετιστή να πατά διαδηλωτή. Τα ΜΜΕ αλλά και το ελληνικό διαδίκτυο άφησαν να εννοείται ότι αυτά τα δύο ήταν διαφορετικά γεγονότα, οι δύο όψεις ενός νομίσματος. Όλα αυτά είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο βίντεο του CNN, που επισυνάπτουμε. Ποια αλήθεια; Ότι και οι δύο μοτοσικλετιστές αστυνομικοί ήταν.... στην ίδια ομάδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο μπήκαν με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Συντάγματος κατευθυνόμενοι καταπάνω στους διαδηλωτές για να τους χτυπήσουν με τις μοτοσικλέτες τους! Αυτός που προπορευόταν τα κατάφερε και πάτησε έναν διαδηλωτή, ο δεύτερος που ακολουθούσε ακριβώς από πίσω του και είχε τις ίδιες δολοφονικές προθέσεις, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, γλίστρησε η μηχανή του και έπεσε. Έξαλλοι οι διαδηλωτές, που είχαν ήδη δει μερικά δευτερόλεπτα πριν έναν πολίτη να χτυπιέται βάρβαρα από τον «έφιππο» μπάτσο – δολοφόνο, απάντησαν με μπουκάλια και κατάρες στον πεσμένο μοτοσικλετιστή. Εκεί κάπου πέφτει πάνω του και η μολότοφ, αρχίζει και καίγεται, ενώ οι πολίτες (και όχι οι κουκουλοφόροι) φωνάζουν «μπράβο» και «κάψου καριόλη τώρα»!



Μην αναπνέετε!!! Γιατί....


Ο μολυσμένος αέρας προκαλεί εμφράγματα

Περισσότερα από την κοκαΐνη και το αλκοόλ


Η μόλυνση του αέρα ευθύνεται για περισσότερα εμφράγματα από όσα μπορεί να προκαλέσει η χρήση κοκαΐνης και συνιστά κίνδυνο για την καρδιά, ανάλογου μεγέθους με το αλκοόλ, σύμφωνα με μια νέα βελγική επιστημονική έρευνα.

Η σωματική υπερπροσπάθεια, το σεξ, ο θυμός, η μαριχουάνα, οι μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος κ.ά. μπορούν επίσης να προκαλέσουν έμφραγμα στους ανθρώπους, σε διαφορετικό βαθμό η κάθε περίπτωση, όμως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, ιδίως από την υπερβολική κυκλοφορία οχημάτων, αποτελεί τον ένοχο που επιδρά στο αναλογικά μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού.

Γονιδιακή ανακάλυψη - έκπληξη από Ελληνα ερευνητή στις ΗΠΑ


Του Τάσου Σαραντή
Από την εποχή του Δαρβίνου το «δέντρο της ζωής» είναι η κατ΄ εξοχήν εικόνα που υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει καλύτερα από κάθε άλλη την πολυπλοκότητα της εξέλιξης στη Γη. Εντούτοις, νέα στοιχεία έρχονται σιγά-σιγά να ανατρέψουν αυτή την αντίληψη, δείχνοντας ότι η ζωή είναι περισσότερο ένας «ιστός» ή ένα «μωσαϊκό» παρά ένα «δέντρο».

Earthing (γείωση) – ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά μυστικά της φύσης.


Άρθρο του Martin Zucker ενός εκ των συγγραφέων του ομώνυμου βιβλίου
(Μετάφραση Παντελής Χατζησινάκης)

Οι άνθρωποι στο παρελθόν είχαν μια ιδιαίτερη αγάπη για το χώμα και τη Γη και καθήμενοι στο έδαφος αισθάνονταν πως έρχονται σε επαφή με μια ζωοδότρια δύναμη. Ήταν καλό για το δέρμα τους να αγγίζει τη ιερή Γη και γι’ αυτό έβγαζαν τα παπούτσια τους για να περπατήσουν με τα γυμνά τους πόδια πάνω της. Η επαφή με Γη ήταν για αυτούς καταπραϋντική, ενδυναμωτική και θεραπευτική.
Ota Kte (Luther Standing Bear)
Lakota Sioux writer, educator, and tribal leader

Καθ’ όλη την εξέλιξη τους οι άνθρωποι περπατούσαν ξυπόλυτοι και κοιμόντουσαν στο έδαφος, λαμβάνοντας από τη Γη μια φυσική και ήπια ηλεκτρική ενέργεια. Είναι σίγουρο ότι κι εσείς οι ίδιοι την έχετε αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ίσως στις διακοπές σας καθώς περπατούσατε με γυμνά πόδια στην αμμουδιά, αισθανθήκατε ένα γλυκό μούδιασμα ή μια ζεστασιά στα πόδια σας. Μια αίσθηση ευεξίας. Αυτή ακριβώς η αίσθηση είναι η ενέργεια του εδάφους που διεπερνά το σώμα, είναι το αποτέλεσμα της επαφής του σώματός σας που ως καλός αγωγός, έρχεται σε επαφή με τη Γη, δημιουργώντας ένα είδος ηλεκτρικού κυκλώματος.

Η επιβίωση μας στα δολοφονικά χέρια της Μονσάντο...

Με αφορμή την εκπομπή ΕΞΑΝΤΑΣ που έπαιζε χθες αργά το βράδυ στη ΝΕΤ, σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο της Mαριαννας Tζιαντζη, που δημοσιεύτηκε λίγο πριν εκπνεύσει το 2008 στην Καθημερινή με τίτλο:

Μπισκότα από λάσπη


Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;



ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΎΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΧΆΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΊΔΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΏΣΕΙ. ΤΑ ΑΔΙΚΉΜΑΤΑ ΓΝΏΜΗΣ- ΕΆΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΜΕ- ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΓΕΓΟΝΌΣ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΊΟΥ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ. Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!

Ο Πάγκαλος συριΖα...


Της Τζένης Κ.
Επανειλημμένα έχει ειρωνευτεί ο Θόδωρος Πάγκαλος το ΣΥΡΙΖΑ για τα μικροτσούτσουνα ποσοστά του, τα οποία… κατά τη γνώμη του Αντιπροέδρου, ακόμα και σε στύση, αγγίζουν δεν αγγίζουν το 3%. (Δεν έχει τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας ακριβώς τη διάλεκτο του Θάνου Ασκητή, αλλά το νόημα αυτό ήταν…). Αν συνυπολογίσει ωστόσο κανείς όλες τις αποδόσεις και τις αναφορές που έχουν γίνει είτε από τον ίδιο είτε από άλλα στελέχη της Κυβέρνησης, σε πράξεις ακτιβισμού, ετσιθελισμού, τρομοκρατίας κλπ εκπορευόμενες από το κόμμα- κουτσουλιά, θα διαπιστώσει μια αντίφαση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν κοινοβουλευτική ανθυπομισοριξιά, έχει δε περιέργως, ασύμμετρα μεγάλη διασπορά (μελών- τρομοκρατών) στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας. Όποια πέτρα να σηκώσεις (δίπλα σε κάποιον ογκόλιθο της ελληνικής πολιτικής σκηνής) αποικίες συριζιγκιών, εργάζονται

SOS σε παιδιατρικό συνέδριο στα Χανιά για τα κινητά τηλέφωνα και τις οθόνες των Η/Υ

Σήμα κινδύνου από την αλόγιστη χρήση νέων τεχνολογιών όπως τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές από τα παιδιά, στέλνουν προς τους γονείς και όχι μόνο, ειδικοί που συμμετείχαν στην 14η παιδιατρική διημερίδα που διοργάνωσε σε ξενοδοχείο των Χανίων ο σύλλογος παιδιάτρων ιδιωτικού τομέα Κρήτης.

Σε ότι αφορά στα κινητά τηλέφωνα τονίστηκε πως αποδεδειγμένα πλέον έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις που σχετίζονται με καρκίνους και ασθένειες του εγκεφάλου.

"Στους εφήβους το 98% των παιιδών έχουν κινητό τηλέφωνο. Στα μικρότερα παιδιά του δημοτικού σχολείου, τα ποσοστά είναι λίγο μικρότερα αλλά σχεδόν κάθε παιδία έχει πλέον ένα κινητό τηλέφωνο" είπε ο παιδίατρος και αναπλ.καθηγητής παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Κωνσταντίνος Τσουμάκας.

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη

Aναστάτωση στους Ηρακλειώτες προκάλεσε η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 9.49 με μέγεθος 5.2 ρίχτερ και επίκεντρο 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Στην πλατεία Ελευθερίας οι θαμώνες των καφετεριών πετάχτηκαν έντρομοι από τις καρέκλες τους ενώ σε πολλά γραφεία οι υπάλληλοι βγήκαν στον δρόμο αιφνιδιασμένοι από τον εγκέλαδο .Πάντως το μεγάλο εστιακό βάθος δεν εμπνέει ανησυχία .

Συγχωνεύσεις, καταργήσεις και επανιδρύσεις σε πολλούς νομούς Η Ελλάδα στο "πόδι" για τα σχολεία της


Ριζικά καλείται να αλλάξει ο χάρτης της εκπαίδευσης μετά την ανακοίνωση του μεγάλου σχεδίου συγχωνεύσεων - καταργήσεων σχολείων, αλλά και επανιδρύσεων, σε περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στην πρώτη γραμμή των επικείμενων αλλαγών βρίσκονται μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια σχολεία, αλλά και σχολικές μονάδες που λειτουργούν στον ίδιο χώρο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ...


Το μεσημέρι της Τετάρτης στα επεισόδια στο κέντρο βρέθηκε με ένα τόξο στο χέρι και συνελήφθη από μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ. Οι φωτογραφίες του κρατώντας το τόξο στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας έκαναν τον γύρο του κόσμου και σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα είναι ο μεγαλύτερος γιος μιας αστικής καλλιτεχνικής οικογένειας των βορείων προαστίων.

Αυτοδημιούργητος «φιλέλληνας»



Αναδημοσιεύουμε ένα προφητικό, στην κυριολεξία, άρθρο του …”Προφήτη” που αναρτήσαμε στις  26/01/2010
σε μαύρο και στενό καιρό
θεός να τα φυλάει
τα ελληνόπουλα
Κ.Χ. Μύρης
Ο «αυτοδημιούργητος» αποτελεί κοινωνικό τίτλο τιμής. Σπάνια συνοδεύει «γόνους». Και σίγουρα δεν θα τον επέλεγες για να χαρακτηρίσεις το Γιώργο Παπανδρέου.
Οι αφελείς γέλασαν ακούγοντας την πολιτική διαθήκη του Ανδρέα : «στα παιδιά μου αφήνω το όνομα μου».

«Θα δημιουργηθούν κι άλλες οργανώσεις ''ΣΠΙΘΑ''»


Την αισιοδοξία του, ότι μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο θα έχουν δημιουργηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο χιλιάδες οργανώσεις «Σπίθα», εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο μουσικοσυνθέτης - ιδρυτής της Κίνησης, Μίκης Θεοδωράκης.

Βρέθηκε ο «Leviathan»



Οι αρχαιολόγοι στο Περού ανακάλυψαν στην ερήμο Pisco-Ica του Περού μια τριών μέτρων απολιθωμένη σιαγόνα η οποία πιστεύεται ότι ανήκει στο προϊστορικό κήτος «Leviathan Melvillei». Το συγκεκριμένο «κήτος» ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ωκεανών και έτρωγε συνήθως φάλαινες οι οποίες τότε είχαν πολύ μικρότερο μέγεθος.

«Όλοι στο Σύνταγμα 1η Μάρτη για την Ελευθερία»


Νέα κινητοποίηση κατά του εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καλούν τα μέλη του ανοιχτού συντονισμού επιβατών Αττικής την 1 Μαρτίου, με σύνθημα «Όλοι στο Σύνταγμα 1η Μάρτη για την Ελευθερία»


Αν συναντήσετε τον Πάγκαλο μπορεί να βρεθείτε στο κρατητήριο!!! Δείτε το άρθρο.

Τον έστειλε στο τμήμα ο Πάγκαλος


Την απίστευτη ιστορία ενός πολίτη που βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την ατυχή συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, στον «Κίτρινο Τύπο» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως ο κ. Παπανδρέου “μας δουλεύει” πάλι;


Σκέψεις με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σόϊμπλε….
Ο κ. Σοϊμπλε, ….ανακάλυψε ξαφνικά ότι το σενάριο επιστροφής στη  δραχμή, θα ήταν …καταστροφικό για τη Γερμανική οικονομία.

Τούτο γιατί θα οδηγούσε στην ενίσχυση του ευρώ και άρα θα περιόριζε τις γερμανικές εξαγωγές.

Μας λέει,  με άλλα λόγια, ότι στη Γερμανία  συμφέρει το ευρώ να βρίσκεται στα σημερινά  επίπεδα.

Να το πάμε και λίγο παρακάτω: μήπως  στις δηλώσεις του,  λανθάνει η ομολογία ότι μάλλον σε καλό της βγήκε της Γερμανίας η ελληνική κρίση;

Super League: Λάρισα – Άρης 2-2 (video)


Απίστευτη εξέλιξη και χιτσοκικό φινάλε είχε ο αγώνας στο «AEL FC ARENA» μεταξύ του Άρης και της Λάρισας. Οι δύο ομάδας ήρθαν ισόπαλες 2-2, αν και στο 90 το σκορ ήταν 1-1. Ένα γκολ του Raul Bobadilla και ένα του Romeu στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που δεν ευχαριστεί κανέναν, αφού η μεν Λάρισα παραμένει προτελευταία και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, ο δε Άρης έμεινε ακόμα πιο πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν μαζί με αυτόν είσοδο στα play off.
Το ρυθμό η Λάρισα, την γκολάρα ο Άρης
Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία κυρίως από τα αριστερά με τον Tshibamba να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα πρώτα λεπτά και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Κρίστι Βαγγέλη. Ο αγώνας ήταν… φωτιά και για την ΑΕΛ η νίκη ήταν μονόδρομος. Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 14’. Ο Metin γέμισε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, όπου βρέθηκε μόνος του ο Cousin και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη, που έπιασε την πρώτη κεφαλιά του Γκαμπονέζου.