• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

    Σικελία: 20 κατοικίες προς πώληση με ένα μόλις ευρώ! (Φωτογραφίες Video)

    Κάτοικοι στη Σικελία, προκειμένου να δώσουν και πάλι ζωή στο εγκαταλελειμμένο χωριό Γκάντζι, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μοναδική προσφορά, διαθέτοντας σπίτια προς πώληση για ένα μόλις ευρώ!.
    Ναι καλά διαβάσατε, αφού το τοπικό συμβούλιο της περιοχής αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί 20 περίπου κατοικίες, υπό τον όρο οι υποψήφιοι αγοραστές να πραγματοποιήσουν τις εργασίες αναπαλαίωσης των κατοικιών.
    Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να δώσουν 5.000 ευρώ στο δημοτικό συμβούλιο ως εγγύηση, ότι θα ανακαινίσουν τα σπίτια και μόλις τα επιδιορθώσουν θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.
    Οι εργασίες της ανακαίνισης, το κόστος των οποίων αγγίζει τα 35 χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός πέντε ετών, στο τέλος των οποίων τα σπίτια θα επιτηρούνται από τις αρχές για να βεβαιώνεται πως μπορεί να κατοικηθούν σύμφωνα με τους νόμους της γείτονος χώρας.
    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ήδη δύο από τα σπίτια αγοράστηκαν από έναν Ιταλό επιχειρηματία και τη Ρωσίδα σύζυγό του που ζουν στο Άμπου Ντάμπι.

    kontranews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ