• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

    (Χθές) “Πέρασε” η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια – Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

    Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε η νέα διάταξη της Superleague που προβλέπει τιμωρία σε Μέσα που ασκούν δυσφημιστική κριτική στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τους χορηγούς της.

    Στον κανονισμό προβλέπονται υψηλότατα πρόστιμα που φτάνουν μέχρι τις 300.000 ευρώ και επιπλέον κυρώσεις, αν το παράπτωμα επαναληφθεί.

    Υπέρ της απόφασης ψήφισαν 13 ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσω επιστολής, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε προθεσμία δύο ημερών για να ενημερωθεί καλύτερα για το θέμα και η SKODA Ξάνθη εξέφρασε ερωτηματικά για τον όρο «συνεταιρισμός» στη σχετική διάταξη. «Όχι», ψήφισε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. 

    Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη αποχωρήσει από τη διαδικασία νωρίτερα. 

    Για το συγκεκριμένο θέμα, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, είπε: "Πρέπει να αυτοπροστατευθούμε. Έπρεπε να ‘χε γίνει εδώ και χρόνια αυτό. Δεν μπορείς να εισπράττεις από τη Nova ή τον ΟΠΑΠ και να καταφέρεσαι εναντίον τους.
    Από αυτούς ζούμε. Πρέπει να ελέγχεις τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουμε το προϊόν μας. Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν εξήγησε το λόγο που αποχώρησε".

    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ