• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

    Σουηδοί επιστήμονες "Η αλήθεια για τα UFO είναι εκεί έξω στην Βαλτική Θάλασσα"



    Α
    ντί όμως για Μώλντερ και Σκάλλυ, αυτή η περιπέτεια διαθέτει Σουηδούς ερευνητές τον Πίτερ Λίντμπεργκ και την Ντένις Asberg. Και αυτοί ξέρουν ότι η αλήθεια είναι εκεί έξω, και για αυτό σχεδιάζουν να επισκεφθούν και να ερευνήσουν αυτό που αποκαλούν «Ανωμαλία της Βαλτικής»

    Το περασμένο καλοκαίρι, ενώ βρίσκονταν σε ένα κυνήγι θησαυρού μεταξύ της Σουηδίας και της Φινλανδίας, η έρευνα που έκανε το ζευγάρι και οι συνεργάτες του έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, με την ανακάλυψη ενός 200πόδια ευρύ αντικείμενου αγνώστου ταυτότητας στο κάτω μέρος της Βαλτικής Θάλασσας.Τώρα μια ομάδα ωκεανογράφων, μηχανικών και  δυτών θα επιστρέψουν στην βαθιά θάλασσα την
      Παρασκευή, 1 Ιουνίου σε ένα ταξίδι 6-10 ημερών.Θέλουν να μάθουν μια για πάντα αυτό που πραγματικά βρίσκετε εκεί. 

    "Θα πρέπει να ψάξουμε την περιοχή με διάφορους τρόπους," εξήγησε ο Λίντμπεργκ. «Θα χρησιμοποιήσουμε το σόναρ για να κάνουμε 3D εικόνες του βυθού, θα στείλουμε δύτες και ένα ρομπότ με κάμερα,θα λαμβάνουμε δείγματα από το βυθό της θάλασσας και θα κάνουμε μέτρηση για τοξικότητες και ακτινοβολία. " 

    Σε αυτό το σημείο,Λίντμπεργκ είπε, ότι αυτός και οι συνεργάτες του "δεν ξέρουν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο τι βρίσκετε εκεί κάτω. 

    Αλλά αυτός είναι πρόθυμος να κάνει εικασίες ως προς τις δυνατότητες. Θα μπορούσε να είναι τα συντρίμμια σύγκρουσης από έναν μετεωρίτη, είπε στο FoxNews.com. Θα μπορούσε ακόμα να πρόκειτε για φυσικό αέριο και την ανακάλυψη του που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα,θα μπορούσε να είναι τα ερείπια του ρωσικού πολεμικού πλοίου από τα τέλη του 19ου αιώνα.«Δεν νομίζω όμως ότι είναι ένας συνηθισμένος σχηματισμός λίθων, ή φορτίου που χάθηκε από ένα πλοίο," δήλωσε ο Λίντμπεργκ.Μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Εάν δεν είναι ανθρωπογενείς, και έγινε από μια άλλη μορφή νοήμονος ζωής, θα είμουν πολύ τυχερός. 
     
    Από το apocalypsejohn

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ