Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Σημεία των καιρών: Εμφυτεύουν μικροτσίπ στο χέρι τους για να αγοράζουν προϊόντα

Σουηδική εταιρεία αποφάσισε να εμφυτεύσει μικροτσίπ (φυσικά προαιρετικά καθώς όλα… προαιρετικά αρχίζουν) στο χέρι υπαλλήλων της.

Ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού, εταιρεία αποφάσισε να εμφυτεύσει προαιρετικά στους υπαλλήλους της, μικροτσίπ.

«Άνθρακες» η σύσκεψη για το νερό στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστο πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Τα προβλήματα για την ομαλοποίηση της υδροδότησης θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, παρά την αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου και τη συνεργασία που είχε με φορείς η Κατερίνα Νοτοπούλου, «μέχρι να πέσει η θολότητα του νερού»

Μυστηριώδης ήχοι στον ουρανό.

Μυστηριώδης ήχοι στον ουρανό.
Το νέο βίντεο του Jason Α ασχολείται με τους περίεργους ήχους που ακούγονται τα τελευταία 5 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Απίστευτη ανάρτηση Αξιωματικού ΕΛΑΣ για «ένα υπέροχο Μοναστηράκι χωρίς Ελληνες»

Αντιδράσεις αλλά και ποικιλόμορφα σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει ανάρτηση -το απόγευμα της Πέμπτης- αξιωματικού της Ασφαλειας Αττικής, με φωτογραφία της πλατείας Μοναστηρακίου όπου εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές αλλά και διερχόμενοι από διάφορες χώρες. 


Ακαδημαϊκοί ξεκαθαρίζουν: Οι μισοί από τους μαθητές του Ιησού ήταν γυναίκες

Γυναίκες χρηματοδοτούσαν το κήρυγμα του Χριστού και τις τιμούσαν οι πρώτοι χριστιανοί, σύμφωνα με ακαδημαϊκούς, οι οποίοι τονίζουν ότι η σημασία τους υποτιμήθηκε με το πέρασμα των αιώνων


Η Μακεδονία μας: Το πιο Ακριβό Οικόπεδο στον Κόσμο!!!

«Η πρώτη έρευνα για ουράνιο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1953. Το 1954 ιδρύθηκε στη χώρα η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ή ΕΑΕ) και το 1960 δημιουργήθηκε το Γεωλογικό Τμήμα της ΕΑΕ, με σκοπό την έρευνα για τον προσδιορισμό κοιτασμάτων ουρανίου....



ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΠΕ, ΤΕ)

Eκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ  3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-20189/9-2-201810/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, διακοσίων δέκα επτά (217) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ  (Υπουργείο Εσωτερικών).

ΑΣΕΠ: Οι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 (θέσεις ΥΕ)

Eκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα (Πίνακες Διοριστέων/Προσληπτέων, Απορριπτέων και Κατάταξης) της Προκήρυξης ΑΣΕΠ  3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πέντε χιλιάδων διακοσίων τριάντα πέντε (5.235) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ  (Υπουργείο Εσωτερικών).

18 Αυγούστου 1904 - Ο Παύλος Μελάς ξεκινά τον Αγώνα στην Μακεδονία

Στις 18 Αυγούστου 1904 ο Παύλος Μελάς με το επιχειρησιακό όνομα Καπετάν Μίκης Ζέζας, επικεφαλής σώματος εκ 35 μόλις ανδρών, που το αποτελούσαν Μακεδόνες, Μανιάτες και Κρητικοί, ανέλαβε την αρχηγία του Μακεδονικού αγώνα ενάντια στους Βούλγαρους και εισήλθε ένοπλα στα Μακεδονικά εδάφη με την εντολή να ασκεί καθήκοντα αρχηγού και στις μικρότερες ομάδες που δρούσαν εν τω μεταξύ στη περιφέρειες Μοναστηρίου και Καστοριάς.


Φρίκη στη Ρόδο – Βίαζε 8χρονο ενώ τον έβαζε να βλέπει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο

Καταγγελία – σοκ – Ένας 35χρονος φέρεται να βίαζε έναν 8χρονο – Αφού του έβαζε να βλέπει στην τηλεόραση βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο, ασελγούσε σε βάρος του – Μάλιστα τον δωροδοκούσε, δίνοντάς του 5 ευρώ – Σοκάρουν τα στοιχεία


Ορθόδοξοι και Καθολικοί θα γιορτάσουν ξανά κοινό Πάσχα το 2025: Μετά το 2700, δεν θα ξαναγίνει ποτέ

Το 2017 το Πάσχα των Ορθοδόξων και των Καθολικών συνέπεσαν, κάτι που θα ξανασυμβεί μετά από οκτώ χρόνια, το 2025. Φέτος, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν με διαφορά μιας εβδομάδας, οι πρώτοι την 1η Απριλίου και οι δεύτεροι στις 8 Απριλίου.


Δείτε τον Παρθενώνα και ακόμη έξι ιστορικά μνημεία να «ζωντανεύουν»

Είναι συγκλοντικό πράγματι το να μπορεί να καταφέρει κανείς να δει την ιστορία από κοντά παρατηρώντας επισκεπτόμενος σπουδαία μνημεία. Είναι επίσης συγκλονιστικο να τα βλέπει κανείς να ζωντανεύουν, να παίρνουν χρώμα ξανά, ή ύψος. 
Το εγχείρημα των Maja Wrońska και  Przemek Sobiecki της πλατφόρμας This Is Render λειτουγεί ως μέσο για ένα ταξίδι στο χρόνο. 

Νέα εκτίμηση για την πτώση του κινεζικού διαστημικού σταθμού στη Γη

Το Γραφείο Διαστημικών Θραυσμάτων (Space Debris Office) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας, μόλις έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εκτίμηση σχετικά με την αναμενόμενη πτώση του κινεζικού διαστημικού σταθμού «Τιανγκόνγκ-1» (Ουράνιο Παλάτι-1).


Αλλάζουν όνομα γνωστού ελληνικού γλυκού λόγω «ρατσισμού»

«Το γλυκό "Αραπάκι" υπάρχει στην αγορά εδώ και 40 χρόνια

και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’70», αναφέρει στο VICE, ο Γεώργιος Παπανάρετος, διευθύνων σύμβουλος της «Παπανάρετος Παγωτά-Γλυκά Α.Ε.».

Θρίλερ: 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες

Το χρονικό μιας απίστευτης ιστορίας στη Θεσσαλονίκη που θυμίζει ταινίες τρόμου - Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου - Με ποιον εκβιασμό έκανε αναλήψεις από τον λογαριασμό τους
Μια απίστευτη φρικιαστική ιστορία βλέπει το «φως» της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής ένας 58χρονος άντρας, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε «φυλακή» για δύο ξαδέρφια του!



Σήμερα η κηδεία του Στίβεν Χόκινγκ

Θα ξεκινήσει στις 14:00 (τοπική ώρα 16:00 ώρα Ελλάδας) στην εκκλησία St Mary the Great στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ
Σήμερα το απόγευμα η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του διάσημου θεωρητικού φυσικού Στίβεν Χόκινγκ θα τον αποχαιρετίσουν στη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο Κέμπριτζ.


Θεσσαλονίκη: Παραμένει για πέμπτη ημέρα χωρίς νερό - Πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση


ΤΟ ΝΕΡΟ... ΝΕΡΑΚΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ - ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Παραμένουν τα προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε υποστεί ο αγωγός της ΕΥΑΘ που υδροδοτεί την πόλη από την Αραβησσό.

Για Λίγους και Ψαγμένους: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !!! (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
Δυστυχώς οι περισσότεροι βλέπουν το δένδρο, όχι όμως το ζοφερό δάσος.
Δείτε ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβεί εάν επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων .
Δείτε «γιατί » επιδιώκουν την

αναταραχή μέσα στα κράτη .

Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν «βλέπει»;

Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν «βλέπει»;
Το Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.
Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους

πυκνούς περιορισμούς μας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.

Οι Αρχαίοι Έλληνες Αποκαλύπτουν την Ταυτότητα των Εβραίων!

Οι Αρχαίοι Έλληνες Αποκαλύπτουν την Ταυτότητα των Εβραίων!
Στην αυγή της «επίσημης» καταγεγραμμένης ιστορίας (δηλ. περίπου στην τέταρτη χιλιετία π.Χ.) οι Έλληνες -αφού συνήλθαν από τις καταστροφές που τους προξένησε ο μεγάλος κατακλυσμός (ο οποίος εξαφάνισε στο βυθό του Αιγαίου τον εξελιγμένο πανάρχαιο Ελληνικό πολιτισμό της
Αιγηίδος)- εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο.

Η Σαντορίνη «Έστειλε» τις 10 Πληγές του Φαραώ και ΟΧΙ ο Θεός!!!

Η Σαντορίνη «Έστειλε» τις 10 Πληγές του Φαραώ και ΟΧΙ ο Θεός!!!
Η πανέμορφη καλντέρα της Σαντορίνης μπορεί να ερμηνεύσει διαφορετικά μεγάλες βιβλικές εξιστορήσεις, όπως οι δέκα πληγές του φαραώ.

Ξεκινάει η Super League, ξανά στις επάλξεις

Επιστροφή ξανά σε αγωνιστική δράση με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, την ώρα που ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Λιβαδειά. Ματσάρα στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής,
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε γειτονικό ντέρμπι με τους Ηπειρώτες που έοχυν κι ένα ματς λιγότερο να θέλουν τη νίκη που θα τους βάλει ξανά γερά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το ελληνικό εργοστάσιο που έφτασε τους 1.000 εργάτες και κατέληξε ερείπια

Η ιστορία της οδού Πειραιώς είναι μεγάλη και τα εργοστάσια που υπήρχαν στο δρόμο σήμα κατατεθέν. Μέσα στα σημερινά μισογκρεμισμένα κτίρια και τα ερείπια έχουν γραφεί ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιτυχίες της χώρας.
Πρώτη στην Πειραιώς εγκαταστάθηκε η ΧΡΩΠΕΙ, η «Χρωματουργεία Πειραιώς». Μια εταιρεία δημιούργημα των χημικών Σπήλιου και Λεόντιου Οικονομίδη που εξελίχθηκε σε μια βιομηχανία που έφτιαξε από χρώματα και φάρμακα μέχρι όπλα.

Η σατανική οντότητα του ίντερνετ που «διέταξε» τη δολοφονία μιας 12χρονης από τις κολλητές της

Το απόκοσμο δημιούργημα, Slender Man, και η τραγωδία με τις 19 μαχαιριές


«Οι πόλεμοι πλέον θα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο» είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα χρόνο, μεταξύ άλλων ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης στο newsbeast.gr. Ο κ. Σφακιανάκης είχε αναφερθεί  στις κυβερνοεπιθέσεις αλλά και τα επικίνδυνα διαδικτυακά «παιχνίδια όπως η «Μπλε Φάλαινα» που τότε άρχιζαν να χτυπούν και τις (διαδικτυακές) πόρτες των ελληνικών σπιτιών.

Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπρής

Οι ρίζες της παράδοσης χάνονται βαθιά στην ιστορία

Σαρακοστή, η περίοδος της καθαρτήριας διαδικασίας σε όλα τα επίπεδα. Από την Καθαρά Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία τού σώματος και της ψυχής, με τη νηστεία και την αποχή από εκδηλώσεις χαράς, που διαρκεί έως και την Κυριακή του Πάσχα.


Αυτά είναι τα ήθη και τα έθιμα για το Σάββατο του Λαζάρου (βίντεο)

Την ημέρα αυτή η Ορθοδοξία γιορτάζει το θαύμα της εκ νεκρών έγερσης του Λαζάρου, φίλου και πιστού μαθητού του Ιησού. Ο Λάζαρος υπήρξε στενός φίλος του Ιησού Χριστού, αδερφός της Μάρθας και της Μαρίας. Κατοικούσε στη Βηθανία, 3 χλμ. περίπου ανατολικά της Ιερουσαλήμ.


Έχασε την φωτογραφική της στο βυθό και 2,5 χρόνια μετά τη βρήκε σε άριστη κατάσταση (φωτό)

Ήταν Σεπτέμβριος του 2015 όταν η αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή έπεσε από τα χέρια της κ. Τσουμπακιχάρα. Η κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές στην ανατολική Ταϊβάν και είχε πάει με τους συμφοιτητές της για κατάδυση.


Ελληνοτουρκικά: Μήπως η ελληνική πολιτική ηγεσία αδρανεί επικίνδυνα; Ποιες ενέργειες χρειάζονται άμεσα;

Γράφει ο Γεώργιος Χατζηαθανασίου, Ιατρός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Η κατάσταση με την τουρκική προκλητικότητα είναι εκτός ελέγχου. Το θέμα των Σκοπίων φυσικά δεν είναι ασήμαντο, αλλά συγκριτικά με την Τουρκία, είναι δευτερεύον . Τα Σκόπια δεν μπορούν να απειλήσουν την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι η πραγματική απειλή. Είναι φανερό ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να προκαλέσουν κάποιο θερμό επεισόδιο. Προφανώς αισθάνονται ότι η ισορροπία δυνάμεων γέρνει σαφώς υπέρ τους. Ποια μέτρα πρέπει να πάρει η Ελλάδα;

Απίστευτη πρόκληση Γ. Σαββίδη με Μελισσανίδη και… βόμβες!

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος του GREXIT, λόγω του «δικού μας» Γραμμένου, ο υιός Σαββίδης δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα με ανάρτηση instagram που εμπλέκει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με «βόμβες»!

Ο παλιμπαιδισμός συνήθως εμφανίζεται σε άτομα της τρίτης ηλικίας και είναι μια κατάσταση που κάποιες φορές μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Γιώργο Σαββίδη. Ο υιός instagrammer του Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να έχει χάσει προ πολλού το μέτρο και να επιδεικνύει διαρκώς έλλειψη σοβαρότητας και αυτοσυγκράτησης, αλλά κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει.

Οικογένεια από τη Συρία θα μεταφέρει τον Σταυρό στο Κολοσσαίο

Μια οικογένεια από τη Συρία επελέγη για να μεταφέρει απόψε, Μεγάλη Παρασκευή των...
Καθολικών, τον Σταυρό του Ιησού στο Κολοσσαίο, στο πλαίσιο της παραδοσιακής πομπής της «Οδού του Μαρτυρίου», στο κέντρο της Ρώμης, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

«Ξέφυγαν» ξανά οι Τούρκοι: Εμετική προπαγάνδα για την Ελληνική Επανάσταση του 1821!

Νέα απόπειρα προπαγάνδας επιχειρεί η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, η οποία… θυμήθηκε μετά από δύο ημέρες την άσκηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων «Πυρπολητής», προκειμένου να παραδώσει μαθήματα ιστορίας!

Παράξενες Δομές στα Σύννεφα 10.000 πόδια ψηλά! Ποιοί Κατοικούν Εκεί Πάνω; (Βίντεο)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτή η ιστορία θυμίζει λίγο το γνωστό παραμύθι με τον Τζάκ και την Φασολιά, με την διαφορά ότι δεν υπάρχει, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Όμως η υπόθεση εξελίσσετε στα σύννεφα ενώ σε συνδυασμό με παλαιότερα περιστατικά, υπάρχει μία συγγένεια.


Ο Φερόμενος Τηλεφωνικός Διάλογος Σόκ: Πούτιν Σέ Τσίπρα Ανταλάξτε Τους Πραξικοπηματίες Μέ Τους Στρατιωτικούς Σας Αλλιώς Όπου Δεν Πίπτει Λόγος Πίπτει Ράβδος;

Στήν Πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρονται διάφορα ανεπιβεβαίωτα σενάρια απο την Ρωσική πλευρά, με τους διαλόγους των δυο ανδρών μάλλον να προβληματίζουν τον Τσίπρα, και να είναι δυσμενές τα γεγονότα για την Ελλάδα!

Συναγερμός στην Κύπρο: Καταιγισμός πυρών μέσα στη νύχτα για την αποτροπή ενός νέου 1974

Σε συναγερμό και η Κύπρος – Καταιγισμός πυρών μέσα στη νύχτα από την Εθνική Φρουρά για την αποτροπή ενός νέου 1974 (βίντεο)

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την αποτροπή ενός νέου 1974. Η Εθνική Φρουρά έβγαλε δυνάμεις σε περιοχές και σημεία όπου μπορεί να εκδηλωθεί αποβατική ενέργεια από την Τουρκία και έκανε βολές κατάδειξης και εξουδετέρωσης εχθρικών στόχων.




Η έρημος Σαχάρα έχει μεγαλώσει κατά 10% από το 1920 μέχρι σήμερα!

Η Σαχάρα, η μεγαλύτερη ζεστή έρημος του κόσμου και η τρίτη μεγαλύτερη αν ληφθούν υπόψη και οι παγωμένες έρημοι, γίνεται συνεχώς ολοένα μεγαλύτερη.

Αυτή είναι η «βιβλική καταστροφή» που έκανε την Ελλάδα όπως είναι σήμερα

Η μεγάλη πλημμύρα και ο αφανισμός παράκτιων περιοχών

Μία απότομη άνοδος της στάθμης της θάλασσας, κατά τουλάχιστον ένα έως ενάμισι μέτρο, συνέβη στο Βόρειο Αιγαίο πριν από περίπου 7.600 χρόνια (δηλαδή περί το 5600 π.Χ.), ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και νωρίτερα, πριν από 8.400 χρόνια.

Διψάνε οι Θεσσαλονικείς! Χωρίς υδροδότηση για τέταρτη ημέρα – Ουρές για εμφιαλωμένα νερά (VIDEO)

Χωρίς νερό για τέταρτη μέρα παραμένουν πολλές περιοχές στη Θεσσαλονίκη.
Από το πρωί του Σαββάτου εκτιμούν οι τεχνικοί της ΕΥΑΘ ότι θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ θα τον εκτελέσω»! Η απειλή Σώρρα προς Κοτζιά (Ηχητικό)

"Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί"


Με… εκτέλεση απειλεί τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και άλλους υπουργούς ο ο Αρτέμης Σώρρας που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο Youtube.

Γ.Τράγκας: «Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα – Οι Τούρκοι επελαύνουν και η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποσύνθεση»

Προετοιμαστείτε για μεγάλες εξελίξεις στην περιοχή μας. Προετοιμαστείτε για μεγάλη αναμέτρηση με την Τουρκία. Αν θέλετε ειρήνη και να διατηρήσουμε κάθε σπιθαμή των εδαφών μας, προετοιμαστείτε για μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία. Είναι δυστύχημα που στο Μαξίμου βρίσκεται ο Τσίπρας.


Ρε πάτε καλά; Θα κόψουμε την Ελλάδα στα δύο για το ποδόσφαιρο;

Άντε πάλι το κράτος της Αθήνας που κυνηγά τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα. Καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνη είναι η συγκεκριμένη ρητορική στις μέρες μας; Γράφει ο Αλέξανδρος Σόμογλου.

Ο 11χρονος γιος ιδιοφυΐα Ελληνορθόδοξου ιερέα απαντά στον Σ.Χόκινγκ και του αποδεικνύει ότι «Υπάρχει Θεός» (video)

Ο 11χρονος γιος ιδιοφυΐα Ελληνορθόδοξου ιερέα
απαντά στον Σ.Χόκινγκ και του αποδεικνύει ότι «Υπάρχει Θεός»

Μπορεί ν’ ακούγεται σαν ψέμα είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Ο 11χρονος Γουίλιαμ-Βασίλειος Μαϊλης «σπάει» το ηλιακό φράγμα καθημερινά.

Η ιστορική σημασία της πολυτεκνίας στην Ελλάδα – Τι συνέβη το 1821

«Δεν είναι  καθόλου υπερβολή, ότι το 1821
ήταν δημιούργημα και επιτυχία της πολυτεκνίας. Όσες φορές ο Ελληνισμός υποδουλώθηκε αιτία ήταν η ολιγοτεκνία».


Αυτό υποστηρίζει η Γραμματέας του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέω Εορδαίας και μάλλον έχει δίκιο!


Η «απόλυτη λίστα» τροφίμων που πρέπει να έχεις αν χρειαστεί να επιβιώσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν πως ο μόνος τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες επιβίωσής είναι με την εκ των προτέρων προετοιμασία για μια περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. «Η εξάσκηση φέρνει κάποια πράγματα αυτόματα στο μυαλό μας χωρίς να απαιτείται αναλυτική σκέψη»


Τα πασχαλιάτικα έθιμα στη δυτική Μακεδονία

Ο κύκλος των πασχαλιάτικων εθίμων στη Δυτική Μακεδονία αρχίζει από το Σάββατο του Λαζάρου και κλείνει την Παρασκευή μετά το Πάσχα.
Μ. Παρασκευή: Η αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης

ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗ-ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ....

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1).ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΤΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΝΙΣΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΜΥΑΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΘΡΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!!

Ιστορία και ονομασίες των αρχαίων ελληνικών φύλων που γέννησαν το ελληνικό Εθνος

Πελασγοί: Το κοινό όνομα όλων τών προϊστορικών καί προκατακλυσμιαίων Ελληνικών φύλων. Σύγχρονοι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και γλωσσολόγοι έχουν προσπαθήσει να συνδέσουν τους "Πελασγούς", έναν όρο με μάλλον ασαφές περιεχόμενο, με διάφορους υλικούς πολιτισμούς, γλωσσολογικές ομάδες κ.λ.π. αλλά πρόκειται περί άλυτου "προβλήματος".


ΑΙΣΧΟΣ!!!! Όλως τυχαίως τώρα που έρχεται το Πάσχα... καθηγήτρια λέει ότι ο Χριστός ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Πάντα πριν από τις μεγάλες χριστιανικές εορτές… Πάντα εις βάρος της Χριστιανοσύνης… Αφού ισχυρίστηκαν πως ο Ιησούς ήταν παντρεμένος, πως είχε παιδιά, πως ήταν κακομούτσουνος, πως ήταν παραμορφωμένος, τώρα το τερμάτισαν κυριολεκτικά με τα ευφάνταστα βλάσφημα σενάρια για τον Ιησού Χριστό.


Έρχεται η πρώτη εφαρμογή κινητού που θα σε προειδοποιεί όταν πλησιάζει... κουνούπι!


Αυτό σημαίνει πρόοδος...
Ερευνητές τεχνητής νοημοσύνης στη Βρετανία ανέπτυξαν ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης ότι πλησιάζει κουνούπι. Το σύστημα, που ανιχνεύει το ανεπαίσθητο βούισμα των κουνουπιών, «τρέχει» με τη μορφή εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα, έτσι ώστε ο χρήστης να είναι πάντα σε εγρήγορση.


Αιγυπτιακός πάπυρος 1.200 ετών αποκαλύπτει τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν την Σταύρωση του Ιησού Χριστού

Τι έδειξε αιγυπτιακός πάπυρος 1.200 ετών για τις τελευταίες ώρες πριν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού;

Το αρχαίο κείμενο διηγείται την ιστορία της Σταύρωσης με αρκετές αλλαγές στην πλοκή, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Ιησούς είχε την ικανότητα να τροποποιεί την εξωτερική του εμφάνιση, ακόμη και να γίνεται αόρατος.