Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Εξωφρενικό! Οι σλαβοαλβανοβούλγαροι άρχισαν κιόλας να διαμοιράζουν τη Μακεδονία μας

Όχι, δεν σιχαίνομαι τους αλβανοσλαβοβούλγαρους του πρώην "Οθωμανικού βιλαετίου του Κοσσυφοπεδίου", παρότι τους λογίζω ως εχθρούς του Γένους μας.

Άλλωστε σπανίως σιχαινόμουν τους εχθρούς της Ελλάδος, παλιούς, τωρινούς ή νέους κι ας έχω δώσει όρκο να τους πολεμήσω μέχρι θανάτου, αν χρειαστεί. Γιατί τον εχθρό σου πρέπει να τον πολεμάς με σεβασμό και να τον ζυγίζεις με περίσσεια νου... 
Αυτοί που σιχαίνομαι είναι οι προδότες της.
Και ξέρετε, τον προδότη τον σιχαίνονται ακόμα κι αυτοί που τον εκμεταλλεύονται, παρότι οι πάντες αναζητάνε έναν Ιούδα που θα τους ανοίξει την κερκόπορτα.

Ε λοιπόν, τώρα που οι καπεταναίοι των βαλκανικών συμμοριών της εθνικής μας γειτονιάς κατάλαβαν καλά, πως εδώ στη δύσμοιρη Ελλάδα κάμουν κουμάντο ένα τσούρμο προδότες,  δεν διστάζουν πλέον να προχωρήσουν και παρα πέρα από τον σφετερισμό του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας, χωρίς κανένα σεβασμό, για ένα έθνος που εμπιστεύεται τις τύχες του σε μπουτάρηδες και σε τσιπρουλίνους [και καλά κάμουν]

Αν δώσουμε βάση σε όσα γυρνάει και ξεφουρνίζει ο υπουργός τους  Δημητρώφ, οι αλβανοσλαβοβούλγαροι έχουν ήδη αρχίσει να διαμοιράζουν τα κουρέλια της Μακεδονίας μας, θεωρώντας φυσικά το ζήτημα του ονόματος, τελειωμένο... 

Και τι μας λέει ο υπουργός εξωτερικών του θλιβερού μορφώματος;
Μας λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως άπαξ και τα Σκόπια αναγνωριστούν ως Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία ή Νέα Μακεδονία ή ότι άλλη πουστονομασία διανοηθείτε, τότε η Ελλάδα δεν θα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του όρου "Μακεδονία" και συνεπώς όλες οι ονομασίες επί Ελληνικού εδάφους που σήμερα προσδιορίζονται ως "μακεδονικές" θα πρέπει να αλλάξουν, προσαρτώντας έναν προσδιορισμό, που θα φανερώνει ότι ανήκουν στην Ελληνική επικράτεια!

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας λόγου χάριν, θα πρέπει να αλλάξει και να μετωνομαστεί σε Πανεπιστήμιο Κάτω Μακεδονίας ή κάπως έτσι.
Ή, ο Μακεδονικός οίνος θα πρέπει να ξαναβαπτιστεί, ας πούμε ως: Νοτιομακεδονικός οίνος.
Ή, οι όμορφες Μακεδόνισσες θα πρέπει πλέον να αποκαλούνται όμορφες Κατωμακεδόνισσες [ή Παλαιομακεδόνισσες] κ.ο.κ.

Και προπαντός η ελληνική περιφέρεια της Μακεδονίας θα πρέπει να μετωνομαστεί σε Κάτω Μακεδονία ή σε Νότια Μακεδονία ή σε Παλιομακεδονία ή [πιο σωστά] σε Μακεδονία των χαλβάδων...

Κι αυτή είναι μοναχά η αρχή.
Θα έρθει η ώρα που τα σλαβοβουλγαροαλβαναριά του πρώην Οθωμανικού βιλαετίου του Κοσσυφοπεδίου, θα απαιτήσουν την "επιστροφή" των "αλύτρωτων" συμπατριωτών τους της Θεσσαλονίκης, στη μητέρα Μακεδονία, που θα είναι και η μόνη Μακεδονία η οποία θα αποτελεί τη γεωγραφική κοιτίδα του "Μακεδονικού έθνους"
Και να είσαστε σίγουροι ότι και τότε, θα βρεθούν οι μπουτάρηδες, οι τσιπρουλινοι, οι μητσοτάκηδες και οι ζουραριδες, που θα είναι πρόθυμοι να παραδώσουν την Μακεδονία μας, στις συμμορίες των Βαλκανίων....

ΚΙ εδώ σας έχω πλήρεις τις δηλώσεις του σλαβου υπουργού Δημητρώφ, από το πολύ ψαγμένο άρθρο της ιστοσελίδας Iiberal, για να μην νομίζετε ότι σας δουλεύω κι εγώ, όπως η οικογένεια Μητσοτάνταμς και οι κολαούζοι τους...                   


   

Γράφει ο Νίκος Μελέτης

Ένα από τα πιο ευαίσθητα θέματα της διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, αυτό της παραίτησης από την αποκλειστική χρήση του όρου «Μακεδονία» όχι μόνο από την ΠΓΔΜ αλλά και από την Ελλάδα, επέλεξε να ανοίξει ο Nikola Dimitrov στην έναρξη της νέας προσπάθειας για επίλυση της διαφοράς της ονομασίας.

Ο κ. Dimitrov, ο οποίος σε αντίθεση με τον Έλληνα ομόλογό του Ν. Κοτζιά έχει δώσει τουλάχιστον δύο συνεντεύξεις από την ημέρα που συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV21 ουσιαστικά επαναφέρει όσα είχε συμπεριλάβει στην πρότασή του το 2005 ο Matthew Nimetz, σύμφωνα με την οποία ούτε η Ελλάδα θα έχει δικαίωμα χρήσης του όρου «Μακεδονία», ενώ θα πρέπει να συμφωνηθεί κάποιος προσδιορισμός (π.χ. «Ελληνική Μακεδονία») ώστε να μην έχει κανένα από τα δυο μέρη δικαιώματα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία».
Η πρόταση του κ. Nimetz η οποία μάλιστα προέβλεπε τότε και σχεδόν καθαρή διπλή ονομασία (με διατήρηση του συνταγματικού ονόματος για εσωτερική χρήση) είχε απορριφθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο υπουργός εξωτερικών της ΠΓΔΜ δήλωσε τα εξής:
«Για την Ελλάδα είναι σημαντικό να έχει μια σαφή διάκριση μεταξύ της χώρας της “Μακεδονίας” και της ελληνικής περιοχής της Μακεδονίας, για εμάς είναι σημαντικό να εξαλειφθούν οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τα ζητήματα ταυτότητας. Πρέπει να βρούμε έναν αξιοπρεπή να το  εξηγήσουμε και να το επεξεργαστούμε...…

Η Μακεδονία δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα ή στην “Μακεδονία” διότι πρόκειται για μεγάλη γεωγραφική περιοχή και υπό την έννοια αυτή η πραγματική απάντηση στον αλυτρωτισμό είναι η αρχή της μη αποκλειστικότητας. 

Οι δυο πλευρές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο, το όνομα και τα παράγωγα σε διαφορετικό πλαίσιο. 
Η αρχή της μη αποκλειστικότητας ή της μη μονοπώλησης είναι η έλλειψη του δικαιώματος να έχουμε αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία,  σαν Μακεδονία».

Ουσιαστικά ο κ. Dimitrov ζητά να υπάρξει χρήση του όρου «Μακεδονία» από την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ επι ίσοις όροις, χωρίς αποκλειστικότητα και συνεπώς να υπάρξουν προσδιορισμοί και στις δυο πλευρές που θα καθιστούν διακριτές τις δυο περιοχές (Περιφέρεια Μακεδονίας, Αεροδρόμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κ.α., θα πρέπει να μετονομασθούν εφόσον υπάρξει τέτοια απόφαση).
Η βασική αρχή της ελληνικής πολιτικής στο Σκοπιανό ήταν η εξεύρεση συνθέτης ονομασίας για την ΠΓΔΜ με προσδιορισμό στο «Μακεδονία» που θα καθιστά διακριτό το μέρος από το όλον της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας και όχι φυσικά η μετονομασία με επιθετικό η άλλο προσδιορισμό της ελληνικής Μακεδονίας.

Η δήλωση αυτή του κ. Dimitrov είναι σε πλήρη σύμπνοια με την γνωστή δήλωση του Zoran Zaev ότι «δεν διεκδικεί αποκλειστική κληρονομιά του Μεγάλου Αλέξανδρου», κάτι που λίγες ημέρες πριν «συμπωματικά» είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός («...Αν σταματήσει μια αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου..») προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις, καθώς η δήλωσή του υπονοούσε ότι και η σλαβική σημερινή ΠΓΔΜ έχει τουλάχιστον ισότιμο μερίδιο στην πολιτιστική κληρονομιά της Αρχαίας Μακεδονίας. 
Μια παραδοχή στην οποία εδράζεται και αναπτύσσεται ο μακεδονισμός και ο 
αλυτρωτισμός στο γειτονικό κράτος.

Εφόσον οι συνομιλίες που τυπικά αρχίζουν την Τετάρτη στην Νέα Υόρκη με τις συναντήσεις του Μ. Nimetz με τους κ. Βασιλάκη και Naumovski και πιθανόν θα συνεχισθούν με συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Zaev στο Νταβός στις 24 ή 25 Ιανουαρίου, προχωρήσουν, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν ζητήματα όπως αυτό της παραίτησης και των δυο πλευρών από το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία» και των παραγώγων. 

Κάτι που είναι προφανές ότι θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, ίσως και πολύ πιο έντονες από την ίδια την συμπερίληψη του όρου «Μακεδονία» στην σύνθετη ονομασίας, καθώς η διαδικασία θα οδηγήσει πρακτικά στην μετονομασία και της ελληνικής Μακεδονίας, παρά το γεγονός ότι εκ μέρους της Ελλάδας δεν υφίσταται αλυτρωτισμός και τελικά θα υπάρξει αναγνώριση «μακεδονικής ταυτότητας» στην ΠΓΔΜ, μέσω της γεωγραφικής διάστασης.



Κατάλαβες τώρα που πάει το πράγμα κυρία μου;
Και σ΄αυτό το αδιανόητο έγκλημα, έρχονται σήμερις να συνομολογήσουν [και να αποκαλυφθούν] όλοι οι καραβολεμένοι ελληνόφωνοι  προδότες. 
Πολιτικοί και ποντικοί, αρχισυμμορίτες και μικροσυμμορίτες, καθηγητάδες, βλαχοδήμαρχοι, καμπαρετζούδες και καφετζούδες, μπουταροκαμίνηδες και γεωργιάδηδες, βορίδηδες και ζουράριδες, δότες, καταδότες και μειοδότες, σε μια παρέλαση προδοσίας που δεν έχει τον όμοιο της σε ολόκληρη την Ελληνική ιστορία.

Μέχρι δηλαδή που και το Σκοπιανό σλαβοαλβαναριό απορεί, πως τόσο εύκολα και τόσο ανέξοδα, ένα ολόκληρο έθνος υπογράφει τον μελλοντικό του διαμελισμό, χασκογελώντας ηλίθια, μπροστά στην πρεμιέρα των σαρβάιβορς, που σημειωτέον ανήκουν σε Τούρκο επιχειρηματία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.