Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Μάθιου Νίμιτς θέλει οπωσδήποτε τον όρο «Μ ακεδονία» στη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπ ια;

Η μόνη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, με χρήση του όρου «Μακεδονία», που μπορεί να γίνει αποδεκτή είναι αυτή που είχε ειπωθεί από τον Χάρρυ Κλυνν: «Δημοκρατία της ντεμέκ Μακεδονίας». Οπότε, οι πολίτες του έθνους αυτού θα ονομάζονται: «Ντεμεκομακεδόνες» ή «Ταχαμουμακεδόνες». Και η γλώσσα τους: «Νεμεκομακεδονικά» ή «Ταχαμουμακεδονικά».

NTOKOYMENTA TOY 1944-«ΠΩΣ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1944

«Κάθε πέντε λεπτά θα φεύγει λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο της Αθήνας»

Πολύ μεγάλη συμμετοχή, που θα ξεπεράσει κατά πολύ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ένα εκατομμύριο ανθρώπους, περιμένουν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, που θα γίνει αυτή την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην Αθήνα.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι εθνικές φορεσιές των Ελλήνων

Η πρόσφατη εμπειρία απέδειξε: Τίποτα πιο καλαίσθητο και κομψό από την παράδοση. Τίποτα πιο αξιοθρήνητο από την άρνησή της
Στη μεγάλη φωτογραφία βλέπουμε νέες γυναίκες με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές που δήλωσαν με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ποιοι είναι τα αφεντικά στη χώρα και ποιοι δεν πρέπει να διανοηθούν να χαρίσουν εθνική κληρονομιά σε πληθυσμιακές κουρελούδες ιστορικών πορτοφολάδων και υπαλλήλων του Σόρος. Το συλλαλητήριο ήταν ειρηνικό, αλλά οι προθέσεις όσων έλαβαν μέρος ήταν πολεμικές. Γι’ αυτό και οι φορεσιές που παραπέμπουν στις εποχές που απονέμαμε δίκαιο με το σπαθί μας. Το μήνυμα ελήφθη από τους παραλήπτες. Γι’ αυτό φρύαξαν.

Reuters: Η Αλβανία αρχίζει την εκταφή των Ελλήνων πεσόντων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

Οι έξι Έλληνες στρατιώτες που είχαν ταφεί κάτω από τα ελαιόδεντρα της οικογένειας της Ermioni Brigo κοντά στην Χιμάρα, μια πόλη στη νότια Αλβανία, έχουν ένα ιερό που σημαδεύει τον τόπο ανάπαυσής τους. Διάσπαρτοι στις κοντινές κοιλάδες όμως, αμέτρητοι άλλοι δεν έχουν. Τα λείψανά τους βρίσκονται εκεί που έπεσαν το 1941, αγωνιζόμενοι κατά των ιταλικών φασιστικών στρατευμάτων που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα.

Η τουρκική ακταιωρός που έχει «κατασκηνώσει» στα Ίμια παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου

Το πρωί δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο «Γίνονται τα Ίμια όλο και πιο γκρίζα;«, σχετικά με το κατά πόσο τηρήθηκαν τα «όρια» από πλευράς Τουρκίας, αναφορικά με το σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Αυτές είναι οι αργίες του 2018 - Δείτε πότε «πέφτουν» τα τριήμερα

Αν είστε από εκείνους που ψάχνουν πότε είναι η επόμενη αργία και πότε θα μπορέσουν να...
ξεκλέψουν ένα τριήμερο, αυτό είναι το άρθρο για εσάς!

Τα... νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς το 2018, δεν είναι «γενναιόδωρο» όσο αφορά τις αργίες και τα τριήμερα.


Ο Μύθος της Αλκιόνης και οι Αλκυονίδες μέρες

Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα. Είναι μέρες ηλιόλουστες χωρίς σύννεφα και ανέμους

Αλκυονίδες Μέρες (Halcyon Days): Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα. Είναι μέρες ηλιόλουστες χωρίς σύννεφα και ανέμους. Η ονομασία τους προήλθε από τις αλκυόνες που τις μέρες αυτές γεννούν. Οι «Αλκυονίδες ημέρες» τοποθετούνται στο χρονικό διάστημα από την 15η Δεκεμβρίου έως και την 15η Φεβρουαρίου εκάστου έτους, με μεγαλύτερη συχνότητα το διάστημα 15-31 Δεκεμβρίου και 16-31 Ιανουαρίου.


«Χέρι του Θεού»; - 25 απίστευτες συμπτώσεις που έμειναν στην ιστορία (φωτό)

Οι 25 αλλόκοτες πραγματικές ιστορίες που ακολουθούν θα σας κάνουν σίγουρα να πιστέψετε στις συμπτώσεις.
1) Οι δίδυμοι θάνατοι

8 «εξωφρενικές» θεωρίες συνωμοσίες που αποδείχτηκε ότι ήταν πραγματικότητα

Οι θεωρίες συνωμοσίας, ως γνωστόν, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία σε ευρύ κοινό, καθώς, πολύ συχνά, φαίνεται πως είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να αποδώσει την ευθύνη για τα κακώς κείμενα του κόσμου και της κοινωνίας σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων παρά σε πολύπλοκα και πολυπολικά δαιδαλώδη συστήματα.

Ψηφιακή αναπαράσταση δείχνει λεπτό προς λεπτό πώς βυθίζεται ο Τιτανικός (βίντεο)

Ψηφιακή αναπαράσταση που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει λεπτό προς λεπτό τι ακολούθησε από την πρόσκρουση του Τιτανικού στο παγόβουνο έως τη στιγμή που χάθηκε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού. 

Η εβραϊκή σπείρα διανοουμένων που εκτέλεσε τη μεγαλύτερη ληστεία τράπεζας

Ρουμανία, 1959: ένα ταξί γεμάτο με πέντε νεαρούς ανθρώπους του πνεύματος σταματά με στραβοτιμονιά μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, δίπλα στο βανάκι της χρηματαποστολής που ξεφορτώνει το μετρητό.

Ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, αλλά στα...σλαβικά!

Το ομολογούν εξάλλου και οι ίδιοι. 

Ένα σχέδιο συμφώνου θα καταθέσει στην πλευρά των Σκοπίων εντός του Φεβρουαρίου η ελληνική κυβέρνηση. Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντώντας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στις ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων, των Βασίλη Κοττάκη, Βασίλη Σκουρή και Βασίλη Νέδου, στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου "Η επόμενη μέρα" στη δημόσια τηλεόραση.

Ομολογία - σοκ: «Έγιναν λάθη με τα Μνημόνια που έπληξαν τους Έλληνες»

Υπήρξε ένας από τους οικονομολόγους της Γερμανίας που κατά το παρελθόν συνήθιζε να «κατακεραυνώνει» την Ελλάδα στο πλαίσιο των Μνημονίων, επικροτώντας, πολλές φορές, τα όσα σκληρά σήμαιναν τα προγράμματα προσαρμογής για τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Τώρα, όμως, έρχεται να τα «μαζέψει», κάνοντας λόγο για «λάθη».

Πάιατ: Φοβάμαι για «ατύχημα» στο Αιγαίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία

Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο ενός νέου «θερμού» επεισοδίου στο Αιγαίο, με φόντο τη νέα ένταση που δημιουργήθηκε έξω από τα Ίμια, εκφράζει, μέσω συνέντευξής του που προβάλλεται την Τρίτη (30/01) ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.


«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες σε Ευρώπη και Ελλάδα

Η Ευρώπη -και η Ελλάδα- θα αντιμετωπίσει σημαντικά αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών κυρίως από ξεχειλισμένα ποτάμια τα επόμενα χρόνια, ακόμη κι αν επικρατήσει το αισιόδοξο σενάριο της ανόδου της θερμοκρασίας μόνο κατά 1,5 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους ανθρώπους πειραματόζωα – Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί που έκαναν πειράματα!



Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Υλοποιούνται πλέον οι προφητείες μπροστά στα μάτια μας: Θα το πληρώσει πολύ ακριβά ο Ερντογάν!

Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες κατά την επιχείρηση κατάληψης της Αφρίν, μεγαλώνοντας παράλληλα και τις ανησυχίες του τουρκικού επιτελείου για εκατόμβη θυμάτων, λόγω της μεγάλης μαχητικής αξίας των Κούρδων μαχητών.

Ονειρα: Το Μυστήριο της Δεύτερης Ζωής μας



Ο εγκέφαλός σου είναι πιο ενεργός όταν κοιμάσαι απ’ ό,τι όταν βλέπεις τηλεόραση
Όταν ονειρευόμαστε, ο εγκέφαλός μας λειτουργεί κανονικότατα σαν να δέχεται αληθινά ερεθίσματα, και δίνει στους επιστήμονες την εικόνα ενός εγκεφάλου που βλέπει, ακούει, οσμίζεται, γεύεται, πιάνει, κινείται, κλπ, και επεξεργάζεται πληροφορίες σαν να τις δέχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, με τη διαφορά ότι το σώμα κοιμάται και τίποτε από όλα αυτά δεν παρατηρείται να συμβαίνει σε αυτήν την πραγματικότητα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ιω. 16,1             Αυτά σας τα είπα, δια να μην κλονισθήτε εις την πίστιν σας, όταν θα αντικρύσετε το μίσος, που ο κόσμος αισθάνεται και εκδηλώνει εναντίον μου.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τι και αν αυτό ήταν που επρόκειτο να φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο της σοβαρότητας; Ας πούμε, για παράδειγμα, εκείνο ενός ξένου έθνους, όπου χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ένας ξένος ηγέτης μιλά και δίνει εντολές ή κάνει δηλώσεις εναντίον άλλων εθνών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν πόλεμο, όταν η πραγματικότητα είναι διαφορετική ;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
«Δεν ξέρω με τι όπλα θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος αλλά ο 4ος θα γίνει με πέτρες και ξύλα»
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Τι Συμβαίνει στον Κάτω Κόσμο και τις Ψυχές προς Αυτόν

Τι Συμβαίνει στον Κάτω Κόσμο και τις Ψυχές προς Αυτόν
Ο Κάτω Κόσμος – Ραψωδία λ
Ο Οδυσσέας κατέβηκε στον Άδη για να βρει ανάμεσα στους νεκρούς τον μάντη Τειρεσία που θα τον βοηθούσε να επιστρέψει στην Ιθάκη. Η ραψωδία λ, που διαβάζουμε όσοι μπορούμε αυτήν τη βδομάδα, μας έδωσε ένα μικρό ερέθισμα για να ανακαλύψουμε τα πιστεύω των αρχαίων Ελλήνων για τη μεταθανάτια ζωή. Σήμερα, φίλες και φίλοι μας, θα μας εισάγει η Βάσω Μαγγανάρη της ομάδας μας στη φιλοσοφία του Πλάτωνα για την ψυχή. Μέσα στο κείμενό της θα βρούμε πολύ σημαντικές λεπτομέρειες για το «επέκεινα», το μετά τον θάνατο, σύμφωνα με τον μεγάλο φιλόσοφο και ευρύτερα τον αρχαίο κόσμο.
Καλή ανάγνωση!

4 Πράγματα που θα Συμβούν Αν Έχετε Ερωτική Επαφή κατά την Διάρκεια της Υπερσελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

4 Πράγματα που θα Συμβούν
Αν Έχετε Ερωτική Επαφή κατά την Διάρκεια της Υπερσελήνης

Όπως ίσως γνωρίζετε, θα υπάρξει ένα φαινόμενο στις 31 Ιανουαρίου, που στην απλή καθημερινότητά μας ονομάζεται και ως έκλειψη μίας «μπλε… κόκκινης-σαν-αίμα σούπερ σελήνης» από την αγγλική ορολογία Super Blue Blood Moon. Αυτό το γεγονός μπορεί να επιφέρει μερικές έντονες ενέργειες. Τελευταία φορά που συνέβη ήταν πριν περίπου 150 χρόνια.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ: ΧΑΙΛΑΙΝΤΕΡ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ: ΧΑΙΛΑΙΝΤΕΡ

Κατεβατά ολόκληρα έχουν γραφεί για το τσιπάκι και το τσιπάρισμα του ανθρώπου, για την ενσωμάτωση κάποιου μικροσποπικού είδους τεχνητής νοημοσύνης μέσω της οποίας θα μπορούμε να πληρώνουμε, αντι για μετρητά, θα μπορεί να υπολογίζει την υγεία μας και γενικότερα θα μπορεί να βελτιώνει την ζωή μας καθημερινά.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017 (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017

Χιόνισε στην Σαουδική Αραβία και έπεσε Χιόνι Ακόμη και Πάνω σε Καμήλες

Χιόνισε στην Σαουδική Αραβία
και
έπεσε Χιόνι Ακόμη και Πάνω σε Καμήλες

Αμερικανοί και Ρώσοι κονταροχτυπιούνται στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Τούρκο και κομπάρσο τον Αλβανό. Αχ βρε Μακεδονία τι τους έκανες

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ο αγωγός East-Med (East-Mediterranean Pipeline), ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Αιγύπτου μέσω Κύπρου και Ελλάδας στην Ευρώπη, ακυρώνουν τον Turkish Stream τουρκο-ρωσικών συμφερόντων


Και τρίτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Στα βόρεια συνορά μας: Που και πότε θα πραγματοποιηθεί

Πριν καν πραγματοποιηθεί το δεύτερο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ήδη οργανώνεται το τρίτο το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί μια ανάσα από τα Σκόπια αφού προγραμματίζεται να γίνει
στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ … ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ 12η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η Ανατολική Μεσόγειος βρίσκεται στο μάτι ενός στημένου, τεχνητού και φρικτού γεωπολιτικού κυκλώνα. Τα φοβερά, υπόγεια και δυσώδη σχέδια των σιωνο-νεοταξιτών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Πια, τα γνωστά Πρωτόκολλα της Σιών είναι ήδη απαρχαιωμένα!

Σαν σήμερα πέθανε ο Ι.Μεταξάς. Aκόμη και ο θάνατός του,αμφιλεγόμενος.ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννης Μεταξάς. Από ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού έφθασε να γίνει πρωθυπουργός και δικτάτορας της Ελλάδας (1936-1941).


Στην ιστορία έμεινε για το θρυλικό ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου 1940. Η δικτατορία του και οι μέθοδοι που ακολούθησε το καθεστώς είναι η άλλη μαύρη πλευρά της ιστορίας.

Και μη χειρότερα!… τι Λεβέντης είναι αυτός?

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com
Η δήλωση …
Δεν υπάρχει άλλη λύση να επιβάλλουμε τη θέση μας. Για να επιβάλεις τη θέλησή σου στον αντίπαλο,

Αυτά είναι τα 4 μεγαλύτερα και χειρότερα αεροπορικά δυστυχήματα στην ιστορία!

Είναι μία φοβία μου τα αεροπλάνα τι να κάνουμε...
Βασικά δε φοβάμαι στον υπέρτατο βαθμό μιας και η δουλειά μου ενίοτε απαιτεί γρήγορα και άμεσα ταξίδια.

Αλλά μία αναστάτωση την έχω.
Λίγο η φοβία μου, λίγο η θλίψη μου για όλους αυτούς που αγνοούνται... με οδήγησαν στο να ψάξω τις 4 μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες μέχρι σήμερα. Και μιλάμε για τραγωδίες.



Φυλακισμένος Αρχιεπίσκοπος στα Σκόπια επειδή φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική!»

Φυλακισμένος στα Σκόπια επειδή φώναξε η Μακεδονία είναι ελληνική. Απαράδεκτες οι συνθήκες κράτησης. Απειλούν να τον σκοτώσουν αν δεν ανακαλέσει τα όσα υποστηρίζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας Ιωάννης τόλμησε να πει την αλήθεια κι αμέσως οι Σκοπιανοί του πρόσαψαν τον χαρακτηρισμό προδότη του έθνους. Αν και τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται στην φυλακή δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασε και τα προηγούμενα χρόνια.


ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ! Μαγνητικός τομογράφος «ρούφηξε» και σκότωσε 32χρονο!

Ένα αδιανόητο περιστατικό με θύμα έναν 32χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν τον «ρούφηξε» μαγνητικός τομογράφος σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας.
Ο άτυχος Ρατζές Μαρού βοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του κρατώντας στα χέρια του τη μεταλλική φιάλη οξυγόνου.

Γιατί το λιοντάρι ήταν το σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων;

Γιατί πολύ άπλα οι Μακεδόνες πίστευαν ότι ήταν απόγονοι του μεγαλυτέρου Έλληνα μυθικού ηρώα Ηρακλή Ο Ηρακλής σκοτώνει τη Λερναία Ύδρα με το ρόπαλό του φορώντας τη λεοντή του...


Η επιρροή του WiFi στην υγεία του παιδιού μας...

Πέρασαν κιόλας σχεδόν 18 χρόνια από την πρώτη φορά που ο Pentium 586 προσγειώθηκε στο παιδικό μου δωμάτιο και με λαχτάρα όταν γυρνούσα σπίτι άναβα το US Robotics 56k για να ακούσω την μελωδία της κλήσης ώστε η τηλεφωνική γραμμή να πάρει φωτιά και να σερφάρω στο διαδίκτυο.


Ερχονται τα κινητά τηλέφωνα που θα βλέπουν μέσα στους τοίχους

Τα τελευταία χρόνια διάφορες ερευνητικές ομάδες προσπαθούν να αναπτύξουν συστήματα που ξεπερνούν τα όποια εμπόδια παρεμβάλλονται από το σημείο που βρίσκεται ο χρήστης του συστήματος στο σημείο που θέλει να δει τι συμβαίνει. 


Δείτε το στοιχειωμένο νησί που είναι καλυμμένο από ανθρώπινη τέφρα και απαγορεύεται να επισκεφτείς [photos]

Βλέποντας το κανείς νιώθει και νομίζει ότι πρόκειται για ένα ειδυλλιακό νησάκι «εμπνευσμένο» από τον ρομαντισμό της Βενετίας, που βρίσκεται πολύ κοντά του. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και το πολύ μικρό Ποβέλια κουβαλάει μία «μαύρη» ιστορία.


10 φοβίες που δεν ήξερες πως υπάρχουν...Μήπως τις έχεις κι εσύ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε από πολύ μικροί κάποιες φοβίες. Άλλος υψοφοβία, άλλος κλειστοφοβία Καθώς μεγαλώνουμε προσπαθούμε να τις καταπολεμήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά εκεί που λες ότι έχεις αρχίσει και ξεπερνάς ένα φόβο, εμφανίζεται ένας άλλος.


Παντόφλες που παρκάρουν μόνες τους [video]

Συνδυάζοντας την απόλυτη παραδοσιακή φιλοξενία με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της Nissan, ένα Iαπωνικό πανδοχείο αντιμετωπίζει τους επισκέπτες με ασυνήθιστες ανέσεις: αυτόνομες παντόφλες, τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου

Τι εννοούμε όταν λέμε ότι σήμερα ξεκινά το Τριώδιο

Για το λαό επικρατεί η αντίληψη ότι αρχή του Τριωδίου είναι το ξεκίνημα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τις απόκριες.

«Τα γεγονότα που θα προηγηθούν του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου»! (βίντεο)

Μπορεί κάποιοι να χλευάζουν τις προφητείες των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας, όμως το παρακάτω βίντεο δίνει ηχηρή απάντηση και ισχυρό ράπισμα σε όλους αυτούς που ειρωνεύονται και δεν πιστεύουν όλα όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας.


Πρωτοφανής πρόβλεψη σοκ από τους Γερμανούς: "Έρχεται πολύ μεγάλος σεισμός..."

Επιστήμονες θεωρούν θέμα χρόνου πότε...
θα πλήξει την Κωνσταντινούπολη ένας νέος μεγάλος σεισμός, πιθανού μεγέθους επτά βαθμών ή και μεγαλύτερος.


Ελλάς, η γραφειοκρατία σου: Μετά από 10.000 εγχειρήσεις ήθελαν αποδείξεις πως είναι καρδιοχειρουργός

Στη Γερμανία ο Ανδρέας Μπαϊρακτάρης ήταν επικεφαλής ομάδας 90 επιστημόνων – Στην Ελλάδα τον υπέβαλαν σε εξετάσεις για ειδικότητα στα 60 του χρόνια .

Τουρκικά πλοία εμπόδισαν την προσέγγιση Καμμένου στα Ίμια

Δείτε βίντεο με την τουρκική ακτοφυλακή να παρεμποδίζει την προσέγγιση του ελληνικού σκάφους «Νικηφόρος» στην περιοχή .
Τα τουρκικά πλοία βρέθηκαν πιο κοντά στα Ιμια από ότι η κανονιοφόρος – Εγιναν ελιγμοί από την ελληνική κανονιοφόρο και το στεφάνι ερρίφθη στο σημείο πτώσης του ελικοπτέρου, λέει η ελληνική πλευράΣτα Ίμια βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, όπου πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στην μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού που είχαν χάσει τη ζωή τους στο επεισόδιο των Ιμίων το 1996.

Μηχανή του Χρόνου: Το τραγούδι των Iron Maiden για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον ελληνισμό

Ο δίσκος έγινε πλατινένιος, αλλά δεν έπαιξαν το κομμάτι ποτέ σε συναυλία. Τα σενάρια συνομωσίας για την "απόσυρσή" του...


Ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 1986 όταν οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν τον έκτο κατά σειρά δίσκο τους με τίτλο «Somewhere in Time» στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική.

Αντικαρκινική θεραπεία εξ αποστάσεως

Πρόκειται για ένα πειραματικό σύστημα που χρησιμοποιεί υπερήχους για να ελέγξει από μακριά τις γενετικές διαδικασίες των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος

Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί για το 2018 – Οι προϋποθέσεις

Εντός των τελευταίων ημερών του Μαρτίου, και πριν από το Πάσχα θα καταβληθεί η α΄ δόση του νέου ενιαίου «επιδόματος παιδιού» για το 2018. Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2018 καταβάλλεται πλέον το νέο ενιαίο «επίδομα παιδιού», σύμφωνα με το άρθρο 214 του ν. 4512/2018.

Αδρανοποιούν τους ανθρώπους: Πανευρωπαϊκό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους!

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης, έλαβε χώρα από 22-26 Ιανουαρίου 2018 η πρώτη από τις τέσσερις ετήσιες Κοινοβουλευτικές Συνελεύσεις (KΣΣΕ) του Οργανισμού.