• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

    ΔΥΣΟΙΩΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ;(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Ένα πολύ περίεργο γεγονός συνέβη πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής συστήματος έκτακτης ανάγκης εκπομπής ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Καλιφόρνια, Αμερική.
    Ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Orange County της Καλιφόρνιας κυλούσε κανονικά, ξαφνικά διακόπηκε για μικρό χρονικό διάστημα ενώ ακουγόταν ένα δυσοίωνο μήνυμα για το τέλος του κόσμου.
    Μια τηλεθεάτρια, η Stacy Laflamme περιγράφει το περιστατικό λέγοντας ότι ενώ παρακολουθούσε το κανάλι HGTV channel όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασής της μια επείγουσα ειδοποίηση που συνοδευόταν από μια αντρική φωνή.
    Η φωνή του άντρα μέσα στα λεγόμενα του ειδοποιούσε πως «συνειδητοποιήστε αυτό, ότι θα έρθουν εξαιρετικά βίαιοι καιροί», ένα απόσπασμα το οποίο προερχόταν από την Αγία Γραφή.
    Β Τιμ. 3,1     Μαθε δε τούτο• ότι κατά τας τελευταίας ημέρας που θα επακολουθήσουν, θα παρουσιασθούν στον δρόμον της Εκκλησίας καιροί δύσκολοι, περιστάσεις επικίνδυνοι,
    Το ίδιο περιστατικό συνέβη και σε άλλους τηλεθεατές ενώ η φωνή του άντρα προειδοποιούσε για δυσοίωνα γεγονότα που ίσως σημάνουν το τέλος του κόσμου.
    Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι προερχόταν από μια χριστιανική ραδιοφωνική εκπομπή ενός πάστορα όπου εκείνη την ημέρα και στιγμή συζητούνταν οι προφητείες για το τέλος του κόσμου.
    Άγνωστο παραμένει το γεγονός πως κατέληξε απόσπασμα ομιλίας μιας ραδιοφωνικής εκπομπής να προβληθεί διακόπτοντας τη φυσική ροή του τηλεοπτικού προγράμματος.
    Ερευνάται ποιος έστειλε το απόσπασμα αυτό και αν έγινε σκόπιμα ή καταλάθως, καθώς δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί η πηγή προέλευσης αυτού του ήχου.
    Πρόκειται τελικά για ένα τυχαίο γεγονός ή μια προειδοποίηση για κάτι σοβαρό που επρόκειτο να συμβεί; Πολλά αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν.
    Αν και μέσα στις προβλέψεις του άντρα μια πρόβλεψη αφορούσε ημερομηνία η οποία έχει παρελθει, δεν αποκλείεται να αναφέρεται σε κοντινές μελλοντικές καταστροφές, καθώς σύμφωνα και με προβλέψεις του David Meade, ενός ερευνητή, ο Οκτώβριος, όπως και οι επόμενοι μήνες, αναμένεται να είναι ένας μήνας με μια μεγάλη σειρά από φυσικές καταστροφές.


    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ