Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αξιολόγηση και προληπτικά μέτρα: Ζητούν ψήφο για το θάνατο των επόμενων γενιών

Η τέλεια καταιγίδα - Για άλλη μια φορά οι δανειστές φέρνουν την 4η μνημονιακή κυβέρνηση στο απόλυτο αδιέξοδο με τη μέθοδο του take it or leave it - Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει για την επανάληψη του δράματος του 2015 - Γιατί δεν κλείνει η αξιολόγηση; - Μέχρι που θα «σύρουν» τον Αλέξη Τσίπρα και τη χώρα οι δανειστές; 

Και 400 ΕΥΡΩ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!Τα δίνει όλα η Κυβέρνηση στους ‘μετανάστες’…

Ακάθεκτη προχωρά η Κυβέρνηση στο θέμα της μετανάστευσης- παράνομης μετανάστευσης.


Δέκα συγκλονιστικές προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που πρέπει να γνωρίζουμε

Τι γνώριζαν οι άγιοι γέροντες και προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια, όταν μελετά τις προφητείες.
 
Ωστόσο, ανατρέχοντας κανείς στα λόγια του Πατροκοσμά, δε μπορεί παρά ν’ αναγνωρίσει τα όσα συμβαίνουν στους καιρούς μας.
 

Τι είναι η μεγάλη αρπαγή της Εκκλησίας; - Θα γίνει λίγο πριν τα έσχατα χρόνια;

Περί Δευτέρας Παρουσίας:

1. Θα γίνει ξαφνικά, σαν «κλέφτης μεσ’ τη νύκτα» (Ματθαίος: κδ’ 42-44β)

2. Θα είναι εκλεκτική. «ο εις παραλαμβάνεται και ο εις αφίνεται», [μτφ. άλλος αρπάζεται άλλος αφήνεται (Ματθαίος: κδ’ 27, 40-41)].

Ιδού το τείχος των 3.000 χλμ. που θα κατασκευάσει η κυβέρνηση Ν.Τραμπ και θα χρηματοδοτήσει το Μεξικό (φωτό, βίντεο)


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Yπέγραψε χθες όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr  ο Ντόναλντ Τραμπ το προεδρικό διάταγμα  για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό που θα εμποδίζει τους παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στις ΗΠΑ.

Νέα ανακάλυψη: Smartphones θα εντοπίζουν τον καρκίνο στο δέρμα

Να εντοπίζουν - αναγνωρίζουν τον καρκίνο στο δέρμα ενός ανθρώπου (όπως θα έκανε και ένας ιατρός κοιτώντας το δέρμα ή φωτογραφίες του) θα μπορούν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής, που έρχεται να κάνει πολύ πιο εύκολη αλλά και πολύ πιο γρήγορη την αρχική διάγνωση του προβλήματος.

«Πόνεσε»... πολλούς το διάταγμα Τραμπ για τους πρόσφυγες- Αντιδράσεις σε αεροδρόμια (βίντεο)

Εχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητές οι επιπτώσεις από την απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο των συνόρων σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών.

Πόσο έχει ποτίσει τα μυαλά των ανθρώπων η νεοταξική νοοτροπία;

Πολλές φορές παραπονιόμαστε ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι άγονται και φέρονται από λαοπλάνους πολιτικούς και πως δεν έχουν καν κριτική αντίληψη.


Αντίχριστος έρχεται, από τον ανοιγμένο ουρανό: Αυτή είναι η εικόνα του Αντιχρίστου που υπάρχει στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών;

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), δηλαδή στο Kέντρο το οποίο εργάζεται και συντονίζει την ενoποίηση όλων...

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), δηλαδή στο Kέντρο το οποίο εργάζεται και συντονίζει την ενoποίηση όλων των εκκλησιών, υπάρχει τεραστίων διαστάσεων ταπισερί με την εικόνα του Αντιχρίστου, ο οποίος θα έρθει για να ενώσει τους πάντες και τα πάντα.

Πώς οι κυβερνήσεις ελέγχουν τους ανθρώπους – Δείτε βίντεο με τις 10 μεθόδους

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με τις 10 μεθόδους που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν για να ελέγξουν τη συμπεριφορά...

Απόρρητη Έκθεση ΔΝΤ: Προετοιμαστείτε για ακραία φτώχεια

Η εμπιστευτική Εκθεση του ΔΝΤ έχει βασικό σκοπό να αξιολογήσει το δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας ενώ συγχρόνως περιγράφει τους όρους...

Η εμπιστευτική Εκθεση του ΔΝΤ έχει βασικό σκοπό να αξιολογήσει το δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας ενώ συγχρόνως περιγράφει τους όρους με τους οποίους θα μπορούσε να συμμετάσχει και πάλι το Ταμείο.

Ο «γκουρού» του πολέμου Φράνσις Φουκογιάμα προειδοποιεί για παγκόσμιο ολοκαύτωμα: «Έρχεται πολεμική σύρραξη μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας»

Ο «γκουρού» του πολέμουΦράνσις Φουκουγιάμα, προχώρησε σημαντικές δηλώσεις, σχετικά με  την ένταση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Συγκεκριμένα...

Ο «γκουρού» του πολέμουΦράνσις Φουκουγιάμα, προχώρησε σημαντικές δηλώσεις, σχετικά με  την ένταση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Στα όπλα 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης από Τίρανα;

Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό φαίνεται να καλούν τα...

Το σχέδιο «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» απειλεί την Ελλάδα

Από το 2012 βρίσκεται ένα σχέδιο σε εξέλιξη που έχει σκοπό να αλωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Αυτό υποστηρίζει το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος που θα κυκλοφορήσει αύριο. Η επιχείρηση έχει την κωδική ονομασία «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» και πίσω της βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας.

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ θα φέρει το τέλος της σκιώδους κυβέρνησης που σχεδίασε ο Σόρος με την Χίλαρι

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο George Soros, ένας άνθρωπος που γεννήθηκε Εβραίος,

αλλά έζησε με τους Ναζί ως έφηβος, ήταν έτοιμος να γίνει ο σκιώδης πρόεδρος της Αμερικής όταν η Χίλαρι Κλίντον κέρδιζε την προεδρία. Όμως η μοίρα του επεφύλαξε άλλη τύχη.

Δικαιώνομαι και σε αυτό. Διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τη μία μέρα τα λέω στην εκπομπή και την άλλη δικαιώνομαι. Όλα τρέχουν πολύ γρήγορα και η Μαύρη Αδελφότητα θέλει να διαλύσει πράγματι την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δείτε τι είπε Πρέσβης των ΗΠΑ

Έξω τα Αρχαία, μέσα η Τρανσεξουαλφοβία. Διαβάστε το - Video

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ένα από τα πράγματα για τα οποία πάντοτε είχα παράπονο, ήταν οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες κάνουνε μαζικές διαδηλώσεις.
Για χρήμα ναι. Είμαστε πρώτοι. Για σεξουαλικούς λόγους, το ίδιο. Mε τις τεράστιες παρελάσεις GAY PRIDE.

Ο ΟΗΕ προτρέπει τον Τραμπ να υπαναχωρήσει σχετικά με την απαγόρευση προσφύγων στις ΗΠΑ

Οι υπηρεσίες του ΟΗΕ εξέδωσαν κοινή δήλωση

καλώντας την Ουάσινγκτον να συνεχίσει να αφήνει τους πρόσφυγες να μπαίνουν στις ΗΠΑ, αφότου ο Donald Trump υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο σε Σύριους πρόσφυγες και αναστέλλει τη βίζα για επισκέπτες από άλλα έξι, μουσουλμανικά στην πλειοψηφία τους, έθνη.

Βόμβα Τραμπ ΔΝΤ με έκθεση φωτιά για το ελληνικό χρέος!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΡΑΜΠ

UFO στο Καπιτώλιο, στην Ορκωμοσία του Τραμπ! (video)

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τράμπ ως προέδρου των ΗΠΑ,
αλλά και τις επόμενες μέρες,
ένας ασυνήθιστος αριθμός βίντεο που δείχνουν θεάσεις ΑΤΙΑ
έκαναν την εμφάνιση τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Θεά Αφροδίτη, η Κυβερνήτης του Γαλαξία Μ-147

Ο επικρατέστερος μύθος για την προέλευσή της είναι ότι γεννήθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο μέσα από τους αφρούς της θάλασσας. Από εκεί ο άνεμος Ζέφυρος μ’ ένα απαλό φύσημα την έσπρωξε στη θάλασσα, μέσα στα κατάλευκα αφρισμένα κύματα. Την υποδέχτηκαν οι Ώρες (οι εποχές του χρόνου), την έντυσαν και τη στόλισαν.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η χούντα του μέλλοντος – Συγκλονιστικό βίντεο

Ρομπότ με… ανθρώπινα δικαιώματα θα μαγειρεύουν τα καθημερινά συσσίτια


Η Νέα Τάξη, η οποία ακόμα επουλώνει τις πληγές της από την ήττα στις ΗΠΑ, σχεδίαζε και σχεδιάζει έναν κόσμο πλήρως αυτοματοποιημένο με τους ανθρώπους να υπακούν την παγκόσμια εξουσία, η οποία και θα τους παρέχει τα πάντα, ακόμα κι αν δεν δουλεύουν.

Προφητείες Κοσμά του Αιτωλού: Μην κάνετε μεγάλα σπίτια

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος εξηγεί:


Όλους τους «πράσινους» φόρους για την δήθεν ενεργειακή θωράκιση του σπιτιού σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ και όλα τα χαράτσια που επιβάλλονται στην περιουσία από την Ατζέντα 21, όποιος δεν έχει να τους πληρώσει, τότε θα πρέπει να εγκαταλείψει το ακίνητό του.
Ήδη βλέπουμε εικόνες πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία της χώρας και πλέον θα πραγματοποιούνται μάλιστα μόλις με ένα κλικ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...!!!

Μήνυση αποφάσισαν να καταθέσουν αρκετές ακτιβιστικές οργανώσεις καθώς και κάποιοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές, με αφορμή τις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Πρέκα.


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Το Μεγάλο ψέμα του όρκου του Μ Αλεξάνδρου στην Ώπη! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Με τον συνεργάτη μας Γιώργο Λεκάκη και τον Φιλόλογο -Ιστορικό και Συγγραφές Αντώνιο Α. Αντωνάκο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η καταγγελία παρακαλώ ενημερώστε μας στην κεντρική ιστοσελίδα


Πώς θα χάνεις το σπίτι σου με το πάτημα ενός κουμπιού

Με το νέο σύστημα οι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού (όπως έχουμε αποκαλύψει από το καλοκαίρι), αφού όλες οι αιτήσεις, προσφορές, εγγυητικές επιστολές κ.λπ. θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο και η σχετική διαδικασία πλειοδοσίας θα διεξάγεται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία κανενός από τους σχετικούς παράγοντες (επισπεύδοντες, οφειλέτες, πλειοδότες κ.λπ.), με συνέπεια να μπορούν να συμμετέχουν στους πλειστηριασμούς ενδιαφερόμενοι ακόμα και από το εξωτερικό.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – Χάρτης της Ελλάδας άνευ… Καστελόριζου στην ιστοσελίδα της CIA! (ΦΩΤΟ)

Τη δική της «οπτική» δίνει η CIA τόσο στον χάρτη που αποτυπώνει την επικράτεια της Ελλάδας, όσο και στις διεθνείς διαφορές που έχει η Ελλάδα με άλλες χώρες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ… ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!!

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που λένε ότι το ευρώ είναι μια θηλιά. Πρέπει να φύγουμε από αυτή τη μάστιγα για να δούμε τι θα κάνουμε…»
ΔΕΙΤΕ με προσοχή τι λέει ο πρώην υπουργός Ν.Χριστοδουλάκης στο παρακάτω βίντεο, που εργάστηκε τότε για να μπει η χώρα στο ευρώ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ «ΛΟΥΚΕΤΑ»… ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΚΑΙΑΔΑ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

Οι ασφαλιστικές οφειλές θα πνίξουν αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες οι οποίοι ήδη κουβαλούν βαριές «αποσκευές» από το 2016. Τα ειδοποιητήρια που θα λάβουν στο τέλος Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου θα τους καλέσουν να πληρώσουν όχι μόνο αυξημένες εισφορές, με βάση το νέο σύστημα, αλλά και τις περυσινές οφειλές.


Όταν λέμε «όπα», εκπέμπουμε θετική δόνηση ! ! !

Την πρώτη φορά που διάβασα τα ¨Ορφικά¨ το 1982 από το θαυμάσιο βιβλίο (του Ιωάννου Πασσά, εκδόσεις Εγκυκλοπαίδειας Ηλιου) , αυτό που προκάλεσε εντύπωση δεν ήταν μόνο η σοφία των κειμένων.

Η φωτό της απάτης των ΜΜΕ κατά του Τραμπ (video)

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Υστερία έχει πιάσει τα ΜΜΕ σε όλο τον δυτικό κόσμο, καθώς έχουν δεχθεί προφανώς επικρίσεις από τα πραγματικά αφεντικά τους για την εκλογή Τραμπ.
Ένα από τα παραδείγματα, ήταν η σύγκριση απάτη που έκαναν με το πόσους ανθρώπους είχε ο Τραμπ κατά την ορκωμοσία, με βροχερό καιρό, σε σχέση με τον Ομπάμα, με λιακάδα.

Πρόσθετα τροφίμων: Πιθανώς καρκινογόνοι κωδικοί «Ε» σε οδοντόκρεμες και τρόφιμα

Μια πρόσθετη ουσία, το διοξείδιο του τιτανίου, γνωστό και ως Ε171, που χρησιμοποιείται ευρέως σε οδοντόπαστες, τρόφιμα και άλλα προϊόντα, μπορεί να είναι καρκινογόνο, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα.
 

Γαλανθίς: Η γυναίκα στην οποία ο Ηρακλής οφείλει την γέννηση του

Η Γαλινθιάδα ή Γαλήν ή Γαλανθίς, ήταν κόρη του Θηβαίου Προίτου, φίλη της Αλκμήνης, της κόρης του Ηλεκτρύωνα και ερωμένης του Δία. Όταν ήταν η Αλκμήνη να γεννήσει τον Ηρακλή η ζηλιάρα θεά Ήρα, σύζυγος του Δία, είχε απαγορεύσει στην Ειλείθυια τη θεότητα του τοκετού και τις Μοίρες, να βοηθήσουν την Αλκμήνη να γεννήσει και τις όρισε να απέχουν από τη διαδικασία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ: ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΡΘΑΝ (video)

-Το βιντεο (που ακολουθεί) αυτο με εκανε να βρω κατι αναλογο στα κειμενα ενος βιβλιου, ετσι το παραθετω ως εχει :
-Σημερα θα δεις κατι που μονον δεκα ανθρωποι σε ολο το Θιβετ εχουν δει μεσα σε εκατο χρονια !!!
-Στα ταξιδια σου νεραρε μου φιλε θα δεις πολλα πραγματα που θα σου φανουν …. μαγικα και ιδου το πρωτο δειγμα.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Το σχολείο της νέας εποχής

"Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Άρθρο 16, παράγραφος 2, του Ελληνικού Συντάγματος.


Διαβάζοντας τα άρθρα

Αυτοκτονίες και ατυχήματα (;) στο πιο τρομακτικό θέρετρο του κόσμου!

Ήταν ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο: με πυρετώδεις ρυθμούς ξεκίνησαν τα κατασκευαστικά έργα στην επαρχεία Σανζί (Sanzhi) στην Ταϊβάν το 1978,

με στόχο η περιοχή να γίνει το απόλυτο τουριστικό θέρετρο του κόσμου. Αντ' αυτού έγινε το πιο τρομακτικό θέρετρο του κόσμου.

Ο Κίσσινγκερ νίκησε τους Έλληνες

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Κάποτε, την δεκαετία του ΄70,  ο Κίσσινγκερ είχε πει, ότι πρέπει να χτυπήσουνε τους Έλληνες, στην ιστορία, την γλώσσα και την θρησκεία τους.

Η ορκομωσία Τραμπ, το παρασκήνιο και τι μέλλει γενέσθαι

Ακούστε αποσπάσματα από την ιντερνετική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου


Το νεο «Υπερόπλο» των φοροελεγκτών: Παγκόσμιος... big brother για όλα τα εισοδήματα

CRS: ΝΕΟ «ΥΠΕΡΟΠΛΟ» ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

Ένα νέο «υπερόπλο» έχουν στη διάθεσή τους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, το οποίο έχει ως στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής σε παγκόσμια κλίμακα και την αποκάλυψη «μαύρων» καταθέσεων στο εξωτερικό και δη σε φορολογικούς παραδείσους.

Η ιστορία της «στοιχειωμένης» κούκλας με τα μαλλιά που μακραίνουν (φωτό)

Για τα περισσότερα κορίτσια η κούκλα δεν είναι απλώς το αγαπημένο τους παιχνίδι με το οποίο κάνουν τα πάντα μαζί: παίζουν, τρώνε, κοιμούνται. Είναι η παρέα τους, η πιο καλή τους φίλη, η συντροφιά τους στην παιδική τους ηλικία.

Οι μυστηριώδεις ιπτάμενες μηχανές vimana (βίντεο)

Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με μύθους, που και αυτοί στηρίζονται με τη σειρά τους σε αρχαίες ανάγλυφες παραστάσεις. Ένα από τα παράξενα της ιστορίας της γήινης εξέλιξης είναι και οι ιπτάμενες μηχανές vimana.

Krampus: Και όμως υπάρχει ο διαβολικός... Αϊ Βασίλης

Το άσπρο έχει το μαύρο, το φως έχει το σκοτάδι, ο Θεός έχει το Διάβολο και ο Άγιος Βασίλης... τον Krampus! Τι είναι ο Krampus; Είναι ας πούμε ο... κακός Άγιος Βασίλης, το αντίθετο του! Μισός κατσίκα και μισός δαίμονας, μαλλιάρος, με σκούρο τρίχωμα, γυριστά κέρατα και κυνόδοντες, "τσεκάρει" στα τέλη του χρόνου "who's been naughty or nice" (που λέει και το τραγούδι). 

ΠΟΥ: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση της γρίπης των πτηνών

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζητεί από όλες τις χώρες να παρακολουθούν προσεκτικά την εμφάνιση κρουσμάτων γρίπης των πτηνών σε πτηνά και πουλερικά, να αναφέρουν στον ΠΟΥ τυχόν ανθρώπινα κρούσματα και προειδοποιεί: «Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια».


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Οι Νεφελίμ και η έρημος

Στις χριστιανικές παραδοχές η έρημος σχετίζεται και με το αγγελικό τάγμα των Νεφελίμ, που στη γλώσσα των Εβραίων σημαίνει έκπτωτος.

Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς τους αγγέλους που ξέπεσαν.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ετοιμάζουν την Ανθρωπότητα για την Αποκάλυψη...!!

Ένα μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού, πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων όντων, και άλλοι πάλι έχουν την άποψη πως πρόκειται απλά για επιστημονική φαντασία....!

Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα; Αυτές είναι οι 9 πιο επώδυνες εμπειρίες

Ο πόνος είναι μια πραγματικότητα, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου.
Πολλοί έχουν οδηγηθεί εξαιτίας του στην απομόνωση, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν μέχρι την αυτοκτονία.
Ο πόνος έχει διάφορες μορφές –συναισθηματικός, ψυχολογικός ακόμη και ηθικός-, οι περισσότεροι όμως συμφωνούν ότι ο φυσικός σωματικός πόνος είναι το είδος στο οποίο θέλουμε να δώσουμε τέλος το συντομότερο δυνατό.

Το έμβλημα των Αμερικάνων Seals είναι Ελληνικό «300»

To έμβλημα της 300ης σειράς των βατραχιών της Αμερικής (US NAVY SEALS) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ
Tα βατράχια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι γνωστές και ως φώκιες (seals) έφθασαν τις 300 σειρές.