Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Πάνω από 3.000 φοιτητές και φοιτήτριες γδύθηκαν για καλό σκοπό (εικόνες)

Περισσότεροι από 3.000 φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου του Exeterέβγαλαν τα ρούχα τους για τις ανάγκες της εκδήλωσης Safer Sex Ball με σκοπό να ενισχυθεί ο αγώνας υπέρ του ασφαλούς σεξ.

Τεχνητή νοημοσύνη θα εντοπίζει αντιφρονούντες

Στην Κίνα πραγματοποιήθηκε πείραμα

πάνω στο αν ηλεκτρονικοί υπολογιστές μπορούν να εντοπίζουν εγκληματίες απλά και μόνο από τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Οι ερευνητές, σύμφωνα με το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο «BBC», «εκπαίδευσαν» έναν αλγόριθμο χρησιμοποιώντας πάνω από 1.500 φωτογραφίες Κινέζων πολιτών, εκατοντάδες από τους οποίους ήταν κατάδικοι.

Δημοσκόπηση - βόμβα: Οργή λαού για το σύνολο των πολιτικών - 9 στους 10 λένε ότι η χώρα πάει σε λάθος δρόμο

Γενικευμένη απογοήτευση για την πορεία της χώρας εκφράζουν οι Έλληνες στη δημοσκόπηση της Public Issue για το Νοέμβριο.

Η δημοσκόπηση - κόλαφος για το πολιτικό σύστημα αποτελεί μήνυμα προς όλους για την κατάσταση της χώρας. Μήνυμα προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις.... γιατί ίσως είναι κοντά η στιγμή που ο κόσμος θα ξεσπάσει.

Τα δέκα πιο παράξενα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους ωκεανούς (βίντεο)

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με τα δέκα πιο παράξενα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους ωκεανούς


Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Να πάρουμε 18 νησιά στο Αιγαίο που είναι τουρκικά» - Πολεμική ρητορική από την Άγκυρα

Μετά τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν «χτύπησε» και ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος ζήτησε η Τουρκία να πάρει 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο γιατί, όπως είπε «της ανήκουν».


Δύο διαστημικά σκάφη διαφυγής της Cabal κατερρίφθησαν (Βίντεο)

Δύο διαστημικά σκάφη διαφυγής της Cabal κατερρίφθησαν. Ένα πάνω από την Φλώριδα και ένα πάνω από την Φουκουσίμα..

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ



Τι είπε η Πυθία πριν 22 αιώνες!

«Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος»
Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην, είδε την διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου, κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες. Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευθεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδος.


Πως να Διακρίνουμε τα Ερπετοειδή που Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας

Η πόρτα εξόδου από το Matrix..

ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ


Της Michelle Walling, CHLC Editor

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι ελεγκτές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.

ΧΑΡΕΜΙ MADE IN USA-ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η πολυγαμία του Ισλάμ εμφανίζεται τώρα στην Αμερική από τους ίδιους τους Αμερικάνους με ένα στιλ ριάλιτι σόου όπου χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα.

ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΔΕΜΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ(Βίντεο)

Εδώ και καιρό σας αναφέραμε στα άρθρα μας ότι θα έρθει η στιγμή που θα αγριέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, διότι οι λαθρό δεν θα αντέχουν στα χοτσποτ και θα αντιδρούν. Οι υπεύθυνοι φυσικά τα γνώριζαν αυτά εκ των προτέρων εφόσον αποτελούν μέρος του σχεδίου αλλοίωσης του πληθυσμού. Έτσι θα τους μοιράσουν στα δικά σας σπίτια διότι δεν θα τους επιτρέπουν να περάσουν τα σύνορα και να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν. Λοιπόν στην Ιταλία έφτασε αυτή η στιγμή όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα il Giornale.it.

Η Κύπρος στην κόψη του ξυραφιού και η Ελλάδα στο χείλος του κρημνού.

Παναγιώτης Ήφαιστος. 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 15, 2016
Ένα μόνιμο πρόβλημα στην Ελλάδα μετά το 1960 είναι το κενό κατανόησης του γεγονότος πως εάν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην Κύπρο γίνουν στρατηγικοί όμηροι της Τουρκίας (όμηροι θα είναι μέχρι να εκδιωχθούν τελείως) το νεοελληνικό κράτος δεν επιβιώνει, όπως τουλάχιστον το ξέρουμε σήμερα.Αποτρεπτική Στρατ

Χιώτες, πολεμήστε για τον τόπο σας όπως κι αν σας πει ο Μουζάλας!


ΓΡΑΦΕΙ Ο Νίκος Συρίγος

Το «Δεν πάει άλλο» του Χιώτη και του Μυτιληνιού, πρέπει να γίνει και δικό μας, πριν να είναι πολύ αργά… Ο Νίκος Συρίγος γράφει…
Οι Χιώτες δεν αντέχουν πια. Δεν αντέχουν. Τόσο απλά. Και δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι’αυτό. Η φύση δεν νικιέται. Κι είναι άλλο να βιώνεις μια κατάσταση στο πετσί σου κι άλλο από τον καναπέ του σπιτιού σου. Από εκεί που δηλώνεις ανθρωπιστής χωρίς κόστος. Από εκεί που μπορείς να δείχνεις με το δάχτυλο και να λες «φασίστα» αυτόν που βαρέθηκε να περιμένει τη λύση.


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πώς τα social media σπρώχνουν τα ζευγάρια στο «κέρατο»

Τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες στην Ελλάδα βρίσκουν πιο εύκολα ερωτικό σύντροφο μέσω των social media.
Αυτό είναι το συμπέρασμα της έρευνας για την απιστία που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, οι άνδρες είναι «εκπαιδευμένοι στο να βρίσκουν παράνομες σχέσεις μέσω των οίκων ανοχής, των μπαρ κ.λπ..

Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα και ένας άντρας που «πέθανε» για τρία λεπτά!

«Περιέγραψε το κάθε τι που συνέβαινε στο δωμάτιο και, το σημαντικότερο, άκουσε δύο ″μπιπ″ από το μηχάνημα, το οποίο βγάζει έναν ήχο ανά τρία λεπτά. Ό,τι είπε ότι συνέβη, όντως συνέβη», τόνισε ο γιατρός

Η μεγαλύτερη έως τώρα επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιθανάτιες και εξωσωματικές εμπειρίες, τις οποίες κατά καιρούς αναφέρουν άνθρωποι που έπαθαν καρδιακή ανακοπή, αλλά τελικά ανένηψαν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε όλο τον κόσμο το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο μεταξύ όσων επιβίωσαν.

Inquisitr: Εξωγήινος στόλος θα φτάσει στη Γη τον Σεπτέμβριο του 2017

Σύμφωνα με μια νέα περίεργη φήμη που διακινείται στη μπλογκόσφαιρα των θεωριών συνωμοσίας, έγγραφο που διέρρευσε από το Κρεμλίνο αναφέρει μια άκρως απόρρητη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Αντιμετωπίζοντας τις άσχημες καταστάσεις

Ανά πάσα στιγμή μέσα στην ζωή μας στον κόσμο αυτό, αντιμετωπίζουμε όλοι μας δυσάρεστες καταστάσεις.


Μπορεί να είναι το βρίσιμο ενός οδηγού στο δρόμο, μια λογομαχία με κάποιον, το να μην γίνει κάτι που θέλαμε, το να χαλάσει κάτι που έχουμε, μια "σατανική" συγκυρία γεγονότων που ματαιώνει μια μας επιδίωξη μας ή οτιδήποτε άλλο άσχημο.

Τέλος και στο περπάτημα....Σχεδιάζουν αυτοκινούμενα πεζοδρόμια για τις πόλεις-γκέτο

Ανεβαίνεις στο πεζοδρόμιο και δεν περπατάς εσύ, αλλά κινείται αυτό και σε πάει στον προορισμό σου. Αυτή είναι η...προχωρημένη λύση που προτείνουν Ελβετοί ερευνητές για το μέλλον των πόλεων, έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να μειωθεί η δήθεν εξάρτηση των κατοίκων από τα αυτοκίνητα, καθώς επίσης να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμων και η ρύπανση του αέρα.

Ο Πάπας βράβευσε Έλληνα Θεολόγο από το ΑΠΘ – Διαβάστε γιατί

Στο πλαίσιο της Πανθρησκείας

επιχειρείται η σημερινή Ελληνοορθοδοξία να ταυτιστεί με τις απόψεις του Βατικανού και όλοι οι χριστιανοί μαζί με τις υπόλοιπες θρησκείες να ενωθούν σ ένα δόγμα που θα υμνεί τον παγκόσμιο ηγέτη.

Από την Γερμανία στρώνεται ο δρόμος του παγκόσμιου ηγέτη – Απίστευτα στοιχεία

Η Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδόν το 10% των πολιτών στην Γερμανία,

τουτέστιν περίπου οκτώ εκατομμύρια πολίτες, εξαρτώνται από τα κοινωνικά βοηθήματα!
Μιλάμε για τεράστιο αριθμό!

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει το μέλλον από μία εικόνα

Ένα πειραματικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει πώς θα εξελιχθεί μια σκηνή, με άλλα λόγια προβλέπει το μέλλον.

Έκανε σεξ με μαθητή της επί 300 συνεχόμενες ημέρες! Ο λόγος θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο

Αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια βρίσκεται μία δασκάλα στις ΗΠΑ, η οποία ικανοποιούσε τις «αρρωστημένες» σεξουαλικές ορέξεις της με έναν 13χρονο επί 300 ημέρες!
Ακόμα και οι δικαστές της υπόθεσης σοκαρίστηκαν ακούγοντας την Jamee Hiatt να ομολογεί ανερυθρίαστα ότι τους τελευταίους 20 μήνες είχε κάνει τόσες πολλές φορές σεξ με το μαθητή της που αδυνατούσε να δώσει ακριβή αριθμό. Υποστήριξε μάλιστα ότι ήταν ελάχιστες οι ημέρες (ακόμα και στις «δύσκολες» τέτοιες της) σε όλο αυτό το διάστημα που δεν είχαν κάποια σεξουαλική επαφή!

Κολομβία-Αεροπορική τραγωδία: Συντριβή αεροσκάφους με 81 επιβάτες - Μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα


Αεροσκάφος πτήσης τσάρτερ, στο οποίο επέβαιναν 81 άνθρωποι, συνετρίβη στην Κολομβία, νωρίς το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου (ώρα Ελλάδος). Στους 75 ο αριθμός των νεκρών. Οι Αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου.
Το αεροσκάφος, της εταιρείας LaMia Airlines, απογειώθηκε από τη Βολιβία και συνετρίβη περίπου μισή ώρα αργότερα, νότια του αεροδρομίου της πόλης Μεντεγίν της Κολομβίας, όπου κατευθυνόταν.


Γιατί τιμάμε την ελληνική σημαία.

Σήμερα, που επικρατεί παντού το γκρίζο, το επίσημο χρώμα της παγκοσμιοποίησης έχουμε χρέος όλοι όσοι διδαχτήκαμε τα ελληνικά γράμματα μέσα από απλά παραδείγματα και ιστορικά γεγονότα, να γνωρίσουμε κυρίως στη νέα γενιά που μεγαλώνει διδασκόμενη τα ονομαζόμενα “άθεα γράμματα” ηθικές αξίες, αρχές και παραδόσεις τις οποίες οι δάσκαλοί τους και οι γονείς τους δεν φρόντισαν να τους διδάξουν.  Μια τέτοια ιστορία είναι και του καπετάν Παπαδήμου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο! Θεία Ευχαριστία για ομοφυλόφιλους με γυναίκα Επίσκοπο!

Μια ανώτερη επίσκοπος της Αγγλικανικής «εκκλησίας» έχει οριστεί να χοροστατήσει σε Θεία Ευχαριστία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων τον Ιανουάριο για να «προσφέρει έναν ασφαλή χώρο» για γκέι προσκυνητές!


Γκόλεμ: Τα πρώτα τεχνητά όντα της Ανθρωπότητας

Γκόλεμ: Τα πρώτα τεχνητά όντα της Ανθρωπότητας –  Η θέληση των ανθρώπων να δημιουργήσουν μια ζωή είναι αρχαία, όπως και το να χρησιμοποιήσουν αυτή τη ζωή ως «υπηρέτη». Σίγουρα τα ρομπότ –στα οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο- δεν ήταν η πρώτη φαντασίωση των ανθρώπων σε αυτό. Φυσικά η ιστορία του Φρανκενστάιν μας παραπέμπει στη θεματική, αλλά για να δούμε από πού ξεκίνησε αυτό πρέπει να πάμε πολύ πίσω.

Ήχοι χαμηλής συχνότητας & θεάσεις φαντασμάτων

Η αίσθηση της ακοής είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του ανθρώπινου Εγκεφάλου. Εξάλλου οι ήχοι είναι μορφές ενέργειας και είναι γνωστό πως επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου με διάφορους τρόπους. Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος λαμβάνει αυτά τα ενεργειακά ηχητικά κύματα και τα μετατρέπει σε πληροφορία. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα εύρος ακοής που κυμαίνεται από τα 20Hz έως περίπου τα 20.000 Hz. Τι συμβαίνει όμως όταν στα αυτιά μας έρχονται Ήχοι χαμηλής συχνότητας;

Ήχοι "Αποκάλυψης", Εγκαταλελειμμένα Σπίτια εξαφανισμένων ιδιοκτητών! Μέρος Ά

Η πρώτη εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με θέματα, τους ήχους αποκάλυψης και τα Εγκαταλελειμμένα....
Σπίτια εξαφανισμένων ιδιοκτητών!

Φύτεψαν 800 ετών Αρχαίους Σπόρους. Φύτρωσαν και αυτό που εμφανίστηκε; Δεν το πίστευαν!

Ανακαλύφθηκαν αρχαίοι σπόροι κολοκύθας που είχε εκλείψει…Τα περισσότερα φαγητά, εκτός απότο μέλι, έχουν ημερομηνία λήξης. Τα φυσικά προϊόντα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, με το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν και σαπίζουν, τι γίνεται, όμως, με τους σπόρους τους; Έχουν και αυτοί ημερομηνία λήξης;

Βόλος: Ο Καρατζαφέρης προβλέπει πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας και αποθεώνει τον Τραμπ [vid]

Θέμα συζήτησης οι δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Ερντογάν, τον Τραμπ, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. ''Ένας Τραμπ χρειάζεται και εδώ'' αναφέρει μεταξύ άλλων...

«ΒΟΜΒΑ» ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! Ίσως χρειαστεί να ρίξουμε τον Τραμπ… Τι είπε και για τον Πούτιν (Βίντεο)

Ο γκουρού της εξωτερικής πολιτικής Χένρυ Κίσινγκερ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον πασίγνωστο δημοσιογράφο του CNN, Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για το πόσο διαφορετικός είναι ο Τραμπ σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Εάν δείτε Κέρματα πάνω σε Ταφόπλακα ΜΗΝ τα Ακουμπήσετε. Δείτε ΓΙΑΤΙ τα βάζουν και θα μείνετε Άφωνοι!

Στην κοινωνία καταναλωτισμού που ζούμε μαθαίνουμε ότι το χρήμα μπορεί να μας αγοράσει πολλά πράγματα. Γι’αυτό όταν βλέπουμε χρήματα πεταμένα κάπου, το πρώτο πράγμα που κάνουμε ενστικτωδώς είναι να τα αρπάζουμε και να τρέχουμε!

Nέες απειλές από τους ισλαμιστές της Ντόχα: «Θα διώξουμε όλους τους Έλληνες εργαζόμενους και τις ελληνικές επιχειρήσεις από το Κατάρ»

Νέες απειλές κατά των ελληνικών επιχειρήσεων και των 12.000 Ελλήνων εργαζομένων στο Κατάρ εκτοξεύει ο εμίρης της ισλαμιστικής χώρας Αλ Θάνι μετά την ματαίωση των «επενδυτικών» πλάνων του στο νησί Οξυά 
στις εκβολές του Αχελώου έχει κηρυχθεί περιοχή νατούρα και επομένως δεν επιτρέπεται να κτιστούν πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα τη στιγμή που ο εμίρης θέλει να κτίσει 22.000 τετραγωνικά μέτρα.


ΧΛΩΡΙΟ - ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ - ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ - ΟΞΥΖΕΝΕ ΚΑΙ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΑΣ

Ασβέστης, Οξυζενέ, Αλουμίνιο, Χλώριο, Πολυηλεκτρολύτης και Βιτριόλι, είναι τα επίσημα χημικά στοιχεία που αναφέρει η Ελληνική Εταιρεια Υδρευσης τα οποία καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση εφ όρου ζωής, η μέχρι την στιγμή που θα πεθάνουμε από κάποια θανατηφόρα αρρώστια εξ αιτίας των χημικών αυτών δηλητηρίων.


Καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλακή για την εγκατάσταση μιας ανεμογεννήτριας στο σπίτι του

Η απόφαση του Jay Nygard να εγκαταστήσει μία ανεμογεννήτρια στην ιδιοκτησία του τον έβαλε φυλακή.

Είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ποινικοποιήσει τη διαβίωση κατά το δοκούν και υπονομεύει τα δικαιώματα των ιδιοκτητών ακινήτων.

Η ασυδωσία πλασάρεται ως αρχή της ενηλικίωσης

Με στριπτίζ, αλκοόλ και σεξ σε δημόσιο χώρο γιορτάζουν την αποφοίτηση στη Νορβηγία.


Όπως λένε ορισμένοι νορβηγοί αναλυτές , πρόκειται για μία εθιμική τελετουργία, που συμβολίζει τη μετάβαση από την εφηβεία και την εξάρτηση από τους γονείς, στην ελεύθερη και δίχως περιορισμούς ζωή του ενήλικα.

Οικονομικός αρμαγεδώνας: Ποια επιδόματα-φοροαπαλλαγές καταργούνται

Κοινωνικό κράτος μηδέν από την 1η Ιανουαρίου.

Τα πάνω κάτω φέρνουν τα ψηφισθέντα μέτρα και ο προϋπολογισμός του 2017, έχοντας σαν προοπτική περισσότερο να καταστρέψουν κάθε κοινωνική δομή στη χώρα, παρά να δώσουν έσοδα στο κράτος.
Αναλυτικά όλες οι πολύκροτες περικοπές σε επιδόματα και φοροαπαλλαγές:

Τελειώνουν το ελεύθερο διαδίκτυο για λόγους...εθνικής ασφάλειας

Η είδηση έρχεται από τη Γερμανία και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο.

Την απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε να περάσει μία μερική ή ολική απαγόρευση στο διαδίκτυο επιθυμεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προτάσσοντας το...δημόσιο συμφέρον.

Η πιο Αδιαμφισβήτητη Περίπτωση Μετενσάρκωσης Παγκοσμίως…

Στις 17 Ιανουαρίου του 1944, γεννήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας η Σαντί Ντεβί, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, που όμως από την ηλικία των τριών ετών άρχισε να μιλάει με τρόπο ακατάληπτο και συνάμα αποκαλυπτικό.
Ισχυριζόταν ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ανέντ και όχι Σαντί, ότι κατοικούσε στη Μούτρα και ότι ήταν παντρεμένη με τον Μουσουλμάνο Αχμέτ Λουγκντί, έμπορο υφασμάτων.

Ενεργοποίηση Ιχώρ Ολύμπιων Γόνων

Ο εγκεφαλος του ανθρωπου αποτελειται απο δισεκατομμυρια νευρωνες, που συνδεονται μεταξυ τους με ενα τεραστιο δικτυο καλωδιων και συνδεσεων και στα οποια κυκλοφορουν ηλεκτρικες και χημικες ενωσεις που περιγραφονται ολοκληρωτικα με μοριακους και φυσικοχημικους ορους.
Το πως ομως οι συντελεστες των νευρωνων μπαινουν σε ενεργεια σε ενα ξεχωριστο ψυχονοητικο αντικειμενο, παραμενει ακομη αγνωστο.

Το νέο είδος σεξ που ξετρελαίνει τις γυναίκες: Κάνουν ουρά και όχι για… άντρες! (videos)

Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται αφήνοντας το χθες έτη φωτός πίσω της, η βιομηχανία ενηλίκων δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τους ταχύτατους ρυθμούς της.
Από πίσω τους και οι… γυναίκες, αφού φαίνεται πως τελικά το πορνό εικονικής πραγματικότητας δεν είναι αποκλειστική απόλαυση των ανδρών. Κάθε άλλο!

Είδε τη φωτογραφία του υπερήχου της φίλης του και δεν έμοιαζε με άνθρωπο- Δείτε τι αντίκρισε (photo)

Εκεί που νόμιζες ότι ο κόσμος του διαδικτύου δεν μπορούσε να γίνει πιο περίεργος, η φωτογραφία ενός υπέρηχου έρχεται να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα.
Για πολλούς το διαδίκτυο δεν είναι τίποτε άλλο από μια παρέλαση χαρούμενων γονιών που δείχνουν περήφανα τις φωτογραφίες των παιδιών τους.

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα

Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε στην πόλη της Αθήνας το έντονο μπουρίνι που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/11/2016).
Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως σε περιοχές της δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα σε Μενίδι, Καματερό και Περιστέρι αλλά και στο κέντρο της πρωτεύουσας στην Κυψέλη και στον Λυκαβηττό.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΜΕΘΟΔΟΙ Γ’ ΡΑΪΧ

Οι ελβετικές αρχές υποβάλουν τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην χώρα σε αμφιλεγόμενης νομιμότητας και υγείας μεθόδους εξέτασης για τον καθορισμό της ηλικίας τους, στις περιπτώσεις που δεν φέρουν έγγραφα και δελτία ταυτότητας, ανέφεραν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ… ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμε για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
        
 Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.
   Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Ακούστε και φρίξτε…
Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δόθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου στις 7 Ιουλίου 2016, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ομολογεί τέλεση εσχάτης προδοσίας. Η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε μεν, αλλά με λογοκριμένο το σημείο της ομολογίας, έφτασε δια πολλών βασάνων στα χέρια μας, η οποία θα αποτελέσει, φυσικά, ένα από τα πολλά δικογραφικά στοιχεία όταν θα τους καθίσουμε στο «σκαμνί».

Ν Τ Ο Κ Ο Υ Μ Ε Ν Τ Ο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΤΟ 
ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΑΓΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Britney Spears και Illuminati

Βίντεο που περιέχει συμβολισμούς

και πρέπει να προβληματίσει για το πώς προσπαθούν ορισμένοι να χειραγωγήσουν τον κόσμο με βάση τις επιδιώξεις ορισμένων ελίτ.