Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Ελληνική Σβάστικα απο την Τροία 卐 της Ινδοευρωπαϊκής άριας φυλής απο το Σείριο!

Η σβάστικα είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμβολο αντιπροσώπευε τη ζωή, τον ήλιο, τη δύναμη, την ικανότητα και την καλή τύχη.. Μπορεί να έχει γίνει ευρέως γνωστό από τους λεγόμενους Ναζί απο τους δολοφόνους τους και συνεργάτες τους!προέρχεται από την αγγλική λέξη nazism, «εθνικοσοσιαλισμός» της αρχαίας σπαρτής και όχι μόνο! (γερμ. 'Nationalsozialismus)εγω θα τους πω με το όνομα τους! Κέλτες Έλληνες Δωριείς!.
Υπάρχει αιώνες πριν και έχει θετική σημασία που αντιπροσωπεύει το καλό είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στα μιασματα αντιπροσώπους του κακού!φαίνεται το παιδομάζωμα και οι σφαγές αιώνες τώρα δεν ειχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα! και εντός και εκτός Ελλάδας!
Υπάρχουν ακομα απόγονοι της άριας φυλής γνήσιοι Έλληνες! είτε μιλάνε ελληνικά είτε αλλες γλώσσες! όσοι μολυσμένοι και αντιπρόσωποι του κακού, νιώθουν απέχθεια για αυτο τοσύμβολο της άριας ελληνικής φυλής απο το Σείριο,μπορούν να διαβάσουν άλλο άρθρο η και να φύγουν απο την σελίδα! η παρουσία τους και μόνο εδώ "μαγαρίζει" την σελίδα με μίσος και κάκια οπως και τους διακατέχει απο πριν έρθουν σε αυτο το κόσμο.....! και ειναι παρόν σε όλη την επίγεια ζωή τους και σε οτι κανουν!
Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο το οποίο χρησιμοποιούταν για πάνω από 3000 έτη. Προχρονολογείται ακόμα πιο παλιό του αρχαίου αιγυπτιακού συμβόλου Ανκ. Τεχνουργήματα όπως αγγειοπλαστική και νομίσματα από την αρχαία Τροία αποδεικνύουν ότι η σβάστικα ήταν ένα κοινό εν χρήσει σύμβολο πολύ πίσω στο 1000 π.Χ.
Κατά τη διάρκεια της ακόλουθης χιλιετίας, η εικόνα της σβάστικας χρησιμοποιήθηκε από πολλούς πολιτισμούς παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας, Ιαπωνίας, Ινδίας, αφου "εξαφάνισαν" τους γνησιους Έλληνες που ήταν κάποτε σε όλη την Γη. Κατά τον Μεσαίωνα ήταν ένα περίφημο σύμβολο το οποίο είχε και διαφορετικές ονομασίες.
Η λέξη swastika προέρχεται από την σανσκριτική λέξη svastika, σημασία της οποίας είναι κάθε είδους τύχη, και ιδιαίτερα είναι ένα διακριτικό σημάδι πάνω σε άτομα ή αντικείμενα για να δηλώσουν καλοτυχία. Αποτελείται από τις λέξεις su που σημαίνει καλός και το asti που σημαίνει υπάρχω. Επομένως το svasti σημαίνει ευημερία. Η κατάληξη –ka αποτελεί ένα υποκοριστικό, συνεπώς η λέξης svastika μπορεί να μεταφραστεί κατά γράμμα ως «μικρά πραγματάκια που σχετίζονται με την ευημερία».
Βέβαια με το πέρασμα των αιώνων και ανάλογα με τον πολιτισμό στον οποίο πέρασε υιοθετήθηκαν διαφορετικές ονομασίες για το σύμβολο αυτό Crux gammata – Ρώμη –ϟϟ Σύμβολο του Κεραυνοβόλου Δία και του Ομβρίου ϟϟ--Tετρασκέλιον – Ελλάδα-- Σφυρί του Θορ - Σκανδιναβία .卐Αγκυλωτός σταυρός 卐– Ή πιο συγκεκριμένα στη Δανία Ηakenkruis, Ισλανδία Hakakross,✠ Γερμανία Hakenkreuz,✠ Φιλανδία Ηakaristi, Νορβηγία Hakekors, Ιταλία croce uncinata και Σουηδία Hakkors (περιοχές όπου αργότερα θα αποκτήσει τη σημασία του αντιπροσωπευτικού συμβόλου της άριας φυλής οπού και αν έμεινε αυτή ,και ας τους άλλαξαν γλώσσες!)
Ινδουισμός απομεινάρια και αντιγραφές της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας: Η σβάστικα έχει βρεθεί σε όλους τους ινδουιστικούς ναούς, σε πινακίδες, βωμούς, εικονογραφίες στην Ινδία και το Νεπάλ, μέρη στα οποία παραμένει ακόμη πολύ δημοφιλές. Ιδιαίτερη είναι η εμφάνισή της στην εικονογράφηση του θεού Γκανέσα, θεός ιχνηλάτης, προστάτης της σοφίας και των σταυροδρομιών.
Θεωρείται το δεύτερο πιο ιερό σύμβολο, μετά το Om. Στον Ινδουισμό και τα δύο σύμβολα αντιπροσωπεύουν τις δύο μορφές του δημιουργού Θεού Βράχμα. Η αριστερόστροφη σβάστικα συμβολίζει την εξέλιξη του Σύμπαντος (Pravritti) , η δεξιόστροφη συμβολίζει την καταστροφή του κόσμου (Nivritti). Η δεξιόστροφη όμως σβάστικα δεν αποτελεί σύμβολο που εκφράζει το Κακό, όπως έχει υπερισχύσει στις σημερινές αντιλήψεις. Αντίθετα αντανακλά δύο βασικά εξελικτικά χαρακτηριστικά της πορείας του Σύμπαντος, τη νύχτα και τη φθορά.
H σβάστικα με την έννοια της ευδαιμονίας (svastika) συναντάται για πρώτη φορά στα δύο μεγάλα ινδικά έπη Ramayana και Mahabharata, όπου και συνδέεται όχι μόνο με την έννοια της ευτυχίας, αλλά και με την έννοια της καλοτυχίας και το Θεό Βραχμά, όπως επίσης και με την έννοια της μετενσάρκωσης (samsara).
Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως σηματοδότηση των τεσσάρων οριζόντων της γης. Η χρήση της ως σύμβολο του Ήλιου παρατηρείται πρώτη φορά από την αναπαράστασή του Σούργια, θεός του Ήλιου.
Θεωρείται εξαιρετικά ιερό και ευοίωνο από όλους τους Ινδουιστές και χρησιμοποιείται ανελλιπώς στη διακόσμηση κάθε είδους αντικειμένου που σχετίζεται με τον ινδουιστικό πολιτισμό Χρησιμοποιείται σε όλα τα ινδουιστικά μάντρα και ιερά σχέδια. Σε κάθε υποτμήμα της Ινδίας παρατηρείται σε πλευρές ναών, πάνω σε θρησκευτικά έγγραφα.
Βουδισμός απομεινάρια και αντιγραφές της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας : Στη θρησκεία αυτή η σβάστικα, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, εμφανίζεται στο στήθος ορισμένων αγαλμάτων του Βούδα συμβολίζοντας την ιερή καρδιά του. Επίσης, στον γλυπτικό τομέα, είναι συχνά χαραγμένη και στα πέλματα του φιλοσόφου. Η σβάστικα που χρησιμοποιείται στη βουδιστική τέχνη και στα βουδιστικά χειρόγραφα είναι γνωστή στα ιαπωνικά ως manji. Αντιπροσωπεύει τη Dharma (Διδασκαλία της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης που προσέφερε ο Βούδας), την οικουμενική αρμονία και την ισορροπία των αντιθέτων. Η αριστερόστροφη σβάστικα (omote manji) αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ευσπλαχνία. Η δεξιόστροφη (ura manji) αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την εξυπνάδα.
Στο βουδισμό μάλιστα παρουσιάζεται και σε διαφορετικούς χρωματισμούς και αναλόγως συμβολίζει και κάτι διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα:Μπλε – συμβολίζει τις άπειρες ουράνιες αρετές
Κόκκινη – συμβολίζει τις άπειρες ιερές αρετές της καρδιάς του Βούδα
Κίτρινη – συμβολίζει την άπειρη ευημερία
Πράσινη – συμβολίζει τις άπειρες ικανότητες στη γεωργία.Λόγω του συσχετισμού της με τη δεξιόστροφη ναζιστική σβάστικα, οι βουδιστικές σβάστικες από τα μέσα του 20ου αιώνα είναι κυρίως αριστερόστροφες.
Τσαϊνισμός η μονή που ειναι πιο κοντά σε αυτή των αρχαίων Ελλήνων και του Πλάτωνα!: Στον Τσαϊνισμό, μία ασκητική παράδοση της Ινδίας, η σβάστικα είναι το μοναδικό ιερό σύμβολο. Η θρησκεία αυτή δε κάνει καθόλου χρήση του Ομ, αλλά αντιθέτως δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη σβάστικα απ’ ότι οι Ινδουιστές. Είναι το σύμβολο του εβδόμου Jina, του αγίου Tirthankara Suparsva. Αντιπροσωπεύει τη Θεία Δύναμη και με τους τέσσερις βραχίονες παρουσιάζει τις τέσσερις μορφές μετενσάρκωσης: πρωτοπλασματική ζωή, ζωική/φυτική, ανθρώπινη και ουράνια. Όλοι οι τσαϊνιστικοί βωμοί και ιερά βιβλία πρέπει να περιέχουν αυτό το σύμβολο. Όλες οι τελετές αρχίζουν και τελειώνουν με τον πολλαπλό σχεδιασμό του συμβόλου με ρύζι γύρω από το ιερό.
Κίνα: Η σβάστικα θα φτάσει και στην Κίνα, όπου θα γίνει γνωστή με την ονομασία wanji όπου και συμβολίζει ό,τι συμβολίζει και το γιν γιανγκ, ανάλογα με τη φορά της. Δηλαδή η δεξιόστροφη σβάστικα ταυτίζεται με το γιανγκ, που συμβολίζει το φωτεινό, το ενεργό, το θετικό, και η αριστερόστροφη με το γιν, που συμβολίζει το σκοτεινό, το παθητικό, το αρνητικό.
Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί ότι ορισμένες χριστιανικές εκκλησίες σε ρωμαϊκές και γοτθικές περιοχές διακοσμούνται με το σύμβολο αυτό, μαζί με σχέδια της πρώιμης ρωμαϊκής τέχνης. Σβάστικες επιδεικνύονται και στο μωσαϊκό της Αγίας Σοφίας του Κίεβου της Ουκρανίας, η οποία χρονολογείται από το 12ο αιώνα. Εμφανίζονται επίσης και ως επαναλαμβανόμενα διακοσμητικά μοτίβα σε ένα τάφο στον Αγ. Αμβρόσιο στο Μιλάνο.
Στην Ελλάδα μετα της εισβολή των Μογγόλων εθνοκαθάρσεις και σφαγές. Η Τροία ή Ίλιον είναι η πόλη θέατρο του του δηθεν "μυθικού" Τρωικού πολέμου, μέρος του οποίου περιγράφεται στην Ομήρου Ιλιάδα, ένα αρχαιοελληνικό έπος, του 9ου ή 8ου π.Χ. αιώνα, που περιέχει παλαιότερο υλικό (Ιλιάς σημαίνει «έπος του Ιλίου»). Η Τροία (Τουρκ.: Truva) είναι επίσης το όνομα του αρχαιολογικού χώρου, της παραδοσιακής τοποθεσίας της Ομηρικής Τροίας, στη Μικρά Ασία γιαυτό και την έκαψαν, κοντά στην ακτή της σημερινής βορειοδυτικής Τουρκίας, νοτιοδυτικά των Δαρδανελίων κάτω από το Όρος Ίδα της Φρυγίας.
Κατά τη βασιλεία του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αυγούστου, ιδρύθηκε στην τοποθεσία που πιστευόταν ότι ήταν η θέση του "μυθικού" Ιλίου, μία νέα πόλη που ονομάστηκε Ilium-Ίλιον. Άκμασε έως την ίδρυση της Κωνσταντινούπολης, και παρήκμασε σταδιακά κατά τα βυζαντινά χρόνια. Η ρωμαϊκή πόλη Κέλεια - Celeia (νυν Celje στη Σλοβενία) αναφέρεται από ορισμένους συγγραφείς ως Troia secunda ("δεύτερη Τροία").
Και αφου βάφτισαν την ιστορια μύθο και άλλαξαν την ιστορια οπως τους βολεύει,το 1870 ο Γερμανός αδελφός και πραγματικός αρχαιολόγος και όχι κατι ξευτιλισμενοι του κατεστημένου, Ερρίκος Σλήμαν έκανε ανασκαφή στην περιοχή που έχει καταπατηθεί απο τους Μογγολους την τουρκιά, και βρήκε την μέχρι τότε μυθική Τροία! Σοκ στο κατεστημένο!. Μεταγενέστερες ανασκαφές απεκάλυψαν αρκετές πόλεις κτισμένες διαδοχικά η μία πάνω στην άλλη. Μία από τις πλέον πρόσφατες (Τροία VIIa).©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Και οποία κυρα κατίνα δηθεν αρχαιολόγος,και αρχαιολόγοι του κατεστημένου ας με διαψεύσει με στοιχειά και αποδειξεις όχι τα γνωστά ιστορικά ψεμματα! και άτομα με e1d1 δεν εχουν καν τον λόγο να μιλάνε για ιστορια!ούτε να το παίζουν απόγονοι των Ελλήνων!η αποστολή τους ειναι γνωστή και η καταγωγή τους ειναι απο την αφρικάνικη Εύα! και ειναι εισβολείς στην Ευρώπη!
Προσοχή (σχόλια χωρίς στοιχειά και copy paste προπαγάνδες απο αριστερούς περί μύθου Ινδοευρωπαϊκής φυλής όταν αυτούς σκοτωναν επί αιώνες παντού! το παιδομάζωμα γιαυτό το λόγο το εκαναν οπως και βομβάρδιζαν άμαχους σε όλη την γερμάνια με στόχο να σκοτώσουν! το εχουν βρει σύστημα μύθος οτι δεν βολεύει για να καλύψουν την αλήθεια και τα αίσχη τους!!,αλλα τους αληθινούς μύθους τους δικούς τους ως αλήθεια!!! δεν θα γίνουν δεχτά! ζωντανό παράδειγμα το κομμουνιστικο αριστερό ellinikahoaxes μηχανή του χρόνου της ΕΡΤ και αλλες τέτοιες "έγκυρες" πηγές! πείτε τους να βάλουν τους μύθους της ελίτ για παράδειγμα! ποιοι αρχισαν τον πόλεμο ,ολοκαύτωμα, κτλ,υπάρχουν στοιχειά για ολα αυτά! η τα αποδεδειγμένα hoax κατά των χρυσαυγητων που έβαζαν "έγκυρες" πήγες!! εκεί θα εκδηλωθούν ,ακομα και οι δηθεν "πατριώτες" βλέπε ποντικομουρη κατοχικά!για να καταλάβουν κάποιοι που εχουν γονίδια της άριας φυλής πως δουλεύει το σύστημα, μόνο αυτοί μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι ειναι σαν μολυσμένοι...)

aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.